Sziasztok!
Megint eltûnt egy adag hozzászólás!
Az eltûntek miatt nem értem a régieket.
Tegnap láttam valahol, hogy Mariannál is baba van. Gratulálok! Ebbõl teljesen kimaradtam. Mikor született? Hol találok róluk valamit vajon?
Ma járt itt a doktor néni, megvizsgálta a csemetét. Felhúzta ülõ pozícióba, nagyon ügyesen, sokáig tartja magát. Annyit röhögtünk rajta, ahogy ült, irtó édes volt.
Nem tudom ki, írta, hogy pelus nélkül jobban mozog, de tényleg. Kipróbáltam, csupasz fenékkel hasra fektettem, felhúzta a lábát, próbálkozott az elõre haladással, majd megzabáltam.
Lassan négykézláb fog mászni.
Ja, és fogdossa a tárgyakat maga mellett, ez is új. Tegnap addig küzdött, míg elérte a szájával a textilkönyvet, és elkezdte szopizni! Most szinte napról napra fejlõdik, mindig csinál valami újat.
Kangi, elloptam az ötletedet, sztaniol-bolygókat küldtem a feje fölé, végre nézegeti. Eleinte nem akart felfelé nézni, csak oldalra, de már az is megy, mióta van mit. Fürdés közben csak úgy pancsol, anya, apa tiszta víz. És ma - úgy értelmezem - végigaludta az éjszakát: 11 elõtt feküdt le és 6-kor kelt. Hurrá! Viszont nekem tiszta karikás a szemem, úgy látszik, túlaludtam magam.
Köszi a szájpenészes hozzászólásokat. Szerencsére másnapra eltûnt a cicimrõl a fehérség, Lõrinc szájában sem látok semmit. De meg akartam kérdezni a doktor nénit, csak elfelejtettem.
Leszter! Ha jól érzed magad az anyósodéknál, nagyon jót fog tenni az utazás neked. Én bátran adtam oda a gyereket a családtagoknak, hadd szokja az embereket. A látogatók tömegével már voltak fenntartásaim, fõleg, mikor egyszerre jöttek. Néha fogtam a gyereket és kimenekítettem. De õ élvezte általában.
Kangi! A képeken nagyon édi Julcsi! És milyen önálló!
Hajszárító? Nálunk a porszívó jött be, véletlenül jöttem rá. Elcsöndesíti, de sajna nem tartós az eredmény. (Zsuzsó, látom, nálatok is.)
Norka! Anyós: mindig igaza van, bármit csinálhatsz. Az enyém állandóan takargatja, 35 fokban is. Meglátogattuk õket, Lõrincnek elkezdett remegni a szája, ahogy szokott.
- Hú, gyorsan sapkát rá, fázik, remeg a szája.
- Mondom, nem attól van, hanem… (téma körüljárva, orvosok hada közölte infóit, ezt próbáltam továbbadni).
Jó, azért sapka fel, mert az történethez hozzátartozik, hogy akkor spec. tényleg hûvös volt.
Néhány nappal késõbb, kánikulában:
- Ugye, hogy ebben a melegben nem remeg a szája?
Beu, lemondóan:
- Ugye.
Amúgy mit kéne látnom a profilodban? Én téged látlak kendõvel + Jázival? Nagyon szépek vagytok, de a hozzászólásod alapján apát kéne Jázival. Vagy rosszul értelmeztem?
Közben rájöttem, hogy naponta változtatod a képeket a profilodban. Az apásból úgy látom lecsúsztam. (Franyó, látom, Te is)
Viszont megcsodáltam, hogy van rajtad Jázi. El kell már mennünk hozzád tanfolyamra.
És most elértem oda, hogy megvan az apás kép. Ez az egész eddigi iromány fölösleges volt! Most már azért sem törlöm ki! Viszont nagyon szépek apával!
Zsuzsi! Nagyon édes a mosolygós Miki!
Nem is értem, hogy bírod három gyerekkel. Én az egy mellett sem érek rá pihenni.
Hasonlítás: Nálunk bárki látja Lõrincet, az elsõ szava: Tiszta Balázs! Esetleg: Tiszta apja! Már megõrülök tõle. Alig vártam, hogy Balázs hozzátartozói után jöjjenek az én barátaim. Jöttek: Tiszta Balázs!- mondták.
Szerintem leginkább a másfél évvel idõsebb unokabátyjára hasonlít. Az is olyan gyerekformájú. Én semmi hasonlóságot nem látok Balázshoz. Õ viszont felfedezte, miben hasonlít hozzám: lefelé görbülõ száj, elálló fülek, hatalmas lábfej. Köszi!
(Amúgy tényleg.)
Myssnia, Orsoly! A fiúknak pedig az anyájukra kellene hasonlítani. Ez így törvényszerû, nem?!!!Igazság szerint lényegtelen. Bárkire hasonlít, szerintem gyönyörû!
Heni! Dorina beszorult? De édes lehetett! És nyafizott vagy tûrte a rabságot? Milyen átalakítás folyik nálatok? Ebbõl is kimaradtam. Dorina is nagyon szép!
Urszila! És ki szedte ki Zsuzsit a medencébõl? Elég borzasztó lehetett.
Zsurló! Milyen aranyos Andulka! Kis kerek képû!
Mi voltunk UH-n is meg a Bethesdában is. Más kérdés?
Franyó! Meglestem a profilodat! Szépek apával! Nem buktál le? Lehet én is csatlakozom. A profilba rejtés jó ötlet, mert egyébként én is kapnék a fejemre. (Bár néha beleolvas, biztos pont ezt fogja.)
Kangi! Gombóczokniaknákat rejtegetõ kispapák megfelelõ neveléssel változtathatók. Korbács van otthon? Vagy ételmegvonás? Eltiltás a gyermek dédelgetésétõl? Jujj, ez egyre drasztikusabb! (Mi történt velem?)
Gombóc! Fogorvos
Szegény, szegény, szegény, már az olvasástól fáj nekem is! Milyen rucit vettél magadnak?
Timici! Bencus nagyon drága.
Tej: nekem 24 órát mondott a védõnõ.
Myssnia! Jobbulást. Jó érzékeny melled van! Persze adott esetben ez még hasznos is lehet!
Györgyi! Micsoda kis forgolódó lányod van! Az utolsó képen tetszik a legjobban!
Andi! Én nem tudom, mikor éhes, mikor szomjas, de folyton szopik, ha ébren van. Próbáltam adni teát, vizet, hogy útközben vagy nélkülem se haljon éhen-szomjan, de nem kell neki. A cumisüveget egyszerûen nem tudja szívni, üvölt helyette, elég vicces. És most már pohárból sem iszik meg semmit.(Pedig a kórházban még tudott pohárból inni.) A múltkor üvöltés közben begyûjtötte a szájába a teát, majd egyszerre lenyelte, majdnem megfulladt. Inkább szopjon.
Csucsuka! Ezt olvasni is fárasztó!
Momo! Ezt még inkább!!!!
Snoopy! De aranyos!!!!
Muszáj elõkerítenem az eltûnt hozzászólásokat, mert egy csomó érdekes dologról esett szó.
Úristen! Egy regény! (Inkább vasaltam volna? Mindegy, most már megkaptátok. És ha ezt olvassátok, akkor végigrágtátok magatokat rajta!
)