Sziasztok!
Én is gyorsan örök hálát rebegek Pankáéknak a lehetõségért. Ígérem, ha egyszer kész lesz a házunk nálunk is lehet rendszeresen a talit tartani. Már ha hajlandóak lesztek Arnótra kijönni.
Olyan jó volt már mindenkivel személyesen is találkozni. Bár beszélgetni csak itt-ott tudtunk, de ennek is megvan a varázsa.
Marika,Panka!
A babucik hatalmasak! Beni olyan hatalmas szemekkel nézte ezt a rengeteg embert, minha csak azt szerette volna mondani, hogy na ti meg hogy kerültetek ide.
Dorottya még mindig tiszta apukája.
Ahhoz képest, hogy ennyien voltunk elég jól viselkedett minden gyermek.
Mariann!
Sajnálom, hogy nem találkoztunk veletek, jó lett volna látni a fiúkat, hogy mekkorát nõttek. Majd bepótoljuk.
Még mindig áll a meghívás a házavatóra.
Dodus!
A fincsi sütire máskor is vevõk vagyunk. Tudod, nemsokára már nem lakunk messze.
Megyek ma ki Arnótra szülõire az oviba. Nem tudom, hogy Zsolti is jön-e ki (meg a házikóhoz biztos méricskélni). Ha nem végzünk túl késõn ígérem, hogy becsörömpölünk. Megígértem a párodnak.
Kata!
Dórika mekkora már. Én csak lestem, hogy már egyedül is tud lépegetni. Nem rég még õ is a labdát bûvölte a kiságyban.
Anita!
Ádám fiad mély nyomokat hagyott Kingában!
Az õ szavaival élve: Ugye megyünk máskor is a babákhoz, mert õ olyan jót játszott Ádámmal és Gyönggyel.
Mátéról nem is beszélve. Egy angyal! Egy hangját nem hallottuk.
Csak a széles vigyort az arcoskáján. Mindha az mondta volna, hogyha te nevetsz, akkor én is nevetek!
Neva!
Kristóf üzeni Laurának, hogy ha már igy "nyálat" cseréltek a játékokon, késõbb, talán, ha mindketten megtanulnak önállóan ülni, akkor ESETLEG labdázhatnának is.
(Mert ugye a randizáshoz még egy cseppet kicsit lennének). Már amennyiben elfogadjátok udvarlónak!!!
Zoli!
Pont ilyennek gondoltalak. Gratula az édes fiadhoz. Remekül elbeszélgettünk. ÉS kaptam tõle sok sok és igazi szívbõl jövõ nevetést.
Légy büszke a fiadra!!!!!!!!!!!
Nagyon belopta magát a szívembe!!
Gyöngyöske!
Lánykáink hamar egymásra találtak. Megvolt a közös hang (a cica)!
Ha legközelebb tapira indultok sétálni igazán rám csöröghetnél. Máramennyiben tudnád a számomat. Mindjár elküldöm mail-ben. Legalább sétálnánk együtt egy jót. A lányok meg játszhatnának a játszótéren.
Kata(k)!
Sajnálom, hogy személyesen nem jött össze a találkozás, de ami késik, nem múlik. Majd legközelebb.
Na vonultam dolgozni, amíg a gyerkõcök alszanak.
Puszi, Kriszta