Új privát üzeneted érkezett!

Anita!

Én nem ismerek ilyen Pesztonka féle orszívókat. A nagylányomnál (16 éve) még nem voltak ilyenek. Amikor Dancsi született akkor meg azért nem vettem, mert a dokinénitõl tudom, hogy semmit nem érnek az õ általa tanácsolttal szemben. Két kisgyereke volt anno amikor Dancsim kicsi volt, úgyhogy hallgattam rá. Kipróbáltuk és nagyon bevállt. Nincs ordítás, odatartom az orszívót az orra alá, és már kész is egy pillanat alatt. És tényleg jó, mert lefogni sem kell, hanem azonnal érzi, hogy ez neki jó. Kép

eva!
Azért sajnálom, hogy Te sem tudsz jönni. Jó lett volna személyesen is találkozni.Kép
A kicsi lányodat nagyon sajnálom a babák miatt. Majd elfelejti ha ott lesz a kisbaba. Kép

Akkor a holnapi viszlát! Azért holnap még benézek, hátha...Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok
Eva gratulálunk, mostmár úgy tünik nem egedül leszünk 4 gyermekesek Kép

Csorsi én is szeretettel köszöntelek, jó itt lenni.

Panka, kezdem meggyülõlni a számgépeket, tegnap becs szóra többet írtam, nem tudom hová lett, voltak gondok a nettel.

Katak sajna, hogy nem jöttök el, a gyermekednek jobbulást.

Anita, nem godoltam, hogy annyi munkám és technikai hibám lesz ezen a két héten amennyi volt, sajna fáradt is voltam-vagyok.Kép

Holnap reélem nagyon szép idõ lesz

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Katak!
A bedörzsölõ balzsam neve Erkaltungs Balsam-S.Mentolt nem tartalmaz,így alkalmas a kicsik ketelésére.
-enyhíti a köhögési ingert
-csökkenti a váladékképzõdést
-elfolyósítja a letapadt váladékot
-elõsegíti a nyák kiürülését
Érdemes kipróbálni,nekünk bevállt!
Jobbulást kívánok!

Puszi:Anita
kacajka

Sziasztok!
Anita! Köszi a balzsam-tippet, ezt ki fogom próbálni. Ezt szerinted lehet kapni gyógyszertárban is? Még ma megvenném.
Egyébként már sokkal jobban van a kicsi. Az éjjel, csak háromszor volt fenn, ivott, aztán visszaaludt. Most is játszott a nagyágyon, ledûlt és szó nélkül elaludt. Úgyhogy már nem olyan nagyon nyüfi. Igaz már az orrát nem nagyon merem szívni, mert már véres a váladék. Pedig csak tegnap este és ma reggel szívtam le.
Annyira mennék hozzátok!!!!! De hát... mégha jól is van a gyerek, félek, hogy fertõz. Azért ha már képet nem is küldtök rögtön, mihamarabb várom a részletes beszámolót. Rajtam kívül ki nem lesz még ott?
Puszi! Kata
killes

Sziasztok!

Katak!
Biztos van a gyógyszertárban is,ha nem pont ez akkor más fajta.Kár,hogy nem mûködik a "köbüki,küld fénypost",mint Mézgáéknál!KépÖrülök,hogy már jobban vagytok!Tudom milyen az,mert nemrég az én kicsinyeim is betegek voltak!Használhatsz orrcseppet,vagy egyszerû fiziológiás sóoldatot,ezt is lehet kapni azthiszem gyógyszertárba.Ez nem szárítja úgy a nyálkahártyát!A légtér fertõtlenítésére szoktam használni illóoajokat,ilyen a citrom és a borsmenta olaj.
Most nagyon ráálltam arra,hogy jó lenne alkalmazni a természetes gyógymódokat,persze csak akkor,ha nem komolyabb betegségrõl van szó!

kacajka

Panka
Késünk, Hanga még alszik.
Gyngyske
gyöngyöske

Sziasztok!

Örülök, hogy megismerhettelek Titeket! Jól éreztük magunkat, legközelebb reméljük sikerül több idõt veletek tölteni. Kép
A fotókat kíváncsian várjuk.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!
A képeket sajna nem tudom fölrakni,mert a Kép Tárat karbantartják.Holnap újra megpróbálom!
Ezúton is köszi mindenkinek a finomságokat,és innivalókat,nagyon jó volt,és aranyosak vagytok!

kacajka

Kép
kacajka

Egy kis ízelítõ!
kacajka

SziasztokKép

Remélem mindenki jól érezte magát.Kép Mert mi igen.Kép

Egy elveszett baba (persze játékKép) és egy pulcsi (ez szerintem a Marikáé) keresi gazdáját.Kép

Kata(k)Kép
Kár, hogy nem tudtatok jönni, de az jó, hogy Karina már jobban van.
A képen (balról jobbra) Dodus, Zoli, Bendi, Zoli párja, Dóri, Kata007, Laura lába és Neva vála látható.Kép
Hogy rajtad kívül ki nem volt itt? Ditta, Evaeva, Lina és Roxi.

Kata, Kriszta, AnitaKép
Várjuk nagyon a képeket.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Mi is jól éreztük magunkat.legközelebb nálunk lesz a tali,így nem tudunk elkésniKép
Köszi a meghívást!

Mariann
mariann

sziasztok! nagyon koszonom mindenkinek, hogy ilyen kedvesen fogadtatok. igyekszem majd minel tobbet jonni, mert nagyon jo olvasni benneteket.
Anita!
nagyon koszonom az informaciot. egyebkent egy masik forumon mar hallottam rolad, es terveztem, hogy megkereslek. augusztusban mar Miskolcon leszunk, jelentkezni fogok.
tenyleg es azt tudod, hogy milyen a babauszas? jar mar valaki kozuletek?
csorsi

Sziasztok!

Én is nagyon örülök, hogy megismerhettem Anitáékat, Gyöngyöskééket és mivel mi még tovább maradtunk, mariannékat.KépKépKép

És persze a két legifjabb babanetesünket: Dorkát és Benit, akik nagyon édesek!Kép Kicsit irigyeltem is a szüleiket a pici baba miatt...Kép

Panka!
Nektek mégegyszer köszi, hogy nálatok lehettünk!!!!!!! Dórikám is nagyon jól érezte magát, és itthon is a cicát kereste. Kép Még szerencse, hogy nem a piros muskátlit...Kép

Gyöngyöske!
Fincsi volt a mandula!Kép Persze a többi süti is, de én imádom a mandulamagot, csak nehezen szánom rá magam, hogy csináljak is...Kép

És akkor végül amit gondolom mindenki vár...Kép
A párom felrakta a képeket [url=http://www.extra.hu/M.Babanet/" TARGET="_top]IDE!!!!![/url]

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Még valami:

Marika, Panka, mariann, Zoli!
Van még kép a gyerkõcökrõl, esetleg mailban elküldöm ha kell, de nem akartam olyan sokat fölrakni. Így is az extrára kellett rakni, mert a tárnál valami karbantartás van.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok

Mindenkibek köszönjük a lehetõséget, jó volt veletek, bár én azt hittem könnyebben átlátom majd a jelenlévõk kapcsolatait egymáshoz, azaz, gyermekek, szülõk. ki-kicsoda Kép

Panka, nyilván elfoglalt voltál a Benivel ezért nem tudtunk pont tõled elköszönni, Pussz.

Azoktól akik este kerestek még elnézést szokásomhoz híven - új szokásaim vannak - elaludtam a gép elõtt Kép

Zoli
bbendi

Kata007!

Megnéztem a képeket és nagyon irígykedtem!!! Azért némi infót még adhatnál hozzájuk. Kérdéseim:
- a 3. Képen ki a szemüveges úriember azzal a kisgyermekkel?
- A 4. Képen talán Panka van? De ki a kisfiú?
- Az 5. Képen ki az a bájos kislány?
- És ezek a nagylányok a 6. Képen?
- A 7. Kép jó kis csoportkép, talán mindenkit bemutathatnál!?
- Az 1807-es képen ez a bajúszos úriember a Te párod? Úgy látom, hogy az ölében Dórika ül, mellettük Neva férje? Másik oldalon ki ül?
- Az az igazság, hogy biztonsággal csak Nevát, Téged, Zoli feleségét ismerem meg. Az 1812-es képen ki például az a hosszú hajú asszony?
- Az 1813-as képen biztos, hogy Panka van! Gyönyörû ez a kisfiú, ahogy anyukája ölében alukál!!!
- Az 1837-es tájékán ki is az a Graco-s babakocsis fiatalember? Azt tudjátok, hogy a Gracohoz lehet kapni ékpárnát, hogy teljesen egyenesen tudjon a kicsi feküdni benne? Nekünk is az van.
- 1847: „Vajon mit akar itt az a sok ember, hogy ekkora felhajtás van?”
- 1849: azok a szemek!!!
Bocs a rengeteg kérdésért, de nagyon kíváncsi vagyok. Tegnap itt unatkoztunk délután, annyira rá voltunk hangolódva a talira, hogy nem tudtunk magunkkal mit kezdeni. Aztán végül elmentünk a városba és minden babakocsit toló párt jól megnéztem, hogy nem-e a csapathoz tartozik és éppen most megy Pankáékhoz.
Mi már sokkal jobban vagyunk. Már csak kétszer kelt fel az éjszaka és láza sincs. Viszont az orrát már nem merem szívni, mert véres a váladék, ami lejön. Remélem, hogy egy-két nap után minden rendben lesz.
Nagyon várom a részletes beszámolót!!! Ha nem akartok ide írni annyit, legalább Emillel küldjetek egyet!!!
Puszi! Kata
killes

Kata!
Íme a kért információ:
3. Gyöngyöske férje + Hanga Kincsõ
4. Gyöngyöske + Kristóf
5. Máté, Anita (Kacajka) kisfia
6. nagylányok: Kinga sárga hjgumival, labdát tartó Gyöngy
7. Gyöngyöske, Kristóf, Kinga, Kriszta, hátul a fiúk: Kriszta férjének a feje egy kicsit látszik, Dodus férje, Marika férje (?), háttal Anita férje, Kata007 férje, és aki a háttérben fotóz, Anita.
1807: igen Dórika a papája ölében ül
1812: a hosszú hajú asszony Dodus. A képen balról jobbra sorban: Bendi (Zoiék kisfia,)Dodus, Gyöngy (háttal), Neva az ölében Laurával
1813: Panka Benivel
1837: Beni
1847: Áron (Mariann nagyobbik fia)
1849: Bálint (Mariann kisebbik fia)
Ha valakit rosszul írtam ezer bocs, javítson. Várjuk a további képeket.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!

Köszi a tájékoztatást, így már jobban képben vagyok. Nem tudom, hogy miért keverlek állandóan össze Penkával?
Azért a beszámolót ennyivel nem ússzátok meg!
Kata
killes

Próbálkozom:
/image{E:kepeksajatokKarina20030505DSCN0003.JPG}
killes

E:\kepek\sajatok\Karina20030505
KépDSCN0003.JPG
killes

Igaz nem azt illesztettem be, amit akartam, de ez is rólunk szól.
Ez anyósomnál készült Ózdon. Én, Vasgyúró Gézáné és ott van a gyönyörû kutyám, Szultán is.
Kata
killes

SziasztokKép

KataKép
Jók nagyon a képek. Nekünk jöhet a többi mailben.Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Kata!Csatlakozom Pankához:valóban nagyon jók a képek,nekünk is küldd el légy szi.

Kata(k)!Nagyon szépek vagytok!Kép

Mariann
mariann

Sziasztok!

Még mindig nem mûködik a képtár!Van ötletete,hogy hová rakjam föl a képeket?

kacajka

Sziasztok!

Köszi!Kép
Este küldöm a maradékot mindenkinek.

Gyöngyöske!
Tökéletes volt!KépKépKép

Anita!
Én pont emiatt regisztráltam egy tárhelyet az extrán.Kép
Nekem sem mûködött a tár.
Ide viszont csak weblap formájában tudtuk felrakni a képeket, hogy akinek kell, eredeti méretében tudja lementeni. Aztán rájöttünk, hogy a képnézegetõvel is meglehet oldani egy ilyen kezdetleges lapot. A célnak megfelelt, nem???Kép

Szóval mindent bele, mert már nagyon várjuk az új képeket.

Kata(k)!
Sejtem mit érezhetsz! Gondolom jöttél volna kézzel-lábbal, sõt már Karina is jobban lett volna, de ugye visszatartott, hogy az a sok gyerek elkaphatja. Sebaj, majd a következõre eljöttök.Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Végre itthon! Elsõ dolgom volt, hogy megnézzem a képeketKép
Jók lettek!
A babák sokat nõttek, fejlõdtek, szépültek, okosodtakKép

Én már csak tudom milyen egy igazán pici baba, mégis csodálattal töltött el a két legkisebb BababetesKép Talán féltem volna megfogni õketKép
Szerintem legközelebb egész napra kibéreljük Pankáék kertjét KépAnnyi mindenre nem jutott még idõ.
Örülök, hogy új embereket ismertem meg, sajnálom akirõl lemaradtam.Kép
neva
neva

Neva, most szavaztunk a párommal Laurára. Kép
Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Sajnos nagyon béna vagyok!Egész délután bûvöltem a gépet,a szemem már jojózik,próbálkoztam én is az Extrával,de nem sikerült fölrakni a képeket!Kép Bocsika,de várnotok kell a KépTár-ra.Holnap majd küldök Emillel képeket,remélem azok kapják meg,akiknek szánom!Kép
Sziasztok,jó éjt!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Megbeszéltetek valamit a következõ talcsira vonatkozóan szombaton? A férjek is jól érezték magukat? Mi is "idegenek" vagyunk egymásnak, õk pedig kiváltképpen? Erre a muffin dologra annyira rá voltam hangolódva, hogy tegnap már néztem is egy muffinsütõt. Igaz a Sparban néztem, ott elég drága. A mostani Nõk Lapjában is van ilyen recept, szerintem nem olyan bonyolult, még én is meg tudnám sütni, pedig sütésben igen gyenge vagyok. Egy szalcsisütést is szervezhetnénk valamikor, nem?
Mi már sokkal jobban vagyunk. A kislány éjjel csak egyszer ébredt fel, akkor is azért, mert nagyon szutyogot és a száján kellett szedni a levegõt, így gyorsan kiszáradt a szája.
Mindenkinek szép napot kívánok!
Kata
killes

Sziasztok!

Na csak ideértem én is. Tali szerintem jól sikerült, jó volt mindenkit látni. Panka köszönjük a helyetKép Megyünk máskor isKép Olyan nagyot nõttem a kis apróságok és már milyen ügyesekKép
Kár, hogy mariannékról lemaradtunk, majd legközelebbKép
Katak legközelebb nincs pardon, tessék jönni. Annak örülök, hogy nincs már olyan nagy baj és jobban vagytok.

Kata007! Képeket én is váromKép Megnézetm ám a profilodatKép Még jó, hogy most volt a tali, mert nem ismertem volna meg ezt a csajostKép (A pogi receptben azért még reménykedek, vagy anyós az a tipus, aki kb ennyi liszt akkor ehhez ennyi ez az és folytathatnámKép)

Képzeljétek hétvégén voltak a barátnõmék és hozzájuk decemberben fog jönni a gólyaKép Annyira örülök neki, láttam ultrahang képet is, amin már 28 mm-es. Nemis olyan régen még én számoltam be ilyenekrõl, most meg már 60 cm-esKép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Én is gyorsan örök hálát rebegek Pankáéknak a lehetõségért. Ígérem, ha egyszer kész lesz a házunk nálunk is lehet rendszeresen a talit tartani. Már ha hajlandóak lesztek Arnótra kijönni.
Olyan jó volt már mindenkivel személyesen is találkozni. Bár beszélgetni csak itt-ott tudtunk, de ennek is megvan a varázsa.

Marika,Panka!
A babucik hatalmasak! Beni olyan hatalmas szemekkel nézte ezt a rengeteg embert, minha csak azt szerette volna mondani, hogy na ti meg hogy kerültetek ide.
Dorottya még mindig tiszta apukája. Kép

Ahhoz képest, hogy ennyien voltunk elég jól viselkedett minden gyermek.Kép

Mariann!
Sajnálom, hogy nem találkoztunk veletek, jó lett volna látni a fiúkat, hogy mekkorát nõttek. Majd bepótoljuk.
Még mindig áll a meghívás a házavatóra.Kép

Dodus!
A fincsi sütire máskor is vevõk vagyunk. Tudod, nemsokára már nem lakunk messze. KépKépKépKép
Megyek ma ki Arnótra szülõire az oviba. Nem tudom, hogy Zsolti is jön-e ki (meg a házikóhoz biztos méricskélni). Ha nem végzünk túl késõn ígérem, hogy becsörömpölünk. Megígértem a párodnak.Kép

Kata!
Dórika mekkora már. Én csak lestem, hogy már egyedül is tud lépegetni. Nem rég még õ is a labdát bûvölte a kiságyban.KépKép

Anita!
Ádám fiad mély nyomokat hagyott Kingában!KépKépAz õ szavaival élve: Ugye megyünk máskor is a babákhoz, mert õ olyan jót játszott Ádámmal és Gyönggyel.
Mátéról nem is beszélve. Egy angyal! Egy hangját nem hallottuk. Kép Csak a széles vigyort az arcoskáján. Mindha az mondta volna, hogyha te nevetsz, akkor én is nevetek!Kép

Neva!
Kristóf üzeni Laurának, hogy ha már igy "nyálat" cseréltek a játékokon, késõbb, talán, ha mindketten megtanulnak önállóan ülni, akkor ESETLEG labdázhatnának is.KépKép (Mert ugye a randizáshoz még egy cseppet kicsit lennének). Már amennyiben elfogadjátok udvarlónak!!!

Zoli!
Pont ilyennek gondoltalak. Gratula az édes fiadhoz. Remekül elbeszélgettünk. ÉS kaptam tõle sok sok és igazi szívbõl jövõ nevetést.Kép Légy büszke a fiadra!!!!!!!!!!!Kép
Nagyon belopta magát a szívembe!!

Gyöngyöske!
Lánykáink hamar egymásra találtak. Megvolt a közös hang (a cica)!Kép
Ha legközelebb tapira indultok sétálni igazán rám csöröghetnél. Máramennyiben tudnád a számomat. Mindjár elküldöm mail-ben. Legalább sétálnánk együtt egy jót. A lányok meg játszhatnának a játszótéren.

Kata(k)!
Sajnálom, hogy személyesen nem jött össze a találkozás, de ami késik, nem múlik. Majd legközelebb.

Na vonultam dolgozni, amíg a gyerkõcök alszanak.

Puszi, Kriszta
dkrisztina

Gyöngyöske!
KösziKép

Kriszta!
Mondd meg légyszíves Kristófnak, hogy ha ennyire elhanyagolja Laurát akkor ne csodálkozzon, ha Ádám lecsapja a kezérõlKépUgyanis igen hevesen puszilgatta.Kép
neva
neva

Sziasztok!

Az égiek áldásával nagyon jó kis talit csaptunk összeKép
Örülök, hogy megismerhettem Anitát, Gyöngyöskét, Mariannt, Zolit és a családjukat is. Mindannyian nagyon kedvesek és közvetlenek voltatok és most már sokkal jobb lesz, ha Titeket olvaslak, mert tudok az íráshoz arcot is társítani.KépKépKép

Kata(k)! A muffint ne hagyd ki! Én is a Sparban vettem a formákat, igaz elég borsos áron. Persze miután megvettem, két nap múlva akciós áron kínáltákKép Ha kellenek receptek, vagy bárkinek, küldök szívesen, mert van egy halommal. Erre a "hosszú hajú asszony" kifejezésre végigfutott a hátamon a hideg.Kép Olyan fura. Engem nem nagyon szoktak asszonynak nevezni, max nagy ritkán a férjem, viccbõl. Kép Kár, hogy most nem jöttetek, de legközelebb már tényleg nem lesz kibúvó! Mondd meg a picurkádnak, hogy ne pánikoljon be ennyire egy talitól, mert neki is nagyon jó lesz.Kép Szépek vagytok a képen!

Panka! Köszönjük szépen a kertet és a lehetõséget, hogy Nálatok lehettünk. Nagyon jól éreztük magunkat. Beni kis édi pofa. Nagyon nagyok, õ is és Dorka is. És milyen bátran hoztátok ennyi ember közé õket! Nekik meg meg sem kottyant.

Marika! Dorka is egy kis tündérke, büszkék lehettek rá. Kicsit ellenkezek Krisztával, szerintem nem is tiszta apja!Kép

KrisztaKép Szóval csak a párom miatt jössz!Kép De gyertek nyugodtan, még ha csak miatta is.Kép

Neva! Hogy áll a szavazás??

Kata képeit még nem tudtam végignézni, de amit láttam, azok nagyon jók.
Olyan gyorsan elrohant az idõ szombaton, hogy szinte csak a gyerkõcök megcsodálására volt idõ, egy kis személyes pletykálkodásra nem nagyon. Egyszer már egy igazi csajos pletykapartit kellene csapnunk.Kép

Tegnap strandon voltunk és leégett a vállam. Most egy kicsit érzékeny, de remélem hamar elmúlik.

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Végre itt vannak a képek!www.babanet.hu/album/main.php?album=408&p=5807035 .Most mennem kell egy olyan helyre,ahová remélem majd ti is ellátogattok egyszer:a Kismama klubba!
Este még írokk!
kacajka

kacajka

[url=http://babanet.hu/album/main.php?album=408&p=5807035" TARGET="_top]Anita képei a taliról[/url]

Dodus
Kép
Kép
dodus

Anita, ugye nem baj, hogy belekontárkodtam?
Valaki dicsérjen már meg, hogy milyen ügyes vagyok, hogy sikerült a beillesztés!Kép Hiszen nemrég még azt hittem, hogy ezt csak a legnagyobb számítógépes guruk tudják megcsinálniKépKép Most meg...Kép

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

DodusKép
Nagyon ügyes vagyKép

AnitaKép
A te képeid is nagyon szupik lettek.Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Anita!
Megnéztem a Te képeidet is, nagyon jók!

Dodus!
Remélem, hogy nem sértettelek meg az "asszony" kifejezéssel. Tudod, amíg Karina meg nem született nekem is idegen volt, most pedig már büszke vagyok rá, ha asszonynak néznek. Addig lány voltham, hiába voltam férjnél.

Neva!
A férjedet valahonnan szerintem ismerem, de nem tudom, hogy honnan. Õ nem ismer esetleg engem, úgy könnyebb volna rájönni.

Minden jót!
Kata
killes

Killes!

Holnap megkérdezem. De azért ez gyanús nekem, hogy az én férjem mindenkinek ismerõs. Kérdõre fogom vonniKép
neva

Sziasztok!
Pár hónapja keresek miskolci kismamákat a neten, és most találtam rátok. Látom, hogy már nagyon összeszokott kis csapat vagytok, ezért nem is szeretnélek sokáig zavarni benneteket.
Egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek.
Most várom az elsõ kisbabámat, most vagyunk 20 hetesek. A nagy kérdés, melyik kórházban szüljek, és kinél. Igazából még nem választottunk orvost, de a Semmelweisbe járok terhesgondozásra és UH-ra Szemán Györgyhöz. Abban bízom, hátha ismeri közületek valaki, esetleg szült nála és tud mondani róla valamit.
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Sziasztok, Edina
eyni

Sziasztok Lányok

Valóban jól éreztük magunkat és úgy látom a többiek is, bár nem volt idõm sok-sok sütit enni.

De tudjátok nekem a gyerekek voltak a vágyaim, ám egyet sem sikerült igazán gyömöszre venni. No nem baj majd legközelebb Kép, akkor már a picik is nagyobbak lesznek.

Szerintetek az baj, hogy valahogy nem a férjek között volt nekem a jobb? Hiszen veletek szinte mindenrõl beszélgettünk már, tudunk a másik gondjáról örömérõl, õk olyan más világot képviselnek számomra. Persze ha mondjuk egy Diósgyõr-Fradi meccsen, vagy máskor velük járnánk a stadionba, biztos az ellenkezõje lenne igaz Kép,Kép,Kép

Dodus fogalmazta meg igazán amire godoltam a hétvégén a tali után:
"Mindannyian nagyon kedvesek és közvetlenek voltatok és most már sokkal jobb lesz, ha Titeket olvaslak, mert tudok az íráshoz arcot is társítani."

Köszi

Üdvözöllek Edina, a lányok biztosan segítenek majd egy pár infóval.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Egész nap azon gondolkoztam, hogy mit felejtettem el tudatni veletek? Hát beugrott!!! Kibújt a 4. fogacska! Lassan a gyerkõcömnek több foga lesz, mint nekem, tekintve, hogy az enyémek igen rosszak (tömések, tokok, csapok, implantátum...). Remélem, hogy, ha ennyire gyorsan jönnek a fogak és így megszenved velük, legalább nem az enyémet örökli.

Neva!
Nem lettem okosabb!

Edina!
Én is a Semmelwisben szültem, de nem ismerem a dokidat. Azt hiszem, hogy Gyöngyöske, Anita és Kriszta is ott szült, hátha õk többet tudnak. Abban biztos vagyok, hogy ott kell szülni, ahol megbízhatónak, szimpatikusnak találod a dokit, hiszen különösebben nagy "bababarátság" egyik kórházra sem igaz itt Miskolcon, mert minden szülészet elég szegényes. Tényleg... Még soha nem beszéltünk arról, hogy ki választott volna alternatív szülést, esetleg otthon szülést közületek. Engem például a szülõkád - mint olyan - igen vonzott volna. Viszont "szerencse", hogy a Semmelweisben nincs, mert elfolyt magzatvízzel úgysem engedtek volna bele.
Egyébként nem zavarsz bennünket, sõt, szívesen látunk!

Zoli!
Azt hittem, hogy Pankáékhoz viszed a többi gyermekedet is?! Vagy õk már sokkal nagyobbak? Sajnálom, hogy nem találkoztunk, igaz a profilodban lévõ képrõl nem biztos, hogy megismertelek volna.

Jó éjt! Kata
killes

Sziasztok!

Dodus!
Nem baj,sõt,köszi,hogy megkönnyítetted a többiek helyzetét helyettem.Én még nem vagyok otthon ezekben a dolgokban,de igyekszem!Kép

Panka és Katak!
Köszi,a képek azért jók,mert jó emberek vannak rajta!Kép
Olyan jó volt látni élõben mindenkit!A gyerekek hihetetlenül gyönyörûek!

Edina!
Üdvözöllek!Én is a Semmelweis-ben szültem mind a 2 alkalommal,és az orvosommal teljes mértékben meg voltam elégedve!Bármikor el tudtam érni,mindig szivesen válaszolt a kérdéseimre,úgyérzem odafigyel a kismamáira!Szakmai szempontból is nagyon jó!Nem anyagias!A neve Dr.Fenesi István.A júniusi Kismama újságban a Semmelweis szülészetét fogják bemutatni!

Zoli!
Nagyon édes Bendi!örülök,hogy nem a fiúkkal voltál,mert akkor csak késõbb ismerhettem volna meg azt az odaadó apukát,aki Te vagy!Kép

Holnap lesz a 3.házassági évfordulónk,és ezen alkalomból leveszik a gipszemet!Kép Kép Kép
Puszi mindenkinek!Jó éjt!
Anita
kacajka

Panka!
Reggel ránéztem a naptáromra (sajnos), és eszembe jutott, hogy a legközelebbi táblázatban már 31 évet kell mellém írni. Szombatig viszont szigorúan 30-at!
Kata
killes

Killes!

Isten éltessen szombatonKép
Megkérdeztem reggel a férjemet, hogy ismer-e. Erre õ: igen, Zolinak a felesége Kép
Hát ennyire figyelt szombaton, bár a frizura tényleg hasonló. De egyébként azt mondta, hogy nem ismerõs számára ez az arc. De majd hamarosan megismerünk és akkor már fogjuk tudni, hogy honnanKép
neva
neva

Sziasztok!

A kertünk bármikor készen áll egy újabb talira.Kép És ha valaki erre jár nyugodtan becsengethet, szívesen látjuk.Kép Kata(k) felvetette a szalonnasütést, de szerintem ahhoz sokan vagyunk. De bográcsban majd fõzhetnénk valamit. Mit szóltok hozzá? Apukám már fel is ajánlotta magát, hogy õ szívesen lesz a szakács, hogy mi tudjunk a gyerekekre vigyázni.Kép

DodusKép
Muffin receptek jöhetnek. Nekem is van egy pár, cserébe elküldöm neked.Kép

KataKép
Pedig, ha a muskátlit kereste volna Dóri, azt tudnék neki adni, de sajna cicával nem szolgálhatok.Kép
Köszi a többi fotót.
Ha a pogi receptet sikerül megszerezni, akkor nekem is küld el, jó?

ZoliKép
Örülök, hogy végre veletek is megismerkedtünk. Bendi nagyon aranyos (de komolyan). És a rózsám még mindig nagyon gyönyörû.Kép

Kata(k)Kép
Karina jó kis husiban van, hány kg már?
Szerintem a férjek jól elbeszélgettek a talin (most épp építkeztekKép) és õk is jól érezték magukat. (Ugye lányok?) A következõ talira próbáld meg te is elhozni a férjed, jó?
Gratula az újabb fogacskához.Kép

KrisztaKép
Ne félj, szavadon fogunk.Kép

EdinaKép
Üdv köztünk. Egyáltalán nem zavarsz minket, minden új embert szívesen látunk. Gyere gyakran ide.Kép
Mindjárt dobok egy táblát és akkor abból láthatod, hogy ki melyik kórházban és kinél szült. Én is a Semmelweisbe jártam terhesgondozásra, de szülni a Megyeiben szültem. Szemán Györgyrõl még nem hallottam sajna.

AnitaKép
Sok-sok boldog házassági évfordulót Kép

Puszi mindenkinek, Panka

Kép

panka

sziasztok! van itt valaki! Kata, elore is boldog szulinapot. nalunk ma babanap van, ma egy eves a kisfiam. Kép
csorsi

ja es en is betoltottem harom napja a 29. eletevemet Kép
csorsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?