Jó reggelt! Erről az ébresztés dologról megint lemaradtam..viszont udtam olvasgatni
Igen, igen, köszi lányok, most már tudom, hogy mi a bébikomp
(valamiért majdnem holdkompot írtam
) Móni, neked miért nem kell ilyen? Mert te írtad, hogy bárki hoz neked ilyet, ahhoz hozzávágod, nem ?
Tesóka, nem lehetett felemelő ilyenre ébredni, így jártak a Gabóék is..ezek szerint a gyerekek edzik a szüleik idegeit is, nem csak az izomzatot ...
Nálunk nem tudom, volt-e víz, apa nem említette, hogy nem tudott fürdeni, gondolom volt. Amúgy elég para az, amikor a gyerkőc nyűglődik, és tényleg nem tudja elmondani, hogy mi baja van..
.
Csajok!! Erre a jelenségre van egy k*rva jó könyv (legalábbis sokan gyereknevelési bibliának tartják ), a Suttogó 1. Újszülött kortól 1 éves korig ad tanácsokat, hogy hogyan értelmezze az anyuka(apuka) a baba sírását, meg egyéb jelzéseit. Most kezdtem el olvasni, és nem tűnik hülyesgnek. Egy védőnő írta, aki már legalább 2000 (?) gyerekkel foglalkozott...csak tud valamit, ja, és az anyukák őt nevezték suttogónak, mert anyira megértette a kicsiket. Szóval próba szerencse. Én most ebből okosodok
:D:D
Gabó, örülök, hogy a pozitív hullám elért hozzátok, tényleg nagyon drukkoltam, hogy végre egy kicsit jobban kipihenjétek magatokatt
Elárulom, magamtól vettem el, mert én meg 3-fél5ig nem aludtam
:D
UH után azonnal jövök infókkal, 2re megyünk, gondolom 12 körül elindulunk, mert Apa még szokott kajálni egyet, meg a forgalom...
Barbi! Ha mész a Savoya felé, és nincs shoppingoló társad, szólj, mert mehetnénk együtt (ha már a sétaprojektet mindig megöli az időjárás
), meg még aki szeretne, csatlaozzon
Na jó, eldugulok kicsit, hagylak titeket is kibontakozni, elmegyek hajat színezni
Drukkoljatok, hogy ne rontsam el