Új privát üzeneted érkezett!

Jajj, és most,hogy végre nem esik az eső, ki is mennék egy kis sétára a babuval...

Kitta
kitta
 
 


CSilla :D

Ha jól megnézed, az apja fogja hátulról, csak jól sikerült a kép :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvih
 
 


sziasztok!

Voltunk 4 hós oltáson, Marcika megint csak meg sem nyekkent. :)
66 cm és 7300g. :)

végre sétálhattunk egyet, abbahagyta az eső egy kis időre.
Vendég
 

 
 

Sziasztok :)

dincus, kitta, szilvih: nagyon cukik a gyerkők! :D

Tali jó 5let, de nekünk vagy délelőtt (dél körülre itthon kell lenni Berci-alvás miatt), vagy 3 után jó.

Nálunk most kezdtek zörögni a radiátorok, lehet, hogy ma este már nem kell a külön fűtés a pancsihoz? :roll:

dincuska: ne aggódj a kaja miatt, ha cumisüvegből begyűri a 110-eket! (Egyébként napi szinten a súlyának 1/6-át "kell" fogyasztani.) Marci 70-80-at eszik cumisüvegből, gondolom, ciciből sem többet, így is 1 kilót hízott 4 hét alatt :lol:

szilvih: városligetben hol van játszóház? (Az Állatkerti?)

ááá, mire mindennel elkészültem és idejutottam, Berci fölébredt. :shock: De legalább ki van vasalva a kazalnyi pelus :wink:

Tényleg lehetne csapadékmentes idő, már nagyon nehezen bírok a pasikkal idebenn.

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika
 
 


Valamelyikőtök nem használ Bioptron lámpát? Anyósom hozta át az övéket, mikor még nagyon beteg voltam (a tályogjaim), de nem nekem adta, hanem a férjemnek. Ő meg persze semmit sem tud - a használati útmutatót se hozta át. Így nem is használtam. De aztán mondta anyósom, hogy lehet Marcikának is használni fogzásra is, meg hasfájásra is. Csak azt nem tudom, hogy hogyan kell... (milyen messzire tegyem tőle, hány percekre, stb...) ők meg azóta másodszor is elutaztak nyaralni...

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok,

Ma megjártuk mi is dokinénit, oltás ügyben!Kicsit sírt, de addigra már kész voltunk, nem volt vészes!
3770g, és 52 cm! :) Nem egy óriásbébi :P

Tali tök jó, nekünk is inkább a de. lenne jó, mert du. már tök nagy dugó van, és én budáról jövök, tehát át az egész városon :? A Liget jó 5let.De akkor babakocsit vigyünk, ugye?Mert a picit hová rakom, vagy hogy gondoltátok?

Szilvi, asszem te kérdezted, igen én is viszek nagyobbat.Sajna tudod minket nem vettek fel az oviba, mert én itthon vagyok, így nálam mindíg ott van Eszti is!Ugyhogy lesz Timi Liviének is játszótársa :wink:

Ildi,hurrá, költözés! De azért tényleg óvatosan :wink:

Timi,nekünk van Bioptron lámpánk, de babákon megmondom őszíntén nemtom lehet-e alkalmazni.Én nem tettem még :roll: Peti meghúzodott térdét szoktuk lámpázgatni.Azt úgy, hogy odatesszük jó közel, meg néha bekapcsoljuk rajta a masszírozós rezegtetőjét is :)

Dóri,Marci nem semmi :) :wink: Mizujs, hogy vagytok?Megy még a hara-kiri, vagy dűlőre jutottatok valamelyest?
Te el tudsz jönni majd a talira?De jó lenne :)
manóci
 
 


Ja, nem is mondtam, hogy képzeljétek kell mennünk neurológushoz :( Hanyatt amikor fekszik, és megfogom a két kezét, húzom fel, nem emeli a fejét.Lusta, pedig másban olyan ügyi.Azt mondta a dokinénink, hogy valószínű valami tornagyakorlatokat fogunk kapni HF-ak.Ne izguljak.Persze én egyből bepara :shock: de megnyugtatott, hogy semmi komoly, csak jó, ha látja egy szakember is!
18.-án kell mennünk majd.
manóci
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a szép szavakat. :D A cickóim tényleg ,,domborművek" lettek, még szokjuk egymást... :lol:
Kitta! Csenge cuki pofi! :D Hát, Emma elég keverék, amikor megszületett tényleg tiszta apja volt, de már Edinásodik... :D
Az az éjszaka nekünk is nagyon nyűgös volt, lehet hogy front volt? :shock:
Mi nem altatjuk magunk között, egyrészt mert engem korán kiszoktattak a kiságyból, nekem -miután kipróbáltam milyen anyuékkal- nem volt kedvem visszafeküdni, másrészt mert így is napi visszatérő rémálmom, hogy Emmára feküdtem, és folyik ki a száján a tej... :?

Ja, ez a tejvisszafolyásos álom biztos azért van, mert az utóbbi napokban szinte minden etetésnél csomó tejcsi kicsurog oldalt a száján (pedig fél óráig szoktam büfizetni)... Ez miért van? Túletetem? Vagy más?

Csilla! Ezek szerint fel kell kötnünk a pelenkaszárat, még a végén elhappolják Milánunkat! :lol:
Szilvih! Én is nagyokat pislogtam a képen, hogy micsoda kölök! :D Cukik a tesóval! :D
Dóri! Marcika igen bátor kiskrapek! És micsoda méretek... :D
Jovika! Már zörögtek volna a radiátorok? Nekünk a panelban anno Szegeden volt egy konkrét dátum -asszem októberben-, és annál előbb akkor sem kapcsolták be, ha fagyasztónak álltunk!
Hát, az idő tényleg lehetne jobb...Kivittem ma egy fél órára! Ráadtam a téli kabátját, ami végülis csak dupla akkora volt mint Ő... :D
Manóci! Ne aggódj a neurológus miatt, egy kis torna, és teljesen okés lesz!

Taliban persze benne vagyok! :D

Holnap derül ki, hogy mi lesz a sulival, megyek be de. a Pázmányra! Persze utolsó pilanatra hagytam...hát, nem én lettem volna... :D

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Marcim egész megsértődik, hogy minden csajszi Milánra gyúr :wink:

Nálunk is balhés volt az éjszaka, de a mai nap is :cry:

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok!
Hát az én Árminomnak akkor már nem is marad kiscsajszi...? :lol: Na, nem baj, azért megmutogatom őket neki, ha felébred - csak az a gond, hogy akkor tudok ideülni, mikor alszik. :)
Manóci, ne aggódj a neurológus miatt! Jó kis izmos kiccsajod lesz majd a sok torna miatt. :wink:
Kitta, Ildi, nemsemmi energiátok van! Kitta, 5fős vendégsereg... Hmmm. Minden elismerésem! :) Hozzánk holnap csak 3-an jönnek, 2 órás időtartamra, de már most elfáradok, ha csak rágondolok...
Dincus, lehet, túleteted egy kicsit, azért folyik vissza a tej. Vagy hirtelen eszik... Vagy nemtom. De, hogy nem gond, abban biztos vagyok. Bírod majd az egyetemet? Nem tudsz halasztani?
Dóri, mizújs veletek?
Vendég
 


Sziasztok!!

Kid's expo lesz decemberben. Még nem volt ilyen, de jól hangzik...
http://www.kidsexpo.hu/main.html

Be vagyok zsongva sítábor ügyben... Gőzöm sincs az egészrő, még sohasem voltam sípálya közelében sem... :P Remélem, a télen leszek....

Tali: Akkor nem javaslom a hétfő-pénteket, mert olyankor eleve nagyobb a forgalom. Mi október első szerdáján oltást kapunk, javasolhatom a keddet??? :twisted: Tehát október másodikát???
Aztán úgyis időjárástól függően tolhatjuk erre-arra. A mostani hideg-monszunos időben már elképzelni is nehéz, hogy lesz még kellemes vénasszonyok nyara, de bizakodjunk!!!! :?

Manóci, legalább még jó lesz sokáig rátok a mini pelus.:) Én is néztem, hogy Dorkának lesz pár játszópajtása, ha jól összegyűlünk!!:)
Hason egyébként emeli a fejét Hanna?

DIncus, azért vigyázzatok a cumisüveggel, nagyon kis lukút használjatok, hogy jól meg kelljen dolgoznia a tejcsiért! Ritkán, de kialakulhat cumizavar, ami azt jelenti, hogy a babának a cumisüveget másképp kell szopiznia, mint a melledet, és esetleg elutasíthatja a mellet. Nagyon ritka, de ha esetleg nyűglődik a cicin, a cumit meg boldogan bekapja, erre is gondolni kell. Ne legyen ilyen, mert azért nagyon kényelmes lehet pihizni, amíg más eteti!! :twisted: :twisted:
NAgyon érdekes, mert nálunk tőlem nem fogadja el a cumisüveget, csak az apjától. :roll: Rám csak néz, hogy én meg mit akarok ezzel, mikor nekem van "eredeti" :lol:

Jovika, igen, az állatkertire gondoltam.

Timi, én csak akkor használtam Bioptront, amikor Dorkát szültem, a gátsebemre. Akkor jónak éreztem, de egyébként semmit nem tudok róla.

Fiús anyukák ne nyugtalankodjanak, van nekem még egy Lillám is, aki csak személyes megjelenés alapján dönt, mert a fotók csalhatnak ám!!! :P Úgyhogy tessék minél többen eljönni a talira, hogy tudjon válogatni!!

Csilla, sikerült a kendőkötés?? A Kismama hátulján vannak ingyen hordkendő tanfolyamok, meg 22-én lesz a városban egy hordozókendős felvonulás, ott is lesz egy csomó szakértő, ha nem jön más közbe, én elmegyek, mert még pár kötést meg szeretnék tanulni, annyira szeretem, meg Lilla is.

Kép
Kép
szilvih
 
 


Szilvih, megkötni már tudom töbféleképpen is, de nem tudom beletenni a gyereket. Olyan furcsa nyeklő-nyakló helyzetben fekszik, és a vállamra sem tudom igazán ráigazítani. Próbálkozom vele hogy igazán kényelmes legyen mindkettőnknek. Ez a 22-i kendőbál hol lesz?
Nekem ok az októberi időpont. Olyan messze van még :(

Ármin, Marci: kócoljátok össze a maradék hajatokat, és állítsátok fel a buksitok tetején. Na, akkor majd rátok is bukni fognak a kiscsajok :)

Képzeljétek, Milka ma este hasrafordult :lol: Még ő maga is meglepődött a mutatványon, amikor a forgás után felemelte a fejét, büszkén elvigyorodott. Ilyenkor meg tudnám zabálni :)

Csilla
Vendég
 


Szilvi: jó, hogy írod ezt a hordozókendős felvonulást, engem is érdekelne. hátha én is ellesnék pár fogást :wink:

Csilla: Marcikám nem egy kócos fajta, inkább a jólfésült típus :lol: . Én ennek örülök, mert a lányom haja állandóan felállt, meg össze-vissza bozontos volt, akárhogy fésültem. Jó egy kis változatosság :wink:

Ja, hogy miért vagyok még itt? Nemrég jött haza apaka.

Kép
Kép
timóca
 
 


Csak érdekességképpen, mikor a lányom volt annyi idős, mint most Marcus:
Kép

Kép
Kép
timóca
 
 


Brigi baba megkapta 2 hós oltását. Nagyon hősiesen tűrte.
Megint hízott 1 kg-t. Most 5300g :lol: Súlyos egy egyéniség.
Én meg megfáztam. Tegnap kicsit kevesebb volt a tejem. Remélem, ez mára javul.

Domcsi jól viselte az oviban az első hetet. Bár nem aludt ott még, de a délelőtt nagyon jól telt.
Pénteken persze nem jött össze a vizsgálata, mert megkavarták a szükséges vizsgálatot egy másikra, és ami kellett volna, azt nem csinálták aznap. Szegénybe feleslegesen helyezték a branült. 25-én lesz a vizsgálat.

Iskola is elkezdődött. Adott is elég elfoglaltságot a hétre.

Írok részletesen, csak kelt a babó.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nelli,ovi :) tök jó!Brigi oltás, tök ügyes.És milyen nagy, hozzánk képest :lol: :lol: :P


Timi,ez akép Liviről, annyira cukiiiiii :lol:

Csilla,Milánnak nagy gratula, milyen kis ügyes :) :)

Szilvi,igeeen, :wink: még mindíg a 2-5 kg.-ig megfelelő pelust használjuk.
Hannus hason emeli a fejét rendesen, sőt azon szoktunk röhögni a férjemmel, hogy ha hasra rakom olyan mint egy skorpió :lol: :lol: fejét tök hátra emeli, lábait meg behajlítva föl :lol: :lol:
18.-án megyünk a neurológushoí kivi vagyok mit mond, vagyis mi lesz :roll: de remélem nem baj!

Tlit mikorra tervezitek?
manóci
 
 


Manóci :)
Én meg most váltottam a Midire :lol: Pedig Brigi még fiatalabb is. Hát enni azt szeret :lol:
Drukkolok, hogy ne legyen gond a neurológusnál!

Babák egytől egyig gyönyörűek!

Szilvi :)
Lilla már szép nagy baba a képen :lol: Gondolom, még mindig mintababa.

Dóri :)
Nektek is szép méreteitek vannak :lol:

Kitta :)
Valami hasonlóról írtam korábban én is. nekem is csak cicin aludt el, és azt is órákig. én is féltem, hogy majd ezentúl csak ez lesz. 6 hét után volt fény az alagút végén. ma már többször elnyűglődi magát hason álomba. Persze az utóbbi 2 nap megint többször a cici kellett neki.

Brigi már annyit mosolyog ránk, meg lehet őt zabálni! És ööö-zik rendesen.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!

Elkezdődött a suli... nem mentem be egész napra, csak egy előadásra. A két pasit itthon hagytam egy adag lefejt tejjel. Végül nem volt rá szükség, Milán megvárt a kajával.
Ma egész nap a tegnap tanult megfordulást gyakorolta, egy percre sem lehetett úgy letenni hogy ott is maradjon. Egy idő után azonban hason fekve már nem tudta tartani a fejét, és elkezdett sírni. Ha visszafordítottam hanyadt, azonnal átfordult és kezdődött előlről a nyavalygás.
Timi, naon édes a kis kócos!

Csilla
Vendég
 


sziasztok!

Jovika!hát,igen.(ja,én még a szopis ügyben irok)
elsőnél tényleg igy volt,meg a német hipp bébiétel 2hót ír,a magyar 4et,5öt,pedig ugyan az.Amúgy ez a kajapara átmeneti volt,de ilyenkor megugrik hirtelen a fejlődésük,ezért lehetett.Amúgy van olyan része az országnak,hogy etetik orrba szájba,mindegy ki mit mond,és azok mégis valahogy szivósabbak.na,ezt azért nem tenném,csak irtam.

pussz mindenkinek.a héten nem leszek,beteg is vagyok,egy családtag pedig éjjel angyalka lett,úgyhogy vigyázzatok magatokra és a lurkókra.ja,Timi!!nagyon édi a fotó az újságban!!!!!!!!!!!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba
 
 


Sziasztok!

Itt olvashattok a kendős felvonulásról:

http://www.hordozas.naplopok.hu/

Kép
Kép
szilvih
 
 


Iszonyú hétvégén vagyunk túl. Dorka valami iszonyú hisztis volt, pedig eddig soha nem hisztizett. Azt hittem, ezt az életkort mi már ki is hagyjuk. :roll: De szombaton a Libero szigeten egy az egyben azt a földhözvágós, visítós dolgot csinálta, ami a nagykönyvben le van írva. Ma folytatta...

Tudom, hogy az ovi hatása, de nem tudom, mit tegyek.. VEgyem-e ki, vagy próbálkozzunk még.
Nem csodálom, hogy kiakad az ovin... Csütörtökön voltam szülőin, hát a rendszabályok, amiket az óvónők elmondtak, még nekem is sok volt. Nem így kell kimosni a fogkefét, hanem úgy, nem így kell megtörölni a kezünket, hanem úgy, ne erre álljon a cipő orra a pad alatt, hanem úgy, stb. stb. És tudom, hogy az én kis igyekvő kislányomnak nagyon rosszul esik, ha mégsem sikerül mindenben maximumot hoznia, és miért is sikerülne, amikor nekik nem mondják el az elvárásokat csak már lecseszés formájában.
Ő az egyik legfiatalab a csoportban, és a legkevesebbet járt oviba is. A többiek idősebbek, és tapasztalatuk is több...

Van itt a kerületben egy kis magánovi-szerűség, max 12 gyerek van egy csoportban. Lehet, hogy megpróbáljuk, hátha ott jobban odafigyelnek rá...

De megvárunk még egy hétvégét, hogy enyhül-e a helyzet...

Csilla, nagyon ügyes Milán!!!

Manóci, az jó, ha emeli a fejét, biztos kaptok pár gyakorolnivaló feladatot, és kész.

Timi, annyira édes-kislányos ez a kép Liviről, hogy tuti biztos, titeket soha nem néztek fiúnak, ugye? MInden porcikája kislány!!! Egyébként Lillának is mindig így áll a haja.

Nelli, tök jó, hogy ilyen szépen hízik Brigi. Most már nem lehet semmi baj, minden vágyad úgy teljesüljön, mint ez a szoptatás!!! :P

Páran nagyon eltűntek: pl. Szylvi
Timi, dobnál egy táblicskut, hogy névsorolvasást tarthassunk? 8) Köszi!

Kép
Kép
szilvih
 
 


Szilvi: de jól felhúztam magam azon, amit írtál :shock: . Én is el akartam menni a Liberos rendezvényre, de teljesen kiment a fejemből. :roll: Most meg itt dühöngök...
Hát nem semmi egy ovi, ahol ilyen követelményeket támasztanak ilyen kicsikkel szemben :shock: . Tényleg jobb, ha megnézitek a másikat is.
Igen, Livit nem néztk sose fiúnak :lol: . De az is igaz, hogy fülbevalója is volt (van), és mindig rózsaszín, csajszis cuccokban járt :lol: . És persze mivel mindig nagy haja volt, már hamar csattoztuk, gumiztuk. De valóban mindene olyan igazi nőcis, az arca, mozgása... (azt hiszem, lesz vele gondunk...)

Petra is eltűnt... (én őt hiányolom a legjobban, mert Esztije a "párja" Marcimnak :wink: - legalábbis kor és méret alapján)

Itt a tábla (ha valami nem stimmel, írjatok bátran :lol: ):


Kép

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok!

Dóri: Oltás: Marcid egy igazi hős!! és nagyon szépen cseperedik!

Manóci: neurológustól sztem ne parázz, kis torna, s a babukáddal minden ok!

Dincuska: a tejcsi visszafolyása miatt ne aggódj, ez nálunk is megesik, hol kevesebb, hol több. sztem túleszik olyankor magukat. viszont, biztos elegendő marad bennük, mert pl. Csenge ettöl független simán alszik utána 2-3 órákat. Gondolom, ha nem lenne tele a poci, nem aludna olyan jót.

Emmamami: Árminodnak is biztosan jut majd menyecske!
A vendégek...ne is mondd...5 főt egyszerre naon sokáig nem szeretnék újra...

Szilvih: okt. 2. nekem ok.
Sítábor: kívánom Neked, h megtudd idén télen, milyen is fenn a havasokon!! Sztem csodás, mikor mindent fehér takaró borít, s szikrázik a napsütés rajta!
Ovi: én is javaslom, h nézzétek merg azt a magánovit!!

Timi: ez a fotó Liviről annyira cukor!

Nelli: Brigike is ügyi volt oltásnál. Ovi
:lol: , felesleges branül :evil:
cicin alvás: remélem, ez nálunk is ritkul majd idővel... viszontv most 7végén, h itt voltak 5en, gondolhatod, mennyit volt ölben... néha már sík ideg voltam, h nem a kiságyban alszik... és persze, ma ahányszor kiságyba tettem, bömbi volt...

Kitta
kitta
 
 


Petra, Szilvi, veletek mizu??

Jovika: itt a napocska!!! mehettek ki a szabadba!!! (legalábbis nálunk ma süt 1000-el) ki is fogom használni, s sétizünk egy nagyot!

Kitta
kitta
 
 


Szilvi :)
Elvárások kiscsoportban? És ilyen kemények? Nem csodálom, ha kiakadtál. Vannak persze máshol is, na de azért nem ennyi, nem ilyen szigorral, meg folyamatos szoktatással. Még talán egy kis időt adjál Dorkának, és ha nagyon nem megy, akkor vagy vidd magánoviba, vagy hagyd otthon.

Hiszti: sajnos ezen túl kell esni. Nem egyszerű, de neki ez egy nagy változás, plussz a tesó is otthon van, féltékeny lesz rá.
Szopi dicséretet köszi. Kopp-kopp, hogy ne legyen vele gond.
Most van a kritikus 3. hónap, mert Dorkánál ekkor kezdtem el nyűglődni, és sajnos el is ment :(

Mától vagyok egyedül, de mégsem teljesen, mert még a héten anyukám tud segíteni. Meg aztán később is, ha kérem, csak a jövő héten nem.
Vittem is reggel először Brigit, mikor a csajokat vittem suliba, oviba. Nyűgösködött az úton, de hál istennek nagyjából elfogadta a cumit, meg Dorka vigyázott rá, míg én öltöztettem Domcsit.
Szegény Domcsi ma nagyon sírt, mikor be kellett menni a csoportba. És ma már ha minden jól alakul bent is aludna. Tudtam, hogy előbb utóbb nála is kijön, hogy nem akar óvodába menni :(

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Szoptatással kapcsolatban,ha vkit érdekel, ezt az oldalt ajánlotta egy barátnőm:

www.lll.hu

Kitta
kitta
 
 


Sziasztok!

Tanácsért jöttem.
Milán kakija az utóbbi napokban nyákos, ráadásul olyan savanykás kellemetlen szaga van. Állagát tekintve olyan, mintha egy marék hajzselé lenne a pelusban, talán egy kicsit jobban nyúlik. (Bocs a naturizmusért, de nem tudom másképp leírni.)
Védőnéni azt mondta, ne törődjek vele. De ez a szag... nem normális, vagy igen? Volt valamelyikteknél ilyen? Mitől lehet? És mit csináljak????

Csilla
Vendég
 


Csilla: sajnos nekem fogalmam sincs mitől lehet.

Voltunk ma bankban, elintéztem a gyerekek számláját (Marcinak a startot, Livinek meg nyitni egy másikat, és a régit megszüntetni az OTP-nél), a fél nap ráment :shock: (még jó, hogy minden papírom megvolt).

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok:)

Remélem, lesz időm végigírni, amit akarok :wink:

Csilla: Nem 100% az én tippem, de nem lehet, hogy "túleteted"? Értem ezalatt, hogy gyakrabban eszik, mint 3 óra és váltott ciciből adsz neki. Szóval, én is sokszor szoptatok 3 óránál gyakrabban (elalszik a lelkem a cicin), de cicit csak 3 óránként váltok. A laktóztól lehet ilyen nyúlós a kakija. Nem zöldes? Ami még szembe jutott, hogy Te ettél olyat, amitől ez lehet (mondjuk, nem napokig). Marci pl. tök záptojás szagút pukizott-kakilt a múlt héten, aztán rájöttem, hogy én ettem főtt tojást :oops: :lol:

Szilvi: óvoda: :evil: Brutál! Mit képzelnek "ezek"??? Nálunk Virivel volt hasonló, de szerencsére otthon tudott még maradni 1 évet, akkor már nem volt gond.

Húúú, hiszti nálunk is van :shock:
A múlt hét totál leamortizált. A szar idő még hagyján, meg a hisztipók Berci, de csüt. este lenyúlták az Auchanban a pénztárcámat, 20 ezer ft-tal :cry: Szombaton visszahozta egy néni, legalább az irataimat nem kell újracsináltatni.
Aznap Berci betaknyosodott, mára már én is, lányok is betegek lettünk :?

nelli: de jó, hogy neked van néha segítséged. Nálunk vége a jó világnak, a csajok minden nap úgy jönnek haza, mint a mosogatórongy, ezer leckéjük van, így nem várhatom el tőlük, hogy segítsenek.

Marcikám is szóló még, szóval, remélem a talin becsajozik :wink: Berci "menyasszonya" egy fejjel magasabb nála :lol:

Na, Berci eddig bírta rosszalkodás nélkül :shock:
Kép átfordulás előtt
Kép és utána

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika
 
 


Jovika, nem ez nem lehet. 3-4 óránként eszik, egy ciciből (kiv. este, akkor már kettőt kap.) A kaki barna, nem zöld. Csak nyúlik kicsit :)
Vendég
 


Csilla,
nem lehet a fogzástól? Nálunk akkor volt ilyen, amikor csurom egy merő nyál volt Marci pólója az álla alatt, a nyáltól is válhat ilyen nyúlós/vizes állagúvá a kaki. Neki napi 1 adag kaka van, és az ilyesmi állagú. És neki is a rendes anyatejes aranybarna színű mindig.
Vendég
 


Ez már inkább lehet! Napi 1-2 alkalommal kakil Milka is, és bizony nyálzik rendesen. És a ti kakitoknak is van szaga?
És egyébként hogy vagytok? Sokszor gondoltam rátok, rendeződtek valahogy a problémák?
Vendég
 


Igen, valahogy más a szaga is. Olyan áthatóbb. :lol:

Jól vagyunk köszi, elült a dolog, de bennem megváltozott valami, ami nem tudom hogy fog-e más irányba fordulni vagy nem. :? Mindenesetre mindenem megvan és meg is lesz ahhoz, hogy akár a külön életemet élhessem a gyerekeimmel. Tulajdonképpen így is az van. :roll: reggeltől estig (fél 7-ig) egyedül vagyok velük, és hozom-viszem, etetem, itatom, ellátom, ismerem őket. Kivéve a hétvége, amikor is általában itthon van a férjem, illetve pl. most vasárnap is reggel 8kor elment és 3kor jött haza. Úgyis azt és úgy csinálom, ahogy nekem tetszik és nekünk megfelel.
Vendég
 


Igen, valahogy más a szaga is. Olyan áthatóbb. :lol:

Jól vagyunk köszi, elült a dolog, de bennem megváltozott valami, ami nem tudom hogy fog-e más irányba fordulni vagy nem. :? Mindenesetre mindenem megvan és meg is lesz ahhoz, hogy akár a külön életemet élhessem a gyerekeimmel. Tulajdonképpen így is az van. :roll: reggeltől estig (fél 7-ig) egyedül vagyok velük, és hozom-viszem, etetem, itatom, ellátom, ismerem őket. Kivéve a hétvége, amikor is általában itthon van a férjem, illetve pl. most vasárnap is reggel 8kor elment és 3kor jött haza. Úgyis azt és úgy csinálom, ahogy nekem tetszik és nekünk megfelel.
Vendég
 


Dóri: sajnálom, hogy ilyen "szar" időszakon mész keresztül.
A férjeden totál ki vagyok bukva...
Remélem,. mielőbb helyrejön az esze, és megoldódnak a gondjaitok. Egy jó kis fejmosás és egy nagy seggberúgás járna neki!!!
Gyerekek, hogy vannak??

Kitta
kitta
 
 


Dóri, egy idő után talán sikerül felülkerekednetek ezen is. 80 évesen meg az unokáitokat nézitek a homokozóban, és csak nevettek ezeken a fiatalkori helyzeteken.

Mit szólnátok hozzá, ha csinálnánk egy új táblázatot? Súly és méret összehasonlítás: születéskori, 2 hónapos, 3 hónapos, 4 hónapos kori. Én kiváncsi lennék a többi baba hogyan gyarapodik, mindíg aggódok hogy eleget hízik -e.

Csilla
Vendég
 


Csilla: külön táblázatba gondoltad, vagy a mostanit egészítsem ki? Csináljam én azt is? Vagy Te már elkezdted?

Kép
Kép
timóca
 
 


Timi,
szeretnék pontosítani egy kicsit, Csenge születési súlya 3170 g volt. Mikor küldtem az sms-t, én írtam el :oops:
Javítanád a táblázatban??
Kösziiii

Kitta
kitta
 
 


Kitta: javítottam :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


Timi, te vagy a táblafelelős :) Ha a többiek is jó ötletnek tatják (és időd is van rá), akkor csináld meg légyszíves.
Vendég
 


Timi : köszi

Csilla: én jó ötletnek találom az új táblázatot!!

Többi csajszi, hol vagytok???

Ma délelőtt a kis cseppem egy kisebb áriát adott elő. Sztem a szomszédok azt gondolták, hogy épp kínzom... pedig nem én voltam, hanem a pocakfájás... :evil:
Jajj, az a keserves sírás, a szívem szakad tőle!! Tegnap lementünk a gyógyszertárba Espumisan -ért, ma azt adtam neki. A kömény íze nem nagyon jön be neki, így a teának nem volt nagy sikere. A kamillát viszont issza...

Kitta
kitta
 
 


Ma vagyunk 3 hónaposak !!!! :lol:
Hogy megy az idő...
Vendég
 


Csilla :)
Boldog 3 hósságot!
Tényleg nagyon megy az idő.
Brigi is tegnap hirtelen elkezdett "gügyögni". Csak úgy formálja a pici száját :lol: Annyira édes.
Ma viszont nem nagyon akar egyhuzamban aludni. Bizti az idő.

Dóri :)
Sajnálom, hogy ilyen lett a helyzet a férjeddel. Sokat az enyém sincs itthon, de azért az alapkommunikáció megvan közöttünk.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Teszt:

Kép

Olvasható?

Kép
Kép
timóca
 
 


TÖK JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
Épp ilyenre gondoltam. Ebből rögtön ki is derült számomra, hogy Marcika a 63 cm-ével le van maradva a mi kb. 71 centinkhez képest. Holnap megyünk oltásra, a 3 hós adatokat akkor tudom megmondani, de a korábbiakat azonnal előkeresem.
(És szerinted kell a tesók oszlop? Csak helytakarékosságból kérdezem...)
Ja, és tegnap végre sikerült beszerezni a Kismamát. Nagyon édesek!!!!
Vendég
 


1 hós: 4210g
2 hós: 5050g és 67 cm.

És ezt a képet ma csináltam:
Kép
Vendég
 


Jó a táblázat :lol:

Brigi adatai:

1 hós: 4240 g
2 hós: 5300 g

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Kép

Kép
Kép
timóca
 
 


Timi : táblázat szupi!!

Csilla: Milán mosolya levett a lábamról teljesen!! Ha felébred Csenge, megmutatom neki is :lol:

Nelli: gügyögés, de jóóó lehet hallgatni!! :D dobsz majd te is egy friss fotót?? Nálunk a délelőtt volt necces, de viszont most már közel 3 órája alszik a babukám :)

Kitta
kitta
 
 


Brigi is már dumál akkor?? :lol: :) édes lehet.Én is imádom ahogy gagyog nekem :) Nálatok ma van nyügizés?Nálunk tegnap, meg tegnapelőtt volt.De iszonyúan.Szerintem is a szél meg ez a sok hülye front amik naponta váltják egymást! :(

Dórikám,én csak nagyon sok erőt kívánok neked, úgy mindenhez! :x :wink: Talira fogsz tudni jönni?

Csilla,Milán babát köszöntjük a 3 hós fordulón :P cuki a képen!Hajszerkezet :lol:

Timi,én is ma láttam a képeket a Kismamában, mert voltam vásárolni, és az üzletben megnéztem :wink: Már nem szoktam nagyon venni, mindegyikben általában ua. van!
A táblázat szerintem is tök jó így.Az adataink:
1 hós: 3140g, 51 cm
2 hós: 3770g, 52 cm
manóci
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?