Új privát üzeneted érkezett!

Zulu
MEgneztem a Cimket es a Minimax csatornae van rajta.Szoval ok forgalmazzak,talan a neten rajuk tudsz keresni es kerdezoskodni.De en 2 hetente jarok ebbea boltba es majd meg erdeklodom am : ))
Hu de ugyes Anna,nagyon kis mozgekony .

Tuni
Hat akkor nincs mas mint probalgatni a cumisuveget ilyen veghelyzetre,bar ha ehes lesz csak elfogdja : ))

Panda
Hat lattam en mar vagy is bocsi nem lattam mar egy csomo mindent amit postan katam es kuldtem volna.Gondolom a postas azota hordja szeretettel.Remelem ti jobban jartok.

Kryss
Szegeny Rebi.Mennyit eszik mar mast ?,mert lehet hogy az anyatej mar ebben nem segit es tenyelg a sok gyumi es le lesz csak a megoldas.
Nekem az elejen amikor 4 napig kapott anyatejet a 7-bol mindig csak a tejes napokon volt kaki a tapszereseken nem: ((
Miota mar 150-200akat eszik napi 3-4 is van.

Brokkoli
Hu hogy megy az ido,mar 5 honaposak vagytok : ))
Ha szomjas jo hogy mar szoktatid a vizhez mert nekem orulok ha megissza a cukortalan teat de a viz nem nagy kedvenc.

Judy
Szegeny,teljesen egyutt erzek veled,en bele tudok halni egy fogfajasba.Nem akarlak remisztgetni de ha meg ki sem nott akkor felvagjak is ugy szedik ki,legalabbis a baratnomnek ugy csinatak a szajsebeszeten.Drukk neked holnapra!!

Na megyek mert holnap koran kelunk ,9kor kezdodik a temetes ,nekunk mar hamarabb kell ott lenni es meg kell kuzdeni az Arpad hidi felujitassal is : ((
Szegeny Alex mar fel 8-kor megy a 3.ra a baratnomhoz vigyazoba.
Remelem elbir vele a sajat 10 honaposa mellett .

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Megjottunk.Kép Az utazas nem volt rossz, bar most nyugosebb volt Emi, mint kifele. Aludni csak felorat tudott, mert a hatunk mogott ult egy 21 honapos kisfiu ,aki felnyafogta.Kép Fura volt, mert az anyukaja magyar, de vegig angolul beszelt hozza.Kép Azert ez furcsa, meg akkor is, ha a papa angol es kint elnek.Ezt csak tippelem. Mindegy.
Ja es kepzeljetek kint a Londoni repteren stikaba lefotoztak Emiliat a Panasonic sales-esek, mert a gyerek lelkesen visszaintegett ,meg vigyorgott nekik.Kép
Nagyon jol ereztuk ki magunkat, csak minden ejjel felkelt megint szopizni. Persze az angol nagyszulok imadtak.
Az egyetlen negativ elmeny meg itthon tortent, ugyanis est taxival mentunk, mert nekik volt egyedul gyerekules. Az meg nem nagy baj, hogy legalabb 2 oraval elobb kell rendelni autot, de ugy mukodnek, hogy elobb a kozpontban felveszik az ulest es aztan mennek a cimre. Az ora meg a kozponttol ketyeg. Szoval a kifelemenet, meg a hazajovet taxi osszesen 14 rugo volt....Kép Majdnem annyiba kerult, mintha a repteren hagytuk volna 1 hetre az autot a parkoloban.

Zita

Az en liliomom meg csak most novoget. Mikor kezdted ontozni?

Ilke

Nagyon ugyik vagytok a zacsival.Kép Nekem lavorban alldogalva sikerult pisilesre birnom/.KépReggelre mar mindig terdelve -ulve-allva-ugralva fogadott.
Csinaltam nehany jo kepet kint,majd teszek ki kepeket holnap az albumba ok?

AGi

Tok izgi hogy a novered mindjart szulni fog.Es nem lesz tul nagy a korkulonbseg a ket kicsi kozott.Kép

Kataa

A parom novere most var babat, ami azert erdekes, mert o is ilyen karrierista tipus, es kb. 37 eves kora korul kezdtek el probalkozni. Szeptemberben fog szulni es oktoberben lesz 40 eves....

Judy

Szegenyke, nekem sem birt teljesen kibujni egy bolcsesseg fogam sem. Ki kellene szedetni oket mielott meg bajt okoznak, csakhat ez az elhatarozas....Kép Szurkolok, hogy gyorsan es viszonylag fajdalommentesen tul legyel rajtaKép

Zulu

Tok ugyes Anna, gratulalok.

Zsani

Kedden jonnenk mazsalasra, meg vizitre az Ildiko doki nenihez. Es Te leszel? Ot hivjam, vagy Te is be tudsz irni minket ugy del korulre, ha van meg hely? Kepzeld, az itthoni merlegen Mano tobb, mint 8 kilo, ugy orulok, remelem jol mertem! Ezt azt jelenti, hogy 4 het alatt fel kilot hizott.Kép

puszi
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

De jó, hogy így lehült az idõ, akkor lehet, hogy a nõvérem nemsokára szülni fog!!!

Djeszter
Gratulálok Marci elsõ fogacskájához!

Kryss
Rebinek is gratula a fogacskához! Én is az Aventes pohárról jókat hallottam.

Ilke
90%, hogy Veresegyházára költözünk. Most ti is belevágtok a lakáscserébe? Melyik részén voltatok? És mekkora házat szeretnétek? Különben annyira azért nincs messze Újpesttõl van 19 km –re a férjem lemérte. Elõször én is úgy gondoltam, hogy messze van nem is gondoltunk arra, hogy kiköltözzünk de sajnos Pesten ennyiért csak egy 50-60 éves házat kapnánk és arra meg rá kellene még egy csomót költeni. Végül is egy új háznál nincsen jobb. Messziség végül is nézet kérdése mindent meg lehet szokni és ha majd hazaérek akkor mindent elfelejtet, hogy meglátom a szép házat. Különben régebben írta a Nyuszi, hogy õk Gödön néznek házat és én még mondta is a férjemnek, hogy vidékre nem mennék, aztán most itt tartunk. Én Veresegyházát eléggé ismerem mert ott laknak az apukámék , a nõvéremék, a nõvérem férjének a szülei. Az egyik barátunk is most fog kiköltötni és neki meg egy másfél éves kisfia van. Van ott erdõ, tó…

párna: ez jó ötlet mert amikor a Petra elalszik akkor akkor én a takaróját szoktam begyürni a kis fejéhez. Lehet, hogy én is varrok.

Rit
Sajnos nem tudok menni a talira mert jövõ héten négy vizsgám is lesz. Ez nem akar nekünk összejönni. Szerencsére ez nekem csak jövõre kell mert van még egy évem csak elõrelátó vagyok. Azért köszi majd valahogy csak összehozzuk.
Szerencséd van a pároddal mert az én párom szerintem még egy rántottát sem tudna megsütni.

Manó
Nekem semmi bajom a használt cuccokkal és is sok mindent vettem már így. Csak azért kérdezetem mert én most láttam egy ilyen széket és 20eFt volt. Akkor ügyes vagy nagyon jó áron vettétek.

Úszás: ez elég bosszantó lehetett. Legalább szólhattak volna elõre, hogy meg fog szünni. Most kereshetsz másik helyet. A Campona nektek messze van? Ott óránként kezdõdik. A kispestit én is hívtam régebben és mi is azért nem mentünk mert ilyen korán van. Akkor már nekünk el kellene indulni 7-kor és akkor keltsem fel azér 6-kor, hogy úszni megyünk. Nem tudom, hogy miért ilyet hülye idõben tartják. Azt hallottam, hogy az Almássy téren sincs nyáron.

Pszi
Nekünk ma faxolta át a fickó a szerzõdést és szerencsére
mindent beleírt amit kértünk.

Áfonya
Miért nem olvasod már ezt a topicot?

Ági
petra2

Lányok,
Ma voltunk méredzkedni és Lili 74 cm és 8 kiló. Nõtt 2 centit az elmúlt hónapban, viszont semmit sem hízott. Képzeljétek hétfõ óta megint nem kakilt márKép. Ha péntekig nem fog akkor megint kórházba kell menjünk. Ma este adtam neki egy glicerines kúpot, de bent maradt és se kaki se kúp nem jött ki. Ilyenkor mi van? Úgy hallottam, hogy ez a kúp nem oldódik fel. Nem tudom mit tegyek, totál kétségbe vagyok esve, hogy miért van ez. Egyszerûen nem bírok rájönni. Annyira el vagyok keseredveKép. Hisz mégse járhatunk minden héten beöntésre. Holnap paradicsomot gondoltam, hogy adok neki (még sose kapott), azt mondják az is lazítja a székletet.

Manó,
Képzeld, ma megint pisit kell éjszaka gyûjtenünk. Az eredmény ugyan jó lett, de odaírták a lapra, hogy BAKT. A doki csodálkozott egyet, aztán mondta, hogy ilyenkor azt is oda szokták írni, hogy mennyi, így most nem tudja, hogy normális-e vagy sok. Ezért holnap megint visszük a pisit, sõt vérvételre is kell mennünk, mert a védõnõ szerint Lili sápadt. Ma szegénykém megkapta az utolsó oltást is. Annyira sajnálom, hogy minden nap van valami amivel jól megríkatják. Iszonyú zûrös hete vanKép.

Kataa,
Köszi, majd megnézem a párnát. A drukkot is köszi, igencsak ránk fér.

Ági,
Lili már hetek óta nem kapott banánt. Sajnos nála a barack sem segít, sõt ma majdnem megevett egy üveg Kecskeméti szilvát és sehol semmi.

Zulu,
Gratula a négykézlábazáshoz! Lilinek már a 9. foga bújik, de még egyszer sem harapott megKép.

Tüni,
Gratula a tejcsiszaporításhoz!

Zsani,
Szerintem mi nem egyre gondolunkKép. Ha jól sejtem akkor te azt mondod, ami egy kifli alak és a két végén van egy-egy állatfej. Azt már én is láttam több helyen, de valahol láttam már olyat amit nem a nyakhoz, hanem a fej alá kell rakni és ott csak egy anyag van, a két oldalán meg egy-egy párnácska. Nem tudom sikerül-e jól körülírniKép.

Kryss,
Hát mi nagyon egy cipõben járunk, akarom mondani a lányaink.

Brokkoli,
Sajnos nem tudjuk mitõl van neki most ez a szorulás.
Megadjam nektek a Mikkamakka tel. számát? Mi szinte biztos, hogy nem tudunk menni a minitalira.

Judy,
Jól meggyötör ez a fránya fog. Biztos hamar túl leszel rajta.

Nyuszi,
Szuper, hogy ilyen jól sikerült az utazásotok. Majd szólj ha fent lesznek a képek. Nagyon ügyes Emi, hogy ilyen szépen gyarapszik!Kép
Azért ez a taxi nem semmi.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Pocok

Háááát, megnéztem ezt a "baromi" jó pasit, de nekem nagyon nem jön be Kép Hiába a páromat nem lehet túlszárnyalni Kép
Ha érdekel a jóga, akkor van egy az Örsnél [url=http://www.jogastudio.hu" TARGET="_top]http://www.jogastudio.hu[/url] oldalon találsz róla bõvebbet, sõt van baba-mama jóga is! Egyik kismami, azóta már anyuka ismerõsöm járt oda, és nagyon dícsérte. A jógán már én is gondolkoztam, mert nagyon tetszik és tényleg kikapcsol sokak szerint a napi rutinból és fel is tölt, mint ahogy az edzés is.

Áfonya
Persze beszámolok majd.

Ilke
Jobbulást Lilinek!

Zsani
Nekem az anyósom varrt nyakpántot a babaülésbe.

Brokkoli
Igen, lassan mindenre kitalálják, ,hogy allergizál. Én pl. már régóta adok narancsot és mandarint Daninak, nem volt tõle semmilyen kiütése és nagyon szereti és még egészséges is.

Én tudok menni a minitalira. a cicirágcsát azért nem érezni az alsó fogacskákkal, mert ott a nyelve a cicid és a fogad között. Nekem fogatlanul rágcsálta még 5 hónapos korábaj iszonyatosan, becsippentette a foglécei közé és húzta. hát az sem volt egy felemelõ érzés. Én már mindent elviselek, a 2 hónapig tartó berepedt gyulladt mellekhez épest ez már meg se kottyant Kép

Judy
Jobbulást azzal a fránya foggal, aztán ha majd jön a fogtündér, nézd meg a párnád alatt hagyott-e ezüsttallért. Kép Egyik munkatársamék mindig tettek a kislányuk párnája alá, amikor kiesett egy egy fogacska Kép

Nyuszi
Welcome home!
Danit a rendõrnapon kamerázták le, amikor jól elvolt egy lufival.
Én egy 44 éves anyukával szoktam néha sétálni, akinek most 18 hónapos a kisfia, aki az elsõ. Õ sokára ment férjhez.
A barátnõm 3. testvérét 43 évesen szülte az anyukája.
Madonna sem kapkodta el, ami azt illeti.

na pusz, mindenkinek szép éjszakát!

gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Hat ne meg itt kukorekolok,egyszeruen nem vagyok almos,de most jottem ra miert mirt hat en aludtam delutan Alexxal egy jot : ))

Nyuszi
Hat ezt en sem tudtam az Est taxirol,ez durva.Na akkor mar megvarom meg meglesz az autom.Ti leglabb ott megusztataok a nagy meleget.Erdekes a hetvegen pont ezt lattam az anya magya az apa angol es itt elnek megis angolul beszlenek a gyerekkel.Az en noverem bar kint el de csak magyarul beszle nekik,a fiuk magyarul valaszolnak megaz apjuk angol kerdesere is.Gondolom majd a suliban megvaltozik ez is,de orulok hogy ebben kovetkezetes a tesom.
Mar elore izgul hogy mit fog muvelni a ket gyerkoc a hosszu uton.Mondtam hogy ne aggodjon en mindig kifogok nehany hisztis csemetet,most az egyszer leglabb ok lesznke a zavaro tenyezok : ))
Hat igen de ha 40 evesen szuli az eksiot akkor mar nem sok esely van egy tesora es hat egyszem gyereket nagyon el tud kenyezteteni az ember.
Es mikor megy vissza dolgozni??Mert Angilban nem divat a hosszu otthon maradas.

Agi
Drukk a noverednek.Neki is az elso baba???

Ilke
Hat ez erdekes mert en is ugy tudom hogy vagy rogton jon vissz a kup a kakival vagy kesobb de meg akkor is egyben van egy jo resze.Es Lilit zavarja??Talan ez a bakterium a ludas,remelem megoldodik hamar.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Köszönjük szépen a gratulákatKép.

Ilke,
aszaltszilvalevet nem lehet adni? Rajtam az mindig segített, de nem tudom, ilyen picikék kaphatják-e. Hagymát nem próbáltad még? Úgy hogy Te eszed, és az anyatejen átmegy. Nálunk mindig hatásos, bár mi sajnos az ellenkezõ problémával küzdünk, napi 2-3 kaki, ebbõl min. egy nyakig.

Nyuszi,
nem is tudtam, hogy ilyen macera a gyereküléses taxi. Én naívan azt hittem, hogy van néhány, ami bébiüléssel cirkál a városban, és azokat küldik. És hogy a központtól számolják a tarifát, azért ez durvaKép. De a lényeg, hogy jól sikerült az utazásKép.

Brokkoli,
nekünk is PPPP van, én nagyon szeretem. Mindig a legalacsonyabb fokozatra van állítva, mert egyik fõ parám, hogy kimászik belõle a gyerkõc.(pedig mindig be volt kötve, de mégis) Mi azért vettük ezt, mert jó stabilnak tûnt (bár emiatt a fél konyhát elfoglalja sajnos). Lassan már a kiscsaj használjaKép. Mi anno a Brendonban vettük, de akkor még nem volt netünkKép. Szerintem nézz körül a babás oldalakon, biztos tudsz szerezni használtan jó állapotút. A miénk 2 éves, de teljesen pöpecKép, semmi huzatkopás vagy ilyesmi, de nem eladóKép.
Anna is popsiemelgetéssel kezdettKép Két foga is van Zsófinak, ez szuper!

Judy,
bölcsességfogKép. Remélem hamar túl leszel rajta. Nekem akkor kapták ki, mikor Malackával voltam pocakos. Nem fájt, csak utána egy picikét, de Algopyrint be lehet venni szopi alatt is.

Bringa,
szia, rég olvastalakKép. Alvás terén javult már a helyzet?

Kataa,
köszi az infót, körbenézekKép.

jóéjt mindenkinek
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Nyuszika!
Az ESt Taxis dolog nagyon durva. Nyáron én is velük mentem-jöttem a reptérrõl, de nem volt 4 ezernél több. ÉS van, (vagy már nincs?) a fix tarifa is, ami a reptérre visz, vagy onnan hoz, de az sem több 4 ezernél. Szóval nem értem.
És a kiszállásért mióta kell fizetni? Szóval elég zavaros!
Amúgy én nem is szeretem õket (a munkahelyem áll szerzõdésben velük), mert mindig késnek, és utána halandzsáznak, hogy miért nem értek oda. A legtöbbjük megkérdi merre szeretnék menni, mert nem tudja az utvonalat...
Megyek mert Törpi ébredezik...

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Tüni!

Nem ijesztegetésképpen, de ugyanezvolt a szomszédban a kislánnyal. Azaz neki sem látszott más kivülröl, csak az, hogy duzzadt és piros az oltás helye, nem akart múlni. Aztán kiderült, hogy rosszul lett beadva, eltályogosodott, és mehettek kórházba, hogy fölvágják neki (szerencsére végül megcsinálták helyi érzéstelenitésben, de elöször ugy volt, hogy el is kell altatni emiatt). Egy csomó genny volt benne az anyukája szerint.
Tényleg nem ijesztegetni akarlak, csak ha nem múlik, mutasd meg a védönönek, vagy orvosnak!!!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Manó
71cm??????? jó hosszú! Dodo 51el született és most tartunk 68nál..

gumicukor
nekünk is van még 3 óránk, amit le kell járni az usziban, így lehet, hogy talizunk pénteken!

Forti
ogy van Levi???

Kataa
Alex Botiéknál lesz??? biztosan jó sokat fog tanulniKépKépKép!!

Nyusz
milyen undorító rabló banda ez a taxis nép!!!
képzeld, én meg fontot akarok küldeni Londonba egy haveromnak, akinek nincs bankszámlája: a posta nem vállalja, mert nincs postai egyezmény a két ország között, egy bank vállalja (wu), de 10 GBP-t nem lehet küldeni csak USD-t, így amellett, hogy dupla átváltás a 16 USDért kérnének még 13USD közvetítési díjat. Azért ez is szép, nem??????? Szépen haladunk az EU felé....

Az én fõnököm (francia csajszi) 40 évesen szülte az elsõt, most júniusra várja a másodikat és 43 éves. Azért ez már sok, nem??

pusz
Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

sziasztok!

Köszi mindenkinek az együttérzést. Tényleg, nagyon jól esettKép Hát, sose volt különösebb problémám a fogaimmal, erre mostKép Fél 11-re megyünk a fogat kivarázsolni.
Engem már nem is érdekel, csak csináljanak valamit, mert ez szörnyû állapot. Éjszaka algopyrinnel tudtam aludni megszakításokkal, de a végén már az se hatott, meg nem is akartam túl sokat bevenni. Ülve kevésbé fájt, sokat ücsörögtem az ágyban, a fiúk meg édesdeden horpasztottak.
Reggelre szépen bedagadt a fejem, gyönyörûen néz ki.
viszont rájöttem, hogy a szoptatás is jó fájdalomcsillapításKépvagy csak véletlen egybeesés?
Jajj, hogy fogom kinyitni a számat???????????Pedig még ennem is kéne, mert utána tutira nem lehet. Jó kis fogyókúraKép

Kryss
Köszi az együttérzéstKépRemélem Nálatok is rendbe jön a kaki-projekt!

Kataa
Nem baj, vágják föl, csak legyen vége ennek a fájdalomnak.Szóval Alex szomszédol. Hát, én nem is tudom rábízni senkire a dedet, visszük magunkkal és a férjemet is haza kell rendelnem a melóhelyrõl.

Nyuszi
Üdv itthonKép Milyen pofátlanok ezek a taxisokKép
Hát igen, nekem is azt mondták, hogy már régen ki kellett volna szedni a fogat. Pár éve voltam vele fogorvosnál, de nem irányított el a szájsebészetre, pedig kellett volnaKép

Ági
Mi is bejárósok vagyunk (vagyis én most nem). Hát a bejárás tényleg hátrány, de elõny a kert és a jó levegõ. és hát igen az árak. Biztos jó lesz, ha ennyi ismerõs lakik ottKép

Ilke
Remélem péntekik rendezõdik a dolog és nem kell megint kórházba menni. nagyon rossz, amikor az embert a kórházzal rémisztgetik. Talán a pari segít.

Gumicukor
Oké, megnézem. Csak már ott tartanánk.......

Zulu
Hát remélem utána már nem fog fájni. nekem is az algopyrin a megmentõmKép

na pusz, remélem tudok jelentkezni a "mûtét" után
Judy és Gergõ
Judy (fodroczy)

Judy!
Együttérzésem! Nekem eddig 2 vízszintesen növõ bölcsességfogamat szedték ki. A hétvégén nekem is tök fájt az ínyem hátul: lehet, hogy most jön a maradék 2.... Ne izgulj, nem olyan nagy dolog!

Pszi,
Ahhoz, hogy Solymi elaludjon, az kell, hogy épp alvásideje legyen, és kb. 1 órát tologassam Kép (Tegnap minden feltétel összejött, mégsem aludt, hanem üvöltött, minek következtében cipelhettem majdnem hazáig kézben a majdnem 9 kilós kis angyalt, miközben másik kézzel szenvedtem a babakocsival. Teljesen kikészültem, mire hazaértünk.)
Ti mikor szoktatok kijárni? Mi általában délután, de nyitott vagyok más megoldásokra is...

Nyuszi,
Ha jól emlékszem, március végén vagy április elején ültettem el, mert már kezdett hajtani a hagyma. Rögtön elkezdtem öntözni.

Pocok,
Én is megnéztem a jó pasit (hiába, ilyen felvezetésnek nem lehet ellenállni Kép ). Télleg nagyon fiatalosan néz ki, de amúgy nekem sem az esetem, mint Gumicukornak.

Zita
parazita

Sziasztok

Panda
Megérkezett a fürdõbugyi, nagyon szépen köszönöm! KépKépKépKép

Szilcsike és Szilvike, aki ma megint nagyon nyüszi
szilcsike

Sziasztok!

Ági!

Hát nekem is kell járnom olyan hittan szerûre, de csak azért mert én nem vagyok megkeresztelvew. A férjem meg nem is hajlandó megkeresztelkedni. Így most én eljárok olyan 6-7 alkalommal, aztán dönthetek hogy akarom e hogy megkereszteljenek, és az Emma csak ezután lesz. A másik lehetõség az lenne hogy ha keresztszülõnek választanánk gyakorló vallásos párt, de ilyet csak katólikust ismerek. Úgyhogy még pontosan nem tudom mi lesz.

Pocok!

Én is kedden szeretnék menni jövõ héten, mivel ma nagyon rossz idõ van. Akkor majd még beszélünk. De nekem a ¼ 6-os lenne az igazi, mert nagyon messze lakunk. Nem tudom ma pl ki megy el nekik szabad térre úszni?

Tüni!

Ez tényleg nagyon fura hogy ilyen gond lett az oltással, ugynais a posiba épp azért szokták adni a di-per-té-t mert ott kevesebb gondot okoz mint combban. A mi orvosunk annak olt oda akinek elõtte a comjánál gond volt az oltás után. Pl Emma is a popsijába kapja a lázcsillapító oltás utáni kalamajka miatt. Szerintem feltétlenül vidd el orvoshoz és kérje beutalót sebészetre. Ott megnézik, tesznek rá higany kötést, és akkor kiderül hogy van e benne genny, vagy csak beszûrõdött. De ha piros és a gumó felpuhul, az annak a ajele hogy genny van. Mi végigjártuk ezt, pedig Emmának nem is volt piros csak nem múlt a gumó (január óta még mindig megvan!!!) d enekünk szerencsére a higanykötés nem szedett össze semmit, így csak várni kell, hogy elmúljon.

Zsani!

Azért nem méreg mert eddig is tartottaka Dagályban is, tehát nem amiatt szünt meg nálunk hogy õk átmwntwk volna a Dagályba, Sõt, õsztõl mondták hogy lesz megint más uszodában is, de még nem tudják hol.
Szóval: Matesz Csilla 06-20-944-8533 Õ a vezetõjük, nem õ tartja az órát. Nálunk eddig 6000 Ft volt 5 alaklom, amit max 2 hónap alatt kell lejárni, de lejárhatod 2,5 hét alatt is. Kedd és csütörtök ¼ 6 vagy ¾ 6. Fél órás a foglalkozás. Soha nem késõ. Egyébként én az oktatóval is meg voltam elégedve, semmi bajom velük, csak pech hogy összekaptak valamivel az uszodával. Nekünk az Újhegyi uszi gyalog 10 perc.

Zulu!

Én múlt héten nem voltam Emmával, állítólag akkor tartottak ügyeletet az usziban és közölték mindenkivel a roszz hírt. Elõzõ héten meg ünnep volt, akkor azért nem volt óra.

Brokkoli!

Szerintem mindenhol aennyi a PP Prima pappa. A Brevi Dolce vita is már 30 000 Ft, az tavaly még 25 000 volt. Miért nem veszel azt, az is ugynaazt tudja.

Judy!

Hát nem semmi ez a fog ügy. Neklem is idõnként fáj a bölcsesség fogam, nekem kb félig nõtt ki és idõnként újra beindul, de azért nemennyire durván.

Nyuszika!

Hát ez a taxi felháborító. Hallottam már hogy areptéri fuvarok különösen drágák, meg hogy maffia van,, de nem hittem el. Ezek szerint igaz.

Ági!

A nõvérednek drukkolok. Milyen jó hogy ilyen kicsi lesz a korkülönbség. Nélunk nincs Emmával egyidõs a családban és nem is igen lesz mert nincs kitõl, legalábbis itt a közelünkben. A nõvérem fia 5 éves már a nyáron, õ a legkisebb. És mivel õt is 37 évesen szülte így biztos nem lesz több.(Nem karrierista, csak véletlen második baba)
Veresegyház az anagyon szép, fõleg hsa ott van a családod is akkor biztos nagyon jó lesz. Nekünk még régen telkünk volt ott, igaz kb 10 éve eladtuk. Nekünk fent volt a hegyen.
Etetõszék: Hát nem tudom az milyen állapotban volt, ennek a huzatán már eléggé látszik hogy használt (picit fakóbb meg egy helyen be van szakadva a szélén). Viszont minden funkciója jól mûködik. Ezt már 2 gyerek használta lehet hogy ezért volt ennyi. Mikor hazahoztuk lesikáltam, mert morzsás volt, Erre beleültettem Emmát és a 2. Evés után ugyanúgy nézett ki. Na akkor megnyugodtam. Én eddig csak ismerõstõl vettem használtat, ez volt az elsõ nem ismerõs. De amúgy nem bántam meg hogy iylet vettünk, nagyon szeretem. Mi egyenlõre kihazsnáljuk a dönthetõségét is És Emma is szereti, kényelemes. Bár az ára az pofátlanság, 30000 Ft-ot azért nem ér.

A Camponához mivel elhet eljutni? Én csak BKV-val tudok közlkedni, ezért ha már utazink szempont hogy a babakocsit lehessen tárolni és hogy hétköznap napközben legyen. Egyébként ez az óránként szipmatikus, mert Emmánk nagyon össze vissza a napirendej. Írnál róla bõvebben?

Ilke!

Emmánal lazítja a paradicsom a kakiját, ráadásul nagyon szereti. Viszont neki a szilva is bejött mit hajtó (iagz egy teljes üveg kecskeméi szilvát evett meg.) Másik dolog ami eszembe jutott, hogy nekem az unokatesóm mondta még régebben hogy ha bármi fogja az Emma hasát, akkor egyszerûen cukorral adjam mert úgy már nem fogja fogni. Persze legyintettem, hogymajd biztos cukrozni fogom a kajcsiját, de ha belegondolok lehet benne valami mert a kamilla teára is mondják hogy csak cukrosan hat és a kecskeméti szilva bébiételben is van cukor és Emmát nagyon meghajtotta. Azóta nem is kapott. Ti normál fagyaztott szilvával próbálkoztatok, vagy a kecskemétivel? Na, most olvasom a következõ mondatod hogy kecskemétit evett. Nálunk másnapra hatott.

Pocok, Gumicukor!

Hát én is kiváncsi voltam a jó pasira. Az tény hogy nagyon fiatalnak néz ki, biztos a 20-as éveiben járónak tippelném. Amúgy annyira nekem sem jön be, de csak a haja miatt valószínûleg.

Rit!

Emma is 51 cm-el született! Aztán nagyon gyorsan nagyon nagyot nõtt.

Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Judy!

Nekem 16 évesen jöttek a fogak! Több hónapig, ugyanúgy megszakításokkal mint most a gyerkõcöknekKép Rettenetesen fájt, fej bedagadva, enni alig. Nem volt semmi. De csak kinõttek és azóta sincs semmi baj velük. Az egyiket ki kellett szedni, mert a mellette lévõ fogamtól elromlott, és vagy kiszedi, vagy nem és akkor késõbb 2 fog mínusz. De azóta is mind megvan és épek! A fogfájást én sem bírom egyébként, de a gyerekek is ugyanezt élik ám át... nekik meg muszály ugye, így meg van tapasztalatunk márKépKépKép Ez is valami! Sok sikert holnap a szájsebészeten!! Drukk-drukk!

Nyuszi!
Ez a taxis nem semmi!

Ági!
De igen költözünk. Ez úgy néz ki hogy a haver veszi meg a lakást, aki ha minden jól meg júnitól köztisztviselõ kataegoriába fog tartozni. Ezt meg szeretné várni, mert igy sokkal könnyebb lenne a dolga. Foglalót már lerakta. Ha nem hozzák meg azt a törvényt, akkor sincs gáz, mert akkor jelzálogot vesz fel az anyja lakására, meg erre a lakásra is. De most már az a fél hónap már semmi. Remélem nem halasztódik tovább. Kajálás: Azóta sem evett meg annyi banánt egyszerreKép Biztos jól esett neki, meg én is ettem, úgyhogy gondolom utánozott is jórészt. De arra is rájöttem, ha vele együtt eszem akkor õ is rendesen eszik. Pl tegnap este együtt vacsiztunk és a szokásos fél üveg bébiétel helyett az egészet megette és még a banánomból is kunyizott, de csak pár falatnyit. Amikor én nem eszem vele akkor szenvedés megetetniKép

Gumicukor!Kép
Száraz pillangóúszás hihiKép Gábor a fenekét pucsítja fel, de így csak hátrafelé haladKép Meg már feltérdel akárhol van, meg négykézlábra ál és néha ringatja megát, de még nem jött rá a haladás titkáraKép

Tegnap voltam a Kenguru Gold Soroksári üzletében. És szuper cuccok vannakKép Be is szereztem jópárat! Napozókat 298 forintért bodykat max 500 forintért, totyógók féláron 900 forint körül, sapik 200 forintokért. Úgy örülök! 4000 forintból bevásároltamKép

na puszi
sasha és a 3x? hetes Gábor
sasha

Kép
sasha

Sasha!

Ti mivel mész a soroksárira? nekem aza gondom hogy sehogyse tudok oda innen kõbányáról BKV-val eljutni. Egy csomót kell gyalogolni, vagy nagyot kerülni.

Manó

KépKép
manó

Pocok telleg jol nez ki a pasas (gumicuki, szerintem nem a jokepusegen volt a lenyegKép, hanem hogy a pasas 40 eves!!!!Kép), enisenis jogazni akaroooook.

Judy jajjj, ezek a franya fogak, nekem is mennem kell lassan fogorvoshoz.Kép Drukk, hogy hamar tul legyel rajta!

Oltas: Lackonak is marad gumo a dipertek helyen, de szerencsere nem piros. Csak tok olyan, mintha marha izmos lenne a combijaKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

mini Tali:
Bentre mi nem mennénk, mivel sajna Balu még mindig takonypóc.

Zita!
Nálunk sajnos fixen nyafizás szokott bekövetkezni ha álmos a babakocsiban, így én csak alvás után merek vele elindulni. Ez kb. 11-12 óra körül van és kb 2-2,5 órát szoktunk a ligetben tölteni.
Én kétszer jártam hozzád hasonlóan, azóta ha babakocsizunk, akkor mindig viszem a kendõt is, csak könnyebb úgy cipelni, meg a kezem is szabadon van.
Ma szerintem a szélre való tekinettel inkább a városban fogunk kendõvel csavizni.
Ti merre laktok?

Ági!
Priviben elküldenéd nagy vonalakban, hogy miket módosítottatok a szerzõdésen?
Csak kíáncsiságból, ha te is úgy gondolod.

Pszi és Balu (holnap lesz 9 hónapos)
pszi

Sziasztok!

Csicsrol meg mindig semmi hir? Vagy csak en maradtam le? Nincs meg valamelyikotoknek a mobilszama, mintha egyik tali elott beirta volna, ugy remlik.

-Afonya
Afonya

Pszi,
Mi itt lakunk közvetlenül a Ligetnél, az Abonyi utcában, XIV. kerület. A hordozókendõ jó ötlet, mert mostanában Solymi is sokat nyafizik a kocsiban. Ma is voltunk a Herba Házban, és az út egyharmadán kézben cipeltem...

Tüni,
Gratulálok a tejhez!

Zita
parazita

Manó!

51-es vagy 151-es busszal mész addig ahol át nem tudsz szállni a 23-as buszra. A 23-as busszal pedig max 2-3 megálló és ott is vagy. Én elcsábítottam a barátnõmet, hogy segítsen, de egyedül is ment volna, ha nehezen is, mert a csuklós buszok legutolsó ajtajánál nagyobb a hely és nincs korlát a lépcsõnél.

pusz
sasha

Kép
sasha

Sasha!

Köszi. Nekem nem a kocsi bvuszra tételével van bajom, Emma nélkül is nehezen szánom rá magan hogy oda induljak, mert annyira rossza közlekedés.
Én eddig az ecserirõl mentem 13-as villamossal, onnan gyalog. De az ecseriig is 2x szálok át.

Pocok!

Hát én is remélem jó idõ lesz kedden. Már olyan régen voltunk úszni.
A barátod biztos nagyon aranyos, ez így is van hogy ismerve teljesen más mindenki. Egyébként én írtam hogy rövid hajjal jó pasi lenne.Kép Csak nekem nem jön be fiúknál a félhosszú vagy hosszú haj. De van akinek ez tetszik a legjobban.Kép

Manó+Emma

KépKép
manó

Áfonya!

Sajnos én nem tudom Csics számát, d emár komolyan kezdek aggódni. Jó lenne tudni mi van velük. nem szoktak õk ennyi ideig nem jelentkezni.

manó

KépKép
manó

Sizasztok
Vegre hazertunk,reggel olyan hideg volt majd megfagytam a temetoben; ((( Ja es + meg is jott meg reggel.Arrol nem is beszelve hogy nekem szornyen all a talpig fekete.A tavoli okonok megjegyzesei nem kimeltek hogy nem is latszik rajtam hogy szultem.Csak azt nem tudom minek kene latszani : ))
Utana delig egy rokonnal gyult a csalad,de mi hamr lleptunk Alex miatt.Szegeny anyukam Zalankara is vigyazott kihasznalva a batyamek hogy pesten van ok is programoztak : )))
Termeszetesen jol viselkedett ,szerintem nekem jobban hianyzott mint en neki : )))
Bar ossz vissza 1 orat aludt ugyhogy most szenved a szonyegen.

Rit
De igen naluk amig anyu ide nem ert a temetes utan.Meg aludt is neki fel orat : ))Persze Boti nem : )))

Myssnia
Koszi a dicset : )))

Judy
Remelem mar tul vagy rajta es alszol eppen.
Mi is csak kedves szomszedokra szamithatunk,mert egy kozeli rokon sem lakik 30km-en belul ; ((

Pocok
Szerintem nem rossz !!Es hat nagyon fiatalos tenyleg.Ja es hat az esze is sokat nyom a latba ; )))
Holnap!!!!!!!!!

Tenyleg mi lehet Csiccsel,mert mar a mult heten sem volt es csak 1 hetre mentek Parizsba nem??

Na megyek vacsizni
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Judy,
mi van veled?

Nincs senkinek se meg Csics telefonszama vagy cime?

Ilke,
hogy all Lili a kakilassal? Remelem nem kell megint beöntesre mennetek!
Te azt irtad, hogy a korhazban valaki az ujjaval szedte ki a kakit Lili vegbeleböl. El sem tudom kepzelni. Marmint, hogy az hogy fert be abba a pici nyilasba.Kép

Rebi ma reggel aszaltszilvat kapott(elözö este beztatva, reggel összeturmixolva).Izleni izlett neki.Kép Aztan delelött a cicizes utan megint elkezdet ugy sirni, mint amikor erölködni szokott. Mentünk, megint en segitettem ki szegenykemböl a kakit. Lassan eleg lesz -marmint mennyisegre. De holnap is adok neki aszaltszilvat. Remelem ez segit...
A homeopathias könyvben meg olyan sok fele szer van szekrekedesre, ill a különbözö tünetekre.Meg nem tudom, melyiket is vegyem. Talan majd ma este sikerül eldöntenem...

Kellemes estet Nektek!
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Voltunk ma mérésen: Peti 75 cm és 9650 gr.

Minitali:
Nekünk is jó lesz, hétfõ délelõtt, de akkor pontosítsunk még, hogy hánykor és hol van a találkozó, jó?

Ági!
Én is a délit hagytam el elõbb, csak nem szopi után, hanem elõbb adtam a fõzit, egyre emeltem az adagot, persze nagyon lassan, aztán egyszer csak eljutottunk oda, hogy nem kért utána szopit. Persze ebben a fiam is partner volt, imádta az új ízeket, szerintem ha hagytam volna, õ egyik napról a másikra is átállt volna. Aztán a délutánit hagytam el, az már gyorsabban történt, és most megvan a reggeli és esti, illetve éjszakai szopi.

Csiccsel én sem tudom, mi lehet, de remélem jól sikerült nekik Párizs, és csak egyszerûen nincs ideje, vagy internetkapcsolata. Biztos nincs semmi baj.

Na, megyek, mert a ded ma korán aludni tért, kihasználom ezt a rengeteg szabadidõt.Kép

Dió és Peti
szabotimi

Sziasztok

Rit
Köszi az érdeklõdést, most már egy ici-picit szebb a szeme, de alvás után visszapirosodik. Útálja a szemcseppet (ki nem), és sokat dörzsöli a szemét, gondolom viszket neki.

Ilke
Hogy álltok kaki ügyileg? Sikerült?

Kryss
Sajnálom hogy ti is kínlódtok a kakival. Kép

Judy
Remélem nem volt vészes a mûtét, drukkoltam nagyon.

Lányok hogyan kell paradicsomos krumplit, vagy bármilyen paradicsomos kajcsit csinálni igazi pariból? Leforrázom vagy megfõzöm, átpaszírozom és kész? Szeretném kipróbálni, mert a bébiételes paradicsomtól Levi öklendezik, gondoltam megkínálom igazival, csak nem tudom hogy kell megcsinálni.

A másik: akinek a babája már csõrös pohárból iszik, hogyan tudta rávenni a használatára? Adjam neki oda üresen hogy ismerkedjen vele? Mert ahogy a szájához ér a mûanyag már tolja is ki a nyelvével. Én hiába mutatom neki hogy hogyan kell inni belõle, a lényeg nem látszik. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!

Emlekszem, Aaron sem tudott inni belöle, aztan egyik naprol a masikra rajött.
En most vettem Rebinek, ö sem tudja, mit kezdjen vele. De en minden nap oda fogom adni neki ugy, hogy viz is van benne, majd rajön. Meg ha Aaronnak kedve van, akkor vele együtt majd megmutatjuk neki. Rebi nagyon rajong Aaronert, talan majd akarja is utanozni KépKép

Fura, hogy pont alvas utan pirosabb Levi szeme. Szrintem akkor kene a legszebben kineznie. Es hosszas igenybevetel utan a legcsunyabban. De mindegy, lenyeg, hogy muljon mar el!Kép

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Lányok,
Képzeljétek reggel adtam Lilinek paradicsomlevet éhgyomorra, aztán tízóraira szilvát, és gyõzelemKép: volt kaki. Igaz kicsit túllõttünk a célon, mert hasmenés lett, de a lényeg, hogy sikerült végre kajcsikkal valamit kicsalogatni. Nagyon bízom benne, hogy most már visszaáll a régi rend. Viszont tegnap el is felejtettem említeni, hogy Lili leesett az ágyrólKép. Du, édes hármasban lefeküdtünk egy kis szunyára, aztán apa felkelt, de olyan halkan, hogy nem ébredtem fel rá. Aztán egyszer csak bumm és sírás, apa rohan be én meg csak pislogok, mert Lili az ágy mellett sír. A hátára esett, de szerencsére nem lett semmi baja egy kis szopival 1 perc alatt megnyugodott. Amikor pattantam fel hozzá, sikerült olyan bénán, hogy a nagylábujjam megrándult, azóta is nagyon fáj és tiszta kék-lila. Apa már mondta, hogy szerinte meg kellene röntgeneztetni. Úgy látszik ez lett a büntim, hogy nem ébredtem fel arra, hogy Lili elmászott tõlemKép, pedig az éjszaka közepén is bármikor ugrok egy nyekergésére is, nem tudom mi lehetett velem. Azért megnyugtató volt, hogy múltkor írtátok, hogy mire kell figyelni ilyenkor.

Ági,
A Kútfõ Lakóparkot néztük, egész jók voltak a lakások, azt hiszem 100nm körül voltak, de amikor bementünk annyira pici volt, hogy a konyhának pl, csak egy fal volt kinevezve. Mi nagyobbat szeretnénk, így többek között e miatt is lemondtunk róla. Titeket megértelek, ha nekünk is ennyi rokonunk lakna ott, akkor biztosan mindent megtennénk, hogy egy jót találjunk, de igazából mi dél felé szerettünk volna költözni, ez meg még feljebb van mint Újpest. Csak hát megnéztük, mert sokan dicsérték. Mi is mindenképp új házat szeretnénk. Most már van 1-2 amin nagyon komolyan gondolkodunk, de még nem döntöttünk.

Zulu,
Azt olvastam múltkor valahol, hogy az aszalt dolgokat valami vegyszerrel kezelik, mielõtt aszalják, ezért nem adható piciknek. De azért szerencsére a paradicsom ma hatottKép.

Pszi,
Elõre is nagyon boldog 9. hónapot Balunak!

Csics,
Jelentkezz!!!

Forti,
Igaz én ma reggel Kecskeméti paradicsomitalt adtam Lilinek, de szerintem forrázás után hámozd meg a parit, aztán ha felvágod, ki tudod szedni a magokat. Utána picit megpárolod, turmixolod és már kész is, én így adnám. Vagy párolás nélkül összeturmixolva.
Lili a szelep nélküli csõrös pohárból egybõl tudott inni, de a szelepesbõl akkor tanult meg amikor szombaton elvoltunk kirándulni, és csak az a pohár volt nálunk, nagyon meleg volt, gondolom iszonyúan szomjas is volt és egyszer csak megszívta. Azóta nincs gond veleKép.

Kryss,
Hát megmondom õszintén még egyszer nem vinném vissza Lilit ahhoz a dokihoz (elég mogorva volt). Szerencsére hamar abbahagyta az egészet, mert én ott pánikoltam és sajnálgattam Lilit, alig mentem az idegeire gondolomKép. De nagyon nem tetszett amit és ahogyan csináltaKép.

Gyõzelem! Lili este is kakilt magától, hurráKép, így holnap most már biztosan nem kell kórházba mennünk. Vagyis mégis, de csak vérvételre.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkotKépTúl vagyok a mûtéten, csak utána elég pocsékul voltam, amikor elmúlt az érzéstelenítõ hatása. A mûvelet nem volt veszélyes, révén, hogy elõtte úgy lezsibbasztottak, hogy a hamut is mamunak mondtam. Szerencsére látni nem láttam semmit, mert letakarták a fejem, csak a számat nem. A legnagyobb gondot az okozta, hogy a gyulladás miatt nem tudtam rendesen kinyitni a számat, de a doki ügyes volt és hamar kikapta a fogat. Biztos vágott is, mert a fog ugye nem volt kinõve, meg utána mintha varrtak volna. Ja és kiszívtak egy csomó trutyit. Ma kell kontrollra mennem.
Éjszaka már jobb volt és ma is jobban vagyok. Hát, lányok, inkább a szülés, mint a fogfájás, az tuti.
Ha van ilyen ki nem nõtt bölcsességfogatok, ha fogorvosnál jártok, nézzessétek meg! Én a másikat is kivetetem, ha ez rendbe jön, mert nem akarok így járni megint.
Gergõ nagyon rendesen viselkedett, kint várt apával a folyosón, mindenkire vigyorgott. Az asszisztensnõ meg is említette, hogy még ilyen babát nem is látott, aki ilyen türelmesen várakozik. persze itthon, amikor elment apa, és elmúlt az érzéstelenítõ õ is rázendített. Biztos érezte, hogy mélyponton vagyok. Nem is volt hozzá türelmem, úgy szégyelltem magam. Szerencsére hamar megnyugodott, meg én is jobban lettem.

Zita
Összesen 4 ilyen fog van? Én azt hittem csak 2 Kép

Sasha
Hát, ha szegény gyerekek is ezt élik át... A fimanak még nincs egy foga sem. Akkor még lesznek nehéz napjaink, mert nagyon rosszul tûri a fájdalmat, az oltásokból ítélve...Nekem is be van dagadva a képem még mindig. a párom olyan utálatos volt, mit mondott? "Álomarcú lány..."

Kryss
Köszi a drukkot. Jó, hogy sikerült a kaka, még ha segítséggel isKép

Forti
Köszi neked is. Milen paradicsomot adnál Levinek? Én is ezen gondolkoztam, de a sima boltit szerintem nem adnám neki.
Én minden nap próbálom a csõrös poharat. Gergõ nem tolja ki, kortyol is, de kiköpi a vizet. Ugyanez történik a kcumisüveggel, pohárral, kiskanállal. És a teával is. Remélem elég neki a tej. De azért próbálkozom minden nap, hátha szomjas. Próbáld úgy, hogy jusson a szájába folyadék, hátha akkor rákap. Persze finomanKépremélem motmár rendbe jön Levi szemeKép

Ilke
De jó, gratula a sikeres kaki-projekthezKépA vérvételen biztos hamar túl lesztek. Jobbulást a lábadnak!

pusz, szép napot
Judy és Gergõ
Judy (fodroczy)

Sziasztok!

Judy!

Örülök hogy túl vagy a fog kiszedésen. Sajnos 4 ilyenfog van.

Ilke!

gyõzelem.Kép Mint már írtam a szilvával mi is túllõttünk a célon.Kép Igaz Emmának akkor nem székrekedése volét, illetve nem olyan hogy egyáltalán nem kakilt, csak több napig csak pici bogyókat sikerült kinyomnia. én akkor vetettem be a szilvát. Szerintem a vérvétel, bár kellemetlen, nem árt, mert legalább megnézik nem e vérszegény. Én is el fogom vinni Emmát.

Kérdés: A BCG oltás nálatok milyen lett? Emmának csak egy pici piros pötty, illetve inkább vékony csíkocska, de semmi gyulladás, kifakadás. A gyerekorvos szerint ez épp elég, nem kell újra oltani. De én az usziban más gyerekeknél látttam hogy nem így néz ki. És a másik topicban többen is írták hogy újraoltják a babákat. Szerintetek?

manó+Emma (aki ha jól hallom felébredt éjjeli álmábólKép)

KépKép
manó

Sziastok!

Tegnap voltam emgint fitness-terembe, és hát rendesen fáj a popsimKépKép. Spinning edzés volt (mindig váltogatják), attól...
Tegnap még jó volt, de ma nem tudtam rendesen ráülni. Remélem hamar elmúlik!!

Ilke!

De jó, hogy végre volt kaki!Kép Remélem most már mindig sikerülni fog.
Bünetés azért, mert nem ébredtél fel?KépKép Akkor Nátán már nagyon sokszor leesett volna! Ö pl. megtanult lemászni a kanapéról (néhányszor megmutattuk neki, most már tudja magától), igy egy gonddal kevesebb.

Manó!

Szerintem az orvos el tudja dönteni. Beninél alig volt látszatja, és az is jó volt, Nátánnál meg rendesen bepirosodott, kifakadt (még most is látszik) és az is jó. Atz igaz, hogy most 6 hónaposan meg kell néznie a dokinak, és szükség esetén újra kell oltania, de szerintem biztos tudja, hogy mikor jó és mikor nem.

Judy!

Én biztos vagyok benne, hogy tudni fogja, hogy kell inni, ha szomjas!Kép Nátánnak se megy a csörös pohár (Avent szelepes), se szeleppel, se anélkül (ez utóbbi esetben az a baj, hogy jön belöleKép). Viszont a múltkor nagyon szomjas volt, és akkor még az én "sport"kupakos flakonomból is bírt inniKépKép, pedig azt is ugyanugy szivni kell, mint az ö csörös poharát...

Forti!

Remélem hamar meggyógyul Levi szeme.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

tali:
HÉTFÕ délelõtt 9 – 9:30 körül kéne a Városligetben, Pszi írtál ott vlmi játszóteret. az hol van? mi a parkolóból megyünk Reménykedjünk a jó idõben.
akik jönnek:
Brokkoli-Zsófi
Virág-Levente
Pszi-Balu
Gumicukor-Dani
Dió-Peti
Andy-Márk?
Kataa-Alex?
és a többiek????

Bringa,Zulu
köszi az etetõszékes tippet, hát igen a PPPP-rõl már lemondtam, tegnap én is brevit nézegettem, majd megálmodom még melyik típust veszem meg. majd átnézek az etetõszékes topicba is, -----hogy ez eddig eszembe sem jutott??-------

Manó,
Különben a brevi Dolce vitán gondolkozom, mert még az hasonlít a PPPP-re a legjobban, bár ez is 30 000 volt a Madrinában. Hát elég silány egy hely, legalábbis nekem nem tetszett, akkor inkább a Mega, vagy a Brendon.

Forti,
Én Zsófinak mikor adtam a csöripoharat ( Avent varázsitató ) elõször csak rágcsálta, kb. 1 hétig, utána egyszer csak szívott belõle, azt mondta pfúj és csak folyt ki a száján a víz, aztán minden nap adtam neki, és mindig szívott egy kicsit,most meg már 50-60 milit is beszippant a nagy melegben.

na majd jövök

pusz
Brokkoli
brokkoli

Lanyok, merre talalhato az etetoszekes topik?

Mano: Lackoera azt mondta a dokineni, hogy tulsagosan jol reagaltKép Tok nagy lila pukli van a helyne, meg nem fakadt ki, de szerintem csak ido kerdese. Jut eszembe, mit kell vele csinalni, ha kifakad?

orsoly

Ps: Nem akarom elkiabalni, de ma Lacko mintha megcsikarta volna a fogaval a kezemetKép Latni meg nem latok semmit, de erzek egy kis rucskotKép
orsoly

Manó
pasi ügyben tuti nem vesznénk össze: én szeretem a hosszú hajat de legjobban a kopaszokat! - a rövid hajúak mind a tied lehetnek Kép
BCG_ minél rondább, annál jobban hatott a dolog. Ha kifakad, az is jó. Ha viszont szinte semmi, akkor a helyedben igencsak gondolkodnék újraoltáson.

Forti
én konzervparit adok neki. sûrítettet. abban csak pari van meg só - készen van és nem kell paszírozni - lusta vagyok ám ahhozKép

A minitalira mi is megyünk - csak én épp személyesen még nem ismerek senkit. Majd csináljatok nekem egy jó nagy transzparenst, hogy ti vagytok azok!! KépKépKép - ja most látom: gumicukor is ott lesz - akkor mégis van valaki, akit be tudok azonosítani Kép

Kataa
ti jöttök??? mehetünk együtt, ha gondolod...

Rit és Dodo

rit

anemona7

Orsoly!

Tudtommal semmit nem kell csinálni, hagyni kell (lehet, hogy összekni a ruháját, de ez van, nálunk ez a kifakadós állapot 2 napig tartott).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Jó régen nem jártam már itt, csak olvasgatok. Dórikám ahogy nõ, egyre több közös játékot igényel, ha pedig alszik, akkor örülök ha mindent gyorsan el tudok végezni. Egyszerûen nincs annyi idõm, hogy mindenkivel képben legyek, megsérteni pedig senkit nem akarok, hogy válasz nélkül hagyom. Azért a talis képeiteket mindig megkukucskáltam ám...Kép

Ami miatt írok most a szelepes csõrös pohár.

Forti!
Dórikám sem tudta anno, hogy kell inni belõle. Viszont az apját mindig tátott szájjal nézte ahogy meghúzta a pepsi-s üveget.Kép Szóval kapott a gyerek pepsi-t a poharába, de úgy az orra elõtt, hogy lássa mi kerül bele. A kis huncut azonnal rájött, hogy kell inni a pohárból. Utána már ment a tea is és a víz is.Kép Most meg már a szívószállal ismerkedik. Ha szomjas akkor szívja is, de ha nem akkor csak rágcsálja.

Különben mi jól vagyunk, Dórikám 13 nap múlva már 1 éves lesz. 8 foga van és egy nagy dumaláda, de járni egyedül nem hajlandó. 2 lépés nála a max. amit egyedül megtesz.

Puszi nektek és a gyerkõcöknek!

Kata és Dóri

KépKép

KépKép
kata007

sziasztok

Mi is megyünk a talira.

Márknak is jön a foga ráadásul 4db szegénykémnek.

Na most csak jelentkeztem majd még jövök
sziasztok
Andy
andy78

Beszti!

Emmának nem 6 hónaposan nézte meg hanem már kb 3-4 hónaposan. és akkor eldöntötték hogy jó. de tul képp igazad van, csak azért kérdeztem mert engem annyiszor oltottak újra, hogy hihetetlen, ahányszor nézték ezt a próba oltást, és ráadásul nem úgy hogy nem lett elég nagy az a piros kör, ami próba oltáskor keletkezik, hanem úgy hogy egyáltalán semmi se lett. Teljes mértékben érzéketlen vagyok ezekre a próbákra.Kép Gondoltam hátha Emma örökölte.KépKépKép

Rit!

Akkor megegyeztünk.Kép egyébként több barátnõm is kifejtette már hogy mind zenében mind pasiban rém nyálas ízlésem van.Kép Dehát ez van.KépKépKép No persze a pasik elméletben értendõk, mert ugye a valóságban nem csak a kinézet számít.
A BCG-n én gondolkodom, de ha egyszer az orvos szerint nem kell, akkor mit csináljak. pedig már az én történetem is elmondtam ijesztgetés képpen. na majd ha jön oltani az agyhártya ellenit, újra rákérdezeka biztonság kedvéért.Kép

Sasha!

Voltunka mega toys-ban, az 51-es busz 2 megállóra megy tõlünk, csak eddig nem ismertem.Kép Úgyhogy köszi az ötletet.Kép

manó+Emma

KépKép
manó

Sziasztok

Köszi a csõrös pohárral kapcs. infókat, akkor kitartóan próbálkozunk, egyszer majd csak rájön hogy ugyan úgy lehet belõle inni mint a cumisüvegbõl.

Ilke
Gratula a kaksihoz, és jobbulást a lábadnak! Öröm az ürömben. Kép
Én bébi parilevet még nem is láttam.

Judy
Igazi parira gondoltam, a piacon vettem az öreg nénikéktõl. Gondoltam csak jobb mint a konzerv pari. A bébiételnek amit 1x próbáltunk amúgy ugyan olyan íze volt mint a konzerv parinak töményen. Nekem sem ízlett, Levibõl pedig szépen visszajött az egész amit nagy nehezen megkajált.

Beszti
Azt mondják akkor tornáztál eredményesen ha nem másnap, hanem harmadnap van izomlázad. Akkor dolgoztak jól az izmok. Kép

Rit
És mivel adod? Nincs tömény íze nagyon?

Kata007
De jó hogy jelentkeztél!!! Már gondoltunk (a többi lánnyal együtt) rátok sokat, Ti vagytok a csapat élén Sheilával, akik most lesznek (vagy már betöltötték) egy évesek. Majd írd meg mit szólt Dóri a tortájához. Kép nincs a lánykádról? Olyan kiváncsi lennék rá mekkora már. Hogy elszaladt az idõ, tavaly ilyenkor még aggódtunk a farfekvés miatt és mondtuk az öteleteket hogyan lehet megfordítani a babát. Kép Kép
Neked is köszi a csõripoharas tippet, próbálkozunk kitartóan.

Forti és Levi aki ma 42 hetes

Kép
Kép
forti

Ja, valaki kérdezete az a párnát a fej alá az autós ülésbe, ami középen lapos és csak két oldalt párna, Hát a mega toys-ban van, de õrült drága, valami 6000 Ft vagy 7000 már bnem is emlékszem, mert csk a römernek van olyan. De lahet kapni.Kép

manó+Emma

KépKép
manó

Forti!

De nekem nem izomlázam van!Kép Hanem fáj a popsim!KépKép Spinning (tudod a biciklis) edzés közben teljesen szétültem, meg ráadásul itt tekerés közben fel is kellett állni a biciklin, aztán újra vissza az ülésre és meggyötörte a popsimat. Az izmaimban semmit nem érzek (bár nem is tudom, hogy kellene-e, emrt direkt zsirégetésre mennek, és ahhoz egy bizonyos pulzustartományban kell maradni, tehát nem cél a jól felpörgetés. Azt is kellet csinálni, ha túj "jól" sikerült a pulzust felvinni, akkor lassabbra kellett venni a tempót.

Manó!

Én is az "újraoltós" tipus vagyok (mindent mindig kétszer kaptam, de Nátánnak mégis gyönyörü lett a BCG-je. És nem az elején látszott a reakcó, ahnem sokkal késöbb, szerintem már 6 hónapos is volt...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Mini tali:
Íme a térkép újra:
Kép
A hely neve "Iskolások játszókertje".
Lényeg, hogy be van kerítve, így kutyamentes.

Forti!
Levinek sok, sok gyógy Kép Kép Kép .

Lányok!
Volna egy problémám.
Teljesen bele szerelmesedtem az ilyen típusú babacipõkbe:
Kép
De nem találok sehol. (Eddig pár Nike boltban próbáltam, de úgy néztek rám, mintha a Holdról jöttem volna.)
Szerintetek hol árulnak ilyet?
Szeretném Balut meglepni eggyel, elvégre már 9 hónapos Kép .

Jó hétvégét mindenkinek!
Mi hétvégén mamázunk egy kicsit, de hétfõn újra itt leszünk.

Pszi és Balu (ma 9 hónapos)
pszi

Hali!

Manó!
Örülök, hogy sikerült a mega toysba eljutni!
én hogy jártamKép Vettem egy totyogót ami 74-es és épphogy jó a gabira. A többi ami ilyen volt az mind 92-es, de lehet, hogy visszaviszem, hátha kicserélik! Ha lesz még hasonló, vagy levásárlom...

Kata007!
Üdvözlet végre itt is! KépKépKép

BCG oltása a fiamnak sem fakadt ki pedig immár 7 hónapos is elmúlt, de kérdeztem a dokit és nem mondott rá semmit, csak legyintett! De nem hogy nem fakadt ki, de még csak nemis látszik!

puszi
sasha és a 32 hetes Gábor

Kép
sasha

Sasha!

Én egy másik üzletben jártam így egy 80-as napozóval (baby bell típusú, amit eddig nem ismertem). Épp hogy jó rá. De nem vittem vissza mert már ki volt mosva mire rájöttem. és az nem is volt akciós.Kép Én most is 80-ast vettem, remélem jó lesz rá. mert a Keguru goldos napozóból ami vanb itthon még a 74-es is jó.

Megvizsgáltam Emma BCG-jét újra, ha már így szóba hoztam, és már nem is piros, csak egy apró csík, olyan heg szerû, de alig látszik. Úgyhogy ez már nem fog alakulni.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Gyorsan írok mert tételírás közbe vagyok. Alig van idõm. A Petra egy kis ördög. Percenként húzom vissza az elõszobából. Egyfolytában matat a cipõknél és hát a babakocsi kerekét is nagyon szereti. Most szerencsére alszik és így legalább tudok egy kicsit tanulni.

Kryss
Szegény Rebi ez szörnyü lehet, hogy így kínlódik. Nem próbáltad a tornáztatást?

Forti,
Jobbulást Levi szemének!!!!

Nyuszi
Nem viseli meg Emiliát az utazás? Én azt vettem észre, hogy mikor elmegyünk valahova akkor utána a Petra sokkal nyugtalanabbul alszik éjszaka. Múltkor mikor lementünk egy hétvégére a Balatonra utána egy hétig mindennap felkelt éjjel. Nem tudom, hogy mi lesz a költözésnél. Nem semmi ez a taxi ár. A párod nõvére jó késõn szül ahhoz képest, hogy az elsõ babáját várja.

Ilke
A Petrának én is most próbáltam elõször a paradicsomot és hát másnap reggelre annyira bekakilt. Lehte, hogy ez nálatok is segítene. Most olvasom, hogy sikerült kakilnia.
Ilyen mélyen aludtál, hogy nem ébredtél fel arra mikor Lili felkelt?
Sajnos nem tudom, hogy hol van a Kútfõ lakópark. Akkor most hova szer

Kataa
Neki ez a második baba lesz. Van már egy 4 éves kisfia.

Judy
Remélem már jobban vagy.

Mano
A Camponába sajnos nem tudom, hogy mivel lehet eljutni mert én a párommal együtt megyek kocsival. Különben nekem is annyira messze lenne jármüvel, hogy biztos nem vállalkoznék rá. Mondjuk most is messze van csak az idõpont miatt választottuk ezt. Az a baj, hogy ez csak szombatonként van. Így is érdekel?
Etetõszék: Mikor a Petrát beleteszem akkor utána és is moshatom le az egész széket mert szörnyü ahogy eszik. Teli szájjal nyalja a karfáját.

Pszi
Jövõ héten kötjük meg kedden vagy szerdán a szerzõdést és utána elküldöm a változtatásokat.

Áfonya
Csics száma:06(20)4328613 Nem tudom, hogy mi lehet vele már tényleg régen jelentkezett.

Forti
Én úgy itattam elõször a Petrát, hogy odatartottam a kis szájához és öntöttem bele. Legtöbbször mindig kicsurgatta de most már szépen lenyeli. De a mienk nem szelepes. Nem tudom, hogy arra, hogy kell megtanítani mert a Petra még most is úgy iszik, hogy megvárja, hogy csurogjon a szájába és nem õ szívja.

Ági
petra2

Ági!

Köszi, akkor sajnos a Campona sem jó nekünk.Kép Én szombaton nem akarok úszni járni, akkor itthon vana férjem és ilyenkor lehet egyéb programokat csinálni.
Az elsõ paradicsomevés után Emma is bekakilt (kecskeméti paradicsomos krumpli), de most hogy ilyen vegyes zöldség hússal , meg ilyesmit adok, amibenvan paradicsom, de nem tisztán az, így semmi hasmenés nincs tõle.
Emma az etetõszéket úgy koszolja össze hogy a kezével a szájába nyúl, és aztán összetapizik mindent. Arra hogy a tele szájjal lehet nyalogatni még nem jött rá.Kép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok Lányok!

Megjártuk az ortopédiát a kis Chaplinemmel. Megnyugtattak, hogy a legtöbb babának így áll a lába, majd ha elindul és biztosan megtesz már több lépést, ,nemcsak 2-3-at, akkor mindig egyre jobb lesz, de aggódásra semmi ok. Mutattak kis tornáztatást is, azt kell néha csinálni. A lábacskájának így a legkönnyebb megtartani a kis testét. Azt mondták, hogy van olyan gyerek is, aki mindkét lábbal befelé csámpázik és úgy kez el járni és kiegyenesedik. Mindenesetre sokat kell mezítláb lennie, mert az a legegészségesebb, cipõ elég akkor, ha már biztonsággal jár.

Akiknek a babája már álldogál, hogy áll a lábfej?

Volt ott egy fiatal, kb. velem egyidõs anyuka, a kislánya 6 hónapos volt, cigi kipakolva a babakocsi tálcájára.... Elszomorító, amikor ilyet látok, pláne, amikor a csöppp baba mellett még szívja is egy anya. Ilyenkkor mindig eszembe jut, hogy biztosan nem szoptat, vagy ha igen akkor felelõtlen. Én is bagóztam a fõsulis éveim alatt kb. 6 évig, de még jóval Dani születése elõtt 4 évvel leszoktam egyik napról a másikra és egyáltalán nem kívánom, sõt kifejezetten utálom a szagát. Nem is értem, hogy tudtam szívni. Fiatalság = bolondság.

Hétvégn vidékre utazunk a szüleimhez, és most viszem elõször Danit egyedül kocsival, uis délután talizok a gimis barátosnéimmal. / hetes kora óta nem látták Danit, csak képen, bizotsan le fogják zabálni.Kép

Csináltam tiramisut, remélem fincsi lesz, holnapra jól összeszívja magát a hûtõben. Nyam-nyam.

Beszti
Izomláz ellen a legjobb, ha még rádolgozol. Furának tûnik, de még szertornás korszakomból tudom, hogy ez a legjobb módszer. Úgyhogy uzsgyí, és pattanj fel ismét a bringára!
Hol volt ez a spinning? Érdekelne engem is!

Itatás
Mi pohárból iszunk, kezdetben nem ment valami könnyen,, pár korty után elrántotta a száját és ment mindenfelé a víz. Most már ott tarttunk, hogy ha elé tartom a poharát,akkor folyamatosan iszik belõle, néha már nem is folyik ki a szája szélén, de azért mindig lesben állok egy textilpelussal. A száját már nem rántja el, ha nem kér, akkor a kezével tolja el a poharat. Kezdetbne nem fogta meg a poharat, mindig bele akart nyúlni a vízbe, pár alkalommal hagytam, merrt nagyon tetszett neki, aztán a kis kezét rátettem a pohár falára én meg a fogyntyúnál fogva itattam. most már egybõl a pohár falánál fogja meg a poharat, ahogy kell. amikor nagyon szomjas a nagy ugrálástól, akor egyvégtében lenyom 1 dl-t is.
Viszont sosem érti, ha más babát cumisüvegbõl látja inni, az mindig nagyon érdekes, és meg akarja szabadítani tõle Kép
A legkönnyebben ásványvizes üvegbõl tud inni, az egyáltalán nem megy mellé. Tiszátra úgy iszik belõle, mint egy felnõtt.

Rit
Ma megyünk úszni mi is a szokott csoportunkba.
Én tudom ám, miért szereted a kopaszokat! Kép Kép Nekem nem a hosszú hajjal van problémám, csak úgy az összkép nem annyira jó, de persze én is amellett vagyok, hogy megismerni valakit egészen más, mint egy fotó alapján ítélni. Sajnos sokszor a szép emberekben csalódok a legtöbbet.

Madrina
Valaki volt már ott? Milyen? Árak?

Pszi
Minitali
A játszótérnek, ami be van kerítve nem ez a neve, az egy másik. Oda azért nem lenne jó menni, mert 1. nincs bekerítve, 2.éjjelente odajárnak a szipusok, uis nem lehet beéltni a dzsumbujtól. A térkép szerint jót rajzoltál. aki nem ismeri, annak még annyit, hogy szemben van egy focipálya és közvetlenül a játszó mellett van egy nádfedeles házikó, a hinták a játszón pedig hajókötélbõl vannak, az egyik egy hintaágy, a másik egy köra alakú kosár. A végén pedig van egy fából készült mászóvár. Remélem így már könnyebb lesz az odacsalinkázás.

Pusz
gumicukor és alvó danika

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Gumicokor,Pszi
Cserélünk mobilszámot? csak hogy bebiztosítsam a dolgot, hogy odatalálunk? enyém: 20/321-9114

talisok:
Brokkoli-Zsófi
Virág-Levente
Gumicukor-Dani
Dió-Peti
Rit-Dodó
Andy-Márk

még valakik????

Madrina
Tegnap voltam a barátnõmmel, és kicsit csalódnom kellett. Azt hittem, hogy tényleg különleges dolgok vannak, amiket eddig sehol sem láttam, de sajna nem így van. Szoptatós helység és pelenkázó még a holdon....Az árak szerintem ugyanolyanok mint a MegaToysban. Van sok hordozó, autósülés,babakocsi. Etetõszékbõl csak brevi márka van, be van rendezve kb. 5-6 gyerekszoba, könyvek, újságok, fürdõkádak ( uolyan áron mint a Megában ) takarók, kismama ruhák, játékok,pelus, popsitörlõ ( pl. pampers 800 Ft, amit máshol 500 megkapsz ) Bébi és gyermekruhák: Kenguru Gold, Prince Oliver, Sanetta, St. Oliver, és még sokan mások méregdrágán....
Viszont vettem szoptatós melltartót ami egész klassz, feketében és bordóban is volt, madrina márkájú és 3800 pénzbe került.

Holnap viszont megyek babaruhabörzére, már izzítom a pénztárcámat....

este még jövök

pusz

Brokkoli és alvó Zsófi, aki a tegnapi oltástól kicsit kába
brokkoli

Forti
paradicsomos krumplit csinálok belõle - bele pipihusi v. hal...

gumicukor
tudom, hogy tudod!! KépKépKép

minitali
nekem ma nagy hírrel jött haza a párom: hétfõre kiírta magát vidékre melózni, persze nem ott lesz, hanem velünk!!! Így meghosszabítjuk a 7végét - viszont így ugrik a tali KépKép
bocsi, de örülök, hogy velünk lesz, persze sajnálom, hogy már megint nem jutok oda.

Rit és Dodo

rit

anemona7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?