Sziasztok!!
Kid's expo lesz decemberben. Még nem volt ilyen, de jól hangzik...
http://www.kidsexpo.hu/main.html
Be vagyok zsongva sítábor ügyben... Gőzöm sincs az egészrő, még sohasem voltam sípálya közelében sem...
Remélem, a télen leszek....
Tali: Akkor nem javaslom a hétfő-pénteket, mert olyankor eleve nagyobb a forgalom. Mi október első szerdáján oltást kapunk, javasolhatom a keddet???
Tehát október másodikát???
Aztán úgyis időjárástól függően tolhatjuk erre-arra. A mostani hideg-monszunos időben már elképzelni is nehéz, hogy lesz még kellemes vénasszonyok nyara, de bizakodjunk!!!!
Manóci, legalább még jó lesz sokáig rátok a mini pelus.
Én is néztem, hogy Dorkának lesz pár játszópajtása, ha jól összegyűlünk!!:)
Hason egyébként emeli a fejét Hanna?
DIncus, azért vigyázzatok a cumisüveggel, nagyon kis lukút használjatok, hogy jól meg kelljen dolgoznia a tejcsiért! Ritkán, de kialakulhat cumizavar, ami azt jelenti, hogy a babának a cumisüveget másképp kell szopiznia, mint a melledet, és esetleg elutasíthatja a mellet. Nagyon ritka, de ha esetleg nyűglődik a cicin, a cumit meg boldogan bekapja, erre is gondolni kell. Ne legyen ilyen, mert azért nagyon kényelmes lehet pihizni, amíg más eteti!!
NAgyon érdekes, mert nálunk tőlem nem fogadja el a cumisüveget, csak az apjától.
Rám csak néz, hogy én meg mit akarok ezzel, mikor nekem van "eredeti"
Jovika, igen, az állatkertire gondoltam.
Timi, én csak akkor használtam Bioptront, amikor Dorkát szültem, a gátsebemre. Akkor jónak éreztem, de egyébként semmit nem tudok róla.
Fiús anyukák ne nyugtalankodjanak, van nekem még egy Lillám is, aki csak személyes megjelenés alapján dönt, mert a fotók csalhatnak ám!!!
Úgyhogy tessék minél többen eljönni a talira, hogy tudjon válogatni!!
Csilla, sikerült a kendőkötés?? A Kismama hátulján vannak ingyen hordkendő tanfolyamok, meg 22-én lesz a városban egy hordozókendős felvonulás, ott is lesz egy csomó szakértő, ha nem jön más közbe, én elmegyek, mert még pár kötést meg szeretnék tanulni, annyira szeretem, meg Lilla is.