Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép
Vendég
 


Jó reggelt!

Pandi!

Gratula a félidőhöz! :D Nekem beírhatod a tábliba a 24-én 4d uh-t! a holnapi afp-t már nem érdemes :wink:

Szép napot mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Jaj, és még van egy rossz hírem is, legalábbis nekem az! :( Ma találkoztam a védőnőmmel, aki közölte, hogy a dokim átkerült az ő körzetükbe, vagyis elvileg ingyen járhatnék hozzá vizygálatokra, deeeeeeeeeeeeeeeeeee ez azzal járt, hogy kirúgták a klinikáról, ahol szülni szeretnék, és ugye Petit is szültem. Most nem tudom, hogy ő vezethet -ele még majd szülést, vagy ez hogy van, de majd ha megyek hozzá legközelebb (25-én) akkor megkérdezem.A védőnőm szerint október 1-től van a váltás! :( Most nem tudom, mit csináljak, de egyelőre 25-éig nem zaklatom, kíváncsi vagyok mi lesz, mit fog akkor mondani!!! Minden esetre én szerettem volna nála szülni még egyszer (utoljára) sőt szeretnék ezután is, csak nem tudom, hogy ez lehetséges lesz-e?????????? :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 

 
 

Sziasztok!

Pandi
Gratulálok a félidohoz. Milyen hamar eltelt :!: :wink:

Boeske
Igen , Ádám egész napos. Gondolkodtam a fél napon, de minden gyerek egész napra van, így nem akartam osszezavarni, és lehet, hogy nehezen tudtam volna átszoktatni egész napra.
Orulhetsz neki, hogy Barna szeretni az ovit. :wink:

Katuci
Próbálok vele az oviról beszélni, de nem szereti ha kérdezem. Inkább hagyom, hogy magától kezdje el.
Ma már egy másik új kisfiú is sírt. Tudom szemétség, de egy picit orulok neki, hogy nem csak az én kicsikém sír. :oops:

Koldokvérrol.......
Mi sem vetetjuk le, mert eléggé koltséges, sajnos. :?

Már pár napja elég aktív a babucim. Éjjel is arra ébredtem, hogy rugdos. De ha odateszem a kezem, még nem érzem, inkább olyan, mintha valami rángatózna. Na ezt jól leírtam. :lol:

Szilvia
Vendég
 


Sziasztok!
Panda:Gratulálok a félidőhöz!!!Én is szeretnék már ott tartani, vagy ami még jobb:a kezemben tartani VÉGRE!!!Olyan jó lenne!!És megnyugodnék végre!!!
Vikci:Nem, nem hűtőházban dolgozok... :D Ez egy hús-hentesáru bolt, én a csemegés részen vagyok, de sajnos a hűtők takarítása, pakolása mindig a lányok dolga, így én is beleesek...Elég kellemetlen ez így..A másik meg, hogy egész nap talpon kell lenni, nem lehet leülni, és mondjuk most még nem gond, de ha elkezd dagadni a lábam, elég rossz lenne.Ezért szept. végéig leszek, és kész :P
Képzeljétek:Tegnap reggel elmentem dokihoz, mert már 3 napja görcsölt meg fájt a hasam, megvizsgált, és azonnal ki akart írni, de mondtam hogy visszamegyek szept. végén, és majd akkor...Állítólag semmi baja a babának, teljesen zárt a méhszáj, úgyhogy nem tudja mitől van.Azt mondta szedjek no-spat...Szerintetek uh. nélkül is tudhatja csak sima vizsgálatból, hogy semmi baja a babának???Mert mozgást én még mindig nem érzek!!! :cry: Pedig annyira várom már!!!Mondjuk elég buta is vagyok, már bebeszélem magamnak, hogy gond van!!!Csak kibírom valahogy hétfőig!!!REMÉLEM!!!Bocsi hogy kicsit hosszú lett, de muszáj volt leírnom... :oops:

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu
 
 


Sziasztok!

Ma EGYÁLTALÁN NINCS hányingerem. Ez az első ilyen nap. Naná, hogy reggel óta meg se moccant érezhetően :? Para :roll:

Bejelentkeztem 4d-re (Pandi lécci rögzítsd, köszi) jövő szerdára a 4dgenesisbe, (19-e 10.30)! NAgyon szimpatikus volt a hölgy a telefonban, 40 percig vizsgálnak, tényleg. Pandinak nem mertem elhinni :oops: :oops: . Apa végre láthatja a lurkót!! Nem szokása a telefonba beleszólni, de a háttérben beleszólt, hogy kérdezzem meg hogy UGYE AKKOR MÁR MEG TUDJÁK TUTIRA MONDANI A NEMÉT?!
Annyira váááááááááááááárom!!!!!
Ma rengeteget elintéztem, szerintem több havi lemaradást pótotam be, ennyit tesz a hányinger-mentesség :roll:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Szemokzsu!
Nem semmi uh nélkül a dokid!!
Szerintem magnéziumot szedj, ne no spa-t.
A babával minden rendben. Ha nem bírod ki, menj el egy másik dokihoz lecsekkolni. Ne aggódj!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Pati,
Igen máshol 20 percig nézik a babát de itt tovább :wink: szerintem megmondják majd a nemét főleg ha tényleg fiú az jól látszik :lol:

Zsu,
Miért most nem vagy nyugodt? Csak én vagyok úgy vele hogy élvezem a terhességet és nem is gondolok arra hogy baj lehet és nem is félek? :oops: nekem is szokott fájni a hasam de nem értem miért gyogyit kaptál rá miért nem magnéziumot és ha az nem hatna akkor jöhetne a gyógyszer :roll:

Viki,
Drukkolok hogy nála szülhessél megértem hogy ez nagyon rossz helyzet :?
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Bocsi, hogy eltűntem, de hétvégén szüreteltünk, tegnap pedig lecsót, és paprikát tettem el télire. Ma voltam laborban és belgyógyászaton. A belgyógyász azt mondta minden OK., EKG, stb. Labor eredmény egyik felét már holnap megtudom, másik fele a védőnőhöz megy. Azt mondta, ha megkapja, meglátogat, és elmondja milyen lett.

Pandus!
Gratulálok a félidőhöz. Hogy repül az idő. Csak sajnos én érzem úgy, mintha ólom lábakon járna. Olyan sokára lesz még 26. Akkor kell mennem UH-ra. Már nagyon várom. Szerencsére hányinger megszűnőben van. Most már csak estére tér vissza, gondolom a fáradtságtól. Te hogy vagy?

Bocsi, de még nem értem rá visszaolvasni! :oops:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Halihó!

Zsu!
Szerintem se kezdj el no-spat szedni, ilyenkor sűrűn előfordulhat görcsölés szerű fájdalom, mivel növekszik a méh. Hogy lehet egyáltalán látatlanba rámondani, hogy szedjél görcsoldót??? Szerintem is elég a magnézium, de én a helyedben ragaszkodnék az UH-hoz, vagy egy másik dokival is megnézetném magam, biztos ami biztos.

Az én kis pindurkám is nagyon aktív a napokban, ma elég ideges munkanapom volt, erre ő egyfolytában valamiféle táncot járt a hasamban, 2 órán keresztül folyamatosan mozgott, utána pihi fél órát, majd újrakezdte. Mikor hazaértem akkor hagyta abba a mozgolódást. Rugdosott is, meg forgolódott sokat. Olyan szuper érzés, hogy már ennyire aktív!
Tegnap este is egyfolytában rugdalózott, ha odatettem a kezem, visszajelzett. Persze amikor a párom, vagy a lányom akarja érezni, akkor olyan kis huncut, hogy direkt abbahagyja a mozgást. Apa szerint biztos érzi, hogy nem az én kezem van ott, és még félénk picit :D :D

Az éjjel olyan rosszul aludtam. Mostanában fél órát küszködök, mire elalszom, pedig hulla fáradt vagyok, bezzeg ha a nappaliban ledőlök egy picit, azonnal lecsukódik a szemem....
Éjjel meg zuhogott az eső, arra is felébredtem, kislányom is átköltözött közénk, és egy órán keresztül vakaródzott, meg fészkalódott, úgyhogy majd a frászt kaptam tőle, aztán egyszer csak hál' Isten elaludt, így én is tudtam szunyálni. Szóval reggel sírva tudtam volna fakadni, mikor megszólalt a vekker....:-(
Már egyre nehezebben bírom a koránkelést. Este mindig későn kerülök ágyba, mire leányzót elaltatom, akkor még fürdés, rendrakás, stb. stb. Mert ugye délután játszás a program, olyankor nem lehet ám mosogatni, meg ilyenek...! :lol:
Szóval eléggé kész vagyok, mire hétvége van. Ja, és akkor szegény apát még ki is hagytam a sorból..... :D :D
Most már biztos vagyok benne, hogy október 15-től eljövök pihizni, csak meg akarom várni a szombati UH-t, aztán közlöm a főnökömmel a tényt.
Szerencsére van a helyemre valaki, így könnyebben el fognak engedni. Persze amióta terhes vagyok, oltári fontos ember lettem a cégnél, érdekes előtte annyira nem érzékeltették a dolgot....de gondolom ez mindenhol így van.
Megmondom őszintén, hogy mi már most a következő lurkón gondolkozunk, de azért azt nem közlöm, hogy lehet, hogy jópár évig nem látnak majd viszont a cégnél.... :wink:

Most mennem kell, szülői értekezlet lesz az oviban! Fejtágítás....

További szép délutánt!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Hát a Bella toursal nem utazunk az már bizti. Pedig 2 hét múlva megyünk nászútra. Mondjuk az 5kontinensel. Remélem nem fuccsol be.
Voltam ma Verával szülésre felkészítő tanfolyamon. Teljesen jó volt csak a torna elmaradt ami miatt 1,5 órát vártunk. Na de sebaj jövőhéten lesz az is.

Szili,

Én is szinte csak édesítőt ettem ezelött. Most inkább ha választani kell akkor a cukrosat eszem illetve vettem gyümölcs cukrot, mert félek az aszpartammal csak bajt csinálok főleg, hogy rákkeltő. ÍÉs olcsósága miatt rengeteg élelmiszerben megtalálható. Ez nem jó, hogy cukis vagy. De nagyon ügyi voltál, hogy kivédted.

Szemkozsu,

A nospa hatóanyagát átereszti a méhlepény és ezáltal a bébi is vesz be belőle. Megnéztük a gyógyszerkeresőben még annó és ezt írták. A magne B6-ot szokták ilyen esetekben ajánlani tényleg. Az még a babónak is jót tesz. Biztos húzodnak az izmaid meg ha tényleg ilyen pörgős a munka lehet, hogy a baba tiltakozik, hogy pihizz már egy picit.Nekem néha annyira belegörcsöl, hogy levegőt alig merek venni.

Meri,


be lehet kapcsolódni késöbb is a felkészítésre.


Vigyázzatok magatokra!


Vikci

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79
 
 


Sziasztok!

Pandi, koszonom,h. beirtad kicsi Eszter nevet a tablaba!! :D :D De a 17.-i uh torolve,mert tegnap megvolt mar!

Viki27 nagyon szeeeeep a kicsi fiad! :D

Katuci, nekem is szoktak rossz ejszakaim lenni, pedig en is faradt vagyok estere, persze a kanapen en is siman elalszom ego lampanal, tv/nel..... :? Aztan az agyban a parom mar reg szunyal, en meg fogolodok-nek, ha az olyan egyszeru lenne... :wink: Aztan persze egyszer minimum ki kell mennem vmikor ejjel,v. hajnalban, aztan ujra vissza kene aludni! Huuuu.Raadasul en hason szerettem aludni igazan! :wink: Most egy darabig nem fogok :)

Szemokzsu, en is a Magne B6-ra szavazok, nem szednek No/spat!!
Es pihenj, nem igazan baby barat a melod! Nincs penztar resz,ahol esetleg ulhetnel?

Timi

Kép
timicsiga
 
 


Vikci, hova mentek? Barhova is, DE JO NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
timicsiga
 
 


Viki! :D :D GYönyörű a fiad!!!

Timi! Nekem is hiányzik a hasonfekvés. Bár amióta megy fejjebb a baba meg a méhem, kicsit könnyebb aludni, mint amikor a méhem a hólyagommal egymást paszírozták.. :roll: Általában oldalt alszom, takaró behajtva a poci alá és a két lábam közé. :? Egyszerű :roll:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Mindig akkor jut eszembe,a mikor kikapcsolom a gépet, hogy megkérdezzem,
MI az a babakötvény?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Pati,
Azt az állam adja ha megszületik a baba(2006 jan. 1 után született babáknak) valami vicces összeget raknak rá 42750 ft. 18 éves koráig nem lehet kivenni és egyszer még raknak rá valamennyit. Ezt egy bankba kell igényelni úgy hogy nyitni kell egy számlát és arra rakják rá. Ennek úgy van értelme ha te is havonta beteszel neki modjuk 5 ezer forintot úgy lesz valami értelmes összeg 18 éves korára de amúgy ha semmit nem teszel be akkor kiszámolták és kb 200 ezer ft. Na most az 18 év múlva talán egy kiló kennyére elég lesz :lol: Amúgy évi max. 120 ezret tehetsz be neki.

Chris,
Jól vagyok picit beteg de már a végénél tartok. Homeos bogyó meg sok vitamin segített. Én 27-én megyek uh-ra kb. Hamar megúsztad az igazi hányingert :wink:
Vendég
 


kenyére=kenyérre :oops: reggel van
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap reggel jöttünk fel vidékről, és ahogy Vikci írta voltunk tegnap a SOTE 2. szüléselőkészítő tanfolyamán.
Mindenkinek tudom ajánlani, nagyon sok fontos dolgot elmondanak, általában a kórházakban tartanak ilyeneket, mert állítólag pontokat kapnak érte.

Nagy újság van nálunk: voltunk vidéken 3 D-n és megtudtuk a nemét:
Pati! egy kék cumit kérek a neve mellé rakni, és a Zsanett nevet légyszi töröld. A név még vita tárgya nálunk...
Nem volt szégyenlős a szentem, rögtön a fenekét és a fityegőjét mutatta először. Sajna a 3 D felvétel nem akart sikerülni, mert a doki szerint még kevés a magzatvíz, majd 1 hó múlva visszamegyünk újra, mondjuk mi már annak is örültünk hogy a nemét megtudtuk, bár volt ebből egy kis döbbenet a családban, mert mindenki lányra számított. (A lényeg, hogy egészséges legyen.)

Pár napja egyre erősebben érzem a mocorgását, tegnap este hatalmas táncot lejtett a pocakban: nagyon jó érzés Őt érezni.

Holnap megyek dokihoz, meg lehet hogy pénteken is, hogy megcsinálják a genetikai UHU-t, akkor megtudom az AFP eredményét is. Szorítsatok!

Pati!
Írtátad, hogy múlóban a hányinger: :D

Meri!

Ahogy Vikci írta bármikor bekapcsolódhatsz a tanfolyamba. Lesz szülőszoba látogatás, ami hasznos, meg állítólag megpróbálják a szülésznőket is behívni egy alkalommal, így ott meg lehet velük ismerkedni.

Bocs a szómenésért...

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Sziasztok!

Túl vagyok a vérvételen, valszeg jövő hét végére lesz meg az AFP eredmény, remélem minden rendben van!

NagyVera!

Gratulálok a kisfiúhoz, és örülök, hogy minden rendben! Akkor most lehet gondolkodni a fiúneveken is! :) nyugi, van még idő! :wink: :wink: :D

Köszönöm a Peti dícséreteket, aranyosak vagytok! :) :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Vera!!!
HŰŰŰŰŰ! GRATULÁLOK!!!!
Jól emlékszem, Te is kiscsajszit akartál? :wink:
Egyébként assszem neked nem írtam meg, de ahogy Pandinál éreztem a lányt, úgy nálad valahogy sejtettem, hogy kiskrapek.
Hááát a fiúnevek kérdése nem éppen egyszerű... :roll: ismerős téma... 8)

A rosszullét 2-3 hete múlóban és 2 napja gyakorlatilag elhanyagolható. Mocorgás van a szeméremcsontomnál szokott keparászni, főleg attól van kiakadva,ha előre dőlök, akkor magy a reklama.... :lol: Mit érzel most??

Viki! Megy a drukk az afp-hez, tuti minden oké lesz!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Sziasztok!!!Mindenkinek nagyon köszönöm a bátorító szavakat, nagyon jól esett!!Egyébként nekem is van egy hírem:Ma dolgoztam UTOLJÁRA!!Igaz ez nem minden szempontból jó hír, mert a diagnózisom:"fenyegető vetélés", de a doki szerint semmi gond a babával, csak pihenjek nagyon sokat.Felírt még magnéziumot, és sok-sok pihenést!!!!2 hét múlva megyek vissza hozzá, és hétfőn VÉGRE uh.-ra!!Annyira szeretném már látni!!!!És érezni!!!A párom persze nagyon meg van ilyedve, én már nem annyira, mert tudom hogy itthon nagyon sokat fogok pihenni, meg sétálni, meg ilyesmi....Nagyon remélem hogy nem lesz semmi gond!!!
Vera:GRATULÁLOK!!!De jó neked!!! :D

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu
 
 


Zsu!
A fenyegető vetélésnek a nevében is benne van, hogy csak fenyeget.
Ergo, nem következik be. :wink:
RELAX!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Mpatr:Köszi szépen, már én is kezdem a pozitív dolgokat nézni ebben az egészben, és nem gondolok a rosszra!!!!Csak szeretném már tudni, hogy nincs semmi gond, hogy mozog, és van, meg minden...Mert én még mindig NEM érzem!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu
 
 


Sziasztok!

Viki!
Drukk az AFP-hez! Aranyos a kisfiad, már most látszik, hogy egy kis rosszcsont lesz! :lol:

Pati!
Azt érzem, hogy forgolódik, főként fennt meg az oldalsó hasfalnál érzem.

Zsu!
Pihenj sokat, semmi baj nem lesz. Nálunk a párom félt engem mindentől:
A kávétól eltiltott, aztán a dokibácsi felvilágosította, hogy napi 1 mehet. Ha veszünk valami kész kaját képes mindenhol megkérdezni, hogy rendesen átsütötték-e. A kutyámhoz ha hozzáérek rögtön megkérdezi, hogy kezet mostál-e. Ő takarít, porszívóz, éncsak főzök itthon. Időnként úgy érzem magam mint egy hercegnő, csakhát valahogy nem vagyok ehhez hozzászokva.
Úgyhogy te is hagyd magad elkényeztetni egy kicsit, ha megszületik a baba úgyis rengeteg dolgunk lesz.

Időnként az agyamra megy, de tudom, hogy csak jót akar.

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 


Vera! ilyenkor sajnálom, hogy a többnejűség nem engedélyezett Magyarországon :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Szemokzsu, bocs a beleugatásért....de én (csak kérdezd meg Pandust) a 22. héten éreztem először!!!!!Nyugi!!!!
Vendég
 


lafead! És ennyi idősen mit éreztél először? Arra gondolok, hogy nálad is csak kis kaparászással indult, vagy addig gyűjtögetett és akkor aztán egy olyan több hete érlelődőt rúgott beléd? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Jaj, lafead! Azt kihagytam, bocsi, akkor most már tuti kispasi? Mert ha jól láttam a topikotokban, egy időben volt egy kis kavar nálatok ezügyben... :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Vera:Hát akkor te is szerencsés vagy ilyen szempontból, szerintem ez egyáltalán nem baj, ez is csak azt bizonyítja hogy mennyire szeret téged/titeket!!!Ma már nálunk is eligazítás volt, hogy sokat pihenjek, és ezt meg azt ne emeljek, de nem is bánom, szeretem ha törődik velem, és érzem hogy szeret!!Köszi a biztatást is, megpróbálok vigyázni magamra, sajnos ennél többet nem tehetek!
Lafead:Semmi baj, örülök ha bárki hozzá tud szólni valamit, így azért nekem is jobb, hogy nem vagyok ezzel egyedül!!!És mit éreztél akkor?Honnan lehet tudni hogy tuti a baba az??

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu
 
 


Zsu,
Bár nekem korán jelentkezett a kicsi de egyértelműen tudtam hogy a baba az te is tudni fogod :wink: amúgy beszélj Patival mert nekem ő idézte elő a mocorgást és miatta lett lányom :lol: :lol: :lol: nővérem is a 20. hét után érezte az elsőt és a másodikat is szóval nem vagy elkésve. Szerintem ez is egyéni kérdés szóval nem lehet hasonlítgatni valaki korán érzi, valaki késöbb, gyengén, vagy erősen naponta, vagy ritkábban kinek milyen a babája stb. Dorka amióta elöször mocorgot azóta naponta többször is jelentkezik igazi aktív gyerek :lol: és ha eszem utána tuti megy a buli a pociban ha háton fekszel evés után szerintem érezni fogod. Majd ülve is állva is stb :lol:
Vendég
 


[quote="pandácska*"]Z írta:pandácska*su,
amúgy beszélj Patival mert nekem ő idézte elő a mocorgást és miatta lett lányom :lol: :lol: :lol:


Te, Pandi! Most panaszkodsz vagy dicsekszel??????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Panda,
Hogy idézte elő a mozgást?Ti kislányt is szerettetek volna?Én inkább egy kisfiúra vágyom... :oops: De a lényeg hogy egészséges legyen!!!Olyan jó nektek, hogy érzitek!!Mondjuk az orvos szerint érezhetem még eleget.... :D Ja!Már szedem a magnéziumot, azt írta fel, és leszúrt amiért hétfőn nem nála voltam!!Még jó hogy nem szedtem a no-spát.Ugyanis nem engedélyezi!!Na, megyek enni valamit, sajnos mindig ilyenkor tör rám az éhség... :oops:

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu
 
 


Pati,
Büszkélkedem azt hiszem :oops: :lol:

Zsu,
Este megkérdezte Pati hogy érzem-e már a babát mocorogni. Mondom áá nem az még nagyon messze van mert akkor voltam 15+0. Mentem fürcsizni és a kádban ahogy háton feküdtem megmozdult de olyan nagyon szóval nem pici kapirgálás meg ilyenek hanem egyértelműen. Másnap Pati mondta hogy szerinte lányom lesz és azon a héten kiderült hogy tényleg kislány :lol: a lottó számokat viszont még nem árulta el :lol:
Vendég
 


Pandi! Imádlak.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Vera!
Gratula a kiskukishoz!:-) Örülök, hogy minden rendben van veletek. Mi is szombaton megyünk 4D-re, úgyhogy bízom benne, hogy megmutatja mije van :D :D
Nekem rengeteget mozog a bébi, tegnap szabályos táncot lejtett egész nap, fél órás pihikkel; ma nem annyira aktív, de sokszor mocorgott. Olyan jó érzés, mikor már valóban érzi az ember, hogy van ott valaki, és hogy jól érzi magát odabent. Vagy a köldökem alatt/mellett, vagy a hasam alján szokott mocorogni. Ha előredőlök, azt nagyon nem csípi, meg ha kényelmetlen neki, ahogy fekszem este, akkor addig rugdos, míg el nem fordulok.:-)

Szemokzsu!
Nem lehet a mozgást semmivel összetéveszteni, egyébként első babanál teljesen normális, hogy később érzed csak.
Sok mindentől függ, pl. attól is, hogy mennyire izmos a hasfal, vagy mennyire husis :-) Aki nagyon vékony, az hamarabb érzi, első babánál még edzettebbek az izmok, később lehet csak érezni, másodiknál már nem olyan jó az alap-talaj :-), mivel az első bébi megnyújtogatta a terepet, ezért könnyebb érezni. Én az elsővel a 17. héten kezdtem érezni, most meg úgy igazán a 16. héten, de már a 14-15.-en éreztem motoszkálást, de a védőnőm megmagyarázta, hogy az aztán nem az. Mert persze ő jobban érzi... :x :lol: :lol:

Én ahhoz szoktam hasonlítani, amikor rugdos, mintha húrokat pengetnének a hasamban. A forgolódás az meg tényleg nem hasonlít egy "bélmozgásra". Szóval tudni fogod, ha a bébi mozog! De szerintem ne aggódj, pihenj sokat!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81
 
 


ZSu, érezni fogod, nem tudom elmondani, mi ez, de tudni fogod!!!Én is tudtam!
Vendég
 


Nekem Gordonnal és most is eleinte olyan érzés volt, mintha járó motorú autóban ülnék, ami csak a hasam aljánál berreg.
Utána meg kaparászás, mintha valaki belülről körömmel kaparna.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Az én pocimban mikor a lányomat vártam olyan volt mintha buborékok pattanának. Alig éreztem valamit és a 22hét környékén vált a buborékos korszak át igazi mozgássá. Szóval semmi pánik. Fog az a baba úgy rugdosni, hogy vissza kívánod még ezt az állapotot. :)

Mindenkinek szép napot :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok Lányok,

Csak egy gyors bekukk, visszaolvasni nem nagyon tudtam.

14 nap után tegnap végre Bazsinak nem volt hőemelkedése, de sajna ez még nem jelent semmit. Még várunk egy csomó vizsgálati eredményt az ÁNTSZ-ből meg a vérvételről. Sajna ezen kívül egy kicsit nagyobb a mája mint kellene+a nyaki nyirokmirigyei 3x-ra vannak duzzadva. Most felírt neki a doki valami számomra ismeretlen gyógyit ami az "A" típusos vírusokat pusztítja. Kiváncsi vagyok hat-e. Kissé kivagyok már idegileg, mostanában nem volt semmi komoly baja, utoljára amikor az ovit kezdtük. A műtétet sajna el kellett halasztani, mert a vasa mindössze 2, és azt mondta a doki, hogy amíg teljesen rendbe nem jön + a vasat helyre nem hozzuk nincs műtét.

Emelett még mindig nem érzem, hogy mozogna a kicsi a hasamban. Egyre nehezebb a méhem, és néha ugy bekeményedik egy oldalon, mintha egy kupacba összegömbölyödne a kicsi, de sajna nem érzem. Elmenni meg nem akarok uh-ra, mert hátha hülyének néznek. Majd csak 26-án megyek.

AFP-m eredménye 17-én lesz meg, remélem jó lesz.

Szóval mindennel tele van a hócipőm, már lassan dolgozni sem lesz értelme visszamenni, annyit hiányoztam.

Rosszul kezdődött ez az év, és ugy látom rosszul is végződik. Persze kivéve a babót a pocimban.

Csajok,

Még jövök ahogy tudok, mindenkinek drukk amihez kell, de most nem nagyon vagyok olyan idegállapotban, hogy netezzek.

Ne haragudjatok.

Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy,
Rossz a vonalzód egy héttel töbet mutat mint ahol vagy. Sajnálom a kisfiadat de remélem most már meggyógyul a drága!!!
Vendég
 


többet :oops:
Vendég
 


Pandi,

Nem rossz a vonalzóm, 17 hetes vagyok, hétfőn voltam AFP-n akkor voltam 16+5.
Honnan gondolod???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy,
Viszont akkor nem február 23-ra vagy kiírva mert akkor most lennél 16+5 és a tábliba meg írattad be :roll: Akkor most melyik a jó?
Vendég
 


Pandi,

Május 16-án volt az utolsó menzeszem, ahhoz számítva 17+1 vagyok. A szülés időpontját máshogy számítják, hozzáadnak 7 napot az utolsó menzeszhez, és kivonnak 3 hónapot.
Így jön ki a február 23.

Kalkulátorok szerint február 20 a szülés időpontja.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Egyébként május 28-án hétfőn voltunk együtt apával, 29-én kedden reggel voltam tüszőnézőben, és már nem volt megrepedt, tehát vagy 29-én kedden, vagy 30-án szerdán fogant a pocaklakom.

Ergo most 17 hetes.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Ja , és amikor voltunk 4D-n, pont annyit dobott ki a gép, amennyi a vonalzómon volt. Még mondtam is apának, hogy milyen érdekes, hogy megegyezik a két adat.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy,
Akkor maradjon a 23 vagy javítsam 20-ra? Van egy ilyen kör izém amivel a védőnők számolják a szülés idejét és nekem is 20 jött ki.
Vendég
 


Pandi,

Írd át akkor 20-ra légyszi.

köszi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ma voltam dokinál és határeset lett az AFP-m :cry: :

A MOM érték 2.5 volt, ha efölött van az állítólag a nyitott gerincre utalhat, volt még egy 70.5-ös adat is, de annak a mértékegységét nem láttam, mert csúnyán írta a doki.
A genetikai UH-on viszont hál istennek nem láttak semmit: ép koponya: fejátmérő 4,5 cm, és a gerinc is zártnak látszik.
A doki szerint az UH mérvadóbb mint a vérvétel. Most hogy az UH szerint utánaszámoltunk a vért az AFP-hez a 17. héten vették le és az UHU alapján is 18 hetesnek nézek ki.
Tudom, hogy lehet tévedni, de mostmár én sem tudom hogy 17 vagy 18 hetes vagyok, annyiszor megkavartak már.

Hát nem kívánom senkinek azt a 2.5 órát amíg az UH-on sorra serültem, de egy kicsit még most is bennem van a félsz.

Vera

Kép

Kép
nagy vera
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?