Halihó!
Zsu!
Szerintem se kezdj el no-spat szedni, ilyenkor sűrűn előfordulhat görcsölés szerű fájdalom, mivel növekszik a méh. Hogy lehet egyáltalán látatlanba rámondani, hogy szedjél görcsoldót??? Szerintem is elég a magnézium, de én a helyedben ragaszkodnék az UH-hoz, vagy egy másik dokival is megnézetném magam, biztos ami biztos.
Az én kis pindurkám is nagyon aktív a napokban, ma elég ideges munkanapom volt, erre ő egyfolytában valamiféle táncot járt a hasamban, 2 órán keresztül folyamatosan mozgott, utána pihi fél órát, majd újrakezdte. Mikor hazaértem akkor hagyta abba a mozgolódást. Rugdosott is, meg forgolódott sokat. Olyan szuper érzés, hogy már ennyire aktív!
Tegnap este is egyfolytában rugdalózott, ha odatettem a kezem, visszajelzett. Persze amikor a párom, vagy a lányom akarja érezni, akkor olyan kis huncut, hogy direkt abbahagyja a mozgást. Apa szerint biztos érzi, hogy nem az én kezem van ott, és még félénk picit
Az éjjel olyan rosszul aludtam. Mostanában fél órát küszködök, mire elalszom, pedig hulla fáradt vagyok, bezzeg ha a nappaliban ledőlök egy picit, azonnal lecsukódik a szemem....
Éjjel meg zuhogott az eső, arra is felébredtem, kislányom is átköltözött közénk, és egy órán keresztül vakaródzott, meg fészkalódott, úgyhogy majd a frászt kaptam tőle, aztán egyszer csak hál' Isten elaludt, így én is tudtam szunyálni. Szóval reggel sírva tudtam volna fakadni, mikor megszólalt a vekker....
Már egyre nehezebben bírom a koránkelést. Este mindig későn kerülök ágyba, mire leányzót elaltatom, akkor még fürdés, rendrakás, stb. stb. Mert ugye délután játszás a program, olyankor nem lehet ám mosogatni, meg ilyenek...!
Szóval eléggé kész vagyok, mire hétvége van. Ja, és akkor szegény apát még ki is hagytam a sorból.....
Most már biztos vagyok benne, hogy október 15-től eljövök pihizni, csak meg akarom várni a szombati UH-t, aztán közlöm a főnökömmel a tényt.
Szerencsére van a helyemre valaki, így könnyebben el fognak engedni. Persze amióta terhes vagyok, oltári fontos ember lettem a cégnél, érdekes előtte annyira nem érzékeltették a dolgot....de gondolom ez mindenhol így van.
Megmondom őszintén, hogy mi már most a következő lurkón gondolkozunk, de azért azt nem közlöm, hogy lehet, hogy jópár évig nem látnak majd viszont a cégnél....
Most mennem kell, szülői értekezlet lesz az oviban! Fejtágítás....
További szép délutánt!
Kata