fix.b.!
EZ GYÖNYÖRŰŰŰ EZ A TÁBLA!!!!!
HŰŰŰŰŰŰHA!!! ANNYIRA SZÉP! Nagyon ügyi vagy!!!!
Köszönjük!!!
Márti!
Sajnállak a fogorvosért! Tudod, én őrülten tudok rettegni tőle, még baba nélkül is. Sajnos jövő héten nem kerülhetem el, mert van egy gyökértályogom, ami idnőként a szám felé kilyukad
ez azért mégsem maradhat így...
Jobban vagy már? Nem fáj?
Krisztinka!
Szuper, hogy egészséges lesz a kisbabád és nem kell majd azon aggódnod, hogy a gomba miatt baj lehet. CSak szutyog dolog a várakozás, még a türelmeseknek is... Szurkolok!
Carpe!
Túl lesztek ezen az időszakon. Ez az időszak inkább téged visel meg, mint őt. De annyira szívszaggatóan tudnak sírni, meg az anyaaaaaaaa ne menj eeeeeeeeel, hogy az ember kész van. SZívem szerint én ilyenkor mindenkire tojva megfognám és elvinném onnan. Volt hogy megtettem. És olyan is volt, hogy én maradtam. Nem vált be. Hetekig utána csak rosszabb volt, mint amikor "belöktem". Azt mondják az okosok, hogy alakíts ki valamilyen dolgot, pl. mindig ugyanazt mondod (pl sietek) adjál 1 vagy 2 vagy akármennyi puszit és menj. És mindig ugyanet csináld. Nálunk a sírós időszakban a jutalmazás (kapott du. valamit) is bevált, ha nem sírt. Meg azt is mondják, hogy hagyjál neki ott valamit, ami a tied.
Juca!
El sem hiszed, mennyire izgulok értetek. Az én kicsim akkortájt lett, akior a ti elvesztettétek a kicsikéteket. Sokat gondoltam Rátok akkor és azóta is és nagy drukkeretek vagyunk!!!!!!!!!
Márti!
Gratula a kis túlélőhöz! Szerintem az a néhány napos eltérés a baba kora és mérete között egyáltalán nem számít. Emiatt ne aggódj! Sőt, ha belegondolsz, egy ilyen pici manókánál ha csak 1-2 mm-rel odébb teszi az x-et a doki, már mást mér.