Sziasztok!
Köszönom Kata és jómagam nevében a dícséreteket, de nem fogytam. Ugyanannyi vagyok, mint terhesség előtt, csak a hasam nagy ennyi különbséggel. Az uccsó két kép szerintem is jól sikerült.
Kicsit hosszú leszek
Naprakész lettem
Godf. Anita!
Szerintem nem vagy bálna!! Szépek vagytok. Manó nagyon aranyosan les a babakocsiban a hami mögött. Mit eszik ott éppen? Milyen tejtermékeket mertél eddig adni neki?
Beuka!
Kata névnapját április 29-én tartjuk
Jó a táblázat.
Kriszti!
Nagyon érdekes ez az örlő fog dolog. Gergő nem is nyúlkált a szájában?
Sue!
Jót nevettem az írásodon…tarhonyás husi, lecsót evett Viki
Nem semmi csaj az biztos. Elhiszem, hogy kimerítőek az éjszakák. Próbáltad éjjel Vikinek, hogy vizet adsz? Lehet hülyeség csak kérdezem. Érdekes, hogy 2fajta üveges kaját fogad el. Más bébiétel márkákat is kipróbáltál? Ilyen alapkajákat, hogy brokkoli, krumpli, sajt eszik Viki?
Timi!
Szopi után Kata is nagyokat büfizik, játszás közben
Nagyon jó ez a járássegítőtök tetszik. Dóri nagyon édes pofa
Tesó: áh…dehogy. Ahogy elnézem az áremelkedéseket, mennék már dolgozni…De ez még odébb van, Kata 2 éves koráig, de jobb lenne 2,5-3éves koráig itthon maradni. Kétszobás lakásban lakunk, fullon van bútorral, bébi nincs betervezve. Majd ha Kata 2 éves lesz elgondolkozunk a lehetőségeken. Kicsit sem vagyok optimista ami azt illeti, mert Pesten dolgoztam, napi 4órát ingáztam, ezt már nem tudom vállalni. Pedig a munkámat szerettem (még a vegyszerek ellenére is), a közösség jó volt, többnyire fiatalok. Minden tekintetben tetszett. Nem tudom itt Tatabányán vagy a közelben milyen melót fogok majd ki…
Tisztába tevés horror nálunk is.
Orsi!
Tényleg egyszerű szülésed volt. (én császáros voltam) Fiad meg nagyon ügyes! Te is fiatal vagy a képek alapján
Fiad szeme sötétkék, jól látni a képeken?
Nálunk is csak egy bejárata van az orvosi rendelőnek. Oda jár a kismama, beteg gyerek és tanácsadásra az anyuka.
True!
Most jutottam Hanna kislányod fényképéhez. Egyszerűen gyönyörű. Nem nevezed be szépségversenyre, netesre gondoltam. Levi is nagyon édes, szerintem hasonlítanak egymásra. Arcforma legalábbis. Tényleg mit mondanak kire hasonlítanak a gyerekeid?
A télikabát amit Katának vettem 13euro volt. Fotót majd mellékelek.
Kata jól viselte a kiruccanást. Szépen evett, aludt. Jó nem hagytuk sírni, mintha itthon lennénk, csak kétszer. Így apa altatta el kézben, ha nem ment akkor felváltottam és jött a cici. Jól elvolt, nincs okom panaszra.
Nekem hullámos hajam van, de nagyon nagyon régen volt, hogy kiegyenesítettem. Kiskoromban fésültem a hajam, hogy egyenes legyen, de mára örülök, hogy hullámos és van benne tartás. Megmosom és kész, minden reggel megrázom és kész. Fésülködni csak hajmosás előtt és után szoktam
A német kiruccanás előtt nem esett le mekkora drágaság van nálunk, most már tökre kiakadtam. Asszem az Interspárban többet nem veszek sajtos bagettet csupán 99ft-re emelték…menjenek már valamerre…
Cipő: hát asszem mi sem veszünk siestát…10-12ezer forint nagyon sok pénz. Újat veszünk, bőrt, jót, de nem ennyiért. Pofátlanság egy gyerek cipőért ennyit elkérni.
Ma voltunk Ikeában és vettünk olyan halacskát, mint ami Levi ágya fölött van, mindkét színben vettünk.
Jubi!
Azért korrigálnék, árakra visszatérve, amiket MI vettünk azok nagyon jó árban voltak. Pl. a Ritter Sport kint 0,65-,75 cent volt, itthon az interspárban meg vmi 350ft-ért láttam. Szerintem a kaja egyáron van kb kb. ÉS jó leárazások vannak, gyerekcucc is olcsóbb mint nálunk. Nem véletlenül magasabb az életszínvonal. Bár nem költöznék ki oda. Nekem az időjárás nem fekszik, inkább kicsit délebbre.
Hogyhogy Hollandia lenne az uticélotok? Jazit is tanítod angolul?
Elhiszem mennyire szereti a két fiú Jazit. A képen is látszik. Akkor most Jazinak hány foga is van? Aranyod a lila szerkóban
Pulcsi alá mit adsz Jazira?
A babaszobán ki árulja a cipőket? Priviben is írhatod. Köszi.
Örülök, hogy összejött a férjednek a meló. Legalább megmarad a végkielégítés és ez jó.
Melódia!
Majd teszel fel képeket az új kéróról?
Zsuzsi!
Réka baba is nagyon édes. Első képen milyen kis huncut
Panel fűtés: ismerős helyzet. Tegnap kérdeztem meg a közös képviselőt tud-e vmit mikor fogják bekapcsolni, azt mondja még csak a kórházban fogják. Lassan betegek leszünk olyan hideg van. Katát is 2 rétegbe kell öltöztetnem. Felháborító, az ember fizeti a készenléti díjat, de minek? Napközben amúgy fűtésszezonban az öntött vas radiátor iszonyú forró, este 10kor lekapcsolják a fűtést és hajnalban vissza, ez meg azért gáz, mert a gyereket amikor leteszem aludni tök meleg van, de éjjel elkel pluszban még egy takaró…potom 30e ftért. Na de nem OFF -olok tovább.
Jó, hogy tettél magadról képet. Hány éves vagy?
Ági!
Neked is nagyon aranyos Jázmin. Semmi probléma veled, nyugodtan tehetsz magadról is képet
Ti hogyan becézitek őt? (mert ugye Jubiék Jazinak és kivi vagyok) Nyugodtan tegyél amennyi képet csak szeretnél
Eszter!
Ti is szép család vagytok. Fiatalnak tűnsz nagyon
Karolina és Sámuel hasonílt egymásra jó látom?
Bea!
Én is császáros voltam, de nekem teljesen rendben van a heg. Nagyon szép és nem érzéketlen.
Jók a képek, rád hasonlít a babód (sztem)
Dorkamama!
Nagyon helyes a kislányod és milyen ügyes már. Már én is voltam többször együtt Katával a mellekhelységben, adtam neki wc papírt azt tépte össze, addig elvolt…
Szuper lehetett az a hinta amit feltettél. Bécsben a Práterben van ilyen hinta? Mert be van terveze, hogy megyünk
És hogyhogy hason fekvős? Az milyen? Érdekel ám
2 éve nem ültem hintán, eleve mellettem hánytak és azon izgultam a hinta mozgása közben nehogy kapjak egy adagot, másrészt ugye jött a Kata…De most bepótolom asszem
Ribizli!
Kata nem félt az esővédőtől, nagyokat pislogott kifelé.
Hettie!
Igen asszem ez az a hajó, ami hasonlít a Titanicra. Csak ezt a képet tudtam feltenni, mert egyben nem tudtuk lefotózni. A parton építkezés zajlik. Sajnos a lényeg a far rész hiányzik, de igen az jellegzetes, olyan, mint a Titanicnak. Hatalmas egy hajó volt mindenesetre.
Bocsi, ha vkit kihagytam. Tényleg Tina merre vagy? Régen jelentkeztél.
Mentem hulla vagyok, Kata holnap lesz EGY éves
Majd jövök képekkel. Remélem a fránya fényképezőgép nem döglik be (nagyon sz@rakszik)
Edit