Sziasztok!
Ciripke: ilyenkor hova tudod vinni a beteg gyereket, ha nincs ügyelet??? Milyen eszement dolog ez!
Bettinek jobbulást.
Á, nem is égő az, ha egy terhes nő végig eszi az étlapot
És irigy vagyok, hogy rád terhesen is felmegy a régi csípőgatyád.
Rám így szülés után nem jók a cuccaim
Móni: majd itt a nagy orosz télben, egyeztetünk és mindenki egyszerre mos plédet és vastag cuccokat, te meg begyűjtheted és száríthatsz nekünk is
Majd meglátod milyen jó is lesz a Jankával közös kuckó. Nálunk is így van, anyás és Ádis szoba, apa meg külön a saját hálójában.
Nem tudnbék külön aludni kisbogártól, még délután sem dőlök le a nappaliban, vagy apa hálójában, csak a mi helyünkön.
Jutta: jó lesz ez
Sztem te vagy a tuti befutó következő szülésre, bár Ancsi jóval elötted jár. Mégis, én így érzem...
Timi: nem is értem, hogy van ennyi energiád és hogy bírod ezt te nap mint nap.
Zsu:hajrá utolsó simítások. Ti nem érzitek úgy,hogy mindent az utolsó pillanatra hagytatok?
Én úgy éreztem, aztán mégis minden elkészült.
Jutta, nálatok Dorka szoba, kisruhák vasalása, kórházi cucc készen???
Hajni: esküvő milyen volt? No és mit vettél fel?
Marek: nem arról volt szó, hogy nem dolgozol már?
A diétához meg már hozzá szoktál, a gyomrod is megszokta a kisebb mennyiségeket, nameg Bálintnak kell minden hely, a belső szerveidnek nem nagyon marad.
Ma apuka megcsinálta a fürdőszobába a polcot. Tök ügyes, olyan jó lett. Tágasabb lett , olyan jól el lehet férni. Csak felsértette közben a tenyerét szegény.
Ádikám alszik végre. Éjszaka, már egészen jól bírta, ha baja volt csak nyöszörgött és nem ordította fel apát is.
A mai séta elmarad sajna, mert hűvös lett és a szél is elkezett fújni, Ádi meg már így is meg van fázva. Tüsszög és taknyol.
Az orrszívót is utálja, dehát muszály. Még szerencse, hogy láza nincs, mert biztos elérne a frász. (így sem vagyok nyugodt egészen)
Ja és Zsu: változatlanul cumisüvegezünk. Hol tápszer, hol anyatej.
Ez van, már nem idegeskedem rajta.
Még vmi: a tápszerre az van írva, hogy2-8 hetes korig 3 kanál, ebből lesz 100ml. A védőnő szerint ez nagyon nagy mennyiség amit adok Ádinak. Próbáltam, hogy kevesebbet kap, de akkor el sem alszik, vagy 1 órát alszik aztán megint éhes.
És nem bukik a gyerek, tehát ha túl etetném bukna nem?!
Hozzáértők a véleményetekre nagyon kíváncsi lennék!