Sziasztok!
Köszi a gyógymanókat! Samuhoz odaértek, ő már nagyjából túl van a dolgon. Masszív nátha, valószínűleg a torka is piros lehetett, de a láz és a köhögés elmaradt - szerencsére. A rossz az, h mi is elkaptuk, így most mi vagyunk dögrováson Balázzsal - durva torokfájás, nátha, zsebkendőfogyasztás.
És a kicsifiam megtanulta magának kiszívni az orrát orrszívó porszívóval
Igazából sohasem félt tőle (mármint a porszívótól, meg az orrszívástól sem), elég hamar rájött, hogy ez segít neki. De most (ennél a náthánál) sok esetben ő kezdeményezte az orrszívást: odaállt a porszívó mellé, és elkezdte beletenni az orrszívó szerkezetet a csőbe. És ma bekapcsolt állapotban odaadtuk a kezébe, ő pedig tartotta az orrlyukához. Kész vagyok tőle
ja, és kifújja az orrát a papírzsebkendőbe is. Mi mindenre jó egy nátha...
Köszönöm a nevében a másfeles köszöntéseket!
Katának pedig én is boldog másfelediket kívánok!
Immunerősítés: én most kipróbálom a Béres cseppet erre a célra. 3 gyerekes barátnőm ajánlotta, tavaly ősszel-télen minden nap ezt adott a gyerekeinek megelőzésre, és semmi komolyabb betegséget nem is szedtek össze. Oscillo... bigyó is van itthon, ez sem rossz ötlet.
Edith, Krisztának heti egy adagot egyszerre adsz majd?
Pöttyök a lábon: Samun elég gyakran voltak olyan pöttyök, amiket írtál, Barbi. Kicsi piros, picit érdes felületű. Ez csalánkiütés. Bármitől lehet. Mostanában már kevesebb van Samun, meg most épp talán egy sincs, de sokáig folyamatosan volt rajta valahol (leggyakrabban a lábain, kezein, de előfordult a hátán is), és nem tudtam rájönni, h mitől. Két dolog szinte biztos: a csokira reagál így és az apró magvas gyümölcsökre - de ezekre sem mindig. Aloe zöld krém nálunk is nagyon hasznos, tkp másnapra lehúzta.
Flórának, Marcinak, Szoninak és Zsombinak mielőbbi jobbulást kívánok! Úgy tünik ez a hirtelen lehűlés egy kicsit megzakkantotta a babákat! Remélem, h mindenütt csak egy gyors lefolyású nátha jelentkezett be...
Edith, ügyes voltál a zakuszkával! Sógornődön pedig ne rágd magad! Nekem is neki kellene állnom... Imádjuk a padlizsános kajcsikat.
Az új(abb) autótok nagyon pofás darab- és ebben aztán bőven el fogtok férni. Nálunk Balázs szerelmese ennek a típusnak.
Nekünk is kombink van, de a fő szempont a választásnál nem az volt, h beleférjen a babakocsi, hanem a repülőmodelleknek legyen elég helye
Zsuzsi, Szandi tényleg nagyot változtatott a nappali alvási szokásokon. De ha ez az éjszakai alvások nyogalmát is jelenti, akkor ez jó.
Edit, fiad milyen volt 2évesen? Én is nagyon kiváncsi vagyok, vajon Samu mi mindent fog tudni fél év múlva.
Megyek, mert késő van, holnap pedig dolgoznom kell menni.
Ré