Sziasztok!
Gyors kukk. Minden ok velünk.
Ancsi! Gratulálok a kislányhoz, sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok nektek!!
A hangulatunk egyenes arányos ezzel a sz@r idővel.
Remélem a boltba azért lejutunk ma.
Hétfőn mi is voltunk nst-n és uh-n. Minden renben. A Tesó kb. 3200g (-/+100g). Mondtam a dokinak akkor lassan szülhetünk is a hétvégén. Nem volt kifogása ellene, ráér.
A szülésznőmnek is pont jó lenne, mert délelőttös lesz.
Na már csak a Tesóval kell megbeszélni, de még bőven ráér. A lepény még I. fokozatban éret. Ugyan Manóval is így mentem szülni.
Ciripke!
Megnéztelek az iwiw.n, tetszik.
Legjobban a csikos felsőben vagy a legcsinosabb, na meg a szürke gatyában. Szerintem nagyon jól sikerültek. Jó a hajad és a sminked is.
Andi!
jééé. Szia, jó volt olvasni rólatok. Már nagyon várom, hogy újra aktív tag legyél a fórumon.
Gabcii!
Szerintem is korai lenne még a Mensi. Ugyan, ha nem szoptatsz rendesen, lehet hamarabb itt az ideje, nem tudom. Nekem elég későn jött meg, sőt utána, ki is maradozott. Majd kb. Manó 1 éves kora körül állt be, nem is bántam.
Ádámka nagyon cuki a képeken. Ez a hálózsák, egy darabig tuti jó lesz.
Móni!
Nem néztél még szét a praktikerbe? Itt nálunk sok választék van. Főleg olyan mintás, amit Zsu mutatott. Vagy, mi anno a domusban néztünk, ugyan nálunk megszünt.
Vagy a régi nagy "állami" Áruházakban, itt is vannak kincsek.
Marek!
Zenélőforgó.
Szeritnem is ráér, dekorációnak nagyon jó. Hátha kaptok valakitől. Mi anno a brendonba vettük, de nem használtuk, nem érdekelte Manót, most, hogy elővettem azzal játszik. Én se a baldahint, se a forgót nem teszem fel, csak porfogó nálam. Na meg mindig útban voltak.
De első gyereknél mindent.
Örülök, hogy minden tetszett a kórházban.
Hajni!
TEgnap én voltam zizi.
Sőt tök ideg. Manó nem akar aludni délutánonként, mióta ilyen az idő. Ugyan reggel tovább alszik, talán ez is az oka. De akkor is jobb lenne az a délutáni alvás.
Nagyon helyeske vagytok a képeken, szép családod van! És Marci tényleg csillagszemű.
Nagyon aranyos.
Tegnap vettünk Manónak egy átmeneti cipőt, és bentit is. Na meg zoknikat. Nyáron motorozás közben sokat tönkre tett.
A C&A-ba már csak beszaladni tudtunk, vásárolni nem, mert olyan hisztit levágott, jobb volt kijönni. Viszont nagyon jó overállt találtam a Teesónak, remélem később is lesz még.
Na lelövöm magam, megyek pakolgatni, aztán megállítom az esőt és irány a bolt.
Ja Jutta!
Én még mindig nem pakoltam be, talán tudatalatt, még én sem akarom siettetni a dolgot.
Timi!
Szegény Maja. Nem gondolkodtattok már valami szakorvost felkeresni kaki ügyben? Talán Ő egyből tudná a megoldást. Igen a babyluf majd nem az, csak ezt a hátra lehet kenni, előre nem.