Sziasztok!
Brigó, Noémi: pontosan ez!
Nagyon komoly játék! Zsombi szereti? Kiara DJ lesz, egyenlőre úgy néz ki! Pontosan ott, ahol Lidi táncoslány!
(Bocccs Ante, ezt nem tudtam kihagyni)
Brigó: most elszégyeltem magam!
Boldog 10.-et Zsombinak! Mekkora nagy fiú már!!! Ő a legidősebb köztünk Máté után? Mindjárt 1 éves!
Ja, nem is meséltem, az ebédemnél kinézte a csaj a számból a kaját, így kapott kis sajtit rágcsálni, aztán meg egy nagy szelet paprikát. Azt az arcot látnotok kellett volna! Fanyalgás, aztán meg el sem lehetett tőle venni. Na olyan képem már van, csak képkicsinyítőm nincs!
Kettéhajtotta a paprikát, és betömte úgy a szájába, hogy alig látszott ki belőle valami, és vigyorgott mint a vadalma. De ügyesen lecsócsálta a héjáról azt a kis húst.
Viszont mai főztöm ugrott a kukába. Rizses párolt zöldséges turmix, sajttal, kis sóval, petrezselyemmel, olivaolajjal. Szerintem tök jó volt, de ő 2 falat után nem volt hajlandó kinyitni a száját!
Így üvegeset kajáltunk megint!
Amit Rena feltett, abban volt, hogy ha 20 edényt összekensz + turmixot + mindenfélét, és órákig kotyvasztod neki azt az 5 kanálnyi kaját, akkor nem fogja megenni!
Noémi: Most van a "minden összejön egyszerre". Persze jó dolgok, csak így anyagilag kicsit sok lesz. Viszont a 4. barátnőmmel is ma beszéltem, ha az esküvőre nem is tud haza
jönni Spanyolból, a keresztelőn itt lesz. Ennek nagyon örülök11111111111111111111111111111111111111111110000000000012q. (így négyen voltunk nagyon jó barátnők: 1: olaszo.-ban, 2.: spanyolo.-ban, 3.: itthon - keresztlányom anyuja, Kiara keresztanyja, 4.: én - szóval jól szétszóródtunk
) de legalább lesz hová menni nyaralni majd!
Zenélős játékok:
na igen, egész nap! Apa nállatok is biztos elvágott egy kábelt, hogy "véletlen" elromoljon! Csak tudnám én is, hol vannak azok a drótok!
A másik, kb. 2-3 hete a csajszival lehet indiánozni!!!!!! Tudjátok, amikor valaki hangot ad ki, és a kezét meg hol odateszi a szája elé, aztán elveszi, és ezt sokszor! (Na a magyarázatot a gyerekjátékokhoz sem velem fogják iratni )
Elkezdem neki a szájához rakni a kezem, és már mondja is, hogy: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, én meg csinálom a szájánál, ő meg akkorákat röhög, hogy abba kell hagyni, és csak akkor tudom folytatni, ha kiröhögte magát!
Édes! Le is videóztam múltkor, majd felrakom valahová!
Üdv.