Sziasztok Lányok!
Megjártuk az ortopédiát a kis Chaplinemmel. Megnyugtattak, hogy a legtöbb babának így áll a lába, majd ha elindul és biztosan megtesz már több lépést, ,nemcsak 2-3-at, akkor mindig egyre jobb lesz, de aggódásra semmi ok. Mutattak kis tornáztatást is, azt kell néha csinálni. A lábacskájának így a legkönnyebb megtartani a kis testét. Azt mondták, hogy van olyan gyerek is, aki mindkét lábbal befelé csámpázik és úgy kez el járni és kiegyenesedik. Mindenesetre sokat kell mezítláb lennie, mert az a legegészségesebb, cipõ elég akkor, ha már biztonsággal jár.
Akiknek a babája már álldogál, hogy áll a lábfej?
Volt ott egy fiatal, kb. velem egyidõs anyuka, a kislánya 6 hónapos volt, cigi kipakolva a babakocsi tálcájára.... Elszomorító, amikor ilyet látok, pláne, amikor a csöppp baba mellett még szívja is egy anya. Ilyenkkor mindig eszembe jut, hogy biztosan nem szoptat, vagy ha igen akkor felelõtlen. Én is bagóztam a fõsulis éveim alatt kb. 6 évig, de még jóval Dani születése elõtt 4 évvel leszoktam egyik napról a másikra és egyáltalán nem kívánom, sõt kifejezetten utálom a szagát. Nem is értem, hogy tudtam szívni. Fiatalság = bolondság.
Hétvégn vidékre utazunk a szüleimhez, és most viszem elõször Danit egyedül kocsival, uis délután talizok a gimis barátosnéimmal. / hetes kora óta nem látták Danit, csak képen, bizotsan le fogják zabálni.
Csináltam tiramisut, remélem fincsi lesz, holnapra jól összeszívja magát a hûtõben. Nyam-nyam.
Beszti
Izomláz ellen a legjobb, ha még rádolgozol. Furának tûnik, de még szertornás korszakomból tudom, hogy ez a legjobb módszer. Úgyhogy uzsgyí, és pattanj fel ismét a bringára!
Hol volt ez a spinning? Érdekelne engem is!
Itatás
Mi pohárból iszunk, kezdetben nem ment valami könnyen,, pár korty után elrántotta a száját és ment mindenfelé a víz. Most már ott tarttunk, hogy ha elé tartom a poharát,akkor folyamatosan iszik belõle, néha már nem is folyik ki a szája szélén, de azért mindig lesben állok egy textilpelussal. A száját már nem rántja el, ha nem kér, akkor a kezével tolja el a poharat. Kezdetbne nem fogta meg a poharat, mindig bele akart nyúlni a vízbe, pár alkalommal hagytam, merrt nagyon tetszett neki, aztán a kis kezét rátettem a pohár falára én meg a fogyntyúnál fogva itattam. most már egybõl a pohár falánál fogja meg a poharat, ahogy kell. amikor nagyon szomjas a nagy ugrálástól, akor egyvégtében lenyom 1 dl-t is.
Viszont sosem érti, ha más babát cumisüvegbõl látja inni, az mindig nagyon érdekes, és meg akarja szabadítani tõle
A legkönnyebben ásványvizes üvegbõl tud inni, az egyáltalán nem megy mellé. Tiszátra úgy iszik belõle, mint egy felnõtt.
Rit
Ma megyünk úszni mi is a szokott csoportunkba.
Én tudom ám, miért szereted a kopaszokat!
Nekem nem a hosszú hajjal van problémám, csak úgy az összkép nem annyira jó, de persze én is amellett vagyok, hogy megismerni valakit egészen más, mint egy fotó alapján ítélni. Sajnos sokszor a szép emberekben csalódok a legtöbbet.
Madrina
Valaki volt már ott? Milyen? Árak?
Pszi
Minitali
A játszótérnek, ami be van kerítve nem ez a neve, az egy másik. Oda azért nem lenne jó menni, mert 1. nincs bekerítve, 2.éjjelente odajárnak a szipusok, uis nem lehet beéltni a dzsumbujtól. A térkép szerint jót rajzoltál. aki nem ismeri, annak még annyit, hogy szemben van egy focipálya és közvetlenül a játszó mellett van egy nádfedeles házikó, a hinták a játszón pedig hajókötélbõl vannak, az egyik egy hintaágy, a másik egy köra alakú kosár. A végén pedig van egy fából készült mászóvár. Remélem így már könnyebb lesz az odacsalinkázás.
Pusz
gumicukor és alvó danika