Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Csajok!

Valaki reklamált fotót, most nem nagyon volt időm és kedvem pózolgatni :), de úgy néz ki, h november 17-én esküvő :)

Most amúgy is cidris vagyok már megint. Tegnap ikeába voltam, vásároltam egy csomó mindent. Azt már megszoktam, hogy a sok séta után fáj a hasam, de már nem esek kétségbe és ez már sokat segít. Ilyenkor mindig pihenek és megnyugszik a hasam. De azt már tudom, hogy a corás, auchanos nagybevásárlásokat már nehezen bírom. Előtte jól be magne bzem magam. No de folyt. szóval vettem polcokat, állólámpát, amit én otthon egyedül össze is szerlegettem, jó fárasztó volt, főleg h a 140es polcot ülve nehezen szereltem :) de megcsináltam, s mire az uram haza ért ott volt a sok minden új dolog. Hát belátom, nem fogok sose bekerülni a lakáskultúrába, de azért mindig kitalálok valamit.
Na most kicsit megnyugodtam, mert mocorgást éreztem. Ugyanis tök féltem, ahogy tegnap kihúztam a régi állólámpát a villájában "maradt" egy kis feszültség, és ehhez ahogy hozzáértem picit megrázott és tök megijedtem, hogy most mi lesz. A babát megrázhatta jobban? De látom megkapta a reggelit és felébredt...

Kismamanaci: néztem hétvégén a canda-ban, de egyik sem győzött meg. Nekem a két corás gatya bejött. A farmer 8500, a fekete vastag szövet 6500 ft. Viszont szterintem belefoghatnánk kismama kabát gyártásba, sztem lenne rá kereslet :) Én most a kigombolva hordom a farmer kabátot, rajta poncsó... mondjuk így reggel senki nem vette észre a hasam a vonaton, vagy legalábbis mindenki olyan sudribunkó volt, hogy nem adta át a helyét...

Vörösbegy: a derekammal én is küszködök. Azt hittem, hogy sokadik gyereknél ez már nem így van... Pedig éjszaka pont te jutottál eszembe mikor felébredtem, hogy te biztos jól alszol a párnáddal :)

Úgy izgulok, ma felhívom a dokit a genetikai uh időpont miatt... és lesz film is :) juuuuj.

Lafi te mikor mész a savoya parkba?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Hűűűű Konkri!!!!!
GRATULÁLOOOOK!!!!!!Aztamindenit,de belehúztatok. :lol:
(én reklamáltam-vagyis én is :lol: :oops: :oops: -bocsika)
Vendég
 


Nem tudom van e jelentősége ennek a kis áramcsípésnek.Szerintem ha nem tapasztaltál semmi különöset magadon,illetve ugyanúgy mozog,jelt ad magáról a bébi akkor nincs ok aggodalomra.
Kérdezd majd meg a dokid,ha már úgyis felhívod időpont miatt.
Vendég
 

 
 

Húú Konkri, nagy grat!!!!

Holnap 18ra megyek!!!
Vendég
 


Hi! bocs az eltűnésért... Pénteken rohangáltam, hétvégén meg Szeptemberfest volt itt a kerületben (kb. 10 percre tőlünk...) Ja meg Anyós névnapját tartottuk... Szóval volt program...

Hipp natal Aktív: Én átálltam rá a Gravidáról! Brendonban vettem és 799.- azt hiszem... 2 üveg van benne, napi 20 ml-t kell inni. Elsőre nem rossz ízű, narancslé szerű íze van. De sajnos az utóíze eléggé hányás ízű... De ha eszel rá valamit, ki lehet bírni. Én jobban támogatom ezt, mint a mesterséges izéket. Bár eddig én is azokat szedtem... De ki kell egészítenem Ca+Mg+Zn-kel, csak nem tudom milyen vegyek... Ötletek???

Én voltam megint Sárkányban, vettem mégegy gatyót, de az sem vastag... Mostmár egy vastagabb kéne, de a csaj, aki ezeket a jó kis kismamás nacikat árulja, azt mondták, elhappolták az összes gatyeszt az Ázsia centerbe. :evil: Nekem az meg rohadt messze van...Ja még mindig 2000.- volt itt a gatyó... A kabát meg tényleg gáz, felvettem tegnap az őszi kabátomat és össze tudom gombolni, de el tudjátok képzelni, hogy néztem ki... elég elrettentő... :) Ja és tegnap volt Beatrice koncert itt, kint voltunk, de annyira hangos volt, próbáltam minnél jobban védeni a hasam, hogy minnél kevesebb hang szűrődjön be... Aztán este megvígasztaltam egy kis szőlővel a drágámat! Azzal le lehet venni a lábáról (ami majd szépen belehelyez a gyomromba, hasfalamba vagy vesémbe...) :lol:

Mazsi :) Jobbulást!!!

A talit pedig még párszor (jó párszor) meg fogjuk ejteni! Szerintem nagyon jó volt! :D

Na azt hiszem bepótoltam a "lemaradást"...

Pussz!!! Élvezzétek a napsütést, mert holnaptól megint esőt mondanak... grrrrrr....

Kép
Kép
sleepin
 
 


Konkri:
Hűűűha,az már nemsokára itt van!Gratulálok!! :D :D :D
Szerintem ne aggódj,én is jártam így Emőkével,semmi baja nem lett!Azért kérdezd meg tényleg a dokit!
Én is tervezek Auchanos "kirándulást",majd ha párom hazajön,bár Ő még nem tud róla :lol: :lol: Hát,nem tom hogy fogom bírni a hosszú kocsikázást,meg a járkálást :lol: Legfeljebb én majd csak eszem a jó kis kínait :wink: a többieknek meg osztom az utasítást telefonon :wink: :lol: :D

Lego:
Úton van a gyógyszerem :) Mégegyszer köszi!! :)

mazsolasyl
 
 


Hú Konkri!!!! Gratula!!!! De jó!!!! :) Arról még remélem kapunk képet! :wink:

Lafi!!! Holnap 18:00 UH??? Azta de szuper! Szurkolok, hogy odaforduljon!!! :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Viki
De sűrű programod volt,amindenit. :lol: Szerintem a bébik bírják a hangos zenét.Legalábbis remélem,mert az én lányom néha olyan hangosan énekel a pocakomnak,hogy az én fülem is nehezen bírja. :lol:

Mazsi
Szuper,remélem használ,gyorsan... :wink:

Lafi
Hunor bébidnek nagyon boldog névnapot kívánok. :wink: Már ha nem Lelle. :lol: :lol:
Vendég
 


Lafi:
De jó Neked!Úúúúúúúúúgy irigyellek :) Mondd neki,hogy ügyes legyen,mutassa ám meg magát rendesen :lol: Aztán meg majd Te nekünk :lol:

mazsolasyl
 
 


Mondtam már neki, hogy ne szórikázzon velünk!!!És mutizza meg magát!
amúgy Sleepin, egy kis Beatrice nem árt, nyugi, max rocker lesz belőle és már bent is jókat bulizik, aztán vigyázz ám, mi lesz kint... :wink: egy kis rocker csávó!
Vendég
 


Lego, köszi, aranyos vagy!!!
Ja a zenére visszatérve, az enyém múltkor olyan szar tücitüci zenét hallgatott, azóta csak rock zenéket nyomok neki, nehogymán ezeket a szar zenéket szeresse, szeresse ő is a rock zenéket meg a Queent mint az anyja!
Vendég
 


Én meg pénteken megyek 4D UH-ra. :D :D :D :D Alig várom.


Zene:nálunk Ákos,Bonanza....Dorka is ezt hallgatta(anno és most is),Csöppség is...Elég változatos,nemde???? :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Na akkor neked is sok drukk a 4D-hez!!!
Ákos Bonanza, na ja változatos....!!!! :lol: :lol: :lol: Nekem a bonanza jobban bejött, bejön!Én is ezeket hallgattatom vele többek között!
Vendég
 


Lafi! Annak csak örülnék... Hétvégén sétálgattunk Bókay kertben (Szeptemberfeszt) és azon vettem magam, hogy azt vizslatom, hogy a mai fiatalok hogy öltözködnek... Hát én leginkább annak örülnék, ha a rock zenét szeretné, de persze Ő tudja... De azért szoktatom a jóhoz! :lol: Bár amit múltkor Elvisre művelt, rossz ízlése nem lehet... :wink:
Jött velünk szemben egy 13-14 éves kis csajos társulat és az egyik azt mondja a másiknak: "Én olyan másnapos vagyok!" No én sem voltam szent, de azért ez sokkolt!!! :shock: Hogy a dohányzást már ne is említsem... Tudom, kicsit előreugrottam az időben, de hogy fogom rávenni, hogy ne dohányozzon és ha lehet az alkoholt is mértékkel és minnél később kezdje... Jó, befogtam! Először is jöjjön ki januárban! :)

Ja tegnap bersze millió ismerőssel futottunk össze, akik nem tudják a babát. Páromat kérdezte egyik srác: "Baba mikor? Párom: "Januárban!" Srác: " :shock: " Mi: :lol: Vicces volt, de olyan aranyosak, annyira örülnek neki! :)

Lafi! Boldog névnapot Hunornak! :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Na látom itt mindenki jó zenét szeret! :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sleepin, ezen ne aggódj!Sok múlik a nevelésen, sztem. Én nem voltam szent, pedig annak neveltek, na jó, a 13-14 év az túlzás, az modern, még nekem is. Én valahogy úgy vagyok vele, hogy tiltani nem fogom, max mindig elmondani, mit gondolok, de rá bízom, ha tiltom, azzal makacsabb lesz, tudom magamról.Így inkább engedem de úgy hogy érezze a hatást, érezze, hgoy nem nagy dicsőség bebaszni (bocs) tizenévesen, de ha megtette, nem szidom le, csak elmondom a véleményem.Ugyanígy a kábszer, nem tilthatom, mert sztem rosszabb lesz, makacsul azért is stílust veszi fel. Volt tapasztalatom, sajnos, nem egy évftársat láttam lábszerezni, felismerem, ha gond van.Így időben észbe kaphatok, és nem terrorral de valahogy megoldhatom....

Na ezért ne szaladjunk így előre!
Vendég
 


Konkri, gratulálok.
Csajok, én a C&A-ban a kismamarészlegen láttam kabátokat is, nem néztem annyira körül, de aki arra jár, nézzen be, hátha.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


sziasztok lányok! holnap kell mennem debrecenbe a genetikai vizsgálatra! nagyon izgulok! ma reggel hívtam őket, mondtam hogy 20 hetes kismama vagyok,mire a nő ezt kérdezte: és miért küldik hozzánk 20 hetesen? na ezen egy kicsit csodálkoztam. mondtam, hogy egy héttel később jött meg az afp-m és csütörtökön voltam genetikai uh-on,ahol azt mondták, menjek oda. külön időpontot nem kaptam, mert sokan vannak, de azt mondta, hogy akkor menjek holnap!
:shock: :shock: :shock: :shock:
jaj csajok! szorítsatok!
Vendég
 


Konri: gratulálok én is!
Baba: ne izgulj! De miért küldenek oda?
Vendég
 


lego!
te hol vetted azt a jó kis babakocsit?
egyébként 20 hetes vagyok, és nem csinálok vonalzót, mert már egyszer próbáltam és naon nem sikerült, szóval bamba vagyok hozzá, vagy csak nincs türelmem :oops:
képet most nem adtak, de majd ha lesz, akkor teszek.
Vendég
 


blo
hát azért küldenek, mert hogy alacsonyabb az afp:0,66. a hcg meg magas 3,1. a babán végül is nem talált semmi kivetni valót a doki, de azért megnézte a tarkópárnát is, amit én elvileg úgy tudom, hogy ilyenkor nem szoktak már nézni , mert a 14 héttől a babával együtt nő, szóval az meg 6mm volt, de még erre is azt mondta, hogy belefér. csak azért több szem többet lát alapon, a bizti kedvéért nézessem meg ott is, de szerinte nem lesz gond.
Vendég
 


a 12. hetin rendben volt a tarkóredő, 1,2 volt. a doki végül is azt mondta, hogy ne izguljak ő úgy látja, hogy nincs baja a babának, de azért nézessük meg a bizti kedvéért ott is, nehogy az legyen, hogy ők itt esetleg elnézték.
Vendég
 


Baba, nyugi!!Nem lesz gond, az afp szart sem ér, a bhcg eredményét meg ezer más befolyásolja!Az uhu a bizti!
Vendég
 


Baba!

Nyugi, biztos minden rendben van.
De ha mész holnap, akkor a következő sorrendben készülj, és erősködj!
-Ha lehet, készítess videót/filmet...!
-Ha lehet, készítess képet!
-Ha nem megy az első kettő, akkor csinálj Te magad videót vagy képet mobillal.

Lafi, aztán írd meg, hogy milyen volt! Részletesen! Aztán lehet, hogy én is bejelentkezek.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Baba: drukk megy, de biztosan minden okés!

Én a szénanáthával küzdök, megőrülök! Most bevettem egy fél zyrtec-et annyira szendvedtem már. Van, hogy elmúlik a reggeli roham után, de ma nem :evil:

Hunor v. Lelle?? Jajj de igzis!! Remélem holnap egyértelmű lesz. Én már rárepültem, hogy újabb tökis lesz, most már jó lenne ha nem változna lánnyá :)

Mi is akartunk menni a szeptemberfesztre, de szombaton megtudtuk, hogy vasárnapra vendégségbe vagyun khivatalosak, igy elmaradt Most hétvégén a vasútparkban vagy hol lesz program , oda akarunk vas. délután kimenni.

amúgy meg neki kell álljak keményen tnaulni, nagyon durva ez a pénzügy-adótan vizsga

Norma

Kép
Kép
normajeane
 
 


Norma! Most kettő helyett fog az agyad! :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


köszi csajok a biztatást! aranyosak vagytok!
konkri megpróbálok kérni ezt is azt is! ha kell akkor fizetek is érte, csak adjanak!:)
Vendég
 


Baba
Használtan vettük,de pont ilyet akartam( színben is).Csak a hordozót használták,a kocsit,illetve mózest nem.Gyönyörű állapotban van,majdnem féláron sikerült hozzájutnom.Én is örültem,nagyon.
Biztos minden renben lesz a picivel,ne aggódj.
Vonalzót segítsek kreálni???? :D

Norma
Mikor lesz a vizsga???Sok sikert hozzá,szorítunk majd közös erővel. :wink:

Blongyi
Vérnyomi????Remélem ma is jó értékeid vannak.:)
Én imént mértem:90/60...hogy a csudába lettem én Dorkával toxémiás. :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


Vérnyomim ma legjobb 122/72, legrosszabb 131/69...de átlag 130 alatt van/72 körül.
ez milyen?
Lego, és pontosan mit jelent a toxémia???Mit kaptál milyen gyógyit????És egyáltalán most akkor melyik érték ami még elfogadgató???
Még a kávét is elhagytam....
ja és kijött a migrénem , fáj a fejem, fél quarelin se segít sokat. :cry:
Vendég
 


Vérnyomim ma legjobb 122/72, legrosszabb 131/69...de átlag 130 alatt van/72 körül.
ez milyen?
Lego, és pontosan mit jelent a toxémia???Mit kaptál milyen gyógyit????És egyáltalán most akkor melyik érték ami még elfogadgató???
Még a kávét is elhagytam....
ja és kijött a migrénem , fáj a fejem, fél quarelin se segít sokat. :cry:
Vendég
 


Vérnyomim ma legjobb 122/72, legrosszabb 131/69...de átlag 130 alatt van/72 körül.
ez milyen?
Lego, és pontosan mit jelent a toxémia???Mit kaptál milyen gyógyit????És egyáltalán most akkor melyik érték ami még elfogadgató???
Még a kávét is elhagytam....
ja és kijött a migrénem , fáj a fejem, fél quarelin se segít sokat. :cry:
Vendég
 


Húúúúúúúú azért ennyire nem volt fontos! :shock:
Vendég
 


Szerda fél 12 genetikai uh!!! :) + video!!!

Királyság!

Randi a béjbivel! :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


lego
segíthetsz! próbálkozni lehet :lol:
egyébként valami ilyesmi kocsit szeretnék én is! nagyon klassz!:)

konkri
neked hogyhogy 22 hetesen kell menni genetikai uh-ra? (bocsi, de erről lemaradtam :oops: )
Vendég
 


nem tudom, miért mikor kéne?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


lehet, hogy nem is genetikai uh, csak sima... alapos uh...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


megy a punnyadás látom ezerrel, titeket is kikészít ez az idő???én együltömben el tudtam volna ma aludni....

vettem gatyót 8200 pézért....nem egy nagy szám, de elég jó. farmer és nagyon ronda kék színe van, de célnak megfelel....és még kinéztem egy zöld gatyót is azn még vacillálok...

Konkri drukk uhuhoz!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Genetikai uh, genetikai uh....ööö az mit is jelent? Mennyivel másabb mint a sima uh? Jó felkészült vagyok, mi? :oops:
De azért én is drukkolok ám!

Én holnap megyek dokibácsihoz terhesgondozóba. Megnézi az AFP eredményem meg a 18 hetes UHét. Kíváncsi vagyok most mennyivel mond többet mint szokott. Néha úgy érzem sokkal épületesebb és információdusabb a védőnőmmel találkozni mint a dokikkal. :?

Jelentem voltunk szombathelyi Brendonban. Vannak nagyon csini cuccok, de a pénztárcádnak is nagyon csininek kell lennie hozzájuk. :P Azért vettünk kismamaharisnyát (én egyre szavaztam de párom szokás szerint túllicitált és kettőt kaptam. valószínűleg félt hogy nem fogok beleférni a 3asba így vett egy 4est is :) ) Meg egy csecsemősapit. Nagyon édi...és nagyon picike!!!! Körülnéztünk babakocsi fronton is. Rémálom hogy mennyibe kerülnek. Láttam 119 000-ért is! :shock: Annak már tudnia kell lecserélni a gyerek pelenkáját...minimum.
Aztán bementünk a Baby shop-ba is. Na itt már azért elfogadhatóbbak az árak (csak itt nincsenek kismamarucik. De téli még a Brendonban sincs). Persze babakocsi téren nem nagy a különbség mert hát a márkát mindenhol meg kell fizetni. De az olyan dolgok, mint a szoptatóspárna azért 2-3 ezerrel olcsóbbak. Főleg ha van akció. Férjecskémmel kész katasztrófa vásárolni. Hamarjából vettünk egy babakocsit!!! Pedig nem terveztük én csak körül akartam nézni. De úgy belejött hogy már le is foglaltunk egyet. Valószínűleg holnap hozzuk haza. :D Mivel még nem tudjuk Dorián vagy Liliána lesz-e Kiscsirke világos narancssárgát vettünk. Nagyon cuki és téliesített, szóval tuti nem fog fázni a picúrunk, mikor az anyja a mániájával él és télen sétálgat (jaj remélem lesz hó!).

Nem tudom ti hogy vagytok a súlykérdéssel, de engem kezdd aggasztani a mérleg. 58 kg-ról indultam. Aztán a hányások idején voltam 57 és 56,5. Most 58,5 vagyok. Ez nem túl kevés? És étvágyam sincs valami nagy. Nem is értem. Azt hittem a kismamáknak nagy étvágyuk van.
:?

Na mindegy mára elég volt belőlem főleg így este. :o

Kép
móni86
 
 


Móni, ne aggódj a súlyod miatt, a félidőig normális, ha nem hízol semmit. Majd megindul. Én eddig 4 kiló mínuszban vagyok, igaz én nagy súllyal kezdek, de te tulajdonképpen súlyodnál vagy, az jó. Majd ezután megindul, a pici még alig 30 dekás, az utolsó hónapokban hízik igazán gyorsan ő is.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Jó reggelt!

Ami azt illeti tegnap szerintem én is meghűltem. "Kedves" kollégám állandóan kinyitja az ablakot én meg megfagyok. Szerintem tegnap 9órából 8órát tuti nyitva volt, most meg jól fáj a torkom és a fejem:( Remélem más bajom nem lesz. Éppen elég, hogy leszakad a derakam a hétvégi munkálatoktól.
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....morcogó vagyok ebben az időben azt hiszem. Megyek iszom egy forró teát!

bingii
 
 


Jó reggelt!

Bingii vigyázz magadra! Hát vannak ám faszok. Múlt héten az egyik nyanya kitalálta hogy becsukja az ablakot, mert megy a huzat a nyakára és inkább kinyitja a másikat... természetesen arról rám jött a huzat.
Reggel a vonaton gyorsan szerváltam egy üres helyet magamnak, de volt egy kiscsaj, aki 16 emberen ment át mire átadta neki valaki a tömegben a helyet, pedig szegénykének két mankó volt a kezébe...

Móni a súly miatt ne aggódj, sztem azért nem vagy éhes, mert valaki nyomja a gyomrod... :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri,

én igyekszem, de vannak olyan figyelmetlenek. Most nem is csak a terhességem miatt. Itt is huzatot csinálnak sokszor és nem érdekli őket, hogy másnak fájnak tőle a csontjai.

Egyik nap én is metróztam. Mikor felszálltam egyből mindenki a földet kezdte el bámulni, vagy belebújtak a könyvbe, újságba. Állt mellettem egy fiatal lány és nézett jobbra-balra, láttam rajta, hogy tök ideges, hogy nem adják átnekem a helyet. Aranyos volt:)
Amúgy ha 1-2-3megállót megyek úgyse fogadom el, mert tudok állni, de pl. múltkor is akkorát fékezett a metró, hogy hasból, mindenből meg kellett tartanom magam. Attól meg utána azt éreztem, hogy bekeményedtem és nagyon nem volt jó. Szóval csak ezért lenne jobb ülni.

bingii
 
 


Sziasztok, voltam diabetológián, hát ért + és - is....

+:
jó a vércukrom, megdícsértek

-:
hétfőn kapok 24 órás vérnyomásmérő kütyüt....evvan, 133/88 lett náluk, magas, bár nem értem, de mindegy, legyen kivizsgálva....ha gyógyit kapok, hát gyógyit kapok, csak ne legyen semmi baj, ja és fogytam, így +1-nél tartok, ami -2 a terhesség óta, és -9 a fogyókúra óta.
Vendég
 


Sziasztok!

Sokpihire vagyok kényszerülve, úgyhogy most internetre is futja....

Két hete kezdődött, durva görccsel, akkor elkeztem a lenkeis vitamint szedni, benne durva dózis Mg.Ca, stb... minden. Egy hétig ok. volt, de a múlt héten szerda este megint, akkor csak fekve nem görcsölt a hasam. Most bryophillum-ot szedek, nagyon hatásos, de a pihenést "nem úszom meg". Próbálok vigasztalódni, végülis az utóbbi két évben másra sem vágytam, mint hogy papíron utaljanak kötelező lustálkodásra, de azért ez így mégsem olyan poénos. Főleg, hogy a nagyobbak is léteznek.

Hétvégén volt tesóm kicsijének a keresztelője, hát ez most kimaradt. A tortát még meg tudtam sütni, de azt sem kellett volna.
Hát most éljen a dőzs!!!!

Aki tud jó könyvet, említse meg a címét! Sem agymosó maratoni tv-zéseket, sem reggeltől-estig zabákat nem szeretnék unalmamban, úgyhogy elő az ötletekkel lányok! MInden szóba jöhet, amit felpolcolt lábakkal lehet csinálni....


KOnkrinak nagy gratula!

Bingii, talán be kéne "szorulnia" a mögötted lévő ablaknak, valami véletlen folytán.....


Egy anyóka a vilcsin odaállt egy fiatal fickó fölé és azt mondta:

Fiatalember, megengedi hogy átadjam az állóhelyemet? :wink:

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu
 
 


Bingii:
A nyújtózkodás se hasznos ilyenkor, tehát ha tudsz, akkor ne is a lógón kapaszkodj.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri: előbb lemaradt, hogy naaaaaaaaaaaaaaaagy gratula!!!!!!!:) Hogy álltok a szervezéssel, mik a tervek?:)

Zsu: ha pihire vagy kényszerítve akkor tényleg vedd komolyan és remélem, hogy jobban leszel és nem lesz semmi gond!
Mi most vagyunk nagy Paulo Coelho lázban! Egy brazil író és nagyon jókat ír! Olyan elgondokodtatóak a könyvei!

bingii
 
 


tothzsu!
Nekem van egy pár könyvem, amit nagyon szeretek, leírom, hátha találsz valamit belőlük.
Rátz Zsuzs: Állítsátok meg terézanyut
Sáringer Károly: Nőt akarok! Válasz terézanyunak
Mindkettő nagyon humoros, én rengeteget nevettem rajtuk, és ha szeretd a humoros könyveket, akkor ajánlom még Sue Townsend: Adrian Mole sorozatát
Egyébként volt a gimiben egy barátnőm, akit Tóth Zsuzsinak hívtak :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Bingii, ne hagyd magad, nyugodtan szólj rájuk, hogy neked nem jó ha jön rád a hideg, és nem csak azért mert babát vársz, hanem amúgy sem. Ha melegük van, nyissák saját magukra az ablakot, ne rád.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Helloka!
Jelentem beindult a meló nekem, de azért bekukkantok. :lol:
Lafi: én már nem értek semmit,komolyan.Szerintem az nemvolt magas érték,akkor nekem miért nem raknak fel egy iylen kütyüt? :roll: Igaz,hogy mérem magam ált. óránként,de akkor is. Csütörtökön megyek az orvosomhoz,kíváncsi vagyok,hogy mit mond!
Zsu: vigyázz magatokra!!! Az az igazság,hogy mostanában nem jut időm a jó könyvekre,alig láttam könyvesboltot :cry: Ha mégis olvashatnám van,akkor Shakespeare-t olvasok :oops: Mit csináljak? Szeretem. :D De egy Coelho könyvet aszem én is kipróbálok.

Ma voltam az Árkádban, nem kaptam magamra semmi rongyot. Innen elmentem a Baross utcába, hát másra számítottam, de végül vettem 2 gatyót is, ja meg pocaktartó bugyit is! Most van 3 gatyóm :D

Az Árkádban egy szintén pocakos lánnyal ismerkedtem meg, ők ma mentek egy másik helyre genetikai vérvizsgálatra. Hááát, elbeszélgettünk erről a témáról. 40 éves volt, és nagyon sokat vártak erre a babára, érthető,hogy féltek a beszúrástól. Az ő vérmintáját Angliába küldik ki.

Egyébként meg nagyon elfáradtam, itthon pihentemegy fél órát, aztán amikor felkeltem, éreztem a derekam, medencém. Már majdnem megijedtem. Azóta bejáratódtam, de ma már nem dolgozom, pihizek.
Sokat iszom teát, gyümit-teát. Valószínű azért is,mert láttam,hogy Pandácska mennyire jóízűen kortyolgatta. Tegnap Anyumnak is csináltam, őt is megfertőztem.
Vendég
 


Helloka! Lafi 10 perc múlva látja a Bébijét!!!!!!!!!! Irigy disznó vagyok... Lennék most a helyében... :)

A kütyü meg majd megmutatja, hogy semmi gond a vérnyomiddal...

Zsu: Vigyázz nagyon magadra és pihizz sokat, még ha nehéz is!!!

Én is készülök már az Árkádba egy ideje, a héten csak eljutok. A héten el kell mennem terheléses vcukorra is... Nincs sok kedvem hozzá... Majd szerintem csütörtökön...

Megkérdeztem egy lányt, miért futkos minket körbe a nyuszink musszogva. Azt mondta NAGYFIÚ lett és udvarol nekünk. :D Hát nem édes... Ja ígértem képet, na most dobok az összes dögömről...

Na ha Nyuszmóval kezdtem, íme Musztafa:

Kép

Kutymók: Kisebbik hátul (Kicsi - fantáziadús névvel megáldva)
Nagyobbik fekszik (Vacak névre -nem- hallgat).

Kép

És végül a legbüdibb: A görke, Muki a neve (mert makog :) ) Itt épp alszik el... Valószínűleg csak én nem hagytam. :D

Kép

És mire mindezt megcsináltam, Lafi már 10 perce nézi a Babáját! És már valószínűleg a nemét is tudja... :D

Kép
Kép
sleepin
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?