Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Voltam 12 hetes uh-on, minden rendben van és nagyon úgy tűnik, hogy KISÖCSIT várunk!!

Kép

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Patricia! Nagyon szupi ez a kép!!! Gratula a kis fütyishez!

Pusszantó Mindenkinek!
Vendég

Gratula kis pöcsihez :)))
Jól sikerült kis kép ez :lol:
csucsu05

Sziasztok!

Patrícia
Milyen jó nektek, hogy ilyen hamar megmutatta magát a kistesó. Nálunk nem látszott semmi, ezért remélem, hogy lány. :wink:

Tegnap voltam AFP-n. Csak jovo héten lesz meg az eredmény, de remélem minden rendben lesz. Tegnap is megnézte uh-n, igazi kis orokmozgó.

Képzeljétek, tegnap Ádival is voltunk urológusnál. Már másfél éve jártunk hozzá, kellett "tornáztatnom" a futyién a bort /furdés kozben hátrahúzni, és bekenni krémmel/. Megdícsért a doki, hogy milyen szép már neki, csak egy ici-pici helyen tartotta egy ici-pici hártya, és azt "lefejtette" neki. Úgy sajnáltam szegénykémet, mert le kellett fognom. De egész jól viseli, elijesztett a doki, hogy elofordulhat, hogy két napig nem fog tudni pisilni, akkor majd hátra kell húznom a bort, és azt ott tisztogatni neki, meg borogatni.
De szerencsére csuri van rendesen, csak mára egy picit piros lett neki, és mintha meg lenne egy kicsit dagadva. Próbáltam hátrahúzni, de nem engedi /mondjuk megértem/, így aztán csak kívulrol kenegetem,és kamillába lógatjuk. :oops: Ez nagyon tetszik neki :lol:

Tegnap este megint oklendeztem. Már igazán elmúlhatna.

Puszi mindenkinek. :P
Vendég

Carpediem: lassan elmúlnak azok a rosszullétek és jól leszel.
Amúgy a kamilla tényleg segít még így lógatva is. Azrt dagadt be mert megpiszkálta a doki neki. Az elfog múlni 1-2nap alatt.
csucsu05

Mindenkinek szép napot :lol:

Ma van a kislányom névnapja :lol:

Puszi: Era

Kép
csucsu05

Bocsika, hogy idepofátlankodok, de olvasni mindig szoktalak benneteket, és kiváncsi lennék mi van Mártival.

27-re volt előjegyezve uh-ra, de még nem jött, és aggódtam.
Tud valaki valamit róla????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Csucsu
Remélem igazad lesz, már elegem van a hányásból.
A kamilla tényleg segített. Már nem piros a kis kukija, úgy tunik, túl vagyunk rajta. :wink:

Judy
Te még ide is tartozol. Sajnos nem tudom, mi lehet Mártival. Nagyon sokan kezdenek innen eltunni.

Lányok GYERTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok én is!

Szilvi! Szegény Ádám! Szerintem sajnos mi is át fogunk esni valami hasonlón, mert nekünk sem 100-as a fitymánk! :cry:

Sziasztok!

Zsu! Ne aggódj, menni fog a vezetés egyedül is! Aki raftingolni el mert menni, az vezetni is tud! Ügyi vagy TE! :wink: :lol:

Képzeljétek ma reggel voltam dokinál ami nagyon lehangoló.
Úgynéz ki, hogy gombát kezelünk, 8 hétig áll a babaprojekt :cry: és 2 hétig semmi szex. Apa is én is szedegetünk kapszulákat, őt kenni kellén meg hüvelytabblettázok is. 6 hét múlva kell visszamenni.
Szóval most nagyon szomorú vagyok, mert megint lőttek annak a tervemnek, hogy májusi babám legyen. De most az a legfontosabb, hogy ebből kikezeljenek és egészségesen kezdjünk neki ababának majd.
A jó viszont az volt, hogy mondtam nézzük meg van-e domináns tüszöm, és a jobb petefészekben látott egy 17mm -es domináns tüszőt.

Puszi Mindenkinek és ÍRJATOK!!!!
Vendég

Bocs a Zsu-s hozzászólás nem ide akart jönni! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok és maradoki s köztetek ha nem baj??? A baba marad nem kell elvetetni átbeszéltük apával.
Voltam uh-n ahol 3 mm -es élő embriót talá
ltak ez szerintem elég kicsi az olvasaott adatok alapján mert az uh szerint 5 hetes és 6 napos voltam hétvőn piri szerint meg 6 hetes 3 napos valahogy így. Ja és találtak egy 48 mm-es folyadékkal teli ciszta szerű valamit ami elzárja a jobb oldali petevezetékemet ha jól emlékszem ez miatt majd 20-án kell mennem uh-ra. A doki azt mondta hogy ez csak a terhességi sárgatest változástól alakult ki.
Hányinger nem minden nap gyötör úgyhogy elvagyok vele.
Képzeljétek megingázott a sógórnőm és kimutatta hogy lesz azaz van 2 fiam és a harmadik gyerekünk lány lesz hát ebben nagyon reménykedem.Nála bevált az inga neki egy fiút és egy lányt jósól.Mikor ma megmondtam anyósnak hogy a baba mégis m,arad nem lesz abortusz elkezdett sírni.olyan megható volt.

Na megyek ígérem mostmár sűrűbben jövök.

Sziasztok

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok!

Márti
Orulok, hogy rendezodtek koztetek a dolgok, és mégis megtartjátok a picit. Drukkolok, hogy kislány legyen.

Krisztinka
Sajnálom, hogy szunetelnetek kell, de legalább egészségesen foghattok majd újra a babaprojekthez. És az tényleg nagyon jó hír, hogy van érett tuszod. :lol:
Vendég

Márti!
Gratulálok és nagyon örülök hogy minden oké!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Márt de jó :) Tutti lány lesz :lol: Amúgy az ingát én is kb egy hete hallottam. Nem is mertem ide leírni nehogy kinevessetek. De akinek megcsináltuk eddig bejött. Örület !!!

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Újra itt :lol:

Remélem, mindenki jól van! A babára vágyóknak sikeres hónapot, a kismamáknak meg kellemes babavárást! ;)

BARTIKA: Te már nagyon rég jártál itt, remélem, azért majd valamikor újra benézel, és hírt adsz magadról, hogy mi újság.
BETTI: Megtaláltalak az iwiw-en, remélem, nem baj. Nagyon édes kislány Réka :) Ha esetleg nem szeretnéd, hogy benne legyen a fényképe a táblázatban, szólj nyugodtan! Ciklusodban hol tartasz?
KRISZTA: Láttam, törölted magad a felhasználók közül, én ennek ellenére nem vettelek ki a táblából, remélem, majd valamikor visszatérsz közénk :)
ERA: Üdv köztünk :) Mielőbbi babásodást!
KRISZTINKA: Várom a képeket a nyaralásról, és a mielőbbi pozitív teszted :wink: Sajnálom ezt a kis szünetet, de nemsokára Te is babás leszel :) Gergővel mi újság? Sokat beszél már?
KUBOKA: Remélem, hamarosan a Te pocakodba is beköltözik valaki ;)
MÁLNA: Rólad is rég olvastam már! Tessék jelentkezni!
ÁGI: Dominik biztos már jó nagyfiú! Babprojekttel hogy álltok?
JUCA: Örülök, hogy letelt a várakozós időszak, és most már újra próbálkozhattok! Mindent bele :wink: Jól telt a nyár? Kinga jól van?

KISMAMIK
:
Ki, mikor megy UH-ra, dokihoz, védőnőhöz? Ha vannak képek a pocaklakóról, méretek, eredmények, írjátok ám meg! :)

ANDI: Lassan már félidőnél tartasz! Hányinger, hányás üldöz még?
SZILVI: Halkan gratulálok a kislányotokhoz! Bár én biztos vagyok benne, hogy az lesz, mert ha fiú lenne, már látszana a fütyköse :wink: Dóra lesz a neve?;)
ILDI: Tudom, hogy egy másik topikba szoktál írni már, de azért ha erre jársz, írj pár sort, hogy mi újság Veletek! Bence várja már a kistesót?
JUDIT: Itt is gratulálok az UH-hoz! Örülök, hogy Neked úgy néz ki sikerül telejsíteni az álmod :wink:
PATRÍCIA: Hogy telnek a babavárós napok? Gratulálok a 2.tökibogyóhoz :)
ÉVI: Neked talán még nem gratuláltam a pocaklakóhoz. Kellemes pocakosodást kívánok! Hányinger?
HÉDI: Örülök, hogy sikerült összehozni a kistesót! Milán tudja már?
MÁRTI: Örülök, hogy rendeződtek a dolgok a férjeddel. Kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd, és kislány lakjon a pocakodban :wink: Fiúk jól vannak?

Szóljatok, ha valakinek ki kell egészíteni a táblázatot! Majd később felteszem, de most valamiért nem sikerül csatolni.

RÓLUNK: Pici fiúcska szépen növöget. A 18.hét óta érzem a mocorgását. Sokat rugdós, sokkal aktívabb, mint Peti volt. Eddig 4kg-ot híztam, viszont a pocakom hirtelen lett nagy, félidőig szinte alig látszott. Legközelebb szeptember 17-én megyek dokihoz UH-ra.
Vendég

Kép Kép
Vendég

Fix.b!
Örülök hogy visszatértél már sokszor gondolkodtam mi lehet veletek!
Persze hogy nem baj a kép sőt köszönöm!
De miért nem jelőltél be az iwiwen? :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Fix.B: Köszönöm láttam betettél a táblázatba. Örültem neki. Még a férjemnek is megmutattam. A ciklusom 28-29nap. Annyit kellene javítani, hogy a Szabina lányom nem 2,5éves hanem 20hónapos. De a többi adat szupi. Köszi mégegyszer :lol:

Kép
csucsu05

BETTI: Pótolnám a jelölést, de most már nem lehet mail cím alapján keresni, így nem talállak :oops:
Vendég

ERA: Bocsi, 1,5 éves akart lenni :) Javítom..
Vendég

fix.b: Köszi :lol:

Kép
csucsu05

FRISS TÁBLA:

Kép Kép
Vendég

sziasztok!

Nagyon fáűj a fogam és úgyérzem ma ebből gyökér kezelés lesz! ilyenkor adfnak fájdalom csillapítót és ha igen veszélyes?

Betty!
ÖrülöK HOGY JÓL VAGY . mERRE JÁRTÁL HOGY RÉG ÍRTÁL
Bocs de a gERGŐ BELENYÚLT A BITYŰZETBE.
A táblába az uh szerint április 20 a kiírt időpontom és szept.20-án megyek uhra újra

Kép
Kép
Kép
márti80

MÁRTI: A szülés várható időpontját javítottam, az UH időpontját már beírtam a táblába :) Nem jártam semerre, csak elég sűrűk voltak a napok, sok minden történt, így nem tudtam jönni. De most már ahogy időm engedi, írok. Kimondottan a terhesség alatt használandó érzéstelenítőoldatok állnak már rendelkezésre, így nyugodtan elmehetsz fogdokihoz, nem veszélyes a baby-re.
Vendég

Szia Betti!

Üdv újra itt!

Nagyon szjúpör a tábla. Én annyit kérnék segítségként, hogy áruld el, hogyan lehet excelt feltenni a babanetre (már ha ez excel), mert én is szeretnék táblát gyártani a "vetélős" topikba. Igény van, csak mindenki amatőr, meg lusti :-)

Köszi.

Kinga jól van, még nem jár, nyár mozgalmas volt, 1 hétig voltunk a Balcsin nyaralni. És most hiányolom a meleget, majd lefagy a talpam brrr. :twisted: :evil:

Peti várja már a tesót?

tjuca

JUCA: A táblázatot excelben csinálom, és utána alakítom át képpé. Ha kész vagy a táblázattal, jelöld ki az egészet, majd nyomd meg a Shift-et, és tartsd lenyomva. Menj arra, hogy SZERKESZTÉS-KÉP MÁSOLÁSA, és ott jelöld be azt, hogy MINT NYOMTATÁSKOR. majd OK. Utána elengedheted a Shift-et, nyitsd meg a Power Point-ot, és oda másold be (jobb egér-beillesztés), majd mentsd el képként (jobb egér-mentés képként). A fájl típusa JPEG fájl legyen. Utána már csak le kell kicsinyítened valamilyen programmal 600x600-as méretre, és fel tudod rakni képként. Lehet, kicsit bonyolúltnak tűnik, de szerintem menni fog. Ha mégsem jön össze, akkor küldd el priviben az excel táblát, én meg visszaküldöm képként.
Örülök hogy jól telt a nyár, biztos Kinga nagyon élvezte a fürdést :) Peti teljesen ki van cserélve, ha gyerekek közt van, így biztos vagyok benne, hogy jól ellesznek majd a tesóval :)
Vendég

Sziasztok!

A múlt héten csütörtökön és pénteken egy-egy alkalommal rózsaszínű váladék jött kii belőlem és megijedtem ezért felhívtam a dokiimat aki azt mondta a terheséggel jár pihenjek sokat .

Szerintetek mitől lehetett?

Ma elkezdődött az ovi már nagyon várta a Viktordi de így a GERGŐ NNAGYON UNCSIZIK ITTHON NYÁRon MEG A 3 HÓNAP ALATT SZÉTSZEDTÉK EGYMÁS IDEGEIT ANNYIT KÖTÖszködtek egymással:
bOCSI DE A BIL. NÉHA SZARAKSZIK ÉS BE SÍPOL LEHET KI KELL CSERÉLNI.

Na megyek majd még jövök

Kép
Kép
Kép
márti80

Márti80: Ne izgulj és pihenj tényleg sokat. Az ilyen tünet valóban elő szokott fordulni. Nálam is volt a lányomnál. Pihentem nem erőltettem meg magam és nem is volt baj. Majd az első harmad után ez elmúlik. Addig ilyen előfordul. Nyugi és puszi: Era

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Betsy
Orulok, hogy újra koztunk vagy. Hogy csinálod, hogy csak ilyen keveset híztál? Én már 2,5 kg + nál tartok, de most, hogy pár napja már elmúlt a hányós idoszak /halkan mondom/ félek, hogy tobb fog rajtam maradni.
Jó lett a tábla. Annyit javítást kérnék, hogy Ádám már 3,5 éves . Koszi.

Most egy picit szomorú vagyok. Ádi tegnap megkezdte az ovit. Szerencsére tetszik neki. Tegnap volt ugyan egy kis putyorgés, de ma már nem. Nekem nagyon hiányzik. Mióta megszuletett, álladóan velem volt. Olyan ures a ház nélkule. : :cry: : Nem találom fel magam, pedig annyi dolgom volna.

Márti
Ne aggódj, ez nálam is volt az elso hetekben. Kb. két hete takarítottam a furdoszobát, elég sokat nyújtózkodtam, és délután,pisi után, ahogy megtoroltem/bocsi/ valami sárgás-barnás jott ki. De a bugyin nem hagyott foltot, csak ha megtoroltem. Nagyon megijedtem, aztán csak pihentem. Szerencsére nem jott tobb. Lehetséges, hogy megeroltettem magam?
Vendég

SZILVI: Nem csinálok semmit különöset, elég sokat eszem, viszont az anyagcserém is elég gyors. Félidőig 1kg-ot híztam, de utána 5 hét alatt jött fel 3kg. Szóval még csak most fogok igazán hízni :) Örülök, hogy tetszik Ádámnak az ovi. Biztos nagyon rossz nélküle, de sajnos előbb utóbb el kell őket engedni :(
Vendég

Carpediem: A kisfiad biztos élvezi, hogy gyerekek között van. Bár én is előre félek mi lesz ha a kislányom oviba megy. Engem jobban megfog viselni azt hiszem mert mióta megszületett mindig velem van-volt. De ez az élet rendje. A kisfiadnak biztos nagyon jó új emberkéket megismerni.

Kismamák!!!!!: Ne tessék gőzerővel takaritani(fürdőszobát sem ) Nem kell, hogy köjálos rend legyen otthon mikor babát vártok. Nyújtózkodni mág pláne nem lehet. Megvár az a takaritás nem kell erölködni. És ha nem lesz patikás rend akkor sincs baj. Ezt mindenki megérti. Ha valkinek nem tetszik akkor segitsen be. Szóval minden kismama pihenjen sokat!!

Puszi nektek: Era

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Az elobb hívtam a dokimat, rendben van az AFP-m. Úgy orulok neki. Legalább valami jó hír mára.

Drága kisfiam tegnap este az ágyban sírás kozepette kijelentette, hogy nem megy oviba, mert már nem szeret.
Na, ennyit az ovirajongásról. :?
Reggel is sírva kelt, nem akart menni, aztá még az oviban is csak rajtam csungott. Majd meghasadt a szívem, :cry: úgy sajnáltam. Legszívesebben hazahoztam volna, de meg kell szoknia, ez az élet rendje. Hazajottem, és ismét bogtem egyet.

Remélem, minél elobb túljutunk ezen a helyzeten.
Vendég

Carpediem: De jó :)))))) NA akkor most, hogy jó az afp-d megnyugodhatsz :)))

A kicsi fiadról meg annyit én majdnem sirva fakadtam , ahogy leírtad mi van vele.
Idővel meg majd nem tudod őt elrángatni az oviból a sok barátjától. Ez természetes, hogy most igy érez most fogta fel, hogy el kell tőled távolodjon egy kicsit. Na meg ott van a kistesó is ő mindig veled van. Pár nap és hozzászokik de tudom milyen rossz lehet neked. Fel a fejjel és puszi a két lurkónak :)))

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Carpediem!

Nálunk is sokáig tartott míg tavaly a Viktort szoktattuk az oviba majdnem 3 hétig bejártam vele de egyik reggel a párom vitte és csak úgy drasztikus volt jött a dadus és felemelte az ölébe és bevitte,a kis csoportosok közé a gyerekem rúgott ütött de beszokott minden nap egy kicsi sírás volt az ovónő szerint kb 1 percig aztán,b feltalálta magát most alig várta hogy kezdődjön az ovi.

Csucsu!
Mi lett az inga eredménye? Elárulod?

Ma megvolt a nagy gyökérkezelés még mindig sajog az ínyem azt mondta a dokinő hogy sajnos adnia kell érzéstelenítőt mert má
shogy nem fogom kibírni így is fog fájni de nem annyira hát igaza ávolt.
Holnap megyek a védőnökhöz a beutalókér és a kis könyvemért.

Na megyek mert a gyerekeim kint játszanak az esőbe , hidegbe

Sziasztok!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Ez az inga azt mutatja meg mennyi gyereked lesz. Azt nem mikor. De megnéztem és egy lány (ami már megvan) és egy fiú. Tehát ha minden igaz és hiszek az ingában akkor lesz még egy babó.
Remélem hamarosan meglesz a béby :)))

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Márti! Nagyon örülök, hogy rendeződtek a dolgok a férjeddel! Mostmár reméljük boldog és problémamentes babavárás van előtettek!

Bettsy! De jó, hogy jöttél! De rohan az idő, már 26 hetes is elmúltál! Lassan majd drukkolhatunk, hogy mikor indul be a szülés! Na jó azért a decembert még megvárjuk vele!!!! :lol: Mi jól vagyunk, köszi! Gergőm nagyon nagy huncut. Beszélni még nem akar sokat, valószínű ebben is apára ütött, mert ő is elég későn kezdett el beszélni. DE azért már próbálkozik.

Csucsu! Ezt az ingás dolgot hol csinálják???

Szilvi! Hát most neked nem lehet könnyű! Nekem is szívem szakad meg, ha arra gondolok, hogy majd Manót oviba kell adni!

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Ktrisztinka!

A bal kezed fejénél kell lógatni a hajszáladon a gyűrűdet és ha vízszintesen mozog fiú ha körkörösen akkor lány a baba neme . Nekem kétszer fiút mutatott majd harmadjára is elindult és lányt jelzett és megse akart állni az inga , tehát nem lesz több gyerekem csak 3.

Ma voltam, a védőnőknél megkaptam a kiskönyvemet és a beutalókat csak nincsenek le pecsételve így még mennem kell a háziorvoshoz is le pecsételtetni nagyon megkavarták ezt az eü-et

Na megyek mert épp palacsintát akarok a fiúknak sütni. Ja meg vissza kellene mennem a fogorvoshoz mert hiába gyökérkezelt tegnap ma újra fáj a fogam.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
márti80

fix.b.!
EZ GYÖNYÖRŰŰŰ EZ A TÁBLA!!!!!
HŰŰŰŰŰŰHA!!! ANNYIRA SZÉP! Nagyon ügyi vagy!!!!
Köszönjük!!!

Márti!
Sajnállak a fogorvosért! Tudod, én őrülten tudok rettegni tőle, még baba nélkül is. Sajnos jövő héten nem kerülhetem el, mert van egy gyökértályogom, ami idnőként a szám felé kilyukad :( ez azért mégsem maradhat így... :roll:
Jobban vagy már? Nem fáj?

Krisztinka!
Szuper, hogy egészséges lesz a kisbabád és nem kell majd azon aggódnod, hogy a gomba miatt baj lehet. CSak szutyog dolog a várakozás, még a türelmeseknek is... Szurkolok! :D

Carpe!
Túl lesztek ezen az időszakon. Ez az időszak inkább téged visel meg, mint őt. De annyira szívszaggatóan tudnak sírni, meg az anyaaaaaaaa ne menj eeeeeeeeel, hogy az ember kész van. SZívem szerint én ilyenkor mindenkire tojva megfognám és elvinném onnan. Volt hogy megtettem. És olyan is volt, hogy én maradtam. Nem vált be. Hetekig utána csak rosszabb volt, mint amikor "belöktem". Azt mondják az okosok, hogy alakíts ki valamilyen dolgot, pl. mindig ugyanazt mondod (pl sietek) adjál 1 vagy 2 vagy akármennyi puszit és menj. És mindig ugyanet csináld. Nálunk a sírós időszakban a jutalmazás (kapott du. valamit) is bevált, ha nem sírt. Meg azt is mondják, hogy hagyjál neki ott valamit, ami a tied.

Juca!
El sem hiszed, mennyire izgulok értetek. Az én kicsim akkortájt lett, akior a ti elvesztettétek a kicsikéteket. Sokat gondoltam Rátok akkor és azóta is és nagy drukkeretek vagyunk!!!!!!!!! :wink:

Márti!
Gratula a kis túlélőhöz! Szerintem az a néhány napos eltérés a baba kora és mérete között egyáltalán nem számít. Emiatt ne aggódj! Sőt, ha belegondolsz, egy ilyen pici manókánál ha csak 1-2 mm-rel odébb teszi az x-et a doki, már mást mér. :roll:

Kép
Kép

mpatr

Krisztinka: Otthon te is megcsinálhatod. Vegyél egy tűt fűzzél bele cérnát. A cérnás felénél fogd meg és a tűt tedd a csúklodhoz. De ne érjen hozzá felette legyen. Az inga elkezd mozogni ha kerek alakban mozog akkor lány ha jobbra balra vagy felfele lefelé egy biztos nem körbe akkor fiú. Ha egy kijön akkor vidd ki oldalra az ingát a csuklóddal állits meg és utána lassan vidd vissza ha tovább mozog akkor lesz még gyereked.Ha megáll akkor nem lesz több gyerköc. Én nemigen hittem benne de van a sogoromnak 4gyereke van és kijött neki is. Egy öreg néni mondta aztán itt a babaneten is hallottam róla. Lehet nem is igaz de legalább jó móka. Egy biztos egy lány jött ki és egy fiú. Ja és van egy rokonunk neki sajnos nem lett gyereke (de ez hosszú miért) Szóval neki megse mozdult az inga. Hát nem tudom majd kiderül :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Felteszem a friss táblát, mert mos egy darabig nem leszek. Hajnalban indulunk nyaralni, és csak 16-án leszek ismét internet közelben. Addig legyetek jók, vigyázzatok a gyerkőcökre, pocaklakókra, Magatokra!:)

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Bettsy! Jó nyaralást!!!!! Hová mentek???

Csucsu! Meg sem merem csinálni, félek ,hogy rossz lesz a vége. :?

Mpatr! De jó, hogy jelentkeztél! Magadról nem is írtál, hogy hogy vagytok!

Pusszantó Mindenkinek!!!
Vendég

Fixb: Nagyon nagyon jó nyaralást kívánok. Pihenjetek sokat :)

Krisztinka: Dehogy lesz rossz a vége. Optimistának kell lenni. És ha itt vagy akkor csak optimista lehetsz. Ha nem jön be akkor majd azt mondod ez kamú. De ha bejön akkor majd jót nevetünk. Ok?

Kép
csucsu05

Krisztinka, rosszullét múloGAT, még nem maga a tökély de alakul. Lassan elkezdek újra dolgozGATni.
Elhiszem, ha már kételkedő vagy, de bátran játsz ingásat. Úgyse úszod meg a babázást :lol: :lol: !!!!

Kép
Kép

mpatr

SZiasztok LÁnyok!

Nem tudom emlékeztek-e rám, régebben irogattam. Működik a telepátia, mert azóta nem jártam erre, most bekukkantottam és látom Fix.b hiányolt!

Gratulálok a kismamiknak! Olyan jó, hogy ilyen sokatoknak viszonylag hamar sikerült!
Nálunk sajna azóta sincs kistesó. Mivel eltelt 6 hónap, júniusban bejelentkeztünk a Kaáliba. Ugye én endos voltam, így már szóba álltak velem 6 hónap után is. Hornomvizsgálat, UH és petevezetékátfújáson vagyunk túl. Sajna az egyik petevezetékem már nem átjárható. MOst kaptunk Clostyt, hogy stimulálják a jobb oldalt, hogy minden hónapban érjenek benne tüszők. Reménykedem... De valszeg nem csak ennyi a baj, mert ilyen erővel sikerülhetett volna már január óta. Minden ciklus közepén a peteérés után 3-4 nap olyan görcseim vannak, hogy néha Cataflámot kell bevenni, pedig én bírom a fájdalmat. És ilyenkor vérezgetek is. A 3. napi labor nem mutatott ki semmit, rendesen van peteérésem is. Most megyek a 20. nap környékén, hátha progeszteron alacsony. Erről hallott már valaki??? Hogy a progeszteron lenne felelős a középisőd görcsölésért? Kicsit el vagyok kenődve e miatt.
Mindenkinek jó pocakosodást!
Ja és megcsináltam én is az ingázást. Banyek, az első lány kijött, majd mutatott még egy fiút és még egy lányt!!! Ámen... :lol:
Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika: Akkor nagy lesz a gyerek-sereg nálatok. Lehet a következő terhesség ikres lesz :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

BAsszus megcsináltam az ingázást, most és kijött elsőre a fiú! NA de képzeljétek másodikra megint fiú és harmadikra egy lány. A negyediknél meg sem mozdult a karikagyűrűm. DE mindegyiknél nagyon erősen kilengett vagy körözött! Nem hiszem el! Kíváncsi vagyok mikor fog sikerülni a kistesó, remélem ha újra akcióba lendülünk október közepén, akkor sikerülni fog! Jajj most nagyon reményteli lettem, pedig hol van még az október!!!
Ja ezt az ingázást fiúknál is meg lehet csinálni??? Kíváncsi lennék apának mit mutat!? :roll:

Kismamik! De jó, hogy jól vagytok! Majd tegyetek fel képeket!!!!

Puszi
Vendég

Krisztinka: Persze én is megcsináltam a férjemnél.2fiú és 1lány jött ki. És ez azért egyezik mert az első házasságából van egy fia. Szóval nekem 2jött ki neki 3. Azért meglepő. Mégha nehezen is akarok benne hinni akkor is fúra.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Koszonom mindenkinek a lelki támogatást. Sajnos ma is szinte úgy tépték ki a kezembol a pici fiamat. Nagyon sírt. De egy picit megnyugtat, hogy másnál sem ment simán, és már nincsenek gondok.

Mikor még suliba jártam, a barátnom nekem is megcsinálta az ingázást. Azóta is állandóan felemlegeti. Akkor 3 fiú jott ki.
Azért remélem egy picit csal az inga /persze csak nálam :wink: /, mert én csak két gyerkocot szeretnék, fiúcska már van, most johetne egy kislány is. De majd még 1x megcsinálom.

Betsy
Jó pihenést!

Bartika
Ne add fel. Félidoben nekem is szokott fájni a pocakom, és volt olyan hónap is,amikor 4 napon keresztul is véreztem, ill. pecsételtem. De nem tudom, mitol volt ez. Ennek ellenére most egy kis babuci bújik a pocakomban :wink:
Vendég

Hello LÁnyok!

Ezzel az ingával APát az őrületbe kergetem... én is megcsináltam nála, ugyan az jött ki, mint nekem. :lol: Most azt akarom kipróbálni, hogy úgy működik-e, ha olyannak csinálom, akinek már van gyereke, de én nem tudom se a nemüket, se a számukat... Hátha a tudat alatti, mint egyfajta agykontroll befolyásolja. :roll:

Carpediem! Le tudod írni milyen típusú volt a fájás? Mert lehetett szúró, késszúrás szerű, ez az ovulációt jelzi. És nekem az oculációs fájás után mensis görcs szerű. :( A vérezgetésről azt olvastam, hgy az nem is olyan nagy gond, sőt akkor vagy a legtermékenyebb. Én csak a fájás miatt aggódom. :( Minden esetre biztató, hogy neked így is összejött! Mennyi idő alatt?

Krisztinka! Én is az állandóan gombások táborába tartozom, de nekünk soha nem kellett ekkora szünetet tartani. :roll: Nagyon alapos lehet a dokid! :) Milyen gyógyszert kaptatok?

Márti! Én kicsit lemaradtam. MIért kellett volna elvetetni a babát? Vagy nem jól értettem?

Csucsu! Ne is emlegesd az ikerterhességet, mert azért tartok tőle. AZ más lenne, ha először születnének ikrek és utána egy kistesó, de fordítva azért nagy kitolás lenne az elsőszülöttünkkel... :roll: Nekem Öcsém van, csak másfél év a korkülönbség és anyumék annyira rosszul csináltak valamit, hogy a mai napig nem tudtam feldolgozni, most járok egy ideje pszichológushoz. Nagyon nehéz, de nem akarom, hogy a lányom is hasonló cipőben járjon, így próbálom őt kis kora óta úgy nevelni, hogy ne nagyon érezze meg a kistesót. Nem könnyű... :roll:

Na megyek, déli szieszta van. :)

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika
Nem is tudom pontosan megmondani. Olyan volt, mint mensi elott szokott lenni. Olyan, mintha meg akart volna jonni. És jott mellé /nem minden hónapban/ a pecsételés, tisztasági betétet kellett használnom, volt hogy eltartott 5 napig is. Nagyon aggasztott, de az orvosom azzal nyugtatott, hogy ez elofordulhat, egyrész mert hátrahajló a méhem, másrészt, mert eros ovulációm van. Ennek ellenére 10 hónapig tartott, mire osszejott a kistesó.
Habár abban a hónapban, mikor osszejott, derult ki, hogy gyulladás van a huvelyembe, méghozzá nem is egyfajta. Úgyhogy májusban kaptam antibiotikumokat, és akkor meg is fogant a pici. Hogy ettol volt-e, vagy csak a véletlen muve, nem tudom.
Nagyon szorítok nektek. Biztosan sikerulni fog, csak ne add fel. Sok múlik azon, mit veszel a fejedbe. :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?