Szép jó éjszakát mindenkinek!
Nyúlandi,
hurrá-hurrá, hogy megérkeztél!!!
Gyere minél többször!!!! Jól vagytok ezek szerint? Annalány nálunk is este másfél órákat kajál!
Norka,
lónyálat, jól értem?
Mit értesz pontosan ez alatt, lehet, hogy lemaradtam valamirõl?
Zulu,
már én is gondoltam, de mi is az, ami tuti hajt??? Hagymát eszel hagymával? Nyersen, sütve, fõve, vagy mindegy, csak jó sokat? És a szagok?
Tudom, hogy a babát nem zavarják, de Apát és a többieket...
Egyébként itt tenném fel a kérdést a nálamnál okosabbaknak: hogyan is jutnak a tejbe az ilyen cuccosok? Mármint: ami engem meghajt, hogy tudja a tejen keresztül ugyanezt a hatást kifejteni a babánál? A válaszra nem is nekem van szükségem (én egyszerûen csak ELHISZEM
), hanem hogy meggyõzzem borzasztó okos nagynénémet, aki szerint ez csak babona, nem tud átmenni semmi a tejcsibe, tehéntejet is ihatok nyugodtan ezerrel, mert ez egy hülyeség, hogy is menne át, õ megkérdezte állítólag egy neonatológus kolléganõjét is (nagynéném az orvosin tanít, csak nem szakmai tárgyat, hanem latint és angolt), aki szerint ez egy hülyeség. Én tudom, hogy nem az, de nem tudok visszavágni, léccccci, valaki segítsen!
Ja, megvolt a sok alvás böjtje!
Bár szerencsére nem úgy, ahogy eddig, ugyanis amikor estefelé Annácska rákezdett a szokásos ordira, akkor úgy döntöttem, beteszteljük az Esti Séta nevû gyógyszert. Kocsiba be, Apát kézenfogva elsétáltunk a környéken jó másfél órácskát, miközben leányzó eleinte csendesen nézelõdött, majd elaludt! És aludt is, amíg haza nem értünk. Fürdetés után pici nyügi után evett, viszont, itt jön a böjt: nem volt hajlandó elaludni! Csak az elõbb sikerült letennem az ágyába, de még ordított egy darabig, nem akart aludni, teljesen éber volt. Viszont, én, a kegyetlen anya, hagytam, és szerencsére 5 perc után belealudt a sírásba.
No megyek, mert leragadnak a szemeim, jóccakát, jó hétvégét mindenkinek!
puszi
Franyó