Sziasztok!
Nikik!
Mai kaja: tízóraira joghurt, ebédre gesztenyés-almás csirkehús, uzsira jön sütőtök.
Melltartó csak napközben, pizsama gyerkőcnek csak éjszakára.
Zsombinak folyik az orra
Amúgy ő is nagyon szeret indiánt utánozni, és a hörgés is megy neki
Rena!
Nálunk á betűs tájszólás ván. pl. Hátrá ván kötve a hájád?!
Zsu!
Nagyon jó lett a remekmű!
Kaja ügyben nálunk is én vagyok az utolsó. Bár, ha Jázi reggelizik, próbálok én is bekapni egy-két falatot, illetve igyekszem úgy csinálni, hogy tudjak enni Jázival, de van úgy, hogy du. 5-kor eszembe jut, hogy ma még nem ettem semmit (az angyalát....) Persze csábos alakomnak nem ártana, ha akár egy hétig sem ennék
Niki!
Nekem azt mondta avédőnő, hogy a céklát is le lehet reszelni nyersen, mint az almát, vagy a sárgarépát. Én még nem próbáltam....
Mennyibe kerül ez a sütifaló? Senki nem meri leírni az árát?
Csajok!
Nálatok a keresztanyát hogy szólítják? Mert a hugomat kérdeztem, hogy mit szeretne, mit mondjunk (keri, stb), erre aszonygya, hogy én leszek a káanyja (k. anyja - így talán érthetőbb)
Na, de má oszt mégse így kéne hívnunk
Snoopy!
Szuperek a képek. Hanga hogy fogadta a nagy víz látványát?
Kiscsiko!
Nagyon ügyes Ádám, hogy így felmászott a dobozra.
Bár az már veszélyes időszak lesz, amikor fel tudnak mászni sok helyre, mert eddig ugye el vannak a földön, és onnan elpakolsz, stb, de ha már tudnal felmászni és még le nem, egy percre se hagyhatod ott őket, mert leesnek, és megvan a baj
Kernico!
Na, nem kell szégyellni magad
Csak hát én is sokaknak rakok fel erre-arra ezt-azt
, azt hittem, hogy majd Zsombi is kap. Azt hiszem én is, hogy Bunny után én következtem a sorrendben, csak már ugye tábla nem szokott fent lenni.
Ti mossátok már a babák fogát? HA legközelebb megyek Egerbe, veszek most már Nonodentet (???). Na, mindegy, a lényeg, hogy el tudom mondani a gyógyszertárosnak, ha nem ez a neve.
Na, meg ma ment egész nap a mosógép, de már nem használok Calgont, mert egyszer kaptam mélben hülyeséget, amiben benne volt, hogy ti csak vegyétek a calgont több tízezerért egy évben, én meg négyévente veszek egy fűtőszálat négyezerért. Na, azóta én sem használok. Szóval van köztetek olyan, aki nem használt vízlágyítót, és tönkre is ment a gépe? És mennyi idő után?
Majd teszek már fel képeket, régen nem volt Zsombiról
Brigó