Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Szeva!
Marek! Szuper, h jó a kórház, meg a ctg-d, meg minden! Rohadék tanítvány! :lol: (Én is angolozni voltam délután... :lol: :lol: :lol: )
Többiek merre?
Nagy a csend!
Mindenki szülni ment? Csak nem?
Gabcii! Biztos, h menstruálsz? Az azért furi lenne, nem?

Kép
ermoni

Na, megyek vacsit főzni, mosni, vasalni, stb....
Talán este! Addig remélem mások is előkerülnek, h beszámoljanak az elmúlt napokról!

Kép
ermoni

Hi
Gabci
szerintem se mensi

Hajni
nagyon szépek vagytok :-)
tecc Marci mellénye :-) Maján is imádom az ilyen cuccot

Marek
örülök,hogy ttetszik a kórház :-)

Én ma voltam az első nstén ,fostam is tőle rendesen,mert nem vagyunk mi jóba.Ennek megfelelően hanyattfekvésben Bibi fél perc alatt elmászott a bal felemre.izé jobbra,eltűnt szívhang minden,sehol senki persze,na mondom itt fekszek vagy két órát mire produkálunk.Átfeküdtem az oldalamra,akkor meg bealudt,közbe jött a néni és néha megbirizgálta,hogy jó legyen az nsténk.Közbe pisi,vérnyomi és utána megvizsgált a doki,méhszáj nem változott.Kiderült hogy valami gombám vagy mi a feném van,életembe nem volt gombám.Nem is járok sehova,csak közös wcén szedhettem össze,ügye arra ne is gondoljak,hogy a párom megcsalt ,mert akkor kiherélem.Kúpot kaptam rá.Én különben észre se vettem belőle semmit,inkább kevesebb a folyásom,mint eddig :roll:

Tudom,hogy eegetek van már a nyafijaimból,de Majával olyan macerás minden,már perceket se hajlandó várni,mindig menne,az apját totál kikészíti.Meg is pofozta párszor :oops: én meg sajnálom őt,mert miaatam kell így kínlódnia,korán kelnie aztán órákat várnia.Nagyon utálom a végét.

Persze kaki megint lassan egy hete nincs,pedig kell neki,megnt kapott hashajtót,hát remélem produkál,mert szörnyű ez az egész.

Móni
mit főzöl?én vegetálok újjabban a csirkevészóta szinte semmilyen húst nem bírok megenni.Száradékokon élek

Zsu,Jutta,Jolka
gyanús személyek :-)

Jah és fájt a vizsgálat és utána elég sokáig a derekam meg a hasam alja,de egyfolytába,gondolom ezek a joslófájások.
Vendég

jah
na összeszedem magam :-)

Jutta
remélem jobban vagy,arra figyelj lázas ne legyél,algopiryn,nurofen,panadol mehet ha nagyon szarul vagy,amúgy tea,citrom,méz meg kitartás
Vendég

na jól összekaptam magam

Andi
isten hozott újra :-)
mesélj mindenre kivik vagyunk
Vendég

Halihóóó!

Na éppen a kórházi cuccoson túl, összeírtam azt is mit kell még majd bedobálni hozzá, meg a telefonszámokat is összeírtam, ha lemerülne a telefonom... mindenre felkészülök naa....

Csajok, az normális, hogy egy nagyob gögős koffer tele van... mondjuk a fele az WC papír, pelus, popsitörlő, evőeszköz, mosogatószer meg ilyen dolgok... illetve most mondták, hogy vigyek kistakarót a gyereknek ha fázna, meg textilpelust mert az mindig jól jön, meg csomó törölközőt... no így gondolom nem is csoda, hogy ennyi cuccom van...

Gabcii honnan tudod, hogy mensi és nem a szülés utáni vérzés?

Marek, tök jó, hogy szimpi a kórház!!

Jutta

KépKép
jutta

Hajni!

Nagyon csini vagy a fotón!!!

Andi!

Tök jó, hogy jelentkeztél, meddig maradtok még?

Jutta!

Szerintem ne vidd be az összes budipapirt meg törölközöt, én legalábbis csak kikészitettem és apa naponta hoz belőle, meg ahálóingelnek is csak a felét viszem be. Nekem egyébként egy kisbőrönd meg a szülőszobára egy sporttáska, szóval igy sem kevés!

A változatosság kedvéért tegnap meg ma reggel Barnu hányt, de a közérzete tök jó és már kutya baja. De Szabi viszont beteg, egy hete megfázott a válla foci után azzal szenvedett mostanra meg le is pukkant. Ráparancsoltam, hogy amint tud nyomás haza és feküdje ki és csodák csodája 4kor haza is jött, most alszik.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!
Timi, gomba? Na bakker! Ki gombás? (Amúgy rakott krumplit csinálok, meg babalevest, meg egy kis körözöttet... mondjuk azt reggelire!) Mostanában nem nagyon volt időm főzni és mindig kajáltunk valahol, főként a helyi kifőzdében. Hogy ott milyen sz*r a kaja... :?
Jutta! a szülésznőt kérdezd meg kell-e a pléd, pl. Nekem megmondta: ha akarok hozok pelust, popsitörlőt, de van nekik is... Én bepakoltam! Két "szatyorba" pakoltam végülis! Az egyikbe (a kisebbikbe) a "szülőszobás" cuccot, szak, amit az előkészítőbe kell vinnem, meg Janka motyóját. A nagy utitáskámba (az enyém is nagy! :roll: :lol: )meg az összes többit!
Mennyi wc papírt visztek?

Kép
ermoni

ja, ha valakit érdekel a "sztárfotóim" fenn vannak az iwiwen (várlak kismamadivat és bababolt)
na ne gondoljatok valami profi cuccra!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Móni Wc papírt csak 2 tekercsel viszek, Endre csak tud behozni ilyeneket...
Nekem tegnap pont a szülésznő mondta, hogy inkább vigyek pelust, popsitörlőt meg nálunk nem adnak :shock: :shock:
A legújabb amit hallottam, hogy jó ha van az eldobható pelenka alátét (DM-ben van) mert a roomingnál az ágyon tudsz pelenkázni... no akkor viszek 2 db olyat is....

Ciripke, mindjárt megkukkollak!!

Jutta

KépKép
jutta

Zenélő körforgót keresek, nem túl drágát, szépet és nem műanyagot... :roll: Valami ötlet esetleg?

marek

Ciripke!
Nagyon menő! Van egy-két cucc, ami kimondottan teccccik! Meg Te is benne! :wink: :lol:
Jutta! Ha a szülésznő mondta, akkor vigyél! Nekem ennyit mondtak, én ehhez tartom magam!
Én is arra gondoltam, h ami még kell, azt majd hoz Z.!
Hát igen, nektek a szülőszobára is több kell, mint nekem a császárhoz! :?

Kép
ermoni

Jutta:
nekem is 1 nagy bőrönd van tele, meg egy kistáska.
De nálunk is kell popsitörlő meg ilyenek, napi 3 pelust adtnak, ami semmi, szval az is, meg ugye a ruhák a babának. Szval hamar megtelik a bőrönd. :)

Marek:
Brendonban vannak édesek, de hát az áruk... :?
Esetleg teszvesz? Vagy újat szeretnél?

Én ma vettem egy csomó mindent megint. :oops:
Édi játszószőnyeget, kiscsizmát, puma cipőt és egy rucikát, olyan édesek. :)

Kép
Kép
h@jni

Ciripke:
én is megnéztelek. :)
Nagyon csini vagy, a bolt is szuper.

Kép
Kép
h@jni

Marek!
Te valami facuccot vagy mit keresel? Nekem azt mondták, h az a lényeg, h legyen színes, forogjon, zenéljen! Én tükrös-micimackósat vettem! Plüss, meg ilyenek... Bár kétségtelen, h nem valami olcsó az, ami ízléses! (Én egy miskolci bababoltban vettem, amúgy!)

Kép
ermoni

Móni, mi mindig ugyanarra vadászunk??? Én is pont szőnyeget akarok venni, nameg függönyt. Holnap vagy holnapután elmegyek a Material Centerbe, talán lesz ott valami. Szin? Még nem tudom. A szoba fala felül egész halvány vajszinű, alul olyan barackos. Nem tudom, hogy mi megy hozzá. Nehéz ügy.

Ancsinak nagy-nagy gratula, sok boldogságot és jó egészséget Molli babának!

Andi, most mi van? Téged hazaengedtek és minden nap jársz be a lurkókhoz? Mesélj már egy kicsit!

Jutta, ez a ctg eredmény tökéletes! És ne legyél nekem beteg igy a végén! Tessék feküdni egy kicsit és tea, vitaminok meg amit szabad. Nem lenne jó a szülőszobán szörcsögni :lol:

Timi, szegény, neked meg már csak ez hiányzott! Kezelgesd magad, hogy mire jön a baba elmúljon ez a rohadék gomba!

Én ma megint voltam ctg-n, tökéletes lett ma is. A doki meg is jegyezte, hogy minden rendben van itt, csak ez a rakoncátlan baba beijesztett egy kicsit. Hát remélem is!

Kollégák tegnap elbúcsúztattak, fura volt bemenni ennyi idő után.

Nekem jóslóim még nincsenek, viszont egész este keményedek. Azért ez is jelent valamit, nem?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hali, Zsu!
Hát elég vicces! Én most a TTL-be nézek szét! :lol: Meg sztem a Kikában!

Kép
ermoni

Ciripke
nagyon csinos vagy a gyerekek pedig édesek,lenne egy óriási kérésem,majd írok privit :-)

Hát ez a gomba lányok ,hát én nem tudom,utána olvastam,de enekem semi ilyen tünetem nincsen,érdekes :roll: kúpot kaptam,3 napi adagot kell benyomnom,már mint esténként egyet.

Marek
mennyiért szeretnél körforgót?újjat vagy használtat?funkciósat vagy csak sima forgóst.Mert nekünk most projektrors van,ahogy forog körbe világít csillagokat meg ilyesmi ,ezt újonnan 10 rugó körül lehet kapni.

Zsu
tök jó ,hogy jók a ctgéid :-)

Móni
én sok wc papírt viszek,de lehet nem lesz elég,én napi egyet elhazsnáltam,hiába vittem ülöke papírt egyszerübb volt tépni 3 kockát és arra ültem,meg hát sokat töröl az ember
Vendég

Móni, Kikát néztük vasárnap, felejthető, de azért nézd meg. Mi semmit nem láttunk.
De mi nem feltétlenül gyerek mintásat akarunk, hanem valami ilyesmit
http://www.diego.hu/szonyeg_termek.php?id=5996285766203
vagy ilyesmit
http://www.diego.hu/szonyeg_termek.php?id=5996285087414
persze meg kell nézni élőben is.

TTL-ről meg megvan a véleményem. Vettünk tapéta bordűrt a Brico-ban, amit előtte a TTL-ben néztem ki. TTL-ben 5900 Ft/5m és rendelni kell, minimum 5 tekercset, Bricoban ugyanaz 2300 Ft/5m és volt polcon.

Sztem a Material centerben van szőnyeg is, ott is körülnézek, aztán majd beszámolok.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Valami fa, vagy plüss cuccot keresek... de nem akarok érte 10 000 forintot adni... :roll: Vagy ez túl nagy kérés...? :?

marek

Zsu! Várom a beszámolót! Az a nagy igazság, h nekem még nem volt szerencsém a TTLhez, sztem egyszer voltam ott, de van egy szőnyeg, ami megtetszett és meg akarom nézni! Nálunk a Diegoban is meg kell rendelni mindent, semmi nincs készleten... :?
És hát a Kikáról nekem sincs jó véleményem...
Projektoros forgó!? Tyű az annyát, Timi! Hogy mik vannak?!

Kép
ermoni

Na én el, mert ma is háromtól :roll: nem tudtam aludni! Az új kanapé lehet az oka! :roll: :?

Kép
ermoni

:twisted: :twisted: :twisted:
Hosszasan írtam, és elszállt!!! :twisted: :twisted:

No a lényeg:

Babaszoba - nálunk később lesz, de a dunakeszi Kenguruban sok szép katalógust láttam, ahol függyöny - szőnyeg - tapéta kollekciók is voltak, de gondolom aranyárban... ellenben tényleg szépek... :?

Nátha - javulóban, tegnap este bőgtem és jót tett neki (hülyeségen sikerült összevesznünk, már megoldódott, de olyan kaki napom volt nekem is és a páromnak is hogy jó kis drámát gyártottunk...)

Pörgő-zenélő cucc: szerintem Marek az ráér, csak akkor vegyél ha nagyon belebotlasz vmi szépbe jó áron, én pl. sokszor láttam, hogy ilyet ajándékba is visznek (én is adtam vagy 2x) tehát lehet, hogy felesleges is beszerezni...

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt!
Végre egész jó volt az éjszakám. Csak kétszer voltam kinn, reggel apuka hozta a tejeskávét, de szerintem csak egy órával később ittam meg...
Délelőtt csak pihizni, meg olvasgatni akarok, meg várom a védőnőt, hozza az igazolást, hogy megjelentem négyszer (legalább 15-ször voltam nála), meg a beutalót holnapi vérvételre.

marek

Sziasztok!
Jutta, mi van már? Mintha mostanában sírósabb lennél? Egy kis vidámság!
Képzeljétek, szép nyugisan reggelizünk Z-al, mikor egyszercsak azt kérdezi, h vajon még hány napunk van? Nemrég még hónapokat mértünk, most meg napokat! Nem fura?
De jó egyeseknek, h így lazíthatnak... Marek! :lol: Marika néni... akkor Te hányszor is kapsz virágot egy évben? :roll: Mert névnapod van... :lol:
Én ma, rendezem tovább a szobákat (nem vagyok százas, ennyi melót kitalálni magunknak...), meg vasalok (Janka cuccai vannak soron...tegnap mostam, szárítottam!), de már van hová rakni! :lol:

Kép
ermoni

Sziasztok. :)

Én ma olyan zizi vagyok, elvagyok varázsolva, de h mitől?? Nem is ittam. :lol: :lol: :lol:

Nekem is lenne dolgom, de nem visz rá a lélek. :?

Kép
Kép
h@jni

Timi!

Írtam iwiwen!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Van valaki, aki az Uzsokiban fog szülni, október közepén?
majaeszti

Móni
Hányszor kapok virágot...? Hát minden névnapnál (évente többször), meg szülinap, meg nőnap, meg pedagógusnap, meg évnyitó, évzáró, dolgozat előtt, után, közben, ja és lassan anyák napján is.... :lol: Na jó...ez vicc... Viszont annyit megérdemlek, hogy legalább lazítsak egy kicsit...különben sincs semmi dolgom, mosom a takarókat, kb ennyi. A kedvesem nyolcig dolgozik, még utána megy fallabdázni, 10 körül már itthon is lesz... Addig lazítok, de lehet, hogy megnézem a Sátántangót kétszer :lol: :lol: :lol: Csakhogy ne unatkozzak... :lol:

marek

Marek! Csak az irígység beszélt belőlem! Én is punnyadnék, ha tehetném! :lol:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Gyors kukk. Minden ok velünk. :)

Ancsi! Gratulálok a kislányhoz, sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok nektek!!

A hangulatunk egyenes arányos ezzel a sz@r idővel. :( Remélem a boltba azért lejutunk ma.

Hétfőn mi is voltunk nst-n és uh-n. Minden renben. A Tesó kb. 3200g (-/+100g). Mondtam a dokinak akkor lassan szülhetünk is a hétvégén. Nem volt kifogása ellene, ráér. :) A szülésznőmnek is pont jó lenne, mert délelőttös lesz. :) Na már csak a Tesóval kell megbeszélni, de még bőven ráér. A lepény még I. fokozatban éret. Ugyan Manóval is így mentem szülni. :)

Ciripke!
Megnéztelek az iwiw.n, tetszik. :) Legjobban a csikos felsőben vagy a legcsinosabb, na meg a szürke gatyában. Szerintem nagyon jól sikerültek. Jó a hajad és a sminked is. :)

Andi!
jééé. Szia, jó volt olvasni rólatok. Már nagyon várom, hogy újra aktív tag legyél a fórumon.

Gabcii!
Szerintem is korai lenne még a Mensi. Ugyan, ha nem szoptatsz rendesen, lehet hamarabb itt az ideje, nem tudom. Nekem elég későn jött meg, sőt utána, ki is maradozott. Majd kb. Manó 1 éves kora körül állt be, nem is bántam. :)
Ádámka nagyon cuki a képeken. Ez a hálózsák, egy darabig tuti jó lesz.

Móni!
Nem néztél még szét a praktikerbe? Itt nálunk sok választék van. Főleg olyan mintás, amit Zsu mutatott. Vagy, mi anno a domusban néztünk, ugyan nálunk megszünt. :( Vagy a régi nagy "állami" Áruházakban, itt is vannak kincsek.

Marek!
Zenélőforgó. :)
Szeritnem is ráér, dekorációnak nagyon jó. Hátha kaptok valakitől. Mi anno a brendonba vettük, de nem használtuk, nem érdekelte Manót, most, hogy elővettem azzal játszik. Én se a baldahint, se a forgót nem teszem fel, csak porfogó nálam. Na meg mindig útban voltak.
De első gyereknél mindent. :wink:
Örülök, hogy minden tetszett a kórházban.

Hajni!
TEgnap én voltam zizi. :) Sőt tök ideg. Manó nem akar aludni délutánonként, mióta ilyen az idő. Ugyan reggel tovább alszik, talán ez is az oka. De akkor is jobb lenne az a délutáni alvás.

Nagyon helyeske vagytok a képeken, szép családod van! És Marci tényleg csillagszemű. :) Nagyon aranyos.

Tegnap vettünk Manónak egy átmeneti cipőt, és bentit is. Na meg zoknikat. Nyáron motorozás közben sokat tönkre tett. :)
A C&A-ba már csak beszaladni tudtunk, vásárolni nem, mert olyan hisztit levágott, jobb volt kijönni. Viszont nagyon jó overállt találtam a Teesónak, remélem később is lesz még.

Na lelövöm magam, megyek pakolgatni, aztán megállítom az esőt és irány a bolt. :)

Ja Jutta!
Én még mindig nem pakoltam be, talán tudatalatt, még én sem akarom siettetni a dolgot. :wink:

Timi!
Szegény Maja. Nem gondolkodtattok már valami szakorvost felkeresni kaki ügyben? Talán Ő egyből tudná a megoldást. Igen a babyluf majd nem az, csak ezt a hátra lehet kenni, előre nem.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka:
légyszi, légyszi, légyszi írd le az uh méreteket. :oops: :oops: :oops:
Én is így vagyok, Marcinaál volt baldachin, forgó, most a szekrény alján. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

hali

Jolka
nem tudnak mit kezdeni az orvosok ilyen jellegű kaki visszatartással,mert ez lelki dolog nála.Próbálkozni kell és türelmesnek lenni,mindenol ez a válasz.Ma végre kakilt,egy hét után,tök könnyen kijön neki,csak már csak akkor engedi ki ha nem tudja visszatartani.

körforgó:nálunk olyan két hós kortól tetszett Majcinak,egy tescos műanyag macis volt,másfél perces kemény melódiát játszott,hamar megadta magát a tekerője.Akkor vettem egy spirálos,zenélőst,az meg olyan buzi zenét játszott hogy nem bírtam elviselni és elcseréltem erre a projektorosra :-) ez cuki is,világít is,távirányítós is. Kép
Vendég

Szia Hajni!

BPD: 92mm
TAD: 102mm ez a 37. hetes érték
súly: 3200g

a 32. héten
BPD: 85mm
TAd: 82mm
súly: 2100-2200g volt. CSak viszonyításként írtam az utolsót.

Nekünk csak ennyi értéket írnak fel.

De megnéztem Manóét.
Ugyan vele anno 36. héten voltam utoljára.

Akkor BPD: 91mm Ac: 317mm
Súly: 2860 volt

Tesó talán nagyobb lesz. :? Vagy hamarabb jön? :shock:

Egy kérdés. Mi a különbség, ha a lepény hátsó/mellső falon van?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka:
köszi. :)
A TAD az vajon mi? :oops:
A lepény nekem a mellső falon tapad, arra azt írták, h jó helyen.
A hátsó az nem tom,de sztem az is jó.
Mikor a méhszáj felett tapad az a ciki. :?

Manód mennyivel született??

Kép
Kép
h@jni

Jolka, azért lassan pakolj be!!! :lol:
És mi az a TAD?

Ja, most volt itt a védőnő, szerinte nincs még annyira lent a pocakom (szülésznő is ezt mondta) és mivel NST mellett nekünk vérnyomit és pisit is néznek ezért többet nem találkozunk, csak szülés után! Juhééé senki nem méri a súlyom!! :lol: :lol:
És nem vesznek többet vért!!! Ja amúgy a vérképem tökéletes szerinte, és azt mondta régen látott ilyen jó vérképet utolsó hónapban. Kérdezte, hogy mit eszek, hát nem mondtam meg, hogy kb. azt amit hirtlen eszembe jut és még véletlenül se hiper egészséges cuccokat... asszem eszek is egy kis tejbegrízt ennek örömére! :P :oops: :oops:

Móni, a nátha miatt voltam vagy 2-3 napja nyomi, emiatt voltam sírós / hisztis.. Mintha elmúlóban lenne és SÜT A NAP!!!

Hajni, szerintem szülsz majd egy 3,5 kgos gyereket a nagy para után... és majd les a dokid!!

Jutta

KépKép
jutta

Nincs időm, csak annyi, h a TAD a mellkasátmérő!

Kép
ermoni

Na Hali!

Úgy látszik, hogy ez a védőnők napja, én is pont őt várom :D

Timi, projektoros, távirányitós??? Hogy mik vannak már!

Hajni, megadom én is a legutolsó uh adatokat, de szerintem ne parázz, nem baj, ha nem lesz olyan nagy! Én pont azon aggódom, hogy túl nagy lesz Panna.
Hét: 36+3
BPD: 92 OFD: 112 HC: 323 AC: 323 FL: 71
Súly: 2900 gr (+-10%)

Jutta, akkor a náthád is jobb már?

Móni, sajnos nem vagy boszorkány, nem jött be az álmod, pedig enyém kórházi tatyó már kész, bekészitve apuka csomagtartójába, tegnap vasaltam is, már csak az ágynemű mosás és a pelusok vannak hátra.
Gyerekszoba kész, függöny és szőnyeg még nincs, de az ráér utána is.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu:
köszi Neked is. :)

Nekem most 38. hetesen
Bpd: 87 mm, Fl: 78 mm
Erre mondta a doki a 2600-2700 g-ot. De, h hosszú lesz, így lehet, h több.
Marcinak az fl. szüléskor volt 71 mm :)
Kiváncsi leszek. :lol: :lol: :lol:
2.5 kg volt a cél, h afölött legyen, a többi nem érdekel. Azt meg már teljesítette. :wink: Szval koraszülött már nem lesz. 8)

Kép
Kép
h@jni

Hajni!

Miért is lenne Lilla koraszülött. Hisz lassan 39.hetes leszel. Szeritnem teljesen normális méretekkel fog születni.

Manó 3, 47kg-al és 53cm-el született. Most kb: 15,5-16kg között vagyunk. centit nem tudodm, pontosan kb. 95cm. 2 éves kora óta inkább csak nőtt, mert már akkor 13 kg volt.

A mai napunk is hisztis lesz. Manónak semmi sem jó. Pedig még főzni is segített. Ő hámozta meg a hagymát. És Ő törte fel a tojást is. Ezeket élvezi. MÁr csak azt vettem észre, hogy tolja a széket és dobja a főni feltett krumpli közé a hagymát. :D Még nem tudja, hogy azért össze-vissza nem dobunk mindent bele a kajába. KÉsz lett, jó lett, de Ő nem evett belőle. Mert szerinte büdös, amit nem szeret így kritizál. :shock: Pedig azt hittem, ha közösen csináljuk jobban megeszi. Na most megyek megpróbálom altatni....

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hajni, FL 78??? Jó hosszú combú csajszi lesz Lilla baba :lol: Majd nem győzöd elkergetni a pasikat. :lol:

Hát Jolka, nem könnyű ezekkel a gyerkőkkel, de jó, hogy igy felkészitetek minket, legalább nem hisszük azt, hogy egy gyerek csak eszik, iszik és alszik :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jolka:
hivatalosan az koraszülött aki 2.5 kg alatt és/vagy 37. betöltött hét előtt születik. Tehát ha 41. hétre szülök egy 2300 g-os babt, akkor az koraszülött a nagykönyv szerint és viszik inkubátorba, hiába egészséges. :evil: :evil: :evil:
Marci 3.25 kg és 49 cm volt. 2 évesen 10.2 kg és 84 cm, most kb 10.8 kg és 86 cm. Picike. :lol: :lol: :lol: No, de mitől is lenne nagy, apuka sem az és én sem. :oops:

Zsu:
jaja. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Mivel nagy a pangás, ezárt megmutatom miket vettem tegnap. :)

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Hajni, ne parázzál már ezzel a pici lesz témával!! Szerintem 3 kg fölött lesz a tied is.... nődögél-nődögél és még nem készül annyira kifelé... hetente 250 g-ot híznak ilyenkor odabent!!!

És most neked abból gondolják, hogy pici, mert kisebb a buksia?? Hát attól még lehet husis... és legalább (elvileg) könnyebben megszülöd!

Jaj és látom csajoscuccok azok vannak!! :lol: :lol: :lol:

Manó meg nagyon szép súllyal született!! És Jolka elvileg kistesók kicsit nagyobbak szoktak lenni, mármint a nagykönyv szerint... Nővérem egy 3.6 kg-os csajszi után 4 kg hugit szült! De még így is a második szölését tartotta könnyebbnek! Úgyhogy elő a 62-es rucikkal, lehet hogy rögtön azzal kezdtek!!

Móni, hogy te miket tudsz!!

Zsu, neked ennyire szülhetnéked van? :lol:

Dáthám talán elmúlt, bár még zizi a fejem, de fűtök, meg meleg teázom! Bár most a délutáni kávé jön!

Ja csajok, nektek művel olyat a gyerek, hogy a kismama nadrád passzés részét boxolja lejjebb, nekem konkrétan olyan érzésem van mintha vetkőztetne, bár szerencsére még nem sikerült neki!!
Zavarja, vagy csak játszik vele?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
igen, a fejéből gondolják. :?
Jaja, legalább könnyen kibújik. :wink:
Pár hete vettem egy csomó 50-es rucit, h pici lesz Lilla. Erre nesze, jó hosszú. Asszem azokat rakhatom is el. :oops: :roll:
A tesók meg tényleg nagyobbak szoktak lenni.

Kép
Kép
h@jni

Hajni, no mikor mi születtönk még nem volt ilyen UH becslés szerintem, de velem tuti jól eltévesztették volna...

Rövid voltam (49 cm), kisebb buksival, de pocim már újszülöttként volt... 3,3 kg voltam, szerintem UH-val max. 2.6 kg-ra saccoltak volna, ha jól belegondolok... se a BPD se az FL nem lett volna nagy!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
én meg 2050 g és 48 cm voltam. :lol: :lol: :lol:
Marcit is emiatt "mérték el". Ugye rá 4860 g-ot hozott ki a gép, nálunk pocit nem mérnek, csak Fl-t és Bpd-t, az meg nagy lett neki.
Csak épp 49 cm lett és nem is pocakos, így lett csak 3250 g. :wink:
Azéé leesnék az ágyról asszem, ha szülnék most egy 3.5-4 kg-os gyereket. :lol: :lol: :lol:
Amugy sztem olyan 3 kg lesz, apa szerint 2.7. Doki szerint 2.8-3.
Na, pár nap és kiderül. Addig lehet fogadni. :wink:
Bakker, 10 napom van. Felkészültem én erre??? :roll:

Kép
Kép
h@jni

azéé röhögök magamon, itt sír a szám, h majd túlhordom, de közben még szülni sem szeretnék. hihi. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Csajok, gyors segítség az Ancsinak! Nem tudjátok véletlenül, h milyen homeobigyót szedjen ő, h a gyerek ne legyen hasfájós? Most írt sms-t, h segítsünk, ha tudunk....

Kép
ermoni

Hogy a kisebb tesók nagyobbak szoktak lenni? Ezt honnan veszitek? Bár néhány info már a balladai félhomályba vész, de
én 4kg-val és 50 cm-el gurultam ki a világra! A húgom 3,6-al és asszem 52 cm-el! :lol: :lol: :lol: És mindkettőnket túlhordott Anyám!

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?