Jó reggelt Csajok!
Valaki reklamált fotót, most nem nagyon volt időm és kedvem pózolgatni
, de úgy néz ki, h november 17-én esküvő
Most amúgy is cidris vagyok már megint. Tegnap ikeába voltam, vásároltam egy csomó mindent. Azt már megszoktam, hogy a sok séta után fáj a hasam, de már nem esek kétségbe és ez már sokat segít. Ilyenkor mindig pihenek és megnyugszik a hasam. De azt már tudom, hogy a corás, auchanos nagybevásárlásokat már nehezen bírom. Előtte jól be magne bzem magam. No de folyt. szóval vettem polcokat, állólámpát, amit én otthon egyedül össze is szerlegettem, jó fárasztó volt, főleg h a 140es polcot ülve nehezen szereltem
de megcsináltam, s mire az uram haza ért ott volt a sok minden új dolog. Hát belátom, nem fogok sose bekerülni a lakáskultúrába, de azért mindig kitalálok valamit.
Na most kicsit megnyugodtam, mert mocorgást éreztem. Ugyanis tök féltem, ahogy tegnap kihúztam a régi állólámpát a villájában "maradt" egy kis feszültség, és ehhez ahogy hozzáértem picit megrázott és tök megijedtem, hogy most mi lesz. A babát megrázhatta jobban? De látom megkapta a reggelit és felébredt...
Kismamanaci: néztem hétvégén a canda-ban, de egyik sem győzött meg. Nekem a két corás gatya bejött. A farmer 8500, a fekete vastag szövet 6500 ft. Viszont szterintem belefoghatnánk kismama kabát gyártásba, sztem lenne rá kereslet
Én most a kigombolva hordom a farmer kabátot, rajta poncsó... mondjuk így reggel senki nem vette észre a hasam a vonaton, vagy legalábbis mindenki olyan sudribunkó volt, hogy nem adta át a helyét...
Vörösbegy: a derekammal én is küszködök. Azt hittem, hogy sokadik gyereknél ez már nem így van... Pedig éjszaka pont te jutottál eszembe mikor felébredtem, hogy te biztos jól alszol a párnáddal
Úgy izgulok, ma felhívom a dokit a genetikai uh időpont miatt... és lesz film is
juuuuj.
Lafi te mikor mész a savoya parkba?