Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Voltunk ma lent sétálni, és összefutottunk a védõnõnkkel. Ennek szemmel láthatóan örült, mert így legalább letudta a kötelezõt. Mondtam neki, hogy milyen csúnya Gergõ oltása. Erre megint csak annyit mondott, hogy borogassam. Viszont ismét született egy gyöngyszem: Meséltem neki, hogy Gergõ az utóbbi 2 hétben általában egy szemhunyásnyit sem alszik napközben, kizárólag este 9-tõl hajnal 5-ig. Még csak nem is bóbiskol. Mondjuk tök jól elvan egész nap, nem sír, csak játszik és magyaráz, egészen 7-ig, akkor egy kis sírás következik 8-ig. Szóval a jótanács: Beszélni kéne a doktornõvel, mert lehet, hogy altatót kéne neki felírni (mármint nem a drnõnek, hanem GergõnekKép ) Bár, lehet, hogy õ még kicsi ehhez?! Na, ez hogy tetszikKép

Üdv
Tüni és Gergõ
tüni

Sziasztok!

Nem tudom, mi van Ádámmal, de 3 napja olyan, mint aki megbuggyant Kép. Egész nap hisztizik, nem jó neki semmi, se az, ha az ölembe veszem, se az, ha leteszem, egyszerûen semmi. Ráadásul éjszaka óránként felébred. Nem látok semmiféle fogra utaló nyomot a szájában, úgyhogy passz...

Szilcsike!
Örülök, hogy megkaptad a fürdõbugyit Kép Kép !!!

Ilke!
Kaki KépKépKép!

Kata007!
Üdv!

Na, megyek is, mert ki tudja, mikor zendít rá megint a fiatalúr...

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Gergõ ráérzett a kajálásra. Szinte könyörög, amikor ráadom a partedlit, hogy na mi lesz, hozod már azt a kaját. Pedig elõtte szopizik. De nem tudom olyan hamar elkészíteni neki, hogy ne rimánkodjon.

Tüni!
VédõnõKép
Tényleg kevésnek tûnik a 8 óra, de írta már más is, asszem Szilcsike, hogy ennyit alszik a lánya. Az én Gergõm napi 12-13-14 órát alszik, és ha az éjszakán kívûl délelõtt-délután nem alszik 1-2 órát, akkor elég nyügi. De ezek szerint Gergõ jókedvû nálatok. Esetleg este korábban is lefektetheted, ha már nyûgös, szerintem nem kelne fel korábban.
Altatót nem adnék neki az tuti. Lehet, ha majd jobban elfárad, többet mozog, többet is fog aludni. Az idegrendszerének kell az alvás a sok inger feldolgozásához.
Én ma azon aggódtam, hogy miért alszik ennyit, biztos vérszegény. Hát remélem nem.

Gumicukor
Jó utatKép Tiramisu, nyam-nyam.
Én is cigiztem fõsulin, most már rá se bírok nézni. Tényleg csak egyik napról a másikra lehet leszokni. Mondjuk én mindig akkor kívántam, ha ideges voltam, vagy bulikon. De rég voltKép
Szóval Dani kinövi majd a Chaplin figurátKépEz jó. És tényleg a mezítlábazást ajánlották? Sogornõm meg azt mondta, mindig kell rá adni valamit, még otthon is szandált. Akkor most hogy van ez? Persze az õ fia már jár, biztos arra gondolt.

Manó!
Védõnõnek is mutathatod az oltást, õk is értenek hozzá.

Ági!
Gergõ meg itthon alszik jobban, idegen helyen nem annyira és ha hazajövünk tökre örül látszik, hogy megismeri a helyét. A kiságyában durmol a legjobban.

pusz
Judy és Gergõ
Judy (fodroczy)

Panda!

Én felülre vártam a fiam fogait elõször, mert felül kicsit duzzadtabb volt az inye és láss csodát alul jött ki ahol semmi jelét nem láttam!!! Egyszer csak ott voltak a kis vágásokKép Próbálj neki kenni ilyenkor, én néha panadol babyt is szoktam adni, de csak fél adagot. Az útmutatóra rá is van irva, hogy fogzási fájdalmakra is jó.

Anemona!
Altató??? Gratula a védõnõdhözKépKép Ahogy írtad a gyerkõcnek nincs szüksége több alvásra, hiszen tök jól elvan leszámítva, hogy este már 7-kor kidõlne, csak még nyüglõdik. Ha szüksége lenne több alvásra azt észrevennédKép

Manó!
Jó rá az a totyogó ami 74-es, csak ha már lehet akkor az idei nyarat bírja már ki, nem 2 hétre vettem!Kép

pusza

Kép
sasha

Sziasztok

Csak bejelentkezem mert iszonyat faradt vagyok csak nem tudom mitol mert ma semmi melo nem volt.Na mindegy : )))
Faja fejem es leragad a szemem,plusz a gyomrom is eleg kritikan aluli.Talan az uj fogamzasgatlo mellekhatasait elvezem.

Kerdes
Aki mar husti is ad a babajanak,mennyit kell adni egy heten???En ma adtam eloszor de komalta rendesen.

Rit
Na akkor jo hosszu hetveget nektek!!!

Brokkoli
Sajnos nekem most nem Ok a hetfo.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Agi,
Rebi nincs oda a tornaztatasert, allandoan megfesziti magat.

Ilke!
Hurra, csak igy tovabbKépKépKép!!! Ügyesek vagytok!
Remelem igy is marad.Rebi Kakilt tegnap is es ma is, ma nem olyan kemenyet. Vajon holnap mi lesz?

Rebi olyan edes!
Odamaszik a videomagnohoz es elkezd benne nyulkalni. Es akkor en raszolok, hogy nem, ezt nem szabad, ez nem jatek. Erre ö elkezdi razni nagy komolyan a buksijat, hogy: nem. Es aztan ujra kezdjük..Kép
Kellemes hetveget!

Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Kataa!

Én még nem adtam neki husit, de vasárnap kap a levesbõl. Úgy tudom, kétszer 1 héten lehet adni.

Jó hétvégét mindenkinek,
Judy
Judy (fodroczy)

Tüni!
Ha sikerül kiváltani az altatót, nem adnál nekünk is néhány pirulát, hátha Ádám is jobban aludna KépKépKép????? Ekkora butaságot régen hallottam, pici babának altató Kép.

Gumicukor!
Azért nem haragszol rám, ugyeKép? Nem megyek sehová, ittmaradok, hûséges típus vagyok...

Azt hiszem, rájöttem, mi baja van Ádámnak. Mostanában kezd átállni az egy alvásra, és lehet, hogy túlpörgeti magát, azért nem alszik rendesen. Ma is 2,5 órát aludt ebéd után, és egy óra múlva már dörzsölte a szemét. Lehetséges ez? Van még valaki, akinek csak egyszer alszik a babája?

Panda

panda
Halásztelek

Rit
Értem. És a sûrített parit forralt vízzel higítod? hogy olyan szószos legyen?

Tüni
Le a kalappal a védõnõd elõtt. Nagyon okosakat mond. Én nem is értem hogy miért nem fogadjuk meg a tanácsaikat. Kép Kép
Ha nagyon nyügi este próbáld meg elõrébb hozni a pancsit és az alvást. Nálunk, és Zsaninál is ez bejött.

Gumicukor
Kérdezted a lábtartást: Levi ha feláll 98%-ban egyenesen tartja a lábfejét, és úgy vettem észre ha tipeg akkor is, de lehet hogy akkor egy kicsit kifele vannak az ujjai.

Panda
Levi is úgy néz ki visszaesett egy kicsit az alvás tanulásban, mostanában õ is ébred éjjel, tegnap már 3x kelt. Kép Kép Igaz ebbõl 2x csukott szemmel vergõdött és a dentinoxra megnyugodott.
Mondjuk lehet hogy nálunk közrejátszott ez a szem dolog is.

Lányok mióta Levi áll, közelharcot kell vívni azért hogy lefeküdjön. Leteszem és mire ellépek a kiságytól már áll is. Egyszerûen kényszert érez hogy felálljon. Így viszont nem tud magától aludni, ha pedig ott maradok és lent tartom (szerintem ezzel rontottam el), akkor megszokja hogy ott vagyok mellette. Ha ellépek mellõle elkezd nyekeregni. Az ördögi kör bezárul, mit lehet ilyenkor csinálni???
Már gondoltam rá hogy kikötöm amíg elalszik. Kép Kép Kép ÁÁÁÁÁÁ nehogy megkövezzetek, csak vicceltem!!!!!!!!! Szóval tényleg patt helyzet van, így az életben nem fog rájönni hogy az alváshoz le kell feküdni, és anya nélkül kell megoldani a dolgot. Õ pl. soha nem csinálja azt hogy játszik az ágyban és egyszer csak elalszik. Pedig jó lenne ha rákapna már az ízére ennek a módszernek, mert én már unom hogy harcolni kell vele, nem szívesen teszem õ miatta.

Mára eldugulok
mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!Kép

Forti!
Igen, tényleg mi vagyunk a csapat élén, talán ezért nincs már annyi idõnk mint régen. Ezek a gyerkõcök, már nem csak a játékot a velük való foglalkozást igénylik, hanem szinte egy pillanatra sem lehet õket magukra hagyni.
Vagy elesik, vagy éppen bekap valamit, vagy már az asztalt is eléri és rámol róla, vagy kint felejtettem az ágyon a telcsimet (ami ha nem csörög 1 percen belül a kezében akkor megtanul repülniKép), vagy éppen a hûtõszekrényt rámolja ki a lelkem, de az is lehet, hogy az ujját zárta oda a fiókkal, és még sorolhatnám.Kép
Nekem olvasni mindig volt idõm, de válaszolni mindenkinek már sajnos nem. Úgy voltam vele, hogy akkor most vagy képben vagyok teljesen, vagy maradok a hátsó sorban, csöndes nézõként.Kép

Tettem a profilomba új képet, de az Ismerjük megy egymást/Kata007 képei topicban van egy pár. Ha ráérsz nézd meg. Talán már meg sem ismernéd...Kép

Sasha, Panda!Kép
Köszi! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Forti!

Épp a minap írtam, hogy mi úgy védtük ki Petinél ezt a "folyton-felállok-a-kiságyban-ahelyett-hogy-aludnék" dolgot, hogy fürdés, vacsi után beleültettük a bébihordozójába, és ott ücsörgött velünk, amíg el nem aludt. Aztán bevittük. Ez nálunk már lassan egy hete mûködik nappal és este is. Elnézegeti mit csinálunk, mi meg beszélgetünk, vacsorázunk, a tévé nem szól, rádió nem szól, és kevés villany ég. Ugyanis valóban, nem csak arról van szó, hogy felállási kényszere van, hanem hogy nem akar egyedül lenni, nem akar tõlünk elválni. Egy pár átordított este után találtuk ezt ki, és mûködik.

Peti is pohárból iszik, egyre szebben, persze nem önállóan.

Mindenkinek jó éjszakát!

Dió és Peti
szabotimi

Ma megvolt az úszás és oda is vissza is én voltam a sofõr, annyira jó, már kezdem érezni, hogy tér vissza lassacskán a régi formám, már a rádiót is hallom, úgy hogy figyelek is közben. Holnap nem tudom milyen lesz, mert Dani egyedül fog hátul ülni, amikor megyek a barátnõimhez.

Szörnyû most a 7 ker, mindenhol kint a lomok az utcán és tele vannak guberálókkal a lomtalanítás miatt. Amikor elmentünk ma az ortopédiára nem gyõztük kerülgetni a szemétkupacokat. Mindig csodálkozom, hogy 1 év alatt hogy tud ennyi ezer éves cucc újra felhalmozódni. A legjobban az tetszik amikor nem idén barnult emberkék evõkéssel a legnagyobb mûszaki szakértelemmel beleznek ki tv-t, rádiót, alaplapot Kép Itt ilyenkor még levegõt sem szoktam venni, nehogy vmi bolha átugorjon Kép
Rmélem holnap sürgõsen elszállítják a kacatokat.

Panda

Persze nincs harag! Kép

Alvás
Megnyugtatlak, Dani is csak 1x alszik ebéd után kb. 2 órát, és ez már elég régóta így van. Volt olyanis, amiko r egész nap beérte fél órával Kép. Ált. 7-8 között kel, elvan majdnem 1-ig, ligetben ohne alvás már jó ideje, helyette tornázik a babakocsiban és mindenkinek leordítja a hajat a fejérõl.

Tüni
A védõnõt sürgõsen cseréltesd le! Katasztrófa!

Bocsi mennem kell, Dani ébred, mindenkinek napsütéses hétvégét!

pusz
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa

Hu a noverednek nem lesz semmi az ut , jo hosszu es ket gyerekkel.... Tok jo hogy a novered magyarul beszel hozzajuk, en is megfogadtam, hogy ha valaha egyszer is Angliaba koltoznenk, nehogy mar ne tanuljanak meg magyarul.Kép
A parom novere azert meg talan szulhet masikat, van egy ismerosuk, aki 46 evesen szult. De nem is biztos, hogy akar majd masikat. En is kivancsi leszek, hogy meddig marad otthon, meg hogy meddig szoptat majd.

Csorospohar

Emilia hamar rajott hogy mukodik, szerencsere. Talan azert is, mert 2 honapos koratol nem fogadta el a cumisuveget.

Ilke

Gratula a kakiprojekthez.Kép
Merre fele neztetek hazakat? Gyertek lakni Godre!Kép Mi mar majdnem biztos, hogy oda koltozunk, jovo heten talalkozunk a tulajjal+ a tervezojevel, ugyanis atalakitast kezdtek, csak nem fejezik be, mert valnak.A tulajek. De tok olcso a haz es bazi nagy a telek.Ja es a baratnomek 3 utcara laknak.Kép
Jo hogy nem lett Lilinek baja.Kép

Judy

Tok jo hogy tul vagy rajta. Azert biztato, hogy nem volt nagy ugy. Nekem is ra kene szannom magam. Amugy is el kell mennem fogdokihoz a masodik mano elott.
Nekem is azt mondtak, hogy nem kell cipo, amig nem jar magatol, biztosan.

Agi

Emiliat is megviseli az utazas, de o utazas alatt nem alszik. Ugy ertem, hogy amig kint voltunk minden ejjel felkelt. Amiota itthon vagyunk megint atalussza az ejszakat.Kép Lehet hogy mar irtad, de hol fogtok lakni, amig elkeszul a hazatok?

Lanyok

Valaki nem tudja, tetoter beepiteshez is fel lehet venni a szocpolt?

Gumicukor

Tiramisu...Kép nyami, mar regen csinaltam. Van is itthon piskota csak Mascarponet kell venni holnap a nagybevasarlason...Kép
Emilianak is ugy all a laba. Oldalazva kozlekedik a kerek dohanyzoasztal korul es megfigyeltem, hogy neha mar beforditja. Foleg akkor, ha kinyujtom magam ele a kezem, megfogja es ugy all fel es odalepked hozzam.Kép
Irtam melt!Kép

Kryss

Emi is huncut am, mar tudja egy-ket dologrol, hogy nem szabad, ugyhogy probalkozas kozben oldalra sandit, hogy latom-e...Kép

Panda

Emit is nagyon nehez neha delelott elaltatni, ugyhogy mar en is gondolkodtam azon, hogy lehet hogy kezd atallni az egy alvasra.

Kata007

De jo hogy bejelentkeztel!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Szép estét Mindenkinek,

Ha minden jól alakul, akkor mi is megyünk a talira.

Sasha, Manó,
Mi holnap délelõtt megyünk a Megatoys-ba, felbuzdulván a Ti sikeres vásárlásaitokon.
Manó, már éppen akartam mondani, hogy akár együtt is mehetnénk...ill. a nõvérem (friss mamákban írogat)felszedhetett volna Téged, és ott találkozhattunk volna. Én is szívesen válalkoztam volna rá, de ismeretlen útakon nem szeretek autókázni. A nõvérem meg Köki felé megy....na ezt jól leírtam. Remélem, azért érthetõ voltam.
Miket vettél?

Ilke,
Gratula Lilinek a kakihoz. Remélem, most már nem lesz gond vele.

Judy,
Jobbulást a foghelyednek.

Látom sokan gondban vagytok a BCG oltás helyével. Nekünk éppen hogy csak látszik. Majd rákérdezek én is a dokira. De ahogy látom, mindenki dokija csak legyint egyet.

Ági,
Jó tanulást, és kitartás + drukk meg ilyenek...

Gumicukor,
A nõvérem volt már a Madrinában. Állítólag ha 3 kismama egyszerre megy, akkor 20% kedvezmény. Állítólag a tavalyi kismamákra is érvényes, de van infó róla a májusi kismamában. Ja és a nõvérem azt mondta, hogy választék nem túl nagy...de látom, Brokkoli már többet írt róla

Tüni,
Hát nem piskóta a védõnõd...

jajj...mielõt elfelejtem...
Pocok,
Aquincum - felnõtt beugró 2000 Ft, gyerek 1600 Ft, oktataás 1500 Ft. Szerintem ez így nagyon sok, úgyhogy nem mentünk.

Alvás - Lili is itthon alszik jobban. Múlt pénteken voltunk vidéken, és úgy volt, hogy ott alszunk, de haza kellett este jönnünk, mert Lili nagyon nyügi volt. Így most nem is tudom, mi lesz a nyaralással. Úgy volt, hogy júni elején elutazunk, de félek, hogy nem lesz belõle semmi. Kép

Kryss,
Nektek is hurrá kaki Kép

Forti,
Lili a mi ágyunkban alszik el, és éjszaka Apa átlopja a sajátjába. Persze néha ott ragad nálunk. De ha beteszem este a kiságyba, akkor sír, és teljesen felhergeli magát. Persze én most egyenlõre örülök annak, hogy nem éjaszaka van ébren...

Dió,
Mi is próbálkoztunk az bébihordózóban elalvással, de amikor kiszedtük belõle Lilit, akkor felkelt, és kezdõdött minden elõlrõl.

...húúú, az elõbb felsírt Lili álmában, de szerencsére nem ébredt fel...

de azért most inkább elkköszönök,
pusz,

gömb

ps: mégis felébredt a lányzó Kép
gombolyu

Forti,
Solymi tök ugyanezt csinálja... Most az van, hogy addig ringatom kézben, amíg be nem kómál, dúdolok neki, és úgy teszem le. Amikor már majdnem alszik, nem bír felállni. Persze van úgy, hogy rosszul ítélem meg a helyzetet, és mégis feláll, olyankor kezdhetem elölrõl.
Csak a múltkor éjjel csináltam azt, hogy egy darabig hagyom ordítani állva, aztán odamegyek, lefektetem x-szer, és végül szelíden lenyomom a hátánál meg a fejénél és beszélek hozzá.

Gumicukor,
Nálunk a múlt héten volt lomtalanítás. Egy lomis család 2 napon és éjszakán át táborozott a házunk elõtt, hogy vigyázzanak a zsákmányra... Mondjuk most a VII. kernek örültünk, mert amit elfelejtettünk kidobni, azt most jól átvittük oda.

Judy,
Az én védõnõm elég homályosan nyilatkozott a cipõrõl... Hogy kell is, meg nem is. Solyminak is néha kifelé áll a lábfeje, és elég nehéz is, úgyhogy én inkább veszek neki egy cipõt, nehogy elferdüljön a lába.

Zita
parazita

Sziasztok
ZSani,Kryss
élünk és virulunk csak szépidöbe inkább sétálok petikével mint gépezek meg nem is lehet töle gépezni Kép ha fönt van voltunk a korházban is kivizsgáláson nem tejcukor érzékeny megnézték még a tejfehérje alergiát is de anak az eredményét a mai napig nem tudom mert nem kûldték ki a zárojelentést .szerintük csak rosszul etetem mert én 2óránként etetem ök 4 óránkánt és én teát atam neki ök legszivesebben semmit nem adtak volna neki az ennivalon kivül Kép de végül is kiharcoltam hogy forralt vizet kapjon ha szomjas szerencsére csak 2napot kelet bentfeküdnünk hétfön mentünk be és másnap este jöhetünk is haza. Itthon jo nagyot evett és utánana 1x felkelésel átaludta az éjszakát azt hitem megtaláltuk a megoldást az éjszakai átalvásra hát nem mivel csak 3 napig tartot ez a kedvezö alvási idöszak utána ujbol 2x kelt fel éjszaka azota is ez van söt van amikor 3x kell fel éjszaka .Hizni azota se nagyon akar multhéten mikor méreckedni voltunk 12dkg hizott 1 hét alattKép most a héten megint voltunk méreckedni most meg semmit Kép pedig 3-4óránként etetem és már csak reggel és este no meg éjszaka kap tápit inkább gyümölcsöt kap napjába 2x és fözeléket napi2x ,ebédre,és vacsorára .De hogy valami jot is irjak Petike kapaszkodva ül és áll és beszél tudja mondani hogy baba ,mama,anya, és ha nagyon szeretne valamit megkapni vagy éhes akor azt mondja hogy ad adjam oda azt amit szeretne vagy adjak neki enni és tud utánozni engem ha beregek akor ö is bereg miközben folyik a nyála Kép söt a nyelvet ölteni is tud és néha szörnyen makacs és hisztis tud lennni ilyenkor a kishátsofelét ütögeti a földhöz és sir Kép mind ezt háton fekve Kép na most már befejezem mert megyünk az állatkertbe .
PUSZI MINDENKINEK HA TUDOK AKOR JÖVÖK
CSICS ÉS PETIKE Kép
csics

Tüni
Azt hiszem a ti védõnõtök sem semmi!! Már soxor gondolkodtam rajta, hogy egyeltalán minek vannak....szerintem akkor már hasznosabb lenne az egyedülálló idõseket segíteni... bár ilyen tudásanyaggal, lehet, hogy csak a temetkezési vállalatnak használnának..

Kryss
ilyenkor kell megzabálni õket!! én is csak mosolygok - olyan sok édes húzásuk van!!! Kép

Forti
mivel a krumplit ugye fõzöm, a fõzõlével hígítom - amúgy megkóstoltam, egész jó. Mondjuk én nem szeretek neki sós kajákat adni, így a krumplit sima vízben fõzöm, a pariban úgyis van egy csipet só Kép
Dodo még nem áll - csak négykézlábra... ezt néha az éjszaka ekllõs közepén is csinálja - és nem érti, miért nem tud így aludni Kép- persze ilyenkor felemelem, lefektetem - de abban a pillanatban már alszik is. Hiába annyira fellelkesíti õket az új tudományuk, hogy ha kell ha nem, gyakorolják..

csics
de jó, hogy minden rendben!!! - baromi sokat fejlõdött Petike ennyi idõ alatt!!! KépKépKép

Kataa
nem is oylan hosszú ez a 7vége, mivel a mai nap kiesik: a papa túlélõ túrát vezet a Bükkben. Hajnali fél 4 kor indult. Persze nem iskerült totál észrevétlenül kiosonni - a kiscsaj felkelt, annyira, hogy még átszott is. Így most alszik. Borult kicsit a napja, de ma úgyis csak az övé vagyok, mivel a páromék csak késõ éjjel jönnek haza... a 7vége közösen meg így is csak 2 nap lesz, de legalább nem 1KépKépKép!!!

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Zulu, Zsuzsa
Köszi az érdeklõdést, arik vagytok, bár tudom, nem érdemlem meg Kép Eléggé leköt a suli (vizsgaidõszak), meg Hanka is. Nagyon tündér, néha azért még vissza-visszaesik az alvásban, de amúgy ált. kétszer kel, nappal volt már olyan, hogy egész nap össz. 20 percet aludt Kép Dea zért általában másfél óra.
Én azért követlek ám titeket, bár pont azt néztem, hogy Zsuzsáról nem olvastam semmit! Ejnye-bejnye!Ja, és 1 het elkezdett végre Hanka is gagyogni!!! Kép

Kataa
De jó hallani felõletek is. Gratula a közelgõ egyévességhez, hátha akkor épp nem tudok jönni! Kép

Csics
Nagyon ügyi Petike! Hogy már ennyi mindent mond!!!

üdvb,
bringa és hanka
bringa

Gömb!

Én túl sok mindent nem vettem, mert 80-as már nem volt oylan sok minden. Egy pamut ujjatlan rugit vettem, meg 2 napzót, ujjatlant, fodorral, igazi kislányosat.Kép

meg egy olyan gumicukor féle hevedert a kocsiba.Kép
De én imádok ilyen helyeken nézelõdni.

Csics!

Akkor megnyugodtunk.Kép

manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Lányok,
A segítségeteket szeretném kérni. Már egy jó ideje próbálom Lilinek adogatni a darabos kajcsikat, de egyáltalán nem fogadja el. Ha bármi nem folyós kerül a nyelvére, már öklendezik is. Tegnapelõtt hányt is amikor egy picit darabosabbat próbáltam neki adniKép. Tegnap pároltam alma cikkeket neki, a szép nagy fogaival rögtön le is harap belõle mindig, de ahogy beljebb csúszik, már megy is a nagy öklendezés. Próbáltam a kezébe adni, hogy fogja meg, de csak ledobálta. Ti hogy vezetitek, vezettétek be a darabos ételeket?
Voltam de itt Újpesten babaruhabörzén, annyira édes nyári ruhákat vettem Lilinek. Megint volt pár csajszi akik újakat árultak, így náluk jól bevásároltamKép.

Brokkoli,
Ha etetõszéket akarsz venni, akkor tudom ajánlani az újpesti Megatoyst, ott 30.000Ft után kapsz hûségkártyát és már arra a vásárlásra is kapsz 4 vagy 5 % kedvezményt. Utána, pedig mindig mindenre, ha felmutatod. Viszont a soroksári már másképpen mûködik, ott csak pár termékre jár kedvezmény minden hónapban. Nekünk is Dolce Vitánk van és eddig nagyon meg vagyunk vele elégedve.

Kata007,
Jó hallani rólatok, Dóri már nagyon ügyes lehet, majd megyek megnézni a képeketKép.

Manó,
Akkor ezt a párnát azt hiszem meg fogom varrniKép.

Ági,
Azt hittem ti a Kútfõ lakóparkba költöztök, ott elég szép sorházi lakások vannak. A kilátás pedig csuda szép, csak hát mi nagyobb lakást szeretnénk mint amik ott vannak. Most az Aranyhegyet néztük a XVII. Kerületben.

Kataa,
Lilinek már kb. 1 hónapja adok pulykamellet. Minden nap 1x az ebédjébe teszek 1-2 teáskanálnyit. (megfõzve és összedarálva van lefagyasztva, így olyan mint a zsemlemorzsa, jól adagolható) A doki azt mondta, hogy ennyit minden nap kaphat, sõt. Lili is szereti, igaz nagyon nem lehet észrevenni a kajcsijábanKép.

Kryss,
Akkor bejött a lányoknak a drukk. Lili tegnap is kakilt magától, tök jó kezdek megnyugodniKép.

Forti,
Képzeld tegnap Lili is felállt a kiságyban. Hogy van Levi szeme, gyógyul már?

Nyuszi,
Én szívesen mennék Gödre lakni, de a párom eléggé ragaszkodik ahhoz, hogy dél felé mozduljunk. A család is arra felé lakik inkább, így érthetõ. Akkor ti nem új lakást vesztek? Mi mindenképp újat szeretnénk.

Csics,
Jó, hogy írtál, már tisztára aggódtunk miattatokKép. Örülök, hogy jók lettek Petike vizsgálati eredményei.

Teszek fel a Fotoalbumba új képeket ma.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Ilke

Nem ujat veszunk, mert mindenkeppen hazat szerettunk volna es hazat ujat meg nem akarunk epiteni, mert a parom sokat dolgozik en meg egyedul nem szeretnem intezni. Amit most kineztunk is fel kell ujitani, azzal is lesz munka, de azert nem annyi, mint egy ujjal.
Kar hogy del fele mentek, jo messze leszunk egymastol...Kép
Megneztem Lili manot, nagyon arika, legjobban a fogmosos kep tetszik....Kép

Ezen felbuzdulva en is tettem fel nehany kepet az Angliai utrol.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

Dió
Lehet hogy én is megpróbálom az autós ülésben, hátha nálunk is bejön.

Pocok
Manka mióta alszik el így? Azt mondod majd ha nagyobb lesz Levi, akkor sikerül neki elaludnia egyedül is? Attól félek, hogy nagyobb korában rossz alvó lesz és éjszaka grasszálni fog, ahelyett hogy aludna.

Mindenkinek köszönöm az ötleteket, és a csõri pohárral kapcs. infókat. A használat még nem megy, ismerkedés szinten tartunk.

Köszönjük a sok gyógykívánságokat, Levi szeme szépen javul, viszont még mindig csúnyább alvás után. Én sem értem miért, amikor pihenés után jobbnak kellene lennie, de a lényeg, hogy javulgat.

Kata007
Mindenképpen megnézem majd a képeket!!! Kép

Ilke
Levi is öklendezik ha az õ kajcsija darabos. De ha a miénk az, attól nem. No nem pacalt adok neki, hanem pl. fõtt krumplit, amit csak a villával nyomok össze és miközben mi kajálunk õ is szépen eszeget belõle. VILLÁVAL! Kép A banánt pl. ahogy töröm úgy falatonként kicsit szétnyomom a kezemmel és azt is elfogadja így. Viszont ha az övébe keverek picit darabosat akkor öklendezik és nem kell neki. Ki érti ezt! Kép
Áfonya írta régebben hogy elõrágja a kaját Kép, nos néha ez nálunk is bejön, sokkal szívesebben elfogadja, mert látja hogy én is eszem és amit anya eszik az nem lehet rossz.

Este még jövök
Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Ma nagyon termekeny napunk volt.
Vegre megrendeltuk a kocsimat ami remelhetoleg augusztus elejere mar a itt is lesz.Ja es Apa meglepett egy Nokia telefonnal is : ))
Egesz nap uton voltunk mert avasarlas is mara maradt meg a babauszi,de Alex eleg jol birta a gyurodest.Az uszi megint nagy sager volt nala.Csinaltam rola jo kis pancsis meg merulok videot.
Ja es volt egy 11 hetes baba,ooolyan pici volt Alexhez kepest : ))Ja es az anyukaja elarulta hogy ok nem akarnak nagy korkulonbseget ezert mar a kovi baban dolgoznak : ))Na ez aztan a mereszseg: )))Bar O is egy nagyon nyuogdt kisfiu volt gondolom nem okoz sok almatlan ejszakat nekik : )))

Pocok
Mar en is rajottem,de ez lelgalbb meglesz mart mar 2-t elszortam valahol: ))

Mano
Ma felhivtam a papot es nyomateskositottam, hogy tudja ki vagyok mert anyu tavaly egy jo kis osszeget adott a templom felujitasra.Szoval azt hiszem ez hatott : )))Bar szokasahoz hiven kekec volt,es azt mar nem is mertem kerni hogy a fiatal kollega papot szeretnenk .Szoval azt vonta le arra hogy nem volt templomi eskuvonk hogy : A kisfiu nem tehet a szulok mulasztasarol : )))Mondtam,Hat nem : ))
A jovo hetvegen megyunk vele megbeszelni mindent,mondtam a ferjemnek hogy O meg ne szoljon mindenre csak bologatni fogunk : )))

Judy,Ilke
Koszi az ifot,majd fokoztosan kezdem akkor a husikat.

Nyuszi
Hat igen,tavaly is kapott egy gyogyit amitol le kellett volna nyugidni egy kicsit a fiuknak de pont az ellenkezojet valtotta ki.Meg jo hogy elotte kiprobalta mert a doki figyelmeztette hogy ilyen is lehet.De mivel ejjel jonnek csak fognak valmit aludni is : ))
Hat igen ha mi anyueknal vagyunk Alx is felkel ejjel itthon meg egy angyal : )

Gomb
Neknuk az ilyen nem alvason segitet az hogy lementunk anyuekhoz egy kics kornyezetvaltozasra akmikor kb 2 honapos volt.

Csics
Most akkor eddig minden lelet negativ ???
Milyen volt Parizs??

Na megyek furdetni
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Pocok!
A jóga tök jóKép Szóval, van benne minden mert a nõ aki vezeti egy polihisztorO) Csinálunk ászanákat, amiket nem kell tökéletesen(nem is menne), ezektõl teljesen ellazulnak az inak meg az izmok, jótékony hatásúak a belsõ szervekre is. Mindig mondja, hogy mi mire hat.Egy egy ászanát 2-3 percig ki kell tartani, hogy hasson. Aztán relaxálunk fekve, ez a kedvencem. A végén pedig szoktuk magunkat masszírozni, a talpunkat, a lábunkat. ja, és egyszer még intim torna is volt benne.Szóval tök jó, és utána felfrissülten jövök hazaKépDe a szép barátod biztosan minden nap csinálja, én meg nem.

Ilke!
Nagyon örülök, hogy minden okés a kakival, nagyon együttérzek veletek. Gréta a borsótól kakilt tegnap végre, én is megkönnyebbültem.

Forti!
Gréta is mindig feláll, de még nem jöttem rás semmire, mert a lefektetés ellen tiltakozik, úgyhogy én is várom a fogásokatKép
A parit én átpasszírozom, mert nem akarom sózni, és krumplival sûrítem. Grétusnak elég 2 pari, mert nem nagyon ugrál érte.

Zita!
A párom ott dolgozik a Cházár A. utcában!A templomtól 2 házra.

Ági, Pszi!
Gratulálok az új házaitokhoz! Remélem mindennel meg lesztek elégedve, és jól fogják magukat érezni a lurkókKép

Pszi!
Gratula a hófordulóhoz!

Rólunk:
Gréta szeme nem akar meggyógyulni, valszeg menni kell újraKép Éjjel még mindig szopizunk, de már nem nagyon bírom.Van valaki köztetek, aki leszoktatta a babáját az éjjeli szopikról? Hogy csináltátok? Vagy inkább várjak türelmesen?

pemeske és Gréta 8 hónapos
pemeske

Halihó!

A fogam még mindig nem tökéletes, mondhatni ugyanúgy fáj, sõt már a fülemre is sugárzik. Ráadásul ma Gergõ is elég nyügi volt, fogjuk rá a fogra, már ideje lenne nem? Fogzunk mindkettenKép
Sajna a jövõ hétvégi Alsópáhoki út is kérdéses, mert akikkel mennénk bárányhimlõs a kisfiukKép

Forti
Remélem rendezõdik az alvás is, ha rendbejön Levi szeme. Azért ezt a hordozó dolgot gondold meg, sogornõm még mindig csak ebben tudja elaltatni a másféléves gyereket, úgy hozzászokott. Igaz, õ ringatta benne, meg énekelt neki, szóval nem magától aludt el a gyerek. De azért elég kényelmetlen mindenhová cipleni a babahordozót és kilóg már belõle a srác rendesen. Persze tudom, néha már mindent bevet az ember, csak aludjon már...Nálunk szerencsére nincs gond, ha álmos el is alszik magától, nagy ritkán szopival. Persze nem tudom mi lesz késõbb, ha feláll...

Csics
Jó hallani Rólatok isKép Már aggódott a babanetKép Ügyes PetikeKép

Ilke
aranyos Lili a képekenKép A pancsolós, fogkefés tényleg édesKép

Nyuszi
Jók a képek, látom Emi szeret repülniKép

Pemeske
Szóval jógaKép Én is gondolkodom rajta, mert közel hozzánk van egy jógastúdió, oda még el is tudnék jutni. Fogfájásra van gyakorlat? Csak vicc voltKép
Az éjjeli szopiról nem tudok nyilatkozni, állítólag egyik gyerek kel éjjel, másik nem, még testvérek esetében is. hogy mennyire lehet befolyásolni azt nem tudom, nálunk szépen kitolódott a 2 órás evés reggelre 3 hónapos korára. Igaz azóta 5-kor indul a mûszak, még tolhatná kicsitKép

Jó éjt
Judy
Judy (fodroczy)

Lányok!

nekem van az újpesti Mega toysba hûség kártyám, üres, bárkinek neki tudom adni. Még akkor kaptuk mikor Emmának bevásároltunk ott, és adtak egyet nekem meg néhány üreset hogy adjam oda ismerõseimnek, mert ott kártya tulajdonos ajánlására is lehet hûségkártyát kapni. szóval ha valaki szeretne ilyet, szívesen adok, nem tudo 2 vagy 3 van, 4-5% kedvezmény jár rá újpesten.

Darabos ennivaló: sajnos tippem nincs, Emma simán megeszi, sõt jobban elfogadja mint a turmixoltat. Pár hete már a darabos bébiételt veszem neki, ami 8 hónapos kortól van, ebben egész rízs, darabos zöldségek vannak. Nem öklendezik, de ehhez semmi trükk nem volt.

Manó

KépKép
manó

Kataa!

Hát ennyire még talán én is rá tudnám vennia férjem hogy eljöjjön és bõszen hallgasson, de hát mivel õ sincs keresztelve neki is hittanra kéne járni és keresztelkedni. De erre nem hajlandó. Így maradok én aztán majd meglátjuk mi lesz.

manó

KépKép
manó

Ilke

Elfelejtettem, Emilia sem szereti a darabos hamit. Pedig en mar nagyon unom a turmixolast. Most azt probalom ki, hogy adok neki szilardat, pl. vettunk Angliaban ilyen mini sajtos kenyeret, akkorak mint a kisujjam es azt ropogtatja. Nincs benne tojas.Ha nagyobb darabot leharap belole bizony tolja is kifele a nyelvevel. Mar darab almat, darab repat ,meg sajtot is adtam neki, hat nem nagyon tud mit kezdeni veluk.De fo a turelem.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!
Voltunk ma usziba és megkérdeztem és itt is lesz nyári szünet. De. megint csináltam pár dobozt. Az elõszobába már nem férek el de az szekrények még mindig televannak.

A Petrával ketten vagyunk mert a párom elment legénybucsúba mert jövõhéten lesz már az esküvõ ahova hivatalosak vagyunk. Én itt olvasgatok ahelyett, hogy tanulnék.

Judy
Örülök, hogy túl vagy az egészen most már biztos könnyebb lesz. A Petra is az elején mindig kiköpte a vizet. Ha nem szomjas akkor még most is.

Manó
A Petra 10 hónapos és még mindig nagyon csúnya a kis válla. Mindenki kérdezi, hogy milyen a keze én meg mondom, hogy csak a BCG. Én meg emiatt aggódom, hogy másnak már rég elmúlt nekünk meg még mindig ilyen erõsen látszik. Nem baj legalább biztos védettséget nyújt.

Beszti
Irigyellek a torna miatt majd én is belekezdek ha lesz egy kis idõm.

Rit
A konzerbe nincsen tartósító?

Kata007
Örülök, hogy jelentkeztél. Gyere gyakrabban. Hihetetlen, hogy hogy megy az idõ és a Dóri már mindjárt 1 éves.
Tényleg mikor a babák 1 évesek lesznek ti adtok neki tortát? Mert ugyebár idáig semmi édeset, tojásosat, tejeset nem kaptak most meg egyszerre kapjanak mindent.

Manó
És miért nem mentek együtt a férjeddel az usziba? Szerintem nagyon jó családi program. A párom ki nem hagyna egyet sem.

Kataa
Én mindennap adok húsit a Petrának.

Kryss
A Petra nem a videoba turkál hanem a virágok leveleit tépkedi. Én is elhozom onnan és kb egy perc múlva már újra odamászik.

Panda
A barátnõmnek 11 hónapos a kisfia és pont most mondta, hogy kezd átállni az egyszeri alvásra.

Forti
Sajnos nem tudok segíteni mert a Petra még mindig nem tud felállni. Szerencsére nekünk a megfordulással sem volt probléma pedig õ mindig hanyatt alszik. Beteszem az ágyába akkor tudja, hogy alvás van és nem is próbál meg megfordulni vagy mászni. Remélem majd a felállással is ez lesz.

Gumicukor
A III. kerületbe is most van lomtalanítás. Én is úgy utálom.

Nyuszi
Az apukáméknak Veresegyházán van a telkük és addig ott. Szerencse, hogy most nyár jön mert a telken faház van. Mehetnénk még az anyosómékhoz is mert õk nagyon nagy házba laknak csak hát ha meg lehet oldani akkor inkább külön mennénk.
Képzeld mi elbuktuk a szocpolt mert az anyosómék Balatoni háza a férjem nevén van. És hiába íratjuk át annál csak nagyobba költözhetnénk (nm-be és szoba számba is). Szerintem tetõtér beépítéshez nem lehet felvenni. Az egyik ismerõsömék megvettek egy régi házat és felújították maguknak és annyira, hogy szinte csak a falak maradtak + még hozzá is építettek de nem kapták meg.

Bringa
Neked is kitartás a tanuláshoz!

Ilke
A Petrának meg jobban ízlik a darabos mint a pépes. Ma este sem kellett neki a fõzelék és kiflit kapott csirkehúsival. Letépek mind a kettõbõl egy kis darabot és már tátja is a száját. Olyan ügyesen szétrágja a 4 kis fogával.
A XVII kerületbe mi is néztünk de ott olyan kicsik a telkek. Meg ahol újakat parceláznak az már annyira kint van, hogy az már majdnem Pécel és akkor egy busszal bemész az elágazásig és még eggyel meg az Örsig. Én próbáltam arra ügyelni, hogy egy busszal már metroközelbe legyek. Sorházba nem nagyonszeretnék költözni mert azoknak általában 45-50 nm az alapterületük. A tetõteret meg nem nagyon lehet használni ha ilyen melegek vannak Én jobban szeretem ami egyszintes.

Csics
Örülök, hogy minden rendbe van Petikével.

Ági
petra2

Ági!

A férjem egyszer eljött kamerázni az usziba, de õt annyira nem vonzza ez, ezért nem jó közös programnak.Kép

Én is szoktam Emmának kis kenyeret adni, meg babakekszet meg ilyesmit, de õ csak benassolja, rágcsálja, de étkezést nem vált ki.

Ági!

Érdekes a tesómék a 17. ker-ben laknak, Rákoshegyen és írtó nagy telkük van. Két ház van rajta, ebbõl egy nagyon nagy és még így is van bõven telek. Ja, plusz van rajta egy kisebb ház méretû tégla (pincés, padlásos) "garázs".

És még két házuk van szintén a 17-ben és mindekttõnél nagy telek van. Persze nem tudom ezek milyen árba vannak. Ti merre néztétek?

Manó

manó

KépKép
manó

Sziasztok

Csics
Jó hogy jelentkeztél, már aggódtunk rendesen. Örülök hogy Peti eredményei jók és hogy szépen fejlõdik. Milyen volt az utazás?

Pemeske
De elõtte megfõzöd a parit, vagy nyersen paszírozod át?

Judy
Gondolkodtam én is ezen a hordozó dolgon, hogy jó 5let-e rászoktatni, igazából azt szeretném ha azt szokná meg, hogy a kiságyban kell aludni. Illetve szerintem ezt tudja is, csak annyi érdekes dolog van a világban hogy emiatt tiltakozik az elalvás ellen. Már csak akkor szoktam letenni amikor látom hogy nagyon álmos és mégis pilinszkázik felfelé, forog, rúgdos. Ekkor jön a harc! Kép Én leteszem, õ feláll.
Egy dolog szokott segíteni, amikor már nagyon dühös hogy tizedszerre is leteszem, akkor a méregtõl és a fáradtságtól sajnos elkezd zokogni és szépen belealszik. De szerintem ez sem megoldás hogy mindig sírva aludjon el.

Manó
Én akkor szeretnék egy kártyát, ha lehet. Kép

Szép napot mindenkinek mára, mi megyünk nagyizni egy kicsit.

Forti és Levi

Kép
Kép
forti

Sziasztok,

Tegnap remek napunk volt. Reggel jött a hír, hogy meghalt a nagybátyám (már egy ideje beteg volt). Estefelé pedig Solymi addig hintázott, amíg bekötve, babahordozóstul leborult a földre és jó alaposan beverte a homlokát a konyhakõbe. Baromira megijedtünk, úgyhogy rohanás a Bethesdába, ahol mondták, hogy ott nincs röntgen, menjünk a Heim Pálba. Elmentünk a Heim Pálba, ahol éppen nagyüzem volt, úgyhogy kb. 2,5 órát sikerült eltöltenünk ott, 10-re értünk haza. Szerencsére úgy tûnik, nincs semmi baj, csak egy kis púp maradt a Solymi fején. Mindeközben nagylány lettem, és úgy érzem magam, mint a mosott sz..r.

Holnap akkor kis tali? 9-9,30, Iskolások Játszótere?

Zita
parazita

Sziasztok!

Hú Zita, ez rosszul hangzikKép Remélem már jól van Solymi. Milyen magasról borult le? Jól viselte a kórházat? Jobbulást, biztos hamar lelohad a pup.

Enyim gyerek változatlanul extra nyûgõs, már éjjel se alszik jól, a nappalról ne beszéljünk. Az arcán piros foltok vannak, ami a közelébe kerül, azt harapja, az ujjait már szétrágta, de ma pl az asztallábat is megkóstólta, meg apja kezét...Ilyen a fogzás? Épp tegnap írtam, hogy õ magától elalszik, ha álmos, hát ma erre is rácáfolt. Nem is mentünk sehová, inkább itthon bekkelünk. A kertbe azért kimegyünk..

pusz
Judy és Gergõ
Judy (fodroczy)

Képzeljétek Dodonak bepirosodott a puncija! Igaz, csak kívül de így is aggódom, nekünk idáig még semmi pirosodás sem volt, nemhogy egybõl a puncikájánál. Természetesen 7végén történik ilyen, így egyenlõre a nagymami tanácsára hagyatkozom, aki azt mondta, hogy fürdés után kenjem majd be Neugranormon kenõccsel, amúgy meg legyen levegõn, ha lehet. Úgyhogy most pucér seggel korzózik a lakásban - mondjuk nagyon élvezi, tisztára fal van pörögve tõle: kis exhibicionistaKép
Amúgy a kenõcs jó tanács, vagy mit kell csinálni vele??????

Ági
ebben nincs. megnéztem Kép
Amúgy husit én is úgy tudom, hogy minnél sûrûbben kell adni, akár minden nap. Mondjuk mmi nem eszünk azt minden nap, de elég sûrûn Kép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Nyuszi!
Megnéztem az albumodat.Kép Nagyon tündéri Emiliád!Kép
Milyen szõke lett a haja...Kép

Ilke!
Én is megnéztem az albumotokat. Hatalmasat nõtt Lilikéd!Kép

Forti!
Ok!Kép
Levit is megnéztem, olyan aranyos!Kép És persze irigyellek, hogy kisfiad van...Kép

Én is csinálok majd egy albumot.

Ági!
Ok, megpróbálok gyakrabban írni. Mert jönni mindig jöttem, de csak olvasgatni.Kép

Rit!
3 lányom van.Kép
Szerencsére nálunk sem fordult elõ gyakran, de ha mégis akkor én is a Neogranormont használtam és amikor csak lehetett nem adtam rá addig pelust. 2-3 bekenés után mindig rendbejött.Kép
Ha kicsit erõsebb a pisije, akkor szívja ki nekik. Ahogy olvasom Dodo is eszik már "felnõtt kajcsit", úgyhogy ne csodálkozz rajta.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

TALI: Holnap reggel 9-9:30 között a Városligetben.
akik jönnek:

Brokkoli-Zsófi
Virág-Levente
Gumicukor-Dani
Pszi-Balu
Dió-Peti
Andi-Márk
Gömb-Lili
Zita-Solymi

Ilke,
ÉN is voltam kerületi börzén szombaton, vettem 1-2 dolgot, de sajna az a 2 nõszemély aki az új márkás cuccokat szokta árulni,most nem voltak kint. Nálunk kb. 4 helyen szokott börze lenni, de most ide nem jöttek el.
etetõszék: Örülök hogy bejött a Dolce Vita, ma vettem meg én is a soroksári úti MegaToysba, nem volt olcsó, de próbálom a jobb holmikat megvenni, na meg a következõ babómra is gondolok.

pusz

Brokkoli
brokkoli

Lányok,
Köszönöm a darabos kajcsikról a véleményeket.
Lili ma elfogadott egy kis darabos kajcsitKép. Na jó annyira volt csak darabos, hogy a tököt nem turmixoltam a fõzibe, hanem lereszeltem. A lényeg, hogy 20-30 gr-ot megevett belõle Lili és nem is öklendezett, apa etette ma kivételesen, így nagyon örült a feje, hogy tõle ilyen jól elfogadta a leányzóKép. Persze aztán a maradékot át kellett turmixoltni, de azért kezdésnek ez is valami. Ezentúl az ebédjét mindig megpróbálom majd elõször darabosan adni. Másik jó hír, ma 3x is volt kakiKép. Ilyen már nem is tudom mikor volt utoljára. Igaz délelõtt õszis meggyet kapott (a meggynek a héja is benne volt). És képzeljétek már napi 300gr fõzit és gyümit elfogad. Remélem most már beindul a hízása is.
Ti adtok már cukrot a manóknak? Ma reggel az õszis meggy olyan savanyú volt, hogy én beletettem egy pici kanállal, és így fintorgás nélkül olyan szépen megette Lili mindet. Persze nem akarok mindenbe tenni, de talán már néha lehet, nem? Még kérdezekKép. Új krumplit szerintetek adhatok már? Múltkor a tökfõzibe beleturmixoltam egy kis kaprot, Lilinek nagyon ízlett.

Nyuszi,
Édesek a képek, megnéztem õketKép.
A távolság talán nem lesz akadályKép, mert a párommal megegyeztünk, hogy ha Bp-en kívülre költözünk, akkor kapok valami kicsi kocsit. Akkor már csak a vezetéshez kellene némi bátorságot gyûjtenem, de ha ott lesz az autó, akkor bele kell majd jönnöm, mert nem lesz más választásomKép.
Hát igen, ez a kajcsiztatás tényleg néha egy türelem játékKép.

Forti,
Komolyan ki fogom próbálni egyik nap, hogy amikor mi eszünk, akkor adok neki is valamit.

Kataa,
Hát ez tényleg jó kis nap lehetett, sok ilyet még!

Jóga,
Most olvastam, hogy itt is van Újpesten az Ifjúsági Házban, lehet, hogy megnézem majd.

Pemeske,
Jobbulást Gréta szemecskéjének.
Régebben Lili is felkelt Lili éjszaka szopizni, de ez tartott egy-másfél hónapig, aztán magától leszokott róla.

Manó,
Nagyon ügyes Emma, hogy ilyen jól elfogadja a darabos kajcsikat.
Az én férjem sincs megkeresztelve, és neki nem kell hittanra járni és nekem sem.

Ági,
Az egész csirkehusiból tépsz Petrának és megrágja? De jó! Akkor ebédeltessük már egyszer együtt õket, hátha ellesi Lili a taktikát a PetrátólKép.

Zita,
Szörnyû lehetett a tegnapi napotokKép. Jó, hogy nem lett semmi baja Solyminak.

Rit,
Lilinek múlt héten pirosodott be teljesen. Azért is kértem a dokit, hogy csináljunk egy vizeletvizsgálatot, nem-e valami fertõzés. Aztán közben átváltottunk egy másik popsikrémre (1-es névre hallgat) és 1 nap alatt elmúlt. A Neogranormon is jó lehet rá.

Kata007,
Köszi!

Brokkoli,
Biztosan nektek is be fog válni az etetõszék, Lili az elsõ perctõl imádta.

Megyek palacsintát adni a férjuramnak.
Majd el felejtem, készítettem egy albumot az Anyatejadó Anyák Klubjáról. Ha gondoljátok nézzétek meg, eddig a fele képmennyiséget tudtam feltölteni, de a napokban bõvül még az album.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Kepzeljetek, ma a parom megnyiratkozott. Es a lanyom nem ismerte meg...Kép Majdnem sirva fakadt es nem volt hajlando odamaszni hozza. Eltelt nehany ora mire teljesen feloldodott a gyerek.Kép

Agi

A szocpolt szerintem mi is elbukjuk, nemcsak azert ,mert mint irod tetoterbeepitesre nem biztos hogy adnak, de azert sem , mert az a lakas amiben Anyu lakik az enyem. Vallalati hitelbol vettem 7 eve es persze jelzalog van rajta, ugyhogy el sem ajandekozhatom.Kép
A XVII-ben mi is neztunk ujonnan parcellazott telkeket, Helikopter lakopark-nak hivjak, de a vilag vegen van. En meg hajlando is lennek oda koltozni, de a parom nem. MOndjuk hamarabb beer majd a munkahelyere (M.sziget) Godrol, mint onnan.

Kata007

Megneztem Dorikad Pepsis kepeit...Kép Nagyon kis huncut. Es hogy milyen kis okoska, olvastam a kukas mutatvanyat is.
Emilia sotetszoke, bar Anyu szerint inkabb olyan seszinu a haja, mint az Apajanak.Kép

Lanyok

Mindig elfelejtem, de tenyleg nalam van egy par cucc a multkori talirol. Irok listat:

-kek pottyos labda
-narancssarga-lila csorgo tukorrel a kozepen (Pocok?)
-zold plusskutya
-sarga ragoka, atlatszo gombbel a kozepen
-pluss csont alaku csorgo

Ha valamit kihagytam majd potolom.

Meg vagy 4 liter gyumolcsle, de azt mar megittam...Kép

Zita

Nekem a torpe daliam fog nemsoka kinyilni bebebebe....Kép Es vetemenyeztem ma Emilia nevu viragot is. Meg vettem torpe Petuniakat is. Kezdenek szepulni az erkelyek.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok Lányok
Hát extra hétvégénk volt. Szinte semmit nem aludtunk éjszakánként, állandóan felsír, nehezen nyugszik meg, és alig bir visszaaludni. Álmában pedig dobálja magát. Ja és péntek óta lázas is. szegénykémnek ha csak hozzáérek a szájához, már visit, nagyon fáj neki a fogacskája. Remélem mostmár tényleg hamar kijön az a felsõ fogacska, mert már õ is hullafáradt, meg én is.
Már a szopi sem tetszik neki annyira, gondolom fáj neki a szopizás is.
Az úszás is elmaradt, hõemelkedéssel nem akartam elvinni élete elsõ úszására Kép De apa azt mondta, péntekre szabit vesz ki, hogy el tudjunk menni úszkálni a kicsivel. Olyan aranyos tõle, ugye? KépKépKép

No most megyek, mert nagy nehezen le tudtam tenni aludni, és jó lenne, ha én is alhatnék végre kicsikét.

Szilcsike és a fognövesztõ Szilvike
szilcsike

Sziasztok!

Rit!

Mikor Emma hasmenéses volt (rota vírus, szóval durva volt) akkor a neogranormon volt az egyetlen kenõcs ami jó volt!
Már nagyon csúnya volt a feneke az egyéb kencéktõl, de az 1 nap alatt rendbehozta. Szóval jó kenõcs mindenféle hámsérülésre, kimaródásra.

Zita!

Hát tényleg szörnyû napotok lehetett.Kép

Forti!

Holnap felhívom a mega toys-t hogy pontosan hogy lehet megvalósítan az kártyához az ajánlást (hogy elégh e odaadni, vagy veletek kell menejek.) Remélem hogy sikerül, tényleg szívese odaadom, hülye vagyok hogy eddig nem mondtam, tavaly nyár óta õrizgetem õket.Kép

Ilke!

De te akkor biztos meg vagy keresztelve. Nálunk az a gond hogy egyikünk se, ha az egyik szülõ megvan akkor szabad az út a keresztelõhöz.Kép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok

Ma is jovos menos napunk volt .Delelott a gyaszmise egy Reformatus templomban ahol kikuldott a tiszteletes hogy ne zajongjunk a gyermekkel.,Aki ismeri Alexet tudja hogy egy bekes babi ugyhogy a max zaj az a dumaja volt.Na mindegy azert a vegen megjegyeztem a fianak hogy Katolikusoknal ilyen nincs.Elnezest kert legalabb : ))
Aztan anyuekhoz mentunk ahonnan fel 8-kor az utolso kajcsi utan indultunk hogy itt majd csak becsempesszuk az agyba,De nem jott mert mert kaka volt+ehes lett : ) Ugyhogy most kokemeny leszek es megvarom mig elalszik magato la kisagyban.

Pocok
Ez jo,nagyon nevettunk a ferjemmel : )))
Holnap megcsinalom a recepted.

Judy
Visszamentel a dokihoz.Vagy kaptal valami eros fajdalomcsillapitot?mert ilyenek utan alt azt tobb napig kell szedni.

Agi
Aha Julius kozepeteol szeptemberig lesz a szunet az usziban.’

Parazita
Hu szegeyneekm ennyi mindem.Remelem Solymi mar jol van es te is kipihenhetted a nagy izgalmakat.’

Rit
Hat passz ,fius anyuka leven de a kenocs bizti jo ra.
Megnezeted hetfon a dokinenivel??/

Na a kokemyneseg addig tartott mert bementem es ringattam egy kicsit pedig nem szokasunk de 10 utan mar egy kis nyugit szeretnenk.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Gumicukor,
koszi az infot az orthopediarol, megnyugtattal.

Rit,
nalunk fogzaskor pirosodik ki Reka lent, nalatok még nem aktualis esetleg?

-Afonya
afonya

Pemeske
Remélem nem lesz gond Gréta szemével.

Zita
Jól összejött akkor neked a tegnapi nap. Szegény Solymi, gondolom hogy megijedtetek.

Kata007
Megnéztem Dórit, nagyon szép kislány. Nagyon nagyot nõt, de azért megismerem még. Kép
A pepsi-s képek szuperek. Kép
Levi is nagyobb már, egy ideje nem tettem fel képet róla az albumba.

Ilke
Képzeld mi amikor kajcsizunk mindig egy tálcán van a kaja. Levi mikor már meglátja a tálcát, iszkol utánunk, leül a lábunkhoz és elkezd nyammogni és "pumpál" (ülõ helyzetben kinyújtja és visszahúzza gyorsan egymás után egy csomószor) a lábával. Szó szerint tarhál a gyerek. Kép Kép Mindegy mi van a tálcán, tudja hogy az csak kajcsi lehet.

Jajj ez el kell mesélnem. Képzeljétek Levi nagyon szeret labdázni, fél napokat kergetjük a labdáját a szobában. Tegnap észrevettem hogy ha megkérdezem tõle: "Hol a labda??" Akkor leül, körbenéz és a szeme megállapodik a labdán. Utána rámnéz hogy láttam-e a jelzést és fülig ér a szája. Elõször azt hittem csak véletlen volt, de azóta akár hányszor kérdezem tõle mindig a labdára néz, ha szem elõtt van, ha nincs elkezdi keresni.

Lányok honnan tudjátok hogy van-e kerületi börze? Bedobnak róla valami szórólapot? Mert nálunk nem tudom hogy szokott-e lenni vagy sem, de jó lenne. Honnan tudjam meg?

Nyuszi
A plüss csont alakú csörgõ a miénk. Egy textil pelust nem találtatok?

Jó éjszakát mindenkinek
Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Egész hétvégén nem voltunk itthon. Ádám most újra 2x alszik, de ez sajnos nem befolyásolja az éjszakai ébredéseket, ugyanúgy felkel Kép.

Forti, Pemeske!
Ádám is felállt mindig az ágyában, mikor megtanult felállni, úgy 3 hónapon keresztül... Én visszafektettem, aztán megint, megint és megint, és egyszercsak elaludt. Néha még most is feláll, de nem jellemzõ, sõt, mikor éjjel felébred, már akkor is fekve marad.

Ádám is szopik éjszaka (nem tudom, hányszor, ált. 4-8 alkalommal, mikor hogy Kép). Én már megpróbáltam 3x leszoktatni, de mindig pont akkor lett beteg, mikor már ott tartottunk, hogy csak 1x ébred, vagy már 1-2 alkalommal átaludta az éjszakát Kép Kép. Szóval, nem sikerült, és nem hiszem, hogy mégegyszer megpróbálom. Pedig nagyon jó volna már aludni...

Csics!
De jó, hogy jelentkeztél!!! Már nagyon aggódtunk, hogy mi lehet Veletek, máskor ilyet ne csinálj!!! Jó, hogy Peivel minden rendben, klasszul fejlõdik Kép.

Bringa!
Akkor Ti is megvagytok Kép !

Most megyek, mert lassan itt a kilövés ideje, aztán Halásztelek körüli pájára állok a babakocsival, olyan jó idõ van!

Szép napot,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Azt hiszem, ilyen már nagyon régen volt:

Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok

Alex vegul 10 korul bealudt magatol,de 3-4* felsirt almaban,adtam neki inni vagy cmit aztan durmolt tovabb,de olyan nehez ejszaka felalomban kiszallni az agybol: (((

Forti
Hu de okos Levike,gonodolom nagyon jo erzes lehetett ez neked : )))Ez jo kerdes mert en sem tudom mikor van nalunk bababorze,remelem valaki ad majd valami jo kis tampontot.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
A Petra annyira izgága lett, hogy már nem tudok tõle semmit csinálni csak mikor alszik. Tegnap is vasaltam és bemászott a vasalódeszka két lába közé (persze, hogy oda ahol szükebb a hely) és beszorult. Utána elkezdte rángatni a lepedõt amit vasalok majd végül a vasaló madzagját mire abbahagytam mert már féltem, hogy a vasalót és magára rántja. Ma telefonálok õ meg lenyalta a cipõm talpát. Tényleg ettõl nem lesz semmi baja? Megmostam a nyelvét. Megpróbáltam kimenni fõzni erre õ felmászotta szekrénypolcra és lecsúszott úgy, hogy az álla fennakadt. Rohantam be a nagy üvöltésre de szerencsére nincs semmi baja. Ja és azt nem is mondtam megtanult FELÁLLNI!

Kataa
Hányra mentetek úszni? Mi 9-re mentünk. Képzeld ma egy anyuka elhozta a 2 hónapos babáját. Annyira sajnáltam olyan picike volt. Szerintem ez még nagyon korai.

Pemeske
Sajnálom, hogy nem javult Gréta szeme.

Ági
petra2

Sziasztok!

Minitalis lányok!

Nem tudom mi történt, mi ott voltunk Petivel fél 10 elõtt öt perccel a megadott helyen, az Iskolások játszóterén. Rajtunk kívül viszont senki nem volt. Most nem tudom, hogy elmaradt az egész, és csak mi nem tudtunk róla, vagy nem vártatok meg minket, pedig fél 10-ig odaértünk, vagy ennyire vak vagyok.

Mindenesetre nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk, nagyon készültünk, és jó lett volna beszélgetni.Kép

Dió és Peti
szabotimi

Judy,
Solymi székmagasból borult Kép Amíg a kórházban várni kellett, nagyon aranyos volt, egyáltalán nem sírt, pedig étlen-szomjan vittük be. Persze ha kézben lehet, akkor minden jó, szerencsére. Hálistennek lehetett sejteni, hogy nincs komoly baja, mert nem hányt, nem lett bágyadt, nem változott a viselkedése, úgyhogy a várakozás alatt már nem paráztam annyira.

Dió,
Mi 10 körül értünk oda, Psziék már ott voltak. 1/2 10-kor nem tudom, mi volt az ábra.

Brokkoli,
Remélem, Zsófi el tudott aludni, és a vörösség is elmúlik a szemérõl...

Kistalisok,
Jó volt újabb arcokat megismerni Kép Remélem, mindenki rendben hazaért.

Pemeske,
Akkor a férjed jó közel van. Mivel foglalkozik? Mi a szobánkból a Radnótira látunk...

Zita
parazita

Ja, majd elfelejtem: vettünk etetõszéket (Agnieszka típusú, gondolom lengyel, natúrfa), ami késõbb asztallá és kisszékké szedhetõ. Eddig nagyon jónak tûnik, Solymi szeret benne lenni, és jól tud enni.
Utazóágyat is újítottunk, ki is próbáltuk vasárnap anyósomék telkén. Hajlandó volt aludni benne, de csak kb. 1/2 órát.

Zita
parazita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?