ANNYIRA ARANYOSAK VAGYTOK!! jókat rötyögtem magamon, így annyira viccesen hangzik,ahogy írtok, hogy milyen lütyesz vagyok:)
egyébként a 2004-2005 téli babák topikjával a mai napig nagyon jóban vagyunk, egy kis csapat, tündériek! mindenki rajtam kívül már kétgyerekes lett azóta:):)
az előző terhességemnél egy csomó ideig nem éreztem semmit, egy kicsit megjött, de aztán semmi, az uh. akkor se láttak semmit, de a tesztek akkor semmit se mutattak, semmit, aztán már felírtak gyógyszert, ami meghozza a mensturációt, akkor épp Bécsbe mentem, és úgy gondoltam, ááá még várok, aztán csináltak vérvételt, az igazolta a terhességet, uh még mindig semmi, akkor is méhen kívüli gyanújával mentem a kórházba...ott viszont 4mmes petezsákot láttak:):) életem legjobb napja volt!!:)mindenkinek elmondtam akit csak ismertem:), azon a napon egyből rámtört a hányinger ,meg minden, cicifájás ... szóval teljesen terhencsnek éreztem magam, de bizsergést azt abszolút nem , kicsit se...szóval azért ez nekem új, persze nincs két terhesség egyformán, de a vetélés előtt éreztem egy kicsit égő, csípő érzést, és aztán jött a vetélés...
:( egyszerűen ennyire borzasztó, szörnyű dolog nincs a világon, nagyon megrázott, egy kis lény,aki elindult, most darabjaira hullik, jajj, szörnyűű, mo. semmilyen segítő szervezet nincse ennek a feldolgozására, sajnos... pedig kéne, pszichológus van a családomban sok, szóval az annyira nem érdekelne, inkább az,hogy olyan nőkkel beszélni, akik átestek ilyenen és szép családjuk van, vagy épp ők is kűzdenek,stb... de ezért nagyon jó ez a fórum és nagyon örülök ,hogy ti kedvesen álltok hozzám és támogattok:) meg nem reagáljátok túl a hülyeségeimet...
puszkó, eszti