Sziasztok!
Eszti!
Köszönjük,hogy írsz nekünk!Drukkolunk továbbra is a kicsi családnak!!!:-)
Benszi,
Sajnálom,mondjuk én nem tom kinek a feje mikor hol van,de nem nayon szeretek kocsikázni én sem!
Ugyhogy megértelek...
Ma voltam dokinál,azt mondta rendben vagyok,3 hét múlva kell visszamennem,reméljük mindannyian,hogy addig még egyben leszünk,az jó lenne több okból is!Ha előbb akarnának kibújni akkor János(hallod Benszi?
),de ha sikerül kihúznom 36. hétig akkor szülhetek ott is!Az nagyon jó lenne!Szorítsatok!
Egyébként azt mondta rendben vagyok,nem érti hogy híztam 7 kilót 1 hónap alatt,amikor folyton hányok,nem látszik rajtam és a bokám is vékony(=nem vizesedem hál'Istennek).Azt mondta ilyennel a praxisa alatt még nem találkozott!
Dóri,
Kislányaid hogy bírják a frontokat?Amikor a pocakodban voltak nem voltak aktívabbak,vagy bármilyen más viselkedést nem vettél észre?Kicsit irigyellek,hogy Neked már meg vannak a Babók,olyan félelmetes az ismeretlen...
Jadika,
Szerintem is keress egy jó uh-s orvosd,de ne paráztasd magad előre,az teljesen felesleges!És ha jófej az orvos,kérdezhetsz tőle is bármit és akkor biztosan megnyugszol!pocakbaszúrást sztem se eröltesd...
Tontica,
Akkor most mit kívánjak Neked???
Nektek még megy a férjeddel az összebújás???Nem félsz?Nekem már szinte a gondolataimban sem szerepel,de hozzábújni nagyon jó,aztán pedig egy édeset aludni a vállán...
Anasztázia!
Tök jó,hogy Te is becsatlakoztál!
Rengeteg kérdésem van,de most egy sem jut az eszembe!!
de biztos fogunk zaklatni!
Zsanett!
Drukkolunk nagyon!!!És adj magadról mindig hírt,jó???!!!
Bevállalnám szívesen a táblát,de én itthonról nem tudok szinte semmit,örülök,ha titeket meg tudlak nézni,meg az emiljeimet,mert döglassúúú a gép!!!
Andiról és Mamintiről tudunk azóta valamit?Otthon vannak már?Tök izgi lehet Nekik!Jó lenne,ha valamelyikük legalább írna pár sort,bár gondolom,hogy nem ez a fő gonmdjuk...
Mindenkinek szép estét és jó egészséget!
Bogyótanya