Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Gondoltam csatlakozok hozzátok, ha nem zavarok!

dodót már ismerem:)

Nekem már van 3 gyermekem, és most július óta próbálkozunk a negyedik jövevénnyel, eddig úgy néz ki sikertelenül.
Tegnapig egész jó volt a görbém, de már lejjebb ment, így gondolom hogy ma vagy holnap meg fog sajna jönni.
Én a ciklus 5. napjától 5napig 2x1 clostylbegytet szedtem, mert a fogigátló abba hagyása után nem jött vissza a peteérésem.

Belinkelem azért a hőgörbémet, kiváncsi vagyok ti mit mondtok rá.

http://ciklus.hu/images/diagramok/66317 ... 82400_.png

Gabi

Kép
lieglgabi

Bocsi most látom, hariverát is ismerem.

Kép
lieglgabi

Gabi!

Azt, hogy a péd valószínűleg a 17. napon volt (ellentétben a ciklus.hu állításával), és hogy a hőd leesett, tehát hamarosan valószínűbb, hogy megjön, mint, hogy nem.

tjuca

tjuca köszi a válaszod, igen a 17. napon volt a pe, és én is azt gondolom hogy sajna megfog jönni.:( Talán majd a következő hónap sikerülni fog.

Gabi

Kép
lieglgabi

Gabi!

ámen. :wink: :lol:

tjuca

Gabi!

Nekem a 2. naptól kell 2×1 clostyt szedni. Ezek szerint ez sem egyforma? :shock:

Július?! Akkor még csak 2-3 hónapja, és már türelmetlen vagy? (Ezt most jó értelemben véve mondom. :wink:) Mi február óta vagyunk rajta ketteskén, eddig eredménytelenül. Clostylbegit, utrogestan, choragon szuri minden hónapban, de még semmi. A lányunk is 1 év alatt jött össze, most sem várok mást. :roll:

ÉnisGabi :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

És természetesen drukkolok nagyon Neked is!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

[color=indigo]sziasztok! Ma reggel annyira izgultam a teszt eredménye miatt, hogy előbb kidobtam a használati uatsítást, így nem tudom mi van :lol:
Coralene teszt, és a szögletes ablakában megjelent a csík!!! Ez akkor most pozitív ugye?
Mindenesetre ebédszünetben kiugrom a patikába, de ha addig eszébe jut valainek, hogy ilyen tesztet csinált, kérem jelezzen!
Köszi! És szép napot mindenkinek! :) [/color]
mesza

Mesza :)
Hány csíkot látsz? Egyet vagy kettőt?
Vendég

Sziasztok

Gabuska, én úgy tudom hogy ha rövidebb ciklust akar akkor előbb kell elkezdeni, tehát lehet úgy is ahogy te szeded és úgy is ahogy én. Neked mint mondott adoki hogy kb mikorra várható így peteérés?

Nem, nem vagyok türelmetlen, csak szerintem ilyenkor az ember úgy sem tudja megállni hogy ne ezzel foglalkozzon. Nekem 3 gyerekem van. Betti a 2. hónapban jött össze, Norbira 7 hónapot vártunk, úgy hogy a 6. hónapban szedtem clostylbegytet és a 7.-ben és akkor sikerült. Réka lányomnál pedig 3 hónapon keresztül csak 1x menszeszeltem, mert nem volt peteérés, majd 3 hónap closty és a harmadik clostys hónapban sikerült. MOst ez volt az elős clostys hónap, előtte szintén nem volt peteérésem.

Gabi

Kép
lieglgabi

Sziasztok!

Segítsetek nekem, nagyon meg vagyok rémülve :cry:
na, az utolsó menstruációm aug.5-én volt, kb. 35 napos
ciklusaim vannak, múlt hét óta pozitív a tesztem, azaz
múlt héten még halvány, most már erős a teszt,az orvos
egyenlőre nem lát semmit, annyit ,hgoy vaskos nyálkahártya
és benne egy 4 mmes folyadékkal telt kép, de a múlt héten
is ugyanezt látta, ma mértek hcg-t, ami 720 lett...ami
terhességet mutat, meg azt hogy elvileg talán méhen belül
van, de szerintetek lehet, hogy nem fejlődött azért látta
ugyanezt???ugyanekkorának???jjajjjj, de talán akkor a teszt
nem erősödne nem???? plííz help!!!
pusz ,eszti
esztiilil

meg hogy szerintetek 720-as HCGnél nem kéne már jobban látni valamit?????
esztiilil

Esztilil!

Ha jól számolom, akkor 9-én kellett volna megjönnie. Akkor az orvos nem is láthat semmit csak vastag nyálkahártyát!!!

http://radiology.creighton.edu/pregnancy.htm

Segítségképpen, hogy mikor mit látsz. Ha átszámítjuk a te 35 napos ciklusodat 28-ra (mert a luteális szakasz 14 napos általában), akkor 4+2-őn tartasz-> amit ugye nem is jelölnek. De ha egy hét múlva mész, akkor leszel 5+2 -> és akkor lesz kb. 4mm-es petezsákod (ami persze lehet nagyobb is vagy kisebb is)!!! Csak. Próbálj meg lenyugodni, minden rendben van. A 720-as hcg pedig tökéletes!
:lol:

tjuca

Csak nyugi. Minden rendben van meglátod hamarosan repesni fogsz a hírtől, ahogy a doki mondja mit lát. CSak ne idegeskedj.

Kép
csucsu05

Ja nekem ma megjött pedig késett. Na mindegy nem adom fel majd a jövő hónap sikeres lesz.

Kép
csucsu05

Eszti!

Ilyenkor a legfontosabb a hcg szint, a tied pedig tökéletes! Írtam már, hogy 5 hét pár naposan voltam, akkor egy 10x10-es petezsákot láttak! Te még nem tartasz ott! Nyugodj meg kérlek!
Vendég

Sziasztok!

Csatlakozhatok?
Számomra is van már 1,2 ismerős egy másik topikból.
29 éves vagyok egy lassan 6 éves kislány anyukája.
Nagyon szeretnénk neki egy kistesót :D :D
2 hónapja rajta vagyunk a bébiprojekten és nagyon várjuk a gólyát! :lol:
Mindenkinek sok sikert a mihamarabbi pozitív teszthez!!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Eszti,
nekem a 6 hetes babámat sem látta az uh, csak a petezsákot! Jó a hcg, pozitív a teszt, mi kell még? :wink: :D

Gabi,
áháááááááááááá, már mindent értek! 8)
Nekem a 12. napon szokott lenni peteérésem (uh-val nyomonkövetjük), de a ciklusaim 29 naposak, vagy még hosszabbak is sokszor.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

NAgyon szépen köszönöm a megnyugtatást....!!!!:):)
de ha öt hetesen 10x10-es petezsákot láttak, az azt
jelenti, hogy akkor már 10mm-es petezsákot láttak???
jajj, hát én ott nagyon nem tartok, 4mm-es folyadékkal
telt valami...
az a helyzet, hogy azt tudom, meg érzem,hogy terhes
vagyok, meg ezt mutatja a teszt is, meg a vérvétel is,
meg szerintem a méhen kívüli sem valószínű, szerintem
két eshetőség van, amiből az egyiktől félek nagyon, hogy
elindult a fejlődésben, és nem fejlődött tovább, mivel ua
ezeket az edatokat mérték...ezért gondoltam erre...jajjjj isszonyat para...
a hcg szint az meg azért nem olyan nagyon emelkedett azért, csak épphogy nem?? vagy hogy vannak ezek a hcg szintek tudjátok??
esztiilil

Eszti!

Megnéztem neked, 5 hét 6 napos voltam ezekkel az eredményekkel! Korának megfelelő volt! Viszont sok függ attól is, hogy mikor volt pé-d! Mit mondott a dokid a hcg-szintre és a 4mm-re?

Egy jó tanács! Ha dokinál vagy, ne felejts el semmit megkérdezni! Azért vannak, hogy segítsenek, senki nem fogja leharapni a fejed!
Vendég

Esztill,
Én 3+6 voltam amikor 191 volt a hcg-m és 13. napon volt a megtermékenyülés. Szóval te biztos késöbb lettél babás így érthető hogy még csak ennyit láttak nyugi. Amúgy a hcg másfél naponta duplázódik.
Vendég

grönland- remélem minden oks lesz,
bár az orvosokkal azt vettem észre, hogy ha két mondatnál
többet beszélsz, furán néznek rád...de én kérdezek, csak nem tudok mindent ...mert sokminden utánna jut eszembe...jajjj utálok váááárni...

pandácska...
és 3 hetesen hogyhogy 190 volt, én is kb. ugyanennyi idős lehetek, úgy számoltam, hogy 3 hét körül lehet, de 720 az eredményem, ez több ,sokkal, akkor már nekem látni kéne valamit nem?????? neked láttak????ha ekkora, az alapján az érték alapján már egy korrekt petezsáknak látszódnia kellene nem??itt meg kb. semmi...
ááá, tudom, nyugi... nyugi...csak nagyon nehéz, te mit csináltál ebben a teljesen kezdeti szakaszban?
esztiilil

és mikor és mit láttál először?
esztiilil

Esztiilil!
az uh 1000hcg felett mutatja ki a terhességet,addig nem látnak mást csak vastagodott méhnyálkahártyát!nálunk a kaáliban ez érték alatt nem is csinálnak UH-ot!Nekem 5 hetesen petezsákot láttak, mad 7 hetesen pulzáló szíves embrikét,9 hetesen mozgolódó embriót...
Beültetés utáni 12 napon a hcgm 262 volt, 18napon 2734 és majd rá egy hétre volt első uH!
Vendég

Eszti!

Azzal ne foglalkozz! Légy talpraesett! Szerintem te 5hét, 3 napos vagy, ha jól számolom! Nem tom a lombikosoknál, hogy számolnak!

Tényleg Pandus, te akkor most elvileg 22 hetes vagy, nem? Vagy, hogy van ez? Hozzáadják azt a két hetet?
Vendég

és szerintetek az, hogy már az első időben ennyi, 3 uh-got csináltak nem ártalmas a babának, azaz a fejlődésébe nem szól bele...jó, tuodm, hogy a dokik azt mondják, hogy nem, de azért
kicsit rossz, hogy így a legelején ennyiszer uh.gozzák,jövő héten újra kell mennem... :?
tegnap este eléggé fájdogált, meg éreztem, hogy bizergálták...áá
csak minden renben legyen :roll:
esztiilil

sziasztok.

esztii.a sok uh nem art a babanak.viszont az idegeskedes a folytonos agyalas az igen.nyugodj mar meg.voltal dokinal az azt mondta oke akkor mert hergeled magad tovabb.
ha baj kell hogy tortenjen akkor baj lesz ugysem fogod tudni megakadalyozni.
otthon ird fel szepen egy papirra a kerdeseidet vidd el a dokihoz es akkor nem fogod elfelejteni.
kulonben ha megall a fejlodesben a baba akkor csokken a hcg szint es halvanyodnak a tesztek is.

nyugi,ne para.

Kép
monyo83

ezt olvastad valahol, hogy ha megáll a baba a fejlődésben, akkor halványodnak a tesztek, meg hcg szint csökken?

csak mert én pont az ellenkezőjét tudom, ha pl. vetélés van, vagy abortusz, stb. akkor utánna még 2!!! hétig pozitív teszted lehet...

ezért érdekelne,hogy hol olvastad ezt!?
egyébként meg nem parázok, csak tényleg úgy megfájdult a hasikóm, ahogy bizergálták, :shock:
meg azért rossz, hogy mondták, hogy amíg pozitív a teszt, és nem látszik uh.on, addig fent áll a méhen kívüli esélye, amit szigorú kontroll alatt kell tartani, lévén,hogy életveszélyt okozó...hmmm..megnyugtató,nem? :) :lol:
esztiilil

eszti nem olvastam sehol,velem tortent meg.az elso uh-an mar megmondta a doki hogy nagyon kicsi az esely hogy megmarad a baba,a tesztjeim halvanyak voltak es nem akartak erosodni,egy het mulva elmentem megint a dokihoz es akkor mondta hogy a baba elhalt(nagyon fiatal terheseg volt kb 4 hetes)masnapi tesztemen mar halvany csik se volt,es be is indult a verzes.

nagyobb terhesegeknel igen,abortusz utan meg lehet pozitiv a teszt egy darabig de annak is halvanyodnia kell(lanyok javitsatok ki ha nem jol tudom)

az hogy bizsereg a hasad meg szurkal meg ilyesmi az normalis.

ha a mehedben lattak a 4 mm es pacat(petezsak)akkor az mehen belul van.

Kép
monyo83

Esztiilil!:)
az UH nem ártalmas,hiszen ha belegondolsz hanghullámok!azok pedig nem ártanak,sajnos ezzel kapcsolatban is sok téveszme kering.

Grönland!:)
nekem mint lombikosnak ugyanúgy számolják a terhességet mint normál esetben,hiszen abeülti akárcsak normál esetben 14.15 napon volt és onnantól inden természetesen zajlik.
Vendég

Eszti,
Nekem a mensitől számolva 3+6 nem a megtermékenyüléstől. A megtermékenyüléstől 2 hét. Te nem 3 hetes vagy hanem 5 és fél kb. A terhességet az utolsó mensitől számoljuk. 6+2 voltam amikor láttunk babát és dobogott a szíve.

Grönland
Nem én annyi idős vagyok amennyi a vonalzómon van vagyis a babám annyi :lol: . Lombiknál is úgy van kiszámolva mintha egy normális ciklus lenne. A leszíváshoz adnak két hetet mintha 14. napon ovuláltál volna.
Vendég

Eszti!

Otthon, hogy bírják veled? :D Ha nem mentél volna uh-ra, akkor is bizseregne! Tudod, ezt hívják terhességnek! :lol:

Pandus, Viki!

Köszi, megint okosabb lettem! :lol:
Vendég

Grönland,
Ez jó volt :lol: :lol:

Eszti,
Nekem már akkor megnézték őket uh-on amikor még csak 4 naposak voltak és Dorka szépen beágyazódott őt ez nem zavarta. Te vagy a legnagyobb paramami :lol:
Vendég

Grönland :D :wink: egész jól! A férjem szerint én kedves bolond vagyok:):):)

Monyo, de neked nem kellett gyógyszert szedni, szóval én szedek egy gyogyót, duphastont, az meg azért belekavar egy kicsit és az késleltetheti a menstruációt...

jajjj, ezeket a hetek kiszámításait nem értem én...áá,
akkor ezek szerint már kellett volna látnii...ekkora hcgnél meg már mindenképp nem, ez a végkonklúzióm...hogy látni kellett volna egy korrekt petezsákot...
esztiilil

Eszti,
Nem olyan nagy ez a hcg érték lombikosoknál kb a 14-16 napon a beülti után már ilyen értékek vannak de ilyenkor még tényleg semmit nem lehet látni vastagabb nyálkahártyát maximum!!! Szóval teljesen érthető hogy még miért nem látod a babád viszont terhes az tuti vagy a hcg miatt. Biztos fiatalabb a terhességed és majd picit késöbb ott lesz szépen a baba.
Vendég

Eszti!

Isten bizony már bánom, hogy leírtam, hogy hány hetes vagy! :lol:

Arra viszont nagyon figyelj, hogy mobil és számitógép közelébe ne menj, mert az is árthat a babának! :lol:
Vendég

Sőt, ha levegőt veszel, az is! Ki tudja mit szívunk be! :lol:
Vendég

eszti utrot szedtem,az olyan mint a duphason.ugyhogy tudom mirol beszelek.

adok egy tanacsot,vagy ne foglalkozz ezzel vagy fogd meg a googlet es irkalj bele mindent amire kivancsi vagy es akkor meg jobban idegesiteni fognak a dolgok.
nincs ket egyforma terheseg.
a masik dolog hogy erdekesnek talalom azt hogy aki mar szult egy gyereket nem tudja hogy a bizserges stb normalis.

Kép
monyo83

Monyókám!

A számból vetted ki..... :lol:

Eszti!

Nem bántásból írjuk ám amit írunk, csak probálunk észhez tériteni! :lol:
Vendég

groland naaa :wink:

persze hogy nem bantasbol irjuk csak egy bizonyos szint utan........

Kép
monyo83

Eszti!

Olvastad amit írtam?
Szóval úgy számolják, hogy az átlagos menstruációd mondjuk 35 napos. Ebből következtetnek, hogy 14 napos luteális fázissal a péd kb. a 21/22. napon van. Tehát ha 28 naposak lennének a ciklusaid, akkor a 37. napon te 5+2 lennél, de 35 napos ciklussal nézve "csak" 4+2 vagy, amit szépen igazolt is az ultrahang. Ugyanígy, ha csak 22 napos ciklusaid lennének, akkor már 6 hetes terhes lennél. Tehát ne izgulj már ennyire! (1-2 napos eltérésnél, mondjuk 30 vagy 26 napos ciklusoknál nem "sz@roznak", de neked kerek egy héttel hosszabb a ciklusod, ergo kisebb a terhességed!)

Juca

tjuca

ANNYIRA ARANYOSAK VAGYTOK!! jókat rötyögtem magamon, így annyira viccesen hangzik,ahogy írtok, hogy milyen lütyesz vagyok:)
egyébként a 2004-2005 téli babák topikjával a mai napig nagyon jóban vagyunk, egy kis csapat, tündériek! mindenki rajtam kívül már kétgyerekes lett azóta:):)
az előző terhességemnél egy csomó ideig nem éreztem semmit, egy kicsit megjött, de aztán semmi, az uh. akkor se láttak semmit, de a tesztek akkor semmit se mutattak, semmit, aztán már felírtak gyógyszert, ami meghozza a mensturációt, akkor épp Bécsbe mentem, és úgy gondoltam, ááá még várok, aztán csináltak vérvételt, az igazolta a terhességet, uh még mindig semmi, akkor is méhen kívüli gyanújával mentem a kórházba...ott viszont 4mmes petezsákot láttak:):) életem legjobb napja volt!!:)mindenkinek elmondtam akit csak ismertem:), azon a napon egyből rámtört a hányinger ,meg minden, cicifájás ... szóval teljesen terhencsnek éreztem magam, de bizsergést azt abszolút nem , kicsit se...szóval azért ez nekem új, persze nincs két terhesség egyformán, de a vetélés előtt éreztem egy kicsit égő, csípő érzést, és aztán jött a vetélés...:(:( egyszerűen ennyire borzasztó, szörnyű dolog nincs a világon, nagyon megrázott, egy kis lény,aki elindult, most darabjaira hullik, jajj, szörnyűű, mo. semmilyen segítő szervezet nincse ennek a feldolgozására, sajnos... pedig kéne, pszichológus van a családomban sok, szóval az annyira nem érdekelne, inkább az,hogy olyan nőkkel beszélni, akik átestek ilyenen és szép családjuk van, vagy épp ők is kűzdenek,stb... de ezért nagyon jó ez a fórum és nagyon örülök ,hogy ti kedvesen álltok hozzám és támogattok:) meg nem reagáljátok túl a hülyeségeimet...
puszkó, eszti
esztiilil

Esztili!

Párral feljebb van egy topik, én nyitittam, gyere beszélgetni! :twisted:
Segíts magadon, Isten is megsegít, gyere, habár most nem lesz gond!

tjuca

Eszti!

Hidd el, hogy megértünk, főleg akik átestek rajta, de ne félj ennyire, mert azzal nem lesz jobb sem neked, sem a babának! A dologok akkor is megtörténnek, ha nem rágodunk rajta! Persze egy természetes aggodás normális, de nálad ez már nem az!

Minden elismerésem a párodé! :lol:
Vendég

Hűazannya, mennyit írtatok tegnap! :shock: :D

Az én véleményemet is kiolvastam a hsz-ekből, így most csendben maradok. :lol:

Eszti,
neked meg nyugggggggggggi, inkább örülj a babádnak! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hú tényleg szép kis termés volt tegnap a hozzászólások terén. Köszönhetjük ezt neked Eszti. :)))
Felpörgetted a topicot rendesen :))

Eszti: NYUGI-NYUGI-NYUGI. Ne gondolj mindig rosszra. Gondolj arra, hogy veled most nagyon jó dolgok történnek. És élvezd ezt az időszakot!!!! Ha negatív gondolataid vannak azok csak megkeserítik a napjaidat. És nemcsak a te napjaiat hanem a férjedét is sőt az egész családét!!
Férjed is biztos izgul persze ő nem mutatja. Szóval negatív gondolatok félre és mától állítsd át az agyadat csak a jóra. Meglátod a férjed is megkönyebbül majd :)))
Amúgy az én férjem már azt hiszem nem birta volna cérnával és kiosztott volna. Nagyon türelmes férjed lehet. Most pedig ezt mutasd is ki felé és legyél nagyon pozítiv.

Minden kismaminak és leendő kismaminak szép napot!

Kép
csucsu05

SAJNOS A TESZT HALVÁNYODIK...és a cicifeszülést is egyre kevésbé érzem:(:(:( :cry: :cry: :cry:
esztiilil

Eszti!

Ha tényleg így van, tessék szépen dokihoz menni!
Vendég

Eszti,
Irány a doki nézzenek hcg-t megint a véredből!!!
Vendég

hétfőre kaptam beutalót...
de elég egyértelműen érzem sajnos:(:(
talán a pesszimizmusom vezetett ide...
talán csak az, hogy úgy éreztem,hogy az
előző angyalkám jött vissza, hogy elköszönjek tőle
...jajjj, isszsonyatossan fájdalmas dolog, megszakad
a szívem, itt pityergek...ez van...majd lesz jobb
esztiilil

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X