Sziasztok!
Tegnap írtam egy egész regényt,majd kidobott…nem küldte el. Délután meg engem sem engedett fel…mostanában szinte minden nap csinál ilyet,pedig állítólag fejlesztenek…no comment…
No akkor még egyszer próbálkozom…
Lafi
Kérdezted toxémiát:nekem a 36.héten ugrott ki vérnyomim,majd vizeletben találtak fehérjét…Vizenyő addig is volt,hisz arra az időre már 20kg plussznál jártam!Doki azt mondta ha tartósan 140/90 felett van a nyomim,akkor gyógyszer.Persze kórházba fektetett és ott figyelték,szintén 24 órás RR méréssel…A várnyomásom végül jó lett,max 130/75-95,de fehérje még jelen volt,oedémáról nem is beszélve…Szóval nekem nem kellett gyógyszer,de állandó kórházi megfigyelés,napi vagy 15x mértek vérnyomást. Ha a 3 tünet valamelyike megjelenik nagyon odafigyelnek a kismamára.HA nem néznének vizeletet Nálad,követeld ki!!!
Tudtam én,hogy Hunor lesz!ÉÉÉÉREZTEM. Gratulálok!
Móni
Ne aggódj a súlyod miatt.Ha a terhesség elején fogytál,akkor teljesen természetes,hogy csak fél kg-val vagy több mint a kezdetekkor.Örülj inkább!A baba szépen fejlődik,hasad gömbölyödik…ez a lényeg.
Pénteken mi is benézünk a Szhelyi bababoltokba.Akkor a B.Shopban is van szopipárna???Jelenleg most ez a kívánságom.
Milyen kocsit vettetek???? 119e???Most mondjam azt,hogy középárfolyam?????Amit én kinéztem 180e volt…naná,hogy nem vettem meg.Ugyanazt megtaláltam babaszoba-adok-veszek részén 95ezerért…De még ez is túlzás érte….Viszont így kevesebbet vesztek rajta,ha később eladom.
Bingii
„Kedves Kollégádnak” üzenem,hogy pukkadjon meg!!!Szerintem is szólj neki,hogy ugyanmár oldja meg a saját kárára a problémáját a meleggel.
Nem irigyellek Benneteket a tömegközlekedés miatt.Tuti nem bírnék ki 5 percet egy helyben állva…nem is tudom mikor ültem utoljára buszon.Igaz 3 éve itthon vagyok,nem dolgozom…ha menni kell valahova kocsival megyek.
Tegnap 10 percig nem bírtam állni,amíg kikevertem a goffri tésztát…szédülök,nehézlégzésem van,dobog a szívem…MITŐL LEHET EZ???? Vasalni ülve…Ablakot már nem is merek pucolni…
Zsu
Pihenj sokat!Ez most a legfontosabb!Bár tudom,2 ilyen pici gyermek mellett elég nehézkes.Segítséged van?
Könyv javaslat:Gyűrűk Ura trilógia…Nekem a favorit.
Konkri
Én is akartam kérdezni,hogy milyen lesz az esküvő?Szolid,pár emberes???Vagy nagy lagzi???Ruhád lesz?(mármint fehér csoda)
Blongyi
Én mindennap teázok.Gyümitea…1-1,5 liter vízhez 1 filter…simán megisszuk Dorkával 1 nap alatt…De a kávét már nem kívánom (3in1-t ittam kb 20 hétig,de most nem tudom meginni).
Viki
Édesek az állatok!Ezek szerint családi házban laktok…MIÉRT gondolom azt,hogy ha valaki Pesten lakik,akkor csak panelban élhet….Bocsi,remélem ezzel nem bántottam meg senkit.Csak nekem a város az város…
Norma
Hogy vagy ma?Javult a nátha???
Mazsi
Neked használt a Sinupret???
Vörösbegy
Hajrá!!Kérjük a képeket Tőled is!
Én pénteken megyek,alig várom.
Baba
Gratula a kislányhoz!
Lafi
Nagyon édeeeeeeeeeeeees!Én is én is ilyen kisfiús pofikát akarok látni!!!!
BOCSI Csajok regényt írtam…behoztam a lemaradást.Sorry.