Lányok,
Köszönöm a darabos kajcsikról a véleményeket.
Lili ma elfogadott egy kis darabos kajcsit
. Na jó annyira volt csak darabos, hogy a tököt nem turmixoltam a fõzibe, hanem lereszeltem. A lényeg, hogy 20-30 gr-ot megevett belõle Lili és nem is öklendezett, apa etette ma kivételesen, így nagyon örült a feje, hogy tõle ilyen jól elfogadta a leányzó
. Persze aztán a maradékot át kellett turmixoltni, de azért kezdésnek ez is valami. Ezentúl az ebédjét mindig megpróbálom majd elõször darabosan adni. Másik jó hír, ma 3x is volt kaki
. Ilyen már nem is tudom mikor volt utoljára. Igaz délelõtt õszis meggyet kapott (a meggynek a héja is benne volt). És képzeljétek már napi 300gr fõzit és gyümit elfogad. Remélem most már beindul a hízása is.
Ti adtok már cukrot a manóknak? Ma reggel az õszis meggy olyan savanyú volt, hogy én beletettem egy pici kanállal, és így fintorgás nélkül olyan szépen megette Lili mindet. Persze nem akarok mindenbe tenni, de talán már néha lehet, nem? Még kérdezek
. Új krumplit szerintetek adhatok már? Múltkor a tökfõzibe beleturmixoltam egy kis kaprot, Lilinek nagyon ízlett.
Nyuszi,
Édesek a képek, megnéztem õket
.
A távolság talán nem lesz akadály
, mert a párommal megegyeztünk, hogy ha Bp-en kívülre költözünk, akkor kapok valami kicsi kocsit. Akkor már csak a vezetéshez kellene némi bátorságot gyûjtenem, de ha ott lesz az autó, akkor bele kell majd jönnöm, mert nem lesz más választásom
.
Hát igen, ez a kajcsiztatás tényleg néha egy türelem játék
.
Forti,
Komolyan ki fogom próbálni egyik nap, hogy amikor mi eszünk, akkor adok neki is valamit.
Kataa,
Hát ez tényleg jó kis nap lehetett, sok ilyet még!
Jóga,
Most olvastam, hogy itt is van Újpesten az Ifjúsági Házban, lehet, hogy megnézem majd.
Pemeske,
Jobbulást Gréta szemecskéjének.
Régebben Lili is felkelt Lili éjszaka szopizni, de ez tartott egy-másfél hónapig, aztán magától leszokott róla.
Manó,
Nagyon ügyes Emma, hogy ilyen jól elfogadja a darabos kajcsikat.
Az én férjem sincs megkeresztelve, és neki nem kell hittanra járni és nekem sem.
Ági,
Az egész csirkehusiból tépsz Petrának és megrágja? De jó! Akkor ebédeltessük már egyszer együtt õket, hátha ellesi Lili a taktikát a Petrától
.
Zita,
Szörnyû lehetett a tegnapi napotok
. Jó, hogy nem lett semmi baja Solyminak.
Rit,
Lilinek múlt héten pirosodott be teljesen. Azért is kértem a dokit, hogy csináljunk egy vizeletvizsgálatot, nem-e valami fertõzés. Aztán közben átváltottunk egy másik popsikrémre (1-es névre hallgat) és 1 nap alatt elmúlt. A Neogranormon is jó lehet rá.
Kata007,
Köszi!
Brokkoli,
Biztosan nektek is be fog válni az etetõszék, Lili az elsõ perctõl imádta.
Megyek palacsintát adni a férjuramnak.
Majd el felejtem, készítettem egy albumot az Anyatejadó Anyák Klubjáról. Ha gondoljátok nézzétek meg, eddig a fele képmennyiséget tudtam feltölteni, de a napokban bõvül még az album.
Pusz,
Ilke