Mandala
Ez így kora reggel éhgyomorra ????
De teccik
és el tudom képzelni mindkettőt.
Franciska
Ne aggódj néha én is úgy érzem felhők összeszaladnak fejem felett és nem bírom tovább.,ordítani tudnék...mint pl,tegnap éjjel...kisfiam 01.00-kor ébredt cicike,majd még kettőkor is nyünyürü volt ismét kajcsi ,majd 3-kor már úgy voltam nem bírok ott állni kiságynál így odavittem apa mellé és közöltem tied a gyerek most már.ÉS eldőltem mint a bili füle.Majd mire ébredek 3.30-kor na mire,,,,,,hát hasonló mint mandala
jó is meg nem is mert utána ismét 4.30 kor kelt kicsi fiam ,de csak cumit adtamneki én gonosz anya.5.45 kor meg már muszáj volt kajcsit adni,utána meg fejtem ami eltartott egy darabig.....de most már komolyan abba fogom hagyni
,és azóta meg nuku alvás nem bírok.
Egyszóval én is úgy érzem néha nem vagyok jó anya,de egész nap sürgök forgok körülöttük ,főzök ,mosok,takarítok,gyerekekkel lent vagyok szóval csinálja utánam apa és akkor tényleg elismerem rossz vagyok,mert már éjjel nincs türelmem annyi.
Egyébként nem akarlak tuningolni,de nekem Dia 8 hónapos koráig káosz volt az életünk.Ehhez képest Bálint egyszer egyszer produkált rossz napja semmiség.
Judit
Miért hányt a pici?Lehet a kocsiban való etetés nem jó?
Nem is mondtam voltunk koponya és hasi uh-n pénteken.Szörnyű....10.45-re kaptunk időpontot és 11.30 kor be is bírtak hívni,majd közölték ez csak tájékoztató jellegű/mármint időpont/.És kint a folyosón beteg beteg hátán
majd nagynehezen bemegyünk és felháborodva lestem ,hogy ugyanoda fektetik a babákat ahová a járó illetve fekvőbetegeket.
Sabine egy kérdés???
Ez van írva papírra:
Az infratentoriális állomány eltérés nélkül.Az oldalkamrák mk.oldalon a norm.tágasság felső határán/6mm/.
A 4. agykamra normális.KP.vonal rendben.2 hó múlva kontroll javasolt.
Megijesztett a doki ezzel,mit jelent mert nekemcsak annyit mondott semmi gond elfogadható az érték ,de kontroll javasolt.