Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Timi: nem folyik az orra, csak truttyog és ha leszívom, kevés sűrű takony ürül. A száján eszi a levegőt szegénykém, attól meg a szája cserepes :cry:
De nem nyűgösebb, eszik rendesen, nem bukik, nem lázas...
Zsu: a védőnőnek volt ötlete a cicire szoktatással. Próbáltam már bimbóvédővel, anélkül. Elalszik a cicin, vagy csak relaxál. Kb fél óra alatt, szív és nyel kettő értelmeset, a többi cumizás csak.
Ezért nem próbálkozunk tovább. Lefejem neki és megkapja cumisüvegből, ami napi 2X100 ml maximum, a többi tápszer.
Ez van, már említettem,hogy nem fogok eret vágni miatta (azért személyes kudarcnak könyvelem el még, de nem tudok mit tenni)

Kép
Kép
gabcii

száján eszi a levegőt :lol: :lol: :lol:
Szal a száján veszi a levegőt, így helyes!

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Gabcii, nehogy már személyes kudarc... ott a gyönyörű gyerek, eszik meg minden, hát hogy nem anyatejes csak részben... kit érdekel!!!

Én full tápis voltam első perctől, mert anyám melle úgy bedurrant még a kórházban, hogy elapasztották, nehogy baja legyen (tök magas láza volt). És milyen szép nagyra nőttem... :lol: :lol: Tesómnál sokkal kevésbé voltam beteges, pedig ő sokáig szopcsizott... tehát gyereke válogatja, Ádám speciel a cumira szavaz, fog ő majd a cicre is úgy 15 év múlva, de akkor már csak a fejedet fogod a sztoriai miatt... :wink:

Ezt a mnnyiségi korlátozást meg nem értem, Ádám éhes akkor eszik és kész! Ha fájna a pocakja, akkor érteném, de ha nem fáj... akkor miért szivasd a gyereket meg magad is??

Zsu küldöm újra a levelet és ezt a krumplis dolgot jól megjegyzem!!

Ja és én nem szeretnék szülni, hanem ezt jósolták.., de mondjuk a 2000-es méhszájammal is kereken 10 hétig húztuk a következő stádiumig, tehát lehet, hogy nálam ezek a jóslatok nem válnak be...
Ellenben egy hete még depis voltam attól, hogy hamarabb jöhet a gyerek, most meg már úgy vagyok vele, hogy jobb lenne, ha még várna egy picit, de ha nem, hát az sem katasztrófa...
Pont abba gondoltam bele, hogy Te is Gabcii, 37+3-ra szültél (ha jól emlékszem) az már nekem csak 2 nap, és Ádámnak sincs ettől semmi baja. (szerintem ez a szopcsis cucc sem ettől van, csak erre most jól rá lehet fogni mindent)

Na megint nem pakoltam, hanem aludtam... szerintem ez a hétvége egy kicsit sok volt a vendégesdivel, de élveztem....
Ja és a párom sütötte a husit, meg csinálta az ebédet, nekem csak a tiramisut és a browniest (Ciripke receptje alapján :wink: ) kellett legyártani, mindkettő tök gyors kaja, tehát nem egy nagy meló.

Móni, hol vagy? Dolgozol már megint? Hajni és te? Neked nem kellene már pihizni egy kicsit, egyrészt írtad, hogy nehezebben bírod magad, másrészt meg azért már bármikor szülhetsz, jobb lenne ha kipihenten kezdenél bele! Timi / Jolka ez rátok is vonatkozik, mi van ha éppen egésznapi meló/ takarítás után kell lenyomnotok a szülést?
Mostmár tessék pihizni!!! Ez parancs! Mert szétcsapunk köztetek! :lol: :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Gabci, ez a személyes kudarc dolog szerintem is hülyeség, verd ki a fejedből, csak rossz kedved lesz tőle! Van egy édes, egészséges fiad, aki jól eszik. Hogy nem ciciből? Na és? Lényeg, hogy szépen eszik és fejlődik. Szarni a többire és a gyerekorvosra is!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, most ugye átment az a fránya privi?

Jutta

KépKép
jutta

Hello Jutta, átjött!
Tényleg elvállalt a Kicsiny doktornő??? Akkor én is hivom. Én a csomádit nem is hallottam. Akkor az erdőkertesit nem is próbáltad?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Másik topikból másolom :-)

"Ancsi üzeni, hogy ma
13,20-kor 3400g-mal és 51 cm-rel megszületett Molli Hanna. Jól vannak, Molli már próbálkozik a szopizással és Anita szerint olyan mint Meli volt amikor megszületett .
Majd ha hazajönnek beszámol a többiről! "

Hatalmas nagy gratula :-) sok tejcsi :-)sok öröm :-)
Kép
Vendég

Sziasztok!
Én ma laborban voltam! 10-re végeztem, már azt hittem ott fordulok fel az éhségtől!
Na, ikea csere cucc stb. után itthon aludtam egyet délután (hányszor is panaszkodtam az utóbbi napokban, h sz*rul alszom?), jó volt!
És azt álmodtam, h bekapcsoltam a laptopot és Zsu jelentkezett be, h megszületett Panka! Bár én nem vagyok boszi, de hátha!
Ancsi meg nem írt, én ugyan írtam neki, de biztos más dolga akadt!
És már tudjuk a hírt!
Ancsi nagyon nagy gratula! És sok tejcsit kívánok nektek! Puszi Molli babának! És várjuk képet és a beszámolót!

Kép
ermoni

És veletek ellentétben én most kezdek ideges lenni! Tegnap este is úgy bőgtem, mint a zálogostehén! Kezdek pánikolni is, mert hallgatom a császáros történeteket! Pedig senki nem rémísztget... Én lehet, h egy besz*ri gyáva alak vagyok!
És már csak 24 :shock: :shock: :shock: napunk van?!

Kép
ermoni

Ancsi!

Én is szívből gratulálok!!!
[/b]

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Móni
vagy még annyi sem :-)
ne legyél már zálogostehén,most már jön aminek jönnie kell,kicsit beparazál aztán te is lenyugszol,hogy lesz ami lesz :-)
Vendég

Írt az Ancsi! Jól vannak és kitartást kíván mindenkinek!
Timi! Ne is mondd! Valószínű kevesebb! És hát eddig én, mint egy szfinx, olyan nyugisan voltam! De valahogy tegnap bepánikoltam! Annyira bőgtem, h a férjemnek el sem tudtam mondani, h mi bajom! Amúgy sem tudom megfogalmazni!
Én lehet, h depis vagyok?! :shock:
Hát ez borzalom! Mi a franccal pörgessem fel magam?!
Kat! Olvastam mit írtál! Nincs benne semmi ciki szerintem! És egy ingatlanvásárlás rendesen haza tudja vágni az embert! (Ugye mi tavasszal- ha minden jól megy!- építkezni kezdünk! Én is félek ettől!) Meg abszolút nem a lóvé a lényeg! Az ülés meg klassz! És valóban nem mindig van összefüggés az ár és a minőség között! Szal, ne szabadkozz!
Ciripke! Fotó? Szupi, h Bettinek csak ennyi baja volt!
Zsu! Búcsúztatás hogy sikerült?
Jutta! Hagyd már a méreteidet! Kiderült, h kisebb a hasad (pl.) mint az enyém! Akkor meg?
Csókolommarikanéni! Nekem rendben van a nagy pocid! Mekkora legyen ebben a korban? És mindig szerénykedsz! Hogy sosem volt alakod, meg ilyen rossz álszerény duma!
Jolka! Nekem aztán utána is legyél itt a topikban, ha Ákos megszületik (meg az én Jankám!), mert én minden sz*rral jövök majd ide tanácsot kérni! És számítok Rád! (Meg Timi Rád is! Meg Hajnira, meg Ciripkére, meg Katra, meg ...na most nem sorolok fel mindenkit, mert nyalizásnak veszitek! :lol: )
Gabcii! JAj, cuki ez az Ádám! És milyen jól áll neki az egyenhálózsák! Én asszondom, hallgass az ösztöneidre! :wink: Megy ez nektek!
Hajni! Hol a lagzis fotó? Ezzel a csípőnacival nagyon kíváncsivá tettél! Én már meg sem próbálom az én csípő gatyám a kedvenc bőrövemmel! De remélem szülés után nem kell az egész ruhatáramat lecserélnem! :lol: :lol: :lol:
Jankám ma valahogy nagyon aktív! Jön, megy intézkedik odabenn! Én nagyon szeretem ezt a kapirgálást! Sztem nekem nagyon fog hiányozni ez!

Kép
ermoni

Halihóóó.

Ancsinak nagy gratula.

Én melóztam, sokat, utána meg doki.
Hát.....
Méhszáj atomzárt szval nem úgy néz ki, mintha szülnék a köv pár hétben. Doki felkészített a túlhordásra. :?
Méretre nőtt picit, most 2600-2700 g.
Én meg depis. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

Móni:
apát ráizzítottam, szval remélem még ma lesz kép. Bár nem szívesen mutogatom már magam. :? :shock:

Zsu:
jó ez a krumplis story. :o :lol:

Gabcii:
dehogy személyes kudarc. Ezen ne izélj mááá. Tápin is felnő, a lényeg, h boldog, kiegyensúlyozott legyen és az anyucija is. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Halihó
Janka ma aktív...?? Mi van ma a gyerekekkel? Bálint is elvan rendesen. Ültem az orvosi rendelőben és mindenki az én hasamat bámulta, mert hullámzott.... :shock: Én meg csak röhögtem. Mostanában vagy zokogok, vagy röhögök...a röhögés az rosszabb mint a zokogás, mert a férjem attól tart, hogy ettől fogok megszülni, meg mondjuk tök ciki, amikor egyedül vagyok a postán és hangosan kacagok a saját hülyeségemen.
Képzeljétek, meghülyültem!!! Anya megkért, hogy hozzak el egy levelet nekik a postáról. Ott meg ugye megkérdezik, hogy milyen hozzátartozója vagy, én meg hirtelen nem tudtam válaszolni, aztán megmentettem a helyzetet :lol: , mert megkérdeztem, hogy miért milyen néven van a levél...mondták az apukám nevét, és én erre frappánsan kinyögtem, hogy akkor a lánya vagyok. Aztán elkezdtem agyalni, hogy ha anyukám nevén lett volna, akkor ki lennék....a nagynénje??? :shock: Erre elkezdtem röhögni magamon.... :oops:

Zsu
A krumplit pucolva kell a gyerek talpára kötni vagy hogyan??? Mer ugye nem mindegy! És mivel kötöm oda...? Na mindegy, látom, te nem vetted ezt a témát elég komolyan, még utána kell járni és pontosítani kell a dolgot.... :lol:

marek

Jaj, ezt elfelejtettem (mer ugye hülyülök) :oops:

Nagyon nagy gratula Ancsinak!!!

marek

Jutta:
elvileg ma dolgoztam utoljára, de a mai hírek tudatában bejárok még. Nem akarok én megkattanni az utolsó napokban/hetekben. Azéé remélem már hónapok nincsenek. :cry: :cry: :cry:

Bocsi, h így részenként, de én is hülyülök. :roll:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Gabci, Ádi nagyon édes a képken! :wink: Egyébként szerintem az a fontos, hogy a baba jól érezze magát, egyen, és aludjon. És ha ez egy táplálóbb kajcsitól megy, akkor nincs min gondolkodni, én így gondolom.

Nem fogjátok elhinne, de Geri elaludt a picur bölcsőjében!!!! :lol:

Ancsinak nagy-nagy gratula! De jó, hogy már túlvannak rajta! SOK BOLDOGSÁGOT, ÉS SOK-SOK TEJCSIT!!!!

Kép

Kép
katherina

Na hali!
Hajni! Én kíváncsi vagyok a fotóra! De ha utána elönt a sárga irígység és emiatt indul be hamarabb a szülés, Te leszel a hibás, jobb ha tudod!
Marek! Hülyülsz? Asszittem csak én!? Na, üdv a klubban! :wink: :lol:
Kat! És elfért Geri a bölcsőben? :shock: :lol: Nem fotóztad le? Aranyos lehet!
Csajok, segítség! Szőnyeg gondom van! Akarok az ideiglenes gyerekszobába egy gyerekszőnyeget, ami aztán a végleges szobába is bekerül! Nincs jó ötletetek? Eddig a Diegoban néztem, van is egy, ami tetszik! Csütörtökre elhozzák! De hátha van nektek még jobb lelőhelyetek!

Kép
ermoni

Szőnyeggondom nekem is volt és nekem se volt jobb ötletem, mint a Diego. Milyen szőnyeget néztél ki? Egy link esetleg...?

marek

És milyen szőnyeget néztél/vettél, Marek?
http://www.diego.hu/szonyeg.php?searchC ... Cmeret%3B3
Én ezt néztem ki! Szerintem a kék praktikusabb!

Kép
ermoni

Ja, voltunk ma vacsorázni és a pincérnő nagyon kedves akart lenni! Mondta, h ma már a sokadik kismama vagyok náluk és milyen szép fiús a hasam! :lol: :lol: :lol:

Kép
ermoni

Ezt??? :lol: :lol: :lol:

Kép

Csütörtökön kapta Bálint, de én azt hittem, hogy ezek a szőnyegek neked nem is tetszenek... :roll:

marek

Hááát Móni, ha fiús a hasad, akkor mindenképp kék szőnyeget vegyél... :lol:

marek

Marek! Ez jó! :lol: :lol: :lol: De valahogy sejtettem! Szal! Beszéljük meg a részleteket! Puha, jó? Milyen méretű? (Amúgy azért akarok kéket - azon kívül, h mindenki szerint fiús a hasam-, mert azon talán kevésbé lehet látni a foltokat!)
Szegény férjem szerel! Most!
Amúgy a múltkor láttam ilyen babakocsit, tulajdonossal! Hát, nem simul bele a környezetbe! :wink: Készülj, h feltűnő jelenség lesztek Bálinttal!

Kép
ermoni

Szerintem te vastagabb, puhább szőnyegre gondolsz, de majd meglátjuk. És ez a kis méret, nem akkora, amekkorát te néztél. De szerintem jó, meg illik a szobába. Mondjuk nekem a sárga jobban tetszik, de sárga a fal, direkt kék szőnyeget akartam, meg ugye nekem is fiús a pocakom.... :lol:

Imádok feltűnő jelenségnek lenni... :lol: MOst is az vagyok a nagy pocakommal... :lol:

És a férjed mit szerel???? Nálunk hetekig nem volt villany a konyhában. Most eljöttek a barátok és mivel nem akartak sötétben enni, ezért megcsinálták. :lol: A férjem csak számítógépet tud szerelni....bár a bölcsőt összerakta EGYEDÜL!!!!!

marek

Móni:

http://www.babanet.hu/album/main.php?1& ... 6&logout=1

Egészalakos csak az van, a fejem azon gáz, így levágtam. :lol: :wink:

Kép
Kép
h@jni

Hajni! Sztem okés vagy! És a kardigánod tuti! És ez kisfiú milyen helyes! Mint egy igazi kis királyfi!
Marek! Na azt azért nem gondoltam, h Te így tuti vágod, h mik az igényeim! :lol: (Azóta is keresgélek! Mert bevallom a kék most elgondolkodtatott! És az is igaz, h én nagyobbat keresek!)

Kép
ermoni

Halihóóó!

Ancsinak nagy gratula!! :lol: :lol:

Móni, nem ám baj, hogy ekkora a hasam, direkt teccik, jól sokkolok mindenkit!!!

Hajni, szerintem örülj, hogy zárt vagy... egyrészt Apukával aktívkodhattok, direkt a baba miatt, másrészt ha még 2 hétig bentmarad, akkor még nődögélhet odabent! :lol: :lol: :lol:

Zsu, rosszul írtam a csomádi-őrbottyáni NEM vállalat, az erdőkertesi igen. Keverem Erdőkertest és Őrbottyánt! :roll: :roll:

Voltam ma CTG-n úgy kellett felkelteni a gyereket a hasamban... bezzeg előtte és utána aktív volt... :lol: :lol: :lol:

De végülis oks lett a CTG 125-156 között volt a szívhangaja (Zsu ez ugye OK? - te már nagy szaki vagy) és fájások konkrétan nem volt (1-es 2-es max.). Ezt a fájástevékenység nézést nem értem... én is mondhattam volna, hogy most nincs, de mondjuk ha tegnap este nézték volna, akkor rögtön más lett volna az eredmény...

Jutta

KépKép
jutta

Hurrá! Helyén van a pelenkázó komód (ami helyet cserélt a mi komódunkkal- ezt szerelte eddig apa!), falon bárányok szökdelnek! De odébb még a vége! :lol:
Amúgy ma már villanyt is szerelt szegény! Az irodába be kellett hogy szerelje a mennyezeti lámpát, amit ma délelőtt vettünk az ikkkejában!
Tényleg Marek! Baricco-Selyem? Elolvastad már?
Bár biztos, h Zsu a szakértő, de annyit én is tudok Jutta, h 120-160 között kell lenni a szívhangnak! :wink: Gratula! :wink:
Szal még mindig nem tudom milyen szőnyeget rendeljek/vegyek! Help!

Kép
ermoni

helló!
van itt valaki?
látom, mindenki egyben és jól, ugye? :wink:
'innye, de rég gépeltem. ezt el lehet felejteni? :roll: :shock:

Kép
an°°di

nemááááááá
sehol senki?
akkor is írok, míg Apuka ázik...
ez a szopi egy szopi tényleg. főleg így, h cumisüvegből "öntik" a kis szarosokba a tejet a koraszülött osztályon. én meg lesek, h miért kell minden nap újra kvázi megtanulnunk szopizni... de Uhbának egyre jobban megy, és Petra is kezd belejönni a dologba. ja, meg én is :wink:
ma másodszor fürösztöttem a gyerekeket. hát basszus, úgy leizzadtam a végére, h nekem sem ártott volna egy kis zuhany... nagyon édespofák... szegény Hubát véletlenül beletoltam arccal a vízbe... még jó, h megvan a búvárreflexük...pfűűű
Gabcii, rajtam is elalszanak a gyerekek szopi közben... bár ma Hubának így is ment a táplálkozás 8)
Ancsinak gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Marek, bocs, h azóta sem hívtalak vissza...khmkhm..nemtom, mikor, de visszahívlak ;)

Kép
an°°di

Szijjjaaa Andi!

üdv újra itthon.
Hatalmas gratula az ikrekhez. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Szeva Andi!
Ne reménykedj, én még itt!
Na és mi van már? Mikor jöhetnek a picik és haza! És nekem légy'szi mindent mesélj el a Szabolcsról!
Fú, csajok mintha fájna a hasam! Mi ez? Olyan fura érzés!

Kép
ermoni

Már írni sem tudok!? Jaj, na megyek aludni! Remélem reggel tudok jönni! A derekam is érzem... Mi ez? Ez a jóslófájás! Hajni, milyen az! Írd meg légy'szi!

Kép
ermoni

Móni:
igen sztem az lesz. Az olyan, mint a rendes fájás, csak nem tart sokáig és nem lesz kemény az egész méhed.
A rendes, jó fájás min. 30 mp-ig eltart, de inkább tovább.
A hasad közepéről indul vagy a derekadról és a hasad alján ér össze.
Ilyenkor már normális, nekem is van, oszt mégsem nyílok tőle. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

sziasztok!
köszi a gratulációkat itt is és sms-ben is. édesek vagytok!!! irtóra meghatódtam... hiába, no. még mindig a hormonok.. ;) :oops:

Móni, a Szabolcs.. most egy álom: nem rossz a kaja, egyre kedvesebbek a nővérek, kétágyas szobában fekszem az elsőn, másik szobával közös fürdővel, hűtő is van ;) a császár miatt ne aggódj!!!! nagyon profik, és igaz, h fáj a varrat, de ha kell, akkor kell. a gyerekek a lényeg. baba-mama szobába kéred magad? csak mert nem szokták ajánlani császárosoknak. bár ott is le lehet adni a babát éjszakára, h tudj pihenni, és így legalább tudod, mikor és mit evett a gyereked. a nem baba-mama szobások ki voltak akadva, h betápszerezve hozták ki "etetésre" a kissrácokat, ők meg ültek kockára bedurrant mellel (mert ilyenkor bezzeg perszehogy beindul a tejtermelés ezerrel :? ), és nézték az édesen alvó gyereket. de mondjuk 5 nap nem a világ...

Kép
an°°di

No, én lépek mára.
Jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

akkor lehet, h Mónival holnap találkozhatok? jujj, de izgalmas lenne!!!! :shock: :shock: :shock:
én is lelépek viszont.
puszik mindenkinek.... jelentkezem, amint tudok.
jóccaka
:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Helló Andi! Te most otthon? Vagy bentről netezel??

Hát Móni, köszi az információt, akkor már tudom, hogy jól ver a gyerek szive... tök vicces volt, mert a szülésznő megrázta a hasam, hogy felkeltse a gyereket, Dorka meg egy unott rugáson kívül nem fárasztotta nagyon magát, aludt tovább... bezzeg előtte és utána... de igaza van, ne piszkálják ha éppen alszik! :lol: :lol:

Meg vagyok egy kicsit fázva... :cry: gyorsan ki kellene kúrálnom magam... házi praktikákak kérek!!! Neocitránt nem lehet terhesen? Mert nekem az szokott hatni....
Ja és megfázva horkolok... :oops: :oops: :oops:
Szegény Apuka, ő is tréningen van, ha a horkolás mellett tud aludni, akkor a gyereksírás mellett is menni fog...

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelit!
Na megint egy vacak éjszakán túl... :?
Andi, majd ha olvasod! Nagyon remélem, h mire én megyek be a Szabolcsba addigra Ti már rég otthon lesztek!
Szal asszondod nem olyan gáz? Hát, remélem... Majd utána (is)lesz miről beszélgetnünk! :lol:
Azt mondod Hajni, h jóslófájás féle volt? Én egy kicsit megrémültem, mert ilyet még nem éreztem!
Mondanom sem kell, gyors pakolás lett belőle! Minden egyben van, az az egy-két dolog ami hiányzik rögtön nem is kell majd! Szal, szerintem készen állok! Készen állok? :roll: :shock:

Kép
ermoni

Jutta! Én úgy tudom, h a paracetamol tartalmú cuccokat lehet terhesen is! De inkább egy orvost is kérdezz meg! Citromos tea, vitamin! Nekem ennyi házipraktikám van! (Illetve ilyenkor forraltbor, de ugyi az most nem aktuális! :lol: )

Kép
ermoni

Sziasztok!

Jutta:
jobbulást. Paracetamol mehet. Meg tea, fekvés, c vitamin.

Móni:
nem tom, h az volt e, de gondolom igen, hisz ha rendes fájás lenne nem lenne kedved/erőm itt irogatni. :lol: :wink: :lol: :lol: :lol:
De tényleg normális ez ilyenkor már, főleg első babánál. :wink:

Mi ez a pangás csajok???

Kép
Kép
h@jni

erőm=erőd :oops:
Még kávé közben vagyok, eddig aludtunk. :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Jó reggelt!

Mi nem eddig aludtunk :evil:
5-kor kapott Ádi enni, pelusozás, orrszívás, csöpögtetés után 7-ig nyöszizés, aztán fél 8-ig ordítás. Na, adtam neki megint enni, azóta alszik. Biztos érzi ő is a frontot, vagy csak a náthájától nem aludt szegénykém, nem tudom. Pedig jobb a nózikája, mint tegnap és a szája sem olyan cserepes már.
Hajni: jól nézel ki, nem tudom mi a bajod magaddal. És a csillagszemű Marcus,meg egyenesen gyönyörű.
Móni: szőnyeg ügyben, passzolok.
A fájások, meg sztem is jóslók, ezek ilyenkor tök természetesek.
ANCSINAK GRATULÁCIÓ MOLLI BABÁHOZ
Marek: azért ezt a jelenetet szívesen megnéztem volna a postán :lol:
Andi: de jó,hogy bejelentkeztél. Örülök,hogy jól vagytok.MIkor jöhettek haza?
A szopival kapcsolatban,meg nyugiiii.Én csak azért nem nyúzom vele magunkat,mert Ádi nem csak elalszik a cicin, hanem fél óra alatt nyel kettőt, szal inkább relaxál, nem eszik. És van mikor ordít és kapkodja a fejét mikor mellre teszem. A cumisüveg jobban bejött, abból eszik mint a gép és legalább hízik. Szopiztatás közben csak fogyott :cry:
A fürdés nekünk már egészen jól megy. A kádban nem ordít a drágám, csak mikor törölgetem és testápolózom. Nameg hálából lepisil :lol:
Huba nem pisilt még le?
Jutta:nekem sincs jobb ötlete, mint C-vitamin, fekvés, kamillásval gőzölj.És a paracetamolt valóban lehet terheseknek.

Na a fullon tele lévő (asztem csak,hogy így van) melleimből le is tudtam fejni 50ml tejet...azta, ez ám a mennyiség :evil:

Kép
Kép
gabcii

Jó reggelt!

Mi nem eddig aludtunk :evil:
5-kor kapott Ádi enni, pelusozás, orrszívás, csöpögtetés után 7-ig nyöszizés, aztán fél 8-ig ordítás. Na, adtam neki megint enni, azóta alszik. Biztos érzi ő is a frontot, vagy csak a náthájától nem aludt szegénykém, nem tudom. Pedig jobb a nózikája, mint tegnap és a szája sem olyan cserepes már.
Hajni: jól nézel ki, nem tudom mi a bajod magaddal. És a csillagszemű Marcus,meg egyenesen gyönyörű.
Móni: szőnyeg ügyben, passzolok.
A fájások, meg sztem is jóslók, ezek ilyenkor tök természetesek.
ANCSINAK GRATULÁCIÓ MOLLI BABÁHOZ
Marek: azért ezt a jelenetet szívesen megnéztem volna a postán :lol:
Andi: de jó,hogy bejelentkeztél. Örülök,hogy jól vagytok.MIkor jöhettek haza?
A szopival kapcsolatban,meg nyugiiii.Én csak azért nem nyúzom vele magunkat,mert Ádi nem csak elalszik a cicin, hanem fél óra alatt nyel kettőt, szal inkább relaxál, nem eszik. És van mikor ordít és kapkodja a fejét mikor mellre teszem. A cumisüveg jobban bejött, abból eszik mint a gép és legalább hízik. Szopiztatás közben csak fogyott :cry:
A fürdés nekünk már egészen jól megy. A kádban nem ordít a drágám, csak mikor törölgetem és testápolózom. Nameg hálából lepisil :lol:
Huba nem pisilt még le?
Jutta:nekem sincs jobb ötlete, mint C-vitamin, fekvés, kamillásval gőzölj.És a paracetamolt valóban lehet terheseknek.

Na a fullon tele lévő (asztem csak,hogy így van) melleimből le is tudtam fejni 50ml tejet...azta, ez ám a mennyiség :evil:

Kép
Kép
gabcii

Bocsi, amiért kétszer küldtem el.

Jaaa, képzeljétek, megjött a menstruációm. :oops:
Marhára örültem neki, 2,5 hét véres folyást szülés után, most felváltotta :evil: (bocsi, hogy erről írok,ha vkit undorít, ugorja át)

na megyek, mert ádika nyöszörög

Kép
Kép
gabcii

Halihó
Én is itt, csak Pesten voltam ctg-n. Még nem szülünk.... :lol: És találkoztam a szülésznővel és nagyon aranyos volt, megmutatta az osztályt, meg a szülőszobát...nem is rossz, sokkal jobb mint Halason volt. Van alternatív szülőszoba is, azt is megmutatta, bár épp foglalt volt, de biztos nem zavarta őket, hogy én nézelődök... :roll: Meg elmondta, hogy mit ne hagyjak ki a kórházi csomagból pl. k*rva nagy Tena betét...pedig én csak kicsit Tenát vettem, merhogy mi vagyok én... :shock:
Azt is mondta, hogy egyik hétvégén vigyem be apukát és körbevezeti, hogy megjöjjön a kedve a szüléshez :lol: Úgyhogy jövő szombaton apukát viszem szülőszoba látogatásra... :lol: Majd meglátom, hogy megjön e a kedve... :lol:

Andi most hol van? Nappal kórház éjjel otthon??? :roll: És a gyerkőcök mikor jönnek haza???

marek

Képzeljétek, lefeküdtem szépen aludni délután, mert baromi fáradt voltam a reggel fél ötös keléstől, erre csöngetnek. Kimegyek, tiszta kóma a fejem, hát az egyik tanítvány :shock: Azt se tudtam mit akar, mert szerintem csütörtököt beszéltünk meg, de ő állította, hogy keddet... :roll: Megtartottam az órát, ha már felébresztett, de nem voltam annyira feldobva, mert utálom, amikor ahelyett, hogy bocsánatot kérne, hogy rosszkor jött, még állítja, hogy keddet beszéltünk meg.(tuti, hogy nem kedd volt, mert még az se volt biztos, hogy ma hazaérek háromra Pestről... :twisted: )

Na mindegy....elment, már álmos sem vagyok, majd alszom éjszaka... :cry:

marek

Marek:
nemááá, nagy Tena. Én anno sem vettem, most sem szeretnék, bár lehet akkor kéne?? :shock: :shock:

Gabcci:
sajnálom a mensit, de sztem ez még nem az lesz. :?

Többiek, hahhóóóóó???

Kép
Kép
h@jni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?