Sziasztok!
Gabcii, nehogy már személyes kudarc... ott a gyönyörű gyerek, eszik meg minden, hát hogy nem anyatejes csak részben... kit érdekel!!!
Én full tápis voltam első perctől, mert anyám melle úgy bedurrant még a kórházban, hogy elapasztották, nehogy baja legyen (tök magas láza volt). És milyen szép nagyra nőttem...
Tesómnál sokkal kevésbé voltam beteges, pedig ő sokáig szopcsizott... tehát gyereke válogatja, Ádám speciel a cumira szavaz, fog ő majd a cicre is úgy 15 év múlva, de akkor már csak a fejedet fogod a sztoriai miatt...
Ezt a mnnyiségi korlátozást meg nem értem, Ádám éhes akkor eszik és kész! Ha fájna a pocakja, akkor érteném, de ha nem fáj... akkor miért szivasd a gyereket meg magad is??
Zsu küldöm újra a levelet és ezt a krumplis dolgot jól megjegyzem!!
Ja és én nem szeretnék szülni, hanem ezt jósolták.., de mondjuk a 2000-es méhszájammal is kereken 10 hétig húztuk a következő stádiumig, tehát lehet, hogy nálam ezek a jóslatok nem válnak be...
Ellenben egy hete még depis voltam attól, hogy hamarabb jöhet a gyerek, most meg már úgy vagyok vele, hogy jobb lenne, ha még várna egy picit, de ha nem, hát az sem katasztrófa...
Pont abba gondoltam bele, hogy Te is Gabcii, 37+3-ra szültél (ha jól emlékszem) az már nekem csak 2 nap, és Ádámnak sincs ettől semmi baja. (szerintem ez a szopcsis cucc sem ettől van, csak erre most jól rá lehet fogni mindent)
Na megint nem pakoltam, hanem aludtam... szerintem ez a hétvége egy kicsit sok volt a vendégesdivel, de élveztem....
Ja és a párom sütötte a husit, meg csinálta az ebédet, nekem csak a tiramisut és a browniest (Ciripke receptje alapján
) kellett legyártani, mindkettő tök gyors kaja, tehát nem egy nagy meló.
Móni, hol vagy? Dolgozol már megint? Hajni és te? Neked nem kellene már pihizni egy kicsit, egyrészt írtad, hogy nehezebben bírod magad, másrészt meg azért már bármikor szülhetsz, jobb lenne ha kipihenten kezdenél bele! Timi / Jolka ez rátok is vonatkozik, mi van ha éppen egésznapi meló/ takarítás után kell lenyomnotok a szülést?
Mostmár tessék pihizni!!! Ez parancs! Mert szétcsapunk köztetek!