Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itthon vagyok, hazaugrottam pár ruháért, mert már nem kell hálóingben flangálni.
Lilkó teljesen gép nélkül 100%-ot szaturál, iszonyú mozgékony és folyton szorongat valamit, hol az ujjamat, hol a csöveit. Reggel annyira nyújtozott, hogy mikor kinyitottam az inkubátor ajtaját, "kiesett" a lába. Szóval miatta hála az égnek nem kell aggódni, "csak" híznia kell, igaz, azt jó sokat, 1420g-ra visszaestünk, és még csak 2g anyatejcit bírunk megemészteni.

Dorcikámat gép lélegezteti újra, igazából ugyanott vagyunk, ahol első nap, pedig tegnap olyan szépen szuszogott egyedül, amíg bírta.
Angyalom nagyon sápadt, ma adtam neki vért, de még nem jött vissza a véradóból, remélem mire visszaérek a negyed hatos etetésre, már megkapja és kicsit segít neki.
Vérnyomása sajnos nagyon nehezen reagál a gyógyszerekre és sok sót veszít valami miatt, ráadásul fertőzést is kapott és most arra még plusz antibiotikumot is kap.
Nagyon szorítsatok neki, hogy ne adja fel!

Andinak és Mamintinek nagy gratula, többieknek kitartás, sajnos nincs időm most visszaolvasni, remélem pár hét múlva mindenki itthon lesz és akkor majd pótolom
:cry:

Puszi Nektek és köszi a sok drukkot, Ati mindenről be szokott számolni.

Judit

jucicuki

sziasztok Lányok,
Hogy vagytok ebben a pocsék időben?
Tontica, tök aranyos hasad van - bárcsak már nekem is ekkora lenne :)
Csilla, fel a fejjel, ezt végig kell csinálni - remélem tudnak majd vmi értelmeset mondani arra vonatkozóan, hogy milyen ellátásokat kapsz majd az elkövetkezendő években...
Ti hogy vagytok ebben a pocsék időben? Én barom, tegnap este kimentem egy kicsit sétálni, erre ma reggel arra ébredtem, hogy bedurrant a torkom, majd' megőrülök, úgy fáj, és fogalmam sincs, hogy a mézes teán és gyümölcsökön kívül mit csináljak/egyek/igyak - ezzel a banális problémával és egy 37,2-es hőemelkedés miatt csak nem kellene felhívnom a dokimat? Tanácsoljatok vmit pls, mit szoktatok hasonló helyzetben tenni?.....
köszi,
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Juci, nagyon szorítok és örülök, hogy Lili már ilyen jól van!!!!
Dorkával sem lesz semmi baj, erős lesz ő is és végigcsinálja, ez egyszerűen nem történhet máshogyan!!!!!
Nagyon drukkolok!
K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Juci!
nagyon örülök Lilkónak és nagyon drukkolok Dorkának!!! Sokat gondolok rájuk!

Kata (egyébként kevinszpészi a kedvenc színészed?).

én azt javaslom, feküdj megvetett ágyban, paplan alatt, és próbálj csak evéshez, teacsináláshoz felkelni (ha nincs ki ápoljon). A mézes citromos teát meg idd, egyiket a másik után, mert a sok folyadék, sok citrom és sok méz nekem mindig beválik. Lényeg a mennyiségen van, és a kifekvésben. Csak lehetőleg ne feketetát, inkább pl. zöldet, fehéret, néha egy kis feketét. Sőt, citromlevét facsard ki, abba keverj mézet, azt nyalogasd egyfolytában, nagyon finom. Vagy: nekem beválik: mézbe keverj préselt fokhagymát, azt nyalogasd. A hőemelkedést nem igazán tudom, mert nekem nem szokott lenni ilyenkor. Azt meg sűrűn mérd, hogy észrevedd, ha esetleg feljebb menne. Egyébként meg nyugodtan hívd fel a dokidat (de a nőgyógyászt, ne a körzetit!), mondja el, ő mit ajánl!

KépKép
lili73

Sziasztok!

(maminti férje vagyok, ha már az álneveknél járunk, legyek ikalav - szigorúan az általa megadott szöveget írom :-), a végén hozzácsapva a legújabb fejleményeket)

Kedden, mint írtam, egész nap fájt a hasam. Este még, biztos ami biztos, megnéztem a Veszedelmes viszonyok c. filmet. Közben mértem: 10 perces fájásaim voltak. Egyébként jó film. :-) Lefeküdtünk, hátha tudunk még aludni.

3-kor ébredtem, hogy valami lent elpattant és elkezd folydogálni. Felkeltem, pár perc múlva elöntött a magzatvíz. Rögtön bementünk a kórházba (fél négyre értünk be - a szerk.), ahol még rendszertelen, 5-6 perces fájásaim voltak, de kétujjnyira kitágulva. A Jóisten tudja, miért a víz ment el előbb.

Egyik pillanatról a másikra iszonyat intenzív és egymásba nyúló fájásaim lettek. Kb. fél óra múlva már 4 ujjnyi voltam, mindketten fejvégűek maradtak. Dokibácsi jóslata: 6-ra már meglesz legalább egy gyerek. Neki lett igaza. :-)

Leültettek a szülősámlira (addig fekve, NST-re kötve vajúdtam), rögtön jöttek a tolófájások, alig bírtam visszamászni a szülőágyra! Doki még az elején elmondta, hogyan kell nyomni (fájás, hasprés, három nyomás). Na, közölte, felejtsem el: kicsit nyomjak és utána sóhajtani, nem nyomni, mert jön a baba, mint a rakéta. Jött is. :-)

Kb. 1 fájásra megérkezett Andris. Utána elvitték. Doki bácsi burkot repesztett Hangánál, de rögtön jött a fájás: a pici lány 5 perccel a bátyja után érkezett. Még gátmetszés sem volt! Alig kellett varrni. A víz elfolyásától a babák megérkezéséig 2 és 3/4 óra telt el...

Andris 2550 gr, 47 cm; Hanga 2380 gr, 47 cm. Sajnos, nem tölthettem velük sok időt, elvitték őket inkubátorba min. csüt reggelig (ma délelőtt már ki is engedték őket, egész nap vele voltak - a szerk.). Hangának sűrű a vére, Andrisnak lement a vércukra, ezért mindketten infúziót kapnak, de egyik sem nagy probléma. Három óránként mehetek szoptatni. Elég sok előtejem van, ez jó jel!

Mindenkinek drukkolok, hogy hasonlóan jól alakuljanak a dolgok!

Maminti

Kép
Kép
maminti81

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!! :) :) :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!

Drága Juci!Lilkónak nagyon örülök, így tovább, és Dorkának megy a millió drukk, nektek pedig sok-sok erőt és kitartást, sokat gondolok Rátok, remélem minden rendben lesz végül :!: :!: Sok puszit küldök mindkét kislánykának és persze neked is :wink:

Andi és Maminti!SZÍVBŐL GRATULÁLOK :!: :!: :!:

Numa

Kép
numato

Sziasztok!

Na most lett elegem a védőnőmből! Hétfőn a Schöpf-Méreiben vettek vért, amiből 5,2 AFP-t számoltak. A doktornő szerint ez elfogadható értékű, a teszt eredménye negatív. Szerdán ismét vettek vért a hepatitis miatt, annak is megnézték az APF értékét, ami 5,57 lett. A védőnőm most hívott, hogy azonnal beszéljek az orvosommal, mert biztos baj van, hisz a legutóbbi ikres kismamájának csak 3 volt az AFP! Erre én őrült módjára hívom az orvosomat, aki közölte, hogy ikreknél nyugodtan duplázhatom az egyes terhesség értékét, így üljek nyugodtan a fenekemen, vagy a saját megnyugtatásomra menjek el egy genetikushoz, mondjuk Hajdú Krisztinához.
Nektek mennyi lett az AFP-tek? Tényleg ennyire magas az enyém, hogy rohannom kellene megnézetni a babákat? Mellesleg hétfőn a Schöpf-Méreiben csináltak UH-t, aminek a végén az van, hogy "épnek tűnő koponyacsontok és gerinccsatorna". Ennél többet szerintem máshol sem fognak tudni mondani! Jövő hónap elején készülünk 4D-re babalesőbe, de ezek után lehet, hogy kihagyom, hisz bármi lenne is a babákkal mind a kettő kellene nekünk...
rnecsi

Csilla,
meg ne ijedj az AFP miatt! Tudod, hogy mindenki mondja, semmi értelme nincs, főleg nem ikresnél, csak nem törölték még el a kötelező vizsgálatok listájából. Valahol azt olvasom, 0,7-2,5 között van a normál érték. Ha kettőzzük, 5-re jön ki, így valóban icipicit magasabb lett neked, de rengeteg helyen olvastam, hogy ez még az égvilágon semmit jelent, és hogy pl. Hollandiában el is törölték ezt a vizsgálatot, hogy ne riogassák fölöslegesen a kismamákat. Ja, és az se mindegy, hogy egész pontosan hányadik héten, napon vették a vért. Sokszor azért jön ki látszólag rossz eredmény, mert nem pont a megfelelő időben nézték.
Egyébként meg miért ne mennél el Hajdú Krisztinához, ő nagy valószínűséggel az egyik legjobb uh-s szakember lehet, legalább lesz még egy alapos uh-d, láthatod őket újra.
Hátha a többiek, akiknek nagyobb tapasztalata van, még el tudnak látni okos tanácsokkal.

KépKép
lili73

Sziasztok!

Lehet még csatlakozni?
A kép nem túl éles, de szerintem látszik aminek kell. :)

Kép

Gratulálok minden bébihez és Dorkának szorítok nagyon!!!!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Kamilla persze, hogy lehet csatlakozni. Minden új emberkének nagyon örülünk, s amint látod egyre többünknek jut elfoglaltság is, hisz szülés, szülést követ. Simán lettél ikerterhes, vagy mesterségesen fogantak a bébik?

Juci, Ati

Várjuk a jó híreket, nagyon sokan drukkolunk Nektek.

Csilla
jobb,ha vki olyanhoz mész, aki tényleg ért is a dolgokhoz, hidd el meg fog nyugtatni, de Lilivel egyetértek, menj el, mert ellenkező esetben idegesíteni fog és az pedig tudod, hogy nem jó, se neked, se a bébiknek.

Tontica???
Kedves sorstárs, hogy birod, én egyre nehezebben és legszivesebben kiköltöznék éjszakánként a klotyóra, mert kicsit unalmas 5 percenként rohangálni.

Tudjátok, hogy ma 9től National G-ot kell nézni!!!

Puszi mindenkinek

snezsanett

Tontica

Gratula a 35 héthez!!!

snezsanett

zsanett: bocs, hogy idearcátlankodom, de szerinted lehet nézni online is a national geo-t?

Beszéltem ma Mamintivel és nagyon jól van, babák már szépen szopiznak!!:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Juci sok sok kitartást, és erőt. Minden nap gondolok rátok, imádkozom a kis Dorkáért, Lili pedig nagyon ügyes már.
Nagy ölelés az egész családnak, vigyázzatok magatokra.

chesti

szia Kamilla,
Üdv a társaságban, én is csak 3 hete csatlakoztam, és 2,5 héttel járok előtted a két törpémmel :) :) :)
Melyik kórházba/ dokihoz jársz?
Üdv,
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Lombik babák, úgyhogy lélekben már készülgettem az ikrekre. Olvastalak is titeket, úgyhogy csak én vagyok nektek ismeretlen, de én már úgy nagyjából képben vagyok. :)

Irigylem Mamintit. Én is ilyen szülést akarok!

Kép

Kép
kamilla306

Rnecsi!
Nekem a MOM érték 2,0 volt!De ha megnyugtat,akkor menj el az IOstenhegyire!Mi ott nézettük meg a genetikai UH-t!Csini,sovány kismami vagy!Én is ikres szoptatósőárnán alszom már kb. annyi idős korom óta,mint most te!Kényelmes!

Bogyó!
Még mindig rókázol!!!????Atyavilág!Fagyasztott meggy?

Snezsanett!
Szép dinnye pocak!Semmit nem is híztál!!!!Csaló!Irigy vagyok ám!Állóképet,te dinnyelopó! :lol:

Gica!!!???????

Tontica!
Gyönyörű vagy!Akkora a hasad,csodálom,hogy nem estél még orra!Helyes a fiad!Hogy bírod a végét?És mindjárt sorban állok én is!Már csak 100 nap a vonalzóm szerint!

Juci!
Kitartás!Erős kislánykáid vannak!

Kevinszpészi!
Te,gyümi más nem is kell!38 fölé ne mejnen a láz!

Kamilla!
Gratula az ikresek között!

Maminti és humoros Valaki!
Hát ez fantasztikus szülés lehetett!Valaki ugye benn voltál?Se repedés se vágás,anyám mázlista vagy!Szívből gratulálok mégegyszer nektek!De jó,hogy ilyen jól vannak a babák!
Képeket kérünk!
Ja és John Malkovichra én is előbújnék!A legjobb film a világon!
Vendég

Kamilla!
Melyikbe lombikoztál!Én BMC-s vagyok!Hányadikra sikerült?
Vendég

Köszi a kedves fogadtatást.
Én Szent Imrés vagyok, de a gyerekeket a Forgács Intézetben hoztuk össze. Ott viszont szülni nem lehet. Szóval Szent Imre.

Kép

Kép
kamilla306

Ja és elsőre sikerült. Hat sikertelen inszem után. 3 évet vártunk rájuk.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Üdvözlet Kamilla!
Jó helyen vagy,ez bizti.Gratulálok az ikrekhez!Nem könnyü mindig,viszont csodadolog ikreket várni!

Kevinszpészi,
Sok c vitamin,én Benszivel ellentétben úgy tudom,hogy nyers gyümit(se mást)nem szabad enni,se tejterméket mert az slejmet termel.Mézbe csavarj bele grapefuitot,citromot és hajtsd le.Vitaminbomba és a méz immunerősítő.Algopyrint szabad az én orvosom szerint.Remélem tudtam segíteni.Jobbulást!

Benszi,
Aggódtam már hol vagy!
Sajnos a rókák kikészítenek,napi kettő legalább van..:-(
Nem tudom igazából,hogy ez miért van most megint...Háziorvos megnézet múlt héten,vírusos vagy más fertőzéses nyavajám nincs.A savam erősen tart a torkom felé nagy gyakorisággal az tuti,meg az is,hogy a Bogyók nagyon szeretnek a gyomrom tájékán leledzeni...3 hete mostmár megint,hogy rókázom,de tényleg azzalvígasztalom magam,hogy lehetne rosszabb is..

:roll: :?
Juciékról tudsz valamit?
Mikor jössz megint szentivánra?Mi kiköltöztünk most ide az urammal,nem bírtam a rókát sem a magányt zuglóban...

Kérdés:ha olyan kórházba szül az anyuka,ahol nincs koraszülöttosztály(pl.Schöpfi ahol volt,de állambácsi elvette...:-()akkor elviszik a gyerkőcöket más kórházba?Ha valaki tudja...előre is köszi!

Klarka,
Köszi az infót!Ügyes Maminti és gyerekek!:-))

GICA!!!!!!!!!!Kibújtak már a babók?
TONTICA!!!!!!!!!Merre vagy?Miért nem írsz???

Dóri,
És Te hol jársz?
Nem látsz el minketa jobbnál-jobb tanácsaiddal?:-)

DORKÁNAK NAGYON DRUKKOLUNK!!!!!!!

Mindenkinek szép estét!

Bogyótanya

Kép
bogyótanya

Nem elég 1értelmű a kérdésem,
abban az esetben kérdezem,hogy elviszi e a koraszülöttmentő a kz olyan kórházba ahol van ilyen ellátottságú osztály,amikor kibújnak.Vagy ha el kezd szülni az anyuka odaszállítják Őt is?
Zavaros ez nekem!Ezért kérdezem. :roll: :oops:
Köszi

Kép
bogyótanya

Klarka
Sajna nem tudom, hogy online lehet-e nézni.

Kamilla
Nagyon örülök, hogy összejött. Vigyázz nagyon magadra!!! Pihenj rengeteget!

Benszi
Csúcs vagy. Megpróbálok álló képet is feltenni, de a kedves uram ma elvitte a gépet legénybúcsúba. - remélem nem ma kell elindulni szülni!!!???

Üdv: Zsani

snezsanett

Bogyótanya

Én úgy tudom, hogy ha beindul a szülés - koraszülött korban - és szállítható állapotban van még anyuka (bébikkel a pocakban) akkor együtt átviszik őket olyan helyre, ahol van koraszülöttosztály. Ha már csak külön lehet szállítani bébit és anyát akkor a doki dönti el, hogy a babákat el kell-e vinni - milyen állapotban vannak. Pl. lehet 34-35 hetesen már nem iszik el a bébiket más kórházba, ha nem szükséges!!!

Az én dokim ezt mondta.

Remélem tudtam segíteni. Üdv: Zsani

snezsanett

Mindjárt kezdődik az ikrekről szóló műsor 21 óra.national geographic

szanet

Sziasztok!

Kamilla: azta, de jo!!! Hatalmas gratula!!! Ugy orulok hogy itt latlak!!! :D JO sokat varattak Magukra a babok. Nagyon, nagyon boldog babavarast kivanok!!!

Juci: orulok hogy Lili jol van es Te is, Dorkanak kitartas es sok-sok ero es elni akaras, bar abbol biztosan nincs hiany. Nagyon varom a jo hireket!!!

Maminti: Mindenkinek ilyen gyors es szuper szulest kivanok mint amilyen a tied volt!!! Nagyon varunk vissza, kerunk kepeket es szuper hogy megy a szopi!

Bogyo: koszi hogy hianyolsz, ma van a ferjem szulinapja es holnap lesz a kisfiame szoval van program boven. Majd rakok kepeket. Egeszen biztosan a savtol hanysz, valaki erre nagyon erzekeny. Kitartas!

ZSani: koszi szepen a gratulaciot es neked is:
GRATULA A 35. HETHEZ!!! Holnapra. :wink: Ez a klotyora kikoltozes jo otlet, en meg a konyhaba is befeszkelnem magam mert ejszakankent rajarok a huttore. :lol: Eleg jol birom, azt hittem rosszabb lesz.

Benszi: gyonyoru? :shock: hihihi, elefantnak erzem magam. :lol: Engem is elert a vegzetem es szakadozik a borom. :cry: Mar csak 100 nap, gyorsan eltellik majd aztan hipp-hopp mesz szulni! :wink:

Rnecsi: tudom hogy mindig aggodik az ember lanya de probalj megnyugodni, nekem itt nem is csinaltak ilyen vizsgalatot, gondolom ikreseknek nem csinalnak mert hulyeseg! Ne aggodj!!!

Megyek hunyni mert nagyon, nagyon kifaradtam ma.

KépKép
KépKép
tontica

Bogyók mamija,

nekem azt mondta a dokim anno, hogy ha koraszülésnek néz majd ki, eleve átirányít az I. sz. Női Klinikára. Tehát gondolom babákkal eleve oda kell majd mennünk, ha úgy alakul. Biztosan majd megbeszéljük a végefele a lehetséges forgatókönyveket...

KépKép
lili73

Sziasztok!

Először NAGYON-NAGYON szorítok ismeretlenül is Juciéknak! Dórkababa kitartást!

Gratulálok a friss anyukáknak! :lol:

Én is iker babákat várok. Ha nem zavarok néha benéznék hozzátok is mert egy másik topikba is irogatok.

Lombikos kismama vagyok a SOTE I-en készültek a babák, szerencsésnek mondhatjuk magunkat mert elsőre összejött (egyből lombik volt mert 2x voltam méhen kívüli és mindkét petevezetőmet ki kellett venni).

Túl vagyok az AFP-n nekem 3,5 mom lett az eredmény,voltam már genetikai UH-n is ott azt mondták minden oké. Jővőhéten kell genetikai tanácsadásra mennem (13.-án)

Pussz mindenkinek!

KépKép
KépKép
jadika

Sziajjsztok Kicsi mamik!!!

Jucikáékról nincs híretek???????????? :roll: Remélem nem haragszotok hogy betolakodok!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Táblicsku

Sziasztok!

Adrienn sok boldog névnapot!
Gratula az ikrekhez.

Aki közli a táblicskuból hiányzó adatokat, akkor kiegészítem a róla szóló sort.

Lányok Ti is frontot éreztek? Hogy tetszett a tegnapi film??? Én kicsi szörnyikékkel álmodtam. Szörnyű volt, mármint az álom!
Bogyó, ma az én pocim sem az igazi. Nem irigyellek, naponta ezt átélni?!

snezsanett

Sziasztok!

Zsani köszi a névnapi köszöntést! :lol:

30 éves vagyok feb. 7.-ére vgyok kiírva és a SOTE-I szeretnék szülni Dr Krasznai Istvánnál és ők az első babáim.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

SZia Zsani!
Köszi, hogy beraktál a tábliba.
Hiányzó adatok: 29 év, 2 petéjűek, köv. UH 09.20.

Szia Jadika!
Üdv itt. :) és gratula az ikrekhez.
Akkor mi sorstársak vagyunk. :)

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Köszi lányok az adatokat, maradt még üres cella, de majd folyamatosan töltődik. Remélem, ha időközben én távozom a koriba, akkor lesz ki folytatja. Kedden kell mennem a profhoz, megcsinálunk mindenféle vizsgálatot, ami a császárhoz kell, vérvétel, EKG, stb. Jó lenne még egy kicsit itthon maradni,de nem tudom, hogy fog dönteni. Gondolom az uhtól függ minden.

További kellemes hétvégét.

snezsanett

snezsanett

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok. 18 hetes iker terhes vagyok. Már 6 hete fekszem (2-szer voltam kórházban vérzés miatt) és ez eléggé megvisel. Van-e köztetek valaki aki tud valami bíztatót mondani?

Előre is köszönöm!

Sziasztok: Ági
tiszaviragzas

Halihó.
megint itt vagyok.nem sokat tudok netezi, mert dolgozom még és ha van egy kis időm alszom. :D
Ti is fáradtak voltatok nagyon?mert én néha megijedek magamtól anyira erőtlennek érzem magam mire hazaérek.
Tud nekem valaki mondani valamit a Dél-Pesti kórház szülészetéről.milyenek ott?
Előre is köszi.

szanet

Szia, Ági,
csak kitartás! Hiszen már félidőnél jársz, meglátod, hamar eltelik. Mitől volt a vérzés?

Szanet,
én hazaértem a munkából, és azonnal lefeküdtem aludni, már csukódtak is le a szemeim. Mondjuk én most is álmos vagyok délutánonként :lol:

Zsanett,
köszi a táblát, lén 12-én megyek terheléses cukorra.

Kamilla, Adrienn, üdv nektek!

KépKép
lili73

Kedves Lili!

Köszi a bíztatást.
Sajnos nem igazán tudták megmondani, hogy mitől volt a vérzés.
Lehet, hogy a méhlepény akart leválni, de mivel miómám is van (elég nagy) lehet, hogy az okozta.
Ezen kívül az orvosom mindig sápítozik, mert lassan 34 éves leszek és ez az első terhességem, szóval szerinte ez is gondot okozhat.

Erről jut eszembe: normális, hogy elég gyakran kemény a hasam (mintha le akarna szakadni). Nem mehösszehúzódásokról van szó, mert nem az alsó rész kemény (ahol még a méh van), hanem a köldök feletti. Kicsit aggaszt a dolog....

Ági
tiszaviragzas

Bogyó!

Köszi a kérdésed, de költözünk és arra hangolom magam, plusz megfáztam :cry:
Azért igyekszem jönni...

Nyunyi!

Én sem tudok többet a csüt.-i hozzászólásnál :(

Szanet!

Én ott szültem az ikreket :wink:

Mire vagy kíváncsi?

Kinél szülsz majd?

Ági!

Én véreztem, de azért, mert hármasiker terhességnek indult, csak az egyik baba feladta, a 13. hét körül állt el a vérzés.
Nem kaptál valamit a keményedésekre? Monjuk Magne-B+6-ot? Dokid erre mit mondott?
Amúgy ikreknél mindig jobban aggódnak, mert sajnos több lehet a komplikáció is :?

Dóri
Vendég

Szanet!

Kérdezd meg az orvosod,de egy kis vas és magnézium segít a fáradékonyság leküzdésében!Amúgy meg természetes dolog!Most nagyon sok feladatot kell ellátnia a szervezetednek!:-)

Tiszavirág!

Üdvözlet itt!:-)
Magne B6,az keményedés ellen nagyon jó!Próbálj meg sokat pihenni és ne stresszeld magad,mert attól nekem pl.egyből bekeményedik!!
Szóval pihi és ne izgulj!Minden rendben lesz,nem is tudod milyen nagyon sokat kibírnak a Babák!:-)

Zsanett!

Köszi a táblit!
Nem tom kiveszi át utánad,olyan valakinek kéne,akinek még sok van hátra...Mert Te is nemsoká!:-)Hogy vagy amúgy?Pocaklakók hogy viselkednek?Fel vagy már készülve?Milyen a közérzeted?

BT

Kép
bogyótanya

Szanet!

És Ágit is, ó de ciki, őt lehagytam :oops:
Vendég

Sziasztok!

Bogyótanya
Köszi kérdésedet az állapotod felől, de bevallom egyre inkább tele van a gatyesz. Félek ettől az egésztől, mivel Szegeden szülök, tőlünk kb. 70 km nem szeretném, ha rohanni kellene, de a másik oldal, hogy nincs szívem itthonhagyni a 3 éves kislányomat és bennt dekollni 24ig. Mindig parázom, ha kicsit görcsöl a pocim alja, hogy nehogy indulni kelljen. A kicsi lányommal hajnali 3kor indultunk miután elfolyt a magzatvíz és nem volt semmi komplikáció, de azért most csak ketten vannak. Aludni nem igazán tudok, viszont jobb lett az étvágyam, csak most pedig előjött a - ha többet eszem egy falattal is, akkor - rókarudi befigyel szindróma.
Egyik pillanatban már nagyon szeretnék túlleni az egészen, a másikban tudom, hogy az lenne a jó, ha még benntmaradnának legalább 15 napot. De 36 hétig szeretném kihúzni. Felkészülni szerintem erre nem lehet. Majd adja magát. Megvettünk mindent - kivéve az ágyikók (apa dolga), ki van mosva minden, összepakolva a cókmók, de ennél többet nem tudok tenni. Valószínűleg azért mondom, hogy az majd úgy jön, mert Zsófinál is így volt, annyira természetesen jött minden - kivéve a fürdetés, mert azt én kihagytam - az apa és a mama dolga volt - kb 2 hét után mertem csak fürdetni. Kicsit ingerültebb vagyok, de ebben ez a lüke időjárás is közrejátszik szerintem, meg ez a bálnásodás, hogy már a cipőfűzőm is messze van, nagyon távol áll tőlem.

Ági

Hol szülsz majd Szegeden, gondolom a Klinikán, hisz a II-es kórház okt-től úgy néz ki költözik, de hátha Te tudsz vmi új infot. Kinél?
Reméljük nem lesz semmi gond Veletek, csak pihizz nagyon sokat. A miómával nem tudnak most semmit kezdeni, ugye? Nagyon találó a felhasználóneved, tetszik. Ha be szeretnél kerülni a táblicskuba,kérlek add meg az adataidat.

Üdv Mindenkinek!!!

Benszi, Tontica, merre vagytok? Juciékról semmi hír???

snezsanett

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat.

A haskeményedésre szedek magnéziumot és tényleg sokat fekszem (kb 20 óra/nap). Próbálok nem stresszelni, de bevallom, ez a folytonos fekvés megviseli az embert.
A haskeményedés kifejezetten "megeröltetés" után kezdődik. Vagyis amikor mondjuk ülök, mert reggelizem. De szerintem azért túlzás, hogy már ezt is megeröltetőnek tartja a szervezetem! De bízom abban amit BT írt, vagyis, hogy a babák erősek.
:)

Zsanett,

Én a II-es kórházba járok, de már szóltak, hogy legyek jóba a Klinikai orvosokkal, mert elvileg október elejéig működik a Kórház.
Egyébként mi az a "táblázat"? És milyen adatokra van szükségetek?

Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget!!!

Sziasztok

Ági
tiszaviragzas

Táblicsku

Ági
Kattincs rá és meglátod kik vannak itt a topicon és milyen adatokat kérünk. Ha nem akarod leírni kihez jársz írd le priviben!!! A Sári T van a klinikán és a II-ben is !!! Szerintem nagyon jó fej és szakember!

snezsanett

Sziasztok Lányok!

Kamilla, Tiszavirág, Jadika üdv nektek!
Tiszavirág, sajnálom, hogy feküdnöd kell. Én is szenvednék, de pl. megpróbálnám kiolvasni az összes könyvet, amire eddig nem volt időm, vagy ilyesmi. A haskeményedésről én azt olvastam, hogy egy bizonyos szintig természetes, mert a méh edzi magát, készül a szülésre. De nyílván jól teszed, hogy szedsz magnéziumot.

Szanet, én is nagyon fáradékony voltam az első időkben (enni sem volt erőm), aztán szép lassan elmúlt. Érddekes, az elejéhez képest én a mostani állapotomat sokkal jobban bírom, mint a rosszulléteket, fáradtságot stb.

Maminti és Maminti férje,
köszi a részletes leírást, jó kis villámszülés volt! Remélem már otthon próbáljátok kialakítani a napirendet.

Judit és Ati,
továbbra is nagyon drukkolok és gondolok rátok, különösen Dorkára! Nagyon erős kislány! Örülök, hogy Lili már nincs gépen! Most már biztos szépen elkezd híznin is! Remélem, Judit már kiheverted a császár fájdalmait!
Kérlek írjátok meg, mi van a lányokkal és veletek!

Bogyótanya,
rossz lehet ez a sok hányás! Én az elején hánytam kb. 8-14. hét között, hát már attól is nagyon kikészültem! De az biztos, ahogy megszületnek a bogyóid, elmúlik mint egy rossz álom!

Zsanett,
köszi a táblázatot!
Hát megértem, hogy izgulsz, főleg, hogy ilyen messze laktok a kórháztól, de biztos minden rendben lesz! Nekem sem lenne kedvem előbb befeküdni és malmozni a kórházban, ha amúgy nincs semmi baj.

Magamról itt egy hasas kép (tegnap készült 28+5 naposan):

Kép

Jó pihenést és jövő hetet mindenkinek!
Dorka
28+6
szdorottya

Sziasztok!

Ha valakit érdekel mi van a lányokkal, az látogasson el a www.meiszter.extra.hu oldalra, ott egy kicsit többet megtud róluk.

Üdv.: Attila

jucicuki

Sziasztok!

Moni vagyok, Zsuzska barátnője, híreket hoztam Zsuzskáról.

Hírek ZSUZSKÁRÓL!
Tegnap kórházba került, de ne aggódjatok, semmi gond, pecsételgetett, de méhszáj zárt, méhnyak rendben, d ebiztos ami biztos alapon befektették. ma megyek hozzá de., majd du. jövök friss hírekkel. Orvosunk v.mi hámleválást emlegetett, de majd ma bizti ő is megnézi, és akkor már többet tud. Nem aggódik, tök nyugodt, tudja jó helyen, jó kezekben van. Legalább pihizik egy kicsit.

moni

Sziasztok!

Tiszavirág nagyon sajnállak az állandó fekvés miatt de majd csak túl leszel rajta valahogy! :wink:

A tegnapi nap engem is megviselt nem tudom miért vagy front volt vagy a szél miatt de egész nap álmos voltam és fájt a fejem, de ma már jobb!

Szorítok Dorkának! Kitartást!

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok,

Küldöm az adatokat a táblázathoz:
Tiszavirág/Ági
34 év
18 hét
feb. 11.
egypetéjűek
-
09.13. genetikai UH
Szeged II. Kórház Herczeg prof
-

Egyelőre ennyi a meglévő infó. Neveken még nem gondolkodtunk.

Sári T.-t én is ismerem, de nekem az a gondom vele, hogy nagyon sokan járnak hozzá és mindig rohan. Feküdtem a klinikán és volt ott néhány szimpatikus doki és dokinő. Még nem döntöttem.

Szép napot mindenkinek!

Üdv: Ági
tiszaviragzas

Sziasztok!

Bocsi hogy nem nagyon jelentkezem de egesz hetvegen szulinapoztunk, nem is voltunk itthon szinte amikor meg itthon voltunk a fiam szobajat csinaltuk most pakolom be a ruhakat a szekrenyebe. Mar majdnem kesz csak par aprosag van hatra es kezdjuk a babaszobat. Szoval meg par napot maradjanak bent a babucik amig el nem keszul a szobacskajuk! :D
Amugy tok jol vagyok csak fel ora "munka" utan 2 orat kell pihennem annyira elfaradok.
Elfelejtettem mondani multkor hogy csutortokon voltam kontrollon es minden ok, csak par kemenyedesem volt es azok is gyengek es a mehszajam is zart szoval akar kihuzhatjuk a 40. hetig is. (bar azert remelem addig nem kell!!! :wink: )
Holnap megyek uh-ra es szerdan monitorra.

Rakok egy-ket szulinapi kepet:
Fiam 3 eves es unokateso 6:
Kép
Papi 56 eves (ne ijedezzetek! :lol: tenyleg annyi!!!)
Kép
Ajandekokok: (epitokocka es jatekszonyeg)
Kép
Csalad:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?