Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

hogy én milyen szépeket tudok írni :-)
:oops:

Zsu
merre?
Vendég

Jutta! Picik és kicsik a címe valóban! És tényleg tele van jó tanáccsal, meg olyan abszolút kezdőknek is való, mint én! Érthetően leír alapdolgokat! (Mondjuk az ára gáz: 8500 Ft! De nem egy suttogó! )
Timi! Egy hullámhosszon pendülünk könyv ügyben! :wink: VAlahogy sejtettem!
Hajni! Jah, gondoltam, h valami ilyesmi lesz és nem sofőr vagy! :lol: Én néha szidom magam, h mi a francért nem írok mindent jól össze és akkor nem kéne 2x3x menni pl. ezt-azt megvenni! Holnapra már írom a listát! Szorítsatok, h minden meglegyen, mert utána már nem lesz időm!
Mondtam már, h mit álmodtam? Egész éjjel gyümölcsöket aprítottam egy barátnémmal és aszaltuk őket nagyüzemben! Már pont az almánál tartottunk, amikor felébredtem! Na ez vajh mit jelent? (Barátnénak van rá megoldása... :lol: Röhögtem is rajta! :lol: Bőség, barátság, gyermekáldás és ilyesmi... Bár a gyermekáldásnál elgondolkodott, h neki is szól-e a dolog! Három gyerkőce van... Asszonta elég ennyi a jóból! :lol: )

Kép
ermoni

4-5 között jön a szárító! Már nagyon várom!

Kép
ermoni

Móni
tényleg jó a könyv :-)
én használtat vettem 2000ért ,de szerintem csak kivülről dizájngolták :lol: újra a tartalom ugyanaz lehet.

húha ennyi aszalás :-) nekem is a gyerekáldás jutott eszembe róla :-)

szorítok,hogy minden kész legyen :-) és aztán jöhet Janka :-)

izgi :-)szerintem a hétvégén valaki szülni fog :-)
Vendég

Sziasztok!

Timurr!
Erre jártam :)
Drukk :D
És persze a többieknek is így ismeretlenül :)

Brigó

Kép

Kép
brigó

Szia Brigó
köszi :-)
jó neked ,te már túl vagy a nehezén :-) Zsombi is már nagy legény :-) édesek nagyon :-)
olvastam a pisis obis sztoryt,ritka tirpák egy pár volt :evil:
Vendég

Hé Brigó! Megláttam, hogy te is fent vagy. Te sem tudsz belépni a topicunkba??

/Bocsi lányok a zavarásért! Persze mindenkinek könnyű szülést kívánok,ha már erre jártam.:)/

omr

Hahó!!

Én azt hittem éjszaka lesz velünk valami,de végül semmi!! :(
Úgy éreztem,hogy majd szét robbanok!!De nem a hasam,hanem úgy istenesen minden porcikám!!!! :( :(
Alig aludtam valamit!! :?
Amúgy se nyákdugesz,se fájások... :?
Vasárnap nst,aztán ha addig semmi,akkor naponta menni kell!!! :(

Puszi!

ancsi26

Ancsi
te leszel a befutó hétvégén :-)
Vendég

Sziasztok!

Ancsi, akkor drukk hogy tényleg legyen hétvégén új babábk és hogy Molli legyen az! :-)

Én még nem szülnék... ma itthon pihizve nem is volt semmi extra, néhány keményedés azért befigyelt.

Könyv: mint tudjuk én vagyok a nagy szakirodalmas... ez is meg van... :oops: :oops: :oops:
Esküszöm pedig 1 könyvet se vettem, kaptam egyet újonnan, a többit kölcsön 2 helyről és így kb 3-4 csecsemős és 4-5 terhességes a gyűjtményem... :lol:

No akkor ha így dícséritek belekukk, de a dr. Spock is itt van, ez meg anyáink szent könyve volt... csak fel nőttünk mi is, tehát akkora baromság nem lehet. :wink:

Fúúú én ebéd után úgy bealudtam, konkrétan kóma, most rendet kéne már rakni...

Jutta

KépKép
jutta

most csak villámgyorsan, mert megyek be hozzájuk
remélem sikerül csatolni... hivatalosan ertenem kellene hozzá :lol:

Kép
papa_mama_gyerekek_csupasziv_szeretet

Kép
an°°di

Nagyon jóóóóóó! Mármint a kép!!

Jutta

KépKép
jutta

Hali Csajok!
Délelőtt ismét összepakoltam a kórházi motyót, remélem most már csak a szülésnél kell kipakolni!

Gyula, hogy te milyen rendes pasi vagy, hogy igy informálod a társaságot! És milyen édes a nagy család :lol:

Gabci, én a helyedben még várnék az apasztással, persze kibicnek semmi sem drága. De nehogy később megbánd. Menj el orvoshoz, vagy hivd a védőnőt, hátha van valami jó kis kencéjük vagy módszerük.

Voltam ma CTG-n, édes kis Pankám nagyon szépeket produkált, minden ok volt szerencsére :lol: Vasárnap is megyek.
És hát én is vezetek, mi mást tehetnék? Vonatozzak? Na neeee. Nekem nem olyan gáz. Ha apuka mellett ülök, sokkal rosszabb.

Timi, tgyás papirt már most kell intézni??? Ne már! Mit kell még most elintézni? én azt hittem, hogy mindent csak a babák születése után kell :roll:

Móni, hajrá cukrászda, úgysincs semmi bajod! Janka biztos nagyon szereti a sütit! Panna odavan az édességekért. De a legjobban az almát szereti.

Körzetinél is voltam ma táppénzes papirért, aszongya "Hű, jól lent van már az a pocak!". Pedig szerintem nincs is lent...bár ő az orvos. :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ancsi, tőlem is kapsz egy szavazatot a következő helyre :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok Csajok!

Szereztem gépet, hurrá!
Annyi mindenre szeretnék reagálni. Én a délutáni alvásnál simán lent hagyom a telefonomat, csörögjön magában, de már mindenki megszokta. Aki ezen megsértődik...? Ennyi nekünk jár még a szakemberek szerint is, erre kell hivatkozni.
Andinak millió puszi, gyönyörűek vagytok!!!!!!!! Én meg baromi irigy, de val. szinű az iker dolog már kimarad az életemből!!!!
Arik vagytok, hogy megnéztétek a képeinket, holnap úgy néz ki rólam készülnek hasonlók, majd szólok, ha fenn lesznek! Ha valakit érdekel. Kedz felfele ivelni a modellkarrierem és ehhez 10 kg plussz kellett!!!!!
:wink: :wink: :wink:
Holnap este megyek gimis összejövetelre, szinte egész nap apával lesznek a gyerekek. Azért délután szunnyadok velük egyet, hogy este birjam a gyűrődést.
Vettem végre új papucsot, még ez hianyzott a pakkomból, egy barátnőmtől meg kaptam hét alig használt avent cumit. Csak pótcumit kell majd venni bbele, de csak akkor ha egyáltalán kell majd. Ja meg kaptam egy avent mellszivót, két terhesgatyát (sajnáltam volna már venni) a kolléganőmtől. De még 5 hét, a végén itt fogok magamban levelezni Ti meg vigan babáztok!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!
Andi-Gyula-Petra-Huba: nagyon édik vagytok! Nagyon jó a kép, és az is hogy láthatjuk!
Most dumáltam az unokatesómmal vagy egy órát! Hát... 39. betöltött hét után irány a műtő! Ezt üzente a férje! Mit szóltok! Én nem nagyon örülök, ezt még meg kell beszélnem vele!
Bocs! De jönnek hozzánk, holnap is! Nem nagyon leszek, de azért néha próbálok bejelentkezni!
És hogy itt nálunk micsoda kupi van? Jaj, már úgy szeretném, ha a rend felváltaná ezt a káoszt!
Vigyázzatok magatokra!

Kép
ermoni

Sziasztok!
Nagyon jó ez a kép... :lol: És látszik a csupaszív-szeretet :lol: A férjemnek is megmutattam, szeretne már itt tartani...hááát én is! Meg szerintem mindenki. Kivéve Mónit, aki még úrrá akar lenni a káoszon előtte... :lol:
Ciripke...én nem kellek modellnek? Minden adottságom megvan hozzá...illetve majdnem minden....de legalábbis valamennyire látszik, hogy terhes vagyok....de csak egy picit :lol:

marek

ha holnap 9re ideérsz! :lol:

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

nekem bezzeg nem mered ezt beígérni, mert még odaérnék!! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Már indulunk is....mindig tudtam, hogy modellalkat vagyok :lol: :lol: Jaj, beindulni látszik egy fényes karrier!!! :lol: :lol:

marek

De ugye nem bélfotómodellnek kellek? :roll:

marek

bárki jöhet! de ezek csak amatőr házi fotók

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Szeva lányok!
Csak gyorsan beköszönök! Tényleg én vagyok az egyetlen, aki a 39. hétig ki akarja húzni?! Na ne már? (Az összes barátném azt mondja, h addig jó, amíg pocakban vannak! :lol: :lol: )
Ciripke! Én is odaértem volna, ha szólsz! :lol: (Amúgy tegnap este pont a gödöllői barátném jött pocaknézőbe hozzám!)
Hát bizony én szeretem a rendet és az most még nincs! De remélem tényleg hamarosan kialakul!
Na megyek is dolgomra!
Szép napot!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Ciripke, nem megyek, nem rémísztgetem a pár hónapos kismamikat, hogy mekkora hasuk lesz - no meg fenekük - ha nem vigyáznak! :wink:

Móni én szívesen kivárom a 39. hetet, de szerintem Dorka annál türelmetlenebb... olyan jó kis keményedéseim vannak, hogy ebből szerintem hamarabb lesz vmi, de igazad van, bent jobb helyen vannak még!
No mondjuk első terhesség tehát mittom én, hogy ezek a keményedések mikorra érnek be, úgyhogy majd meglássuk...

Ja tegnap elblicceltem a pakolás végét, tehát ma lesz... de egész hétvégén busójárás lesz nálunk, asszem mindenki még egyben akar látni! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Pedíg oldhatnád a gátlásaimat!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok,

tegnap nem értem ide. :?

Andi, Gyula:
nagyon jó kép. Milyen édesek és miyen picik. :lol: :lol:

Zsu:
gratula az új géphez. :)

Ancsi:
én is megszavazom Neked a köv. szülést.

Móni:
tőlem már jöhet Lilla, de ha megvárná a 39. hetet én sem bánnám, csak mikor 40+0 leszek már ne legyen pocakban. :wink:
Jéé, már betöltöttem a 38. hetet. Hihetetlen. :roll:

Ma megyünk lakodalomba, mit vegyek fel??? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
h@jni

Olyan nagy itt a felfordulás, h csak na! És én meg nem csinálhatok semmit! Hát ez borzalmas!
Hajni! Most még egy lagzi? Hát, hajrá, ha bírod! Sztem egy a lényeg: melegen öltözz, nehogy felfázz!
Ciripke! Rólad is várjuk a fotót! :wink:

Kép
ermoni

Hahó!!!

Jajj,lányok,de arik vagytok!!! :D
De még mindig semmi!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :shock: :roll:
Ez már nagyon idegölő!!!!!
Szülni akarok!!!!!!! :D

Szoritsatok,vuduzzatok...meg minden,hogy kezdődjön már el!!!!!

ancsi26

Ancsi!
Hajrá! Már alig várom, h küldd az sms-t Molli születéséről!
Nagy drukk!
+++++++++++++++++++

Kép
ermoni

Sziasztok!

Bocsi a kis eltűnésért! De talán már kezditek megszokni.

Látom mindenki szülni akar. Én még nagyon nem!!!! Bár a sereghajtó én vagyok.

Andi családi fotó nagyon édes. Apuci, add át üdvözletünket Andinak!
Lala baba is annnyira édes pici baba. :lol: Csak most látom igazán Gergő milyen nagyot nőtt.

Kicsit el vagyok havazva. Ebben az időben még a ruha sem szárad, Gerinek pedig elég sok rucija van, mégis kezdenek kiürülni a szekrények. Mit csináljak, fujjam???
Aztán próbálom kibogózni, hogy most kell-e táppénzre mennem, vagy úgyis megkapom u.azt a TGYÁst (Jolka köszi a tippeket). No meg egész héten út babaülést vadásztam Gergőnek. Még örültem, mikor megláttam a Tescóban, hogy lesz akciós, aztán mikor odamentünk, és megláttam milyen azt hittem hányok, olyan sz.. volt. Na aztán vagy két napon keresztül csak ülést vadásztam. Sajna nagyon sok lé nem volt rá, nehéz volt így, hogy jó is legyen, olcsó is, és új is, használtat nem akartunk,
de nézzétek ezt vettük. a 10-est.
http://www.babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=ules

Szerintetek milyen? Színe zöldes, de uígy néz ki. És ez az üzlet nagyon jó kis bababolt, mindenkinek csak ajánlani tudom. Szépek az új rucik is.

Nekem még szinte semmi csomi nincs összekészítve, de már hamarosan én is elkezdek pakolni, annyira lázba hoztok, ha olvaslak titeket.

na puszi, majd még jövök!
Kat

Kép

Kép
katherina

Móni, köszi a telószámot!!! Nagyon aranyos vagy!!!! :D :wink:

Kép

Kép
katherina

Sziasztok, látom a 7végéhez hiven ma is halódik a topic, de nem baj, jó is, ha mindenkinek van mit csinálnia, legalább elterelődik a szülésről a figyelem. Vagy netán mindenki szülni van? :lol: :lol: :lol:

Mosógépet meghozták, túl is vagyok az első Panka ruci adagon, még legalább 3 full mosógépnyi adag van...hát lesz mit vasalni :roll: Viszont amig aludtam, a párom kiteregetett, olyan édi!
Apukámék itt voltak délelőtt, hoztak ebédet és behurcolták a párommal a bébibútorokat Panka szobájába. Hát azóta azon élvezkedünk :D

Tényleg mondja meg már valaki lécci lécci, hogy ezt a hülye tgyást vagy bármi mást kell-e a szülés előtt intézni :roll:

Jutta, nincs egy jó fodrászod Veresen?

Móni, milyen a száritógép?

Na pussz, még lehet, hogy benézek!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!!!
Ma jó kis nap volt... Délelőtt takarítás, eddig barátok pingpong, kaja, pia (már akinek jár), vidámság.... :lol: Most meg újra takarítás...
És képzeljétek, iszonyatosan fáj a derekam, meg a....nemtom mi...asszem most kezdett helyet csinálni a fejével ott lenn.... :shock: Vagy nem tudom mi lehet, de elég gáz...
Mondjuk ez akkor kezdődött, amikor hazaértünk Pestről.... nem bírtam a sok ülést... Jól fog tenni a ctg-re járás... :roll:
Meg ma beültem az autóba, és félúton jöttem rá, hgoy mi a bajom...hát hozzáért a kormányhoz a hasam, és nehéz volt tekerni :oops: Erre mondta a barátnőm, hogy húzzam hátra az ülést...mondom jó, de akkor nem ér oda a lábam a pedálhoz.... :lol:

marek

Sziasztok!

Marek: dobj már fel egy pocak képet(lehet fejes is :lol: .)nagyon kíváncsi vagyok, mekkora lehetsz teljes valódban :wink:
Erről jut eszembe: ma szembesültem vele, hogy rajtam szülés után, elég sok maradt... Mérlegünk nincs, de 10 tuti fix van :evil:
és, már megint ez a takarítás. Nálatok csilli-villi van bizti.
Móni:felfordulás felszámolásával, hogy álltok?
Ancsi: még egy pici kitartás és megérkezik Molli baba!
A dokid mit mond? ha a kíírt időpontig nem jön, nem indítják?
Egyébként, egy nappal utánnad voltam kiírva :lol:
Kat:nem kell elmenned táppénzre, hogy megkapd a Tgyást. Feltétele, hogy legalább 180 napig a szülés elött biztosított voltál, de gondolom ha nem akarsz táppénzre menni, állandó munkaviszonyod van. (na, ezt jól megaszontam)
Zsu: szülés elött, az apasági nyilatkozatot kell intézni, vagy a házassági anyakönyvi kivonatot (300 napnál nem régebbit fogadnak el)
A Tgyást meg intézheted elötte is, de utánna jobban megéri, mert te úgyis táppénzen vagy és a Tgyás is a fizetés 70% és a gondozásba vételtől számított 168 napon keresztül jár.
Egyébként, a szülési szabadság kezdete a 36.héttől van.
Andi, Gyula, Petra, Huba: nagyon szépek vagytok a képen! Igazi, boldog család!

Ma megvolt a 2. sétánk. Összekötöttük a kellemest a hasznossal és elugrottunk bevásárolni. Hát, mit ne mondjak, nem gondoltam volna, hogy ennyire le vagyok pukkanva. Többször rámjött a szédülhetnék a boltban. Gondolom a melgyulladás, láz, meg hogy majdnem 2 hete nem voltam lényegében utcán, az sem tett jót. nade, majd csak regenerálódom.
Nyöszikém végig aludta az egész sétát. Ahogy hazaértünk a szemei kipattantak és kiabált, hogy éhes. Olyan drága, imádom.
A mai reggelünk rázósan indult. Etetés, aztán nem alvás, bukott egyet, meg nyüglődött szegénykém. Fájt a pocikája. Aztán csillapíthatatlan sírásba kezdett, mire Apuka rájött, hogy etetés idő van és csak jelez a gyerek...
Többiek, merre jártok? Jutta, Timi, Jolka?
Nem ér ám eltünni napokra,mert még azt hisszük, szülni mentetek!

na el, mert ismét evés idő van.

Kép
Kép
gabcii

Hello Gabci, köszi a választ a tgyás-sal kapcsolatban! Akkor ez még ráér nekem.
Kiméld még magad, valszeg gyenge vagy még a szüléstől, láztól, mindentől. Picit még maradj a popódon, apuka is be tud vásárolni, irj neki listát. Bár gondolom jó volt azért egy kicsit kimozdulni.
És ez az etetés most csak nem azt jelenti, hogy mégis megy a szoptatás??? Olyan jó lenne, ha mégis összejönne :wink:

Marek, hozzáér a hasad a kormányhoz??? :lol: :roll: :lol: Azt megnézném. Nem lehet állitani rajta? Én még simán elférek, közelébe se vagyok a kormánynak.

Többiek, jelentkezzetek!

Holnap tevékeny napunk lesz, egy csomó tervünk van. Karnis, függőny, lámpák, szőnyeg, meg még ezer dolog itt a finishben. Majd meglátjuk Panka mennyit enged nekem.

Na jó éjt!
:arrow:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jaj, még egy kérdés, mindig elfelejtem, de most eszembejutott.
A légzésfigyelőre az van irva, hogy sima felületre kell helyezni. A kiságyban a matrac alatt viszont ágyrács van, ami ugye nem egybefüggő, hanem lécekből van.
Szerintetek arra rá lehet tenni biztonságosan a légzésfigyelőt??? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsuzsa!!

Rá lehet tenni!!!
Nekünk Melinél is úgy volt,meg most is igy lesz!!

Na mentem...sajnos még nem szülni...csak aludni!! :? :lol: :roll:

Jó éjt!!

ancsi26

Halihó!!!
Remélem mindenki jól aludt! Én egész éjszaka keményedtem, de már kezdem megszokni. :lol: A derékfájást egy kicsit nehezebben, de gondolom ehhez is hozzá lehet szokni.

Gabci
Nem csillog villog minden, de buli után azért van mit elpakolni, elmosni, kidobni....és közben a férjem még ráöntött egy pohár vörösbort a számítógépre is... :shock: Meg persze a földre, úgyhogy csúsztam-másztam... :lol:
Fénykép majd jön, nemrég már majdnem csináltattam, kivettem a fényképezőt a kórházi csomagból, pózoltam, erre a férjem mondta, hogy nincs feltöltve.... :roll: Elvittem volna úgy szülni :oops:

Zsu
Hogy lehet, hogy te beférsz az autóba én meg nem???? :shock: Lehet, hogy mégis kéne állítani a kormányon? :? Azt én nemtom hogy kell :oops:

Megyek kávézni...aztán meg lehet, hogy visszafekszem egy kicsit...Jelentkezzetek be, hogy tudjuk, mindenki rendben van. Bár Timi a szüleinél van...vagy nem??? :?

marek

Sziasztok!

Ancsi, megy a drukk ezerrel!!!
Gabcii, nekem is meg lesz a +10 asszem... :oops: :oops:
Ahogy engedi a gátsebem elkezdem ledolgozni, no és azt olvastam, hogy szopi mellett is lehet diétázni de csak ésszel!! Olyan szigor lesz hogy csak na, semmi édesség és hiper egészséges kaják! Bár remélem csak hogy be tudom tartani, mivel tegnap is azért ettem 11-kor édességet mert ugyan 8-kor reggeliztem, de a boltban majdnem beájultam - leesett a vércukrom!!
(éhgyomorra 3.1 volt a múlthéten, úgy hogy éjfélkor még melegszendót ettünk a szomszédban!!)

Tegnap voltak nálunk párom régi barátai (3 fő majd 2 fő) tehát egész nap ment a ramazuri, a második körös vendégség alatt el kezdett keményedni a hasam, pedig a fotelben feltett lábbal ültem!! No gondoltam jó fej dolog lesz itt elkezdeni szülni, de abbamaradt fél deci bortól... :roll:

Zsu - és mindenkinek aki dolgozott és nem gyerkőccel volt otthon az elmúlt időben - a táppénz a legjobb. A TGYÁS ugyanannyi lesz, de az fél évre jár és minél később kezded annál jobb (a gyerek születésekor kell legkésőbb kezdeni). Utána GYED a gyerek 2 éves koráig (ez is a fizuból számolódik, de ennek már van plafonja vmi 70-80 e HUF) majd GYES a gyerek 3 éves koráig (ez vmi 20-30 e HUF fixen). Ja és ha bekerülsz kórházba, vagy megszültél akkor értesíteni kell a körzeti dokid, mert akkor ő felfüggeszti a táppénz (illetve, ha a gyerek még nem született meg akkor asszem a kórház ír ki táppénzre és nem a doki vagy vmi hasonló agyament dolog), ha a gyerek megszületik akkor pedig a védőnőt és a gyerekorvos is értesíteni kell. Kedves párodnak meg el kell mennie a gyerekorvoshoz a gyógyszertárból vásárolandók receptjéért (ehhez kell a TE tajszámod!). No meg ekkor kell intézni a TGYÁS-t meg vmi egyszeri támogatást és a gyerkőc papírjait (de erről a kórház szokott adni vmi tájékoztató irományt).
(mondtam már hogy párom adószakért és a cégében bérszámfejt is? no ezért tudom én ezt mind!! :wink: )

Ja fodrász, van egy akinél 1x voltam, csak igazított és melírozott egész jó lett, de többet nem tudok róla, ha te is kipróbálnád szólj!!

Ma is jönnek vendégek, de csak vacsira, tegnapról meg van ebéd is, tehát most pihizek!!

Jutta

KépKép
jutta

Szia Marek! Jó kávézgatást - éppen én is! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

SZIASZTok Csajok!

Tegnap mozgalmas napom volt! Fél nyolcra mentem fodrászhoz, kivasaltattam a hajam aztán smink, fél 12ig nyomtuk a fotózást, utána rohantunk a sörfesztiválra átvenni a gyerekbarát környezet dijat.

Kijött a család is, de Szabi mondta, hogy Betti hányt meg nyűgös0is volt, itthon megint roszzul volt, kicsit aludt, hasmenése volt. :? Aztán gondoltam csak megmutatom az ügyeleten, beviharzottunk, de zárva volt az sztk, felhivtam telefonon, mire mondták, hogy jun 1től nincs gyerekügyelet, kérdezték mi van, mondták, hogy diétázzunk, hát erre magamtól is rájöttem.

Este ugye gimis találkozóm volt, nem tudtam menjek e, de Szabi mondta, hogy nyugodtan. Persze a farmerem nem száradt meg, aztán szerencsére találtam egy csipőgatyát ami tök jól rámjött. Nagyon jó volt az este nyolcan voltunk (ez nem hivatalos tali volt csak olyan haveri összejövetel), és mindenki a gyerekeiről meg a szüléséről beszélt (apukákat is beleértve), szóval "rosszabbak voltak mint mi". Jól beégettem magam. Egész nap alig ettem, este benyomtam egy husit salival, de nagyon sovány vigasz volt, rendeltem még egy almás palacsintát utána még egy túrósat is benyomtam, olyan volt, mint aki állandóan csak eszik, pedig nem is vagyok ilyen!

Betti szerencsére jobban van, ma már evett főtt krumplit, tegnap még a tea sem maradt benn! :D

Bocsi, hogy megint ennyit irtam,í nyugodtan át lehet lépni rajta, nem kell minden hülyeségemet elolvasni.
Ha0fenn lesznek a fotók szólok, de nem az én gépemmel csináltuk.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Szeva!
Én itt, de ma már egy vendégség letudva (ott mi voltunk!), du-án meg jönnek az ikres barátok (nem az Andiék! :lol: ), mert mindenki még egyben akar látni!
Közben itt nálunk mi van!? :roll: :oops: Na mindegy! Majdcsak leülnek valahová! NAgyjából minden megvan, a nagyja a helyén! (Ugye tegnap a férjem egyik szobrász haverja lógott itt egész nap és segített neki cuccolni!) Fél tízre értünk haza az ikejábú (nagyobb tömeg volt, mint Karácsony előtt szokott!), de van kanapé, meg minden! És olyan jó kis kuckónk lesz Jankával ideiglenes gyerekszoba címén! Na majd, ha lesz valami állapot mutogatok! Jó?
Hát, most arcoskodom: szárító! Csajok! Én legutóbb a mosogatógépért voltam ennyire oda néhány éve! Hogy ez mennyi nyűgöt levesz az ember válláról! És megszáradnak a cuccok! El sem hiszem! És még fertőtleníti is a gőz és nem gyűrődik és szösztelenít! Szuper! Nem lesz itt őssel, télen az az állandó program, h szárítót jobbról balra pakolgatni, és két napig szárad egy-egy vastagabb ruha (pl. törcsi, fari!), szal igen meg vagyok elégedve!
Na megyek gályázni, utána még összedobok egy muffint az ikreknek! Remélem este tudok jönni!
Remélem mind jól vagytok!

Kép
ermoni

Halihó
Képzeljétek most először fordult elő velem a terhesség alatt, hogy roszzul vagyok a kajától.... :shock: De most is csak azért, mert kicsi a hely és kaja alatt nem vettem észre, csak utána jöttem rá, hogy valami gáz van. :lol: Asszem visszaállítom magam a 180g szénhidrátra, mert az legalább elfért :lol:
Most meg jön egy tanítványom, de olyan nagyon álmos vagyok, hogy az valami hihetetlen.... :shock: Mér kell nekem vasárnap dolgozni? :roll:
Ja, és egyre kevesebb levegőm van, pedig már azt hittem, hogy ez el fog kerülni. Beszélek és közben azt veszem észre, hogy nincs levegőm. Lehet, hogy nem kéne annyit beszélnem? :? Ja, ti azt hiszitek, hogy én nem is szoktam, pedig de :lol:

marek

Sziasztok!

Akkorát aludtam délelőtt vasalás helyett... :oops: :oops:

És lentebb ment a hasam, mármint nem ám kisebb lett, hanem leszállt... meg jóslóim is vannak... jajaj!! :shock: :shock:

Marek, levegőm nekem sincs... telefonon beszélve szerintem úgy szuszogok, mintha maratont futottam volna éppen...

Szárítógép, hát nekünk az még nincs... és csak akkor lesz, ha a jelenlegi mosógép megérik egy cserére, akkor is a 2 in 1 mosó-szárítógép, mert egy kiállásunk van csak, és ezért nem verném le a csempét... Addig is, a takarókat, plédeket, meg a gyerek vastag kabátját majd a szomszédnál mosom, már megbeszéltük, most is ott lettek kimosva a vastagabb babacuccok!

Ciripke, jobbulást Bettinek!! És rád vmi terhesség előtti cuccod jó? Miért csak én hízok seggre? Ja mondjuk én nem jártam aerobikra terhesen... :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Hali
épp elborulóba az agyam,megjöttünk férj lelép ki segíteni é nmeg altatok ,pakolok,ruhát szedek be,pénzt csinálok ,vasalnom kéne,csomagolnom kéne,mosnom kéne,söpörnöm kéne stb :evil: :evil: :evil: mé nem én vagyok az első úgy lebäszom ha bejön hogy nem áll meg a lábán,ezer a dolgom.Persze Maja is itt forgolódik rajtam,mert tele az orra és nem tud aludni,persze kiszívni nem engedi :evil: szép az élet :evil:

na jól kipanaszoltam magam

a lényeg,hogy Andi szenzációs ez a kép,csúcs,tündéri
Vendég

és Maja fogzik,alig eszik,nem kakil és dilis

és Móni irigybirigy vagyok a szárítódra,nagyon jó találmány lehet :-)

Jutta
mifene :-)
írj ám ha van valami fejlemény
Vendég

Zsu
első babásoknak jobb a táppénz szülésig és onnan tgyás,nekem viszont jobb a tgyás amint lehet ,aztán a gyed
Vendég

Sziasztok!

Ciripke: ilyenkor hova tudod vinni a beteg gyereket, ha nincs ügyelet??? Milyen eszement dolog ez!
Bettinek jobbulást.
Á, nem is égő az, ha egy terhes nő végig eszi az étlapot :lol:
És irigy vagyok, hogy rád terhesen is felmegy a régi csípőgatyád.
Rám így szülés után nem jók a cuccaim :cry:
Móni: majd itt a nagy orosz télben, egyeztetünk és mindenki egyszerre mos plédet és vastag cuccokat, te meg begyűjtheted és száríthatsz nekünk is :wink:
Majd meglátod milyen jó is lesz a Jankával közös kuckó. Nálunk is így van, anyás és Ádis szoba, apa meg külön a saját hálójában.
Nem tudnbék külön aludni kisbogártól, még délután sem dőlök le a nappaliban, vagy apa hálójában, csak a mi helyünkön. :wink:
Jutta: jó lesz ez :wink: :lol:
Sztem te vagy a tuti befutó következő szülésre, bár Ancsi jóval elötted jár. Mégis, én így érzem...
Timi: nem is értem, hogy van ennyi energiád és hogy bírod ezt te nap mint nap.
Zsu:hajrá utolsó simítások. Ti nem érzitek úgy,hogy mindent az utolsó pillanatra hagytatok?
Én úgy éreztem, aztán mégis minden elkészült.
Jutta, nálatok Dorka szoba, kisruhák vasalása, kórházi cucc készen??? :wink:
Hajni: esküvő milyen volt? No és mit vettél fel?
Marek: nem arról volt szó, hogy nem dolgozol már?
A diétához meg már hozzá szoktál, a gyomrod is megszokta a kisebb mennyiségeket, nameg Bálintnak kell minden hely, a belső szerveidnek nem nagyon marad.

Ma apuka megcsinálta a fürdőszobába a polcot. Tök ügyes, olyan jó lett. Tágasabb lett , olyan jól el lehet férni. Csak felsértette közben a tenyerét szegény.
Ádikám alszik végre. Éjszaka, már egészen jól bírta, ha baja volt csak nyöszörgött és nem ordította fel apát is.
A mai séta elmarad sajna, mert hűvös lett és a szél is elkezett fújni, Ádi meg már így is meg van fázva. Tüsszög és taknyol.
Az orrszívót is utálja, dehát muszály. Még szerencse, hogy láza nincs, mert biztos elérne a frász. (így sem vagyok nyugodt egészen)
Ja és Zsu: változatlanul cumisüvegezünk. Hol tápszer, hol anyatej.
Ez van, már nem idegeskedem rajta.
Még vmi: a tápszerre az van írva, hogy2-8 hetes korig 3 kanál, ebből lesz 100ml. A védőnő szerint ez nagyon nagy mennyiség amit adok Ádinak. Próbáltam, hogy kevesebbet kap, de akkor el sem alszik, vagy 1 órát alszik aztán megint éhes.
És nem bukik a gyerek, tehát ha túl etetném bukna nem?!
Hozzáértők a véleményetekre nagyon kíváncsi lennék!

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Megvagyunk, lagzi jó volt. :)
Csak öreg vagyok én már az éjszakázáshoz.
Fél 2kor jöttünk haza, Marci még bírta volna, én már nem. :oops: :oops:

Ciripke:
jobbulást Bettinek.

Timi:
:? :? :? :?

Móni:
gratula az új szárítóhoz. Nekem nincs, akartam venni, de lebeszéltek, h nagyon összegyűri a ruhákat. Én gyűlölök vasalni, így órákig teregetek, h csak ezt keljen amit nagyon muszáj. :oops:
Szval tényleg igaz ez???

Jutta, Ancsi:
hajráá csajok. :wink:

Gabcii:
sztem ha annyit igényel annyit adj neki. Van aki kevesebbet, van aki többet eszik. Amíg nem fáj a pocija, nem bukik nem hiszem, h rosszat teszel. :wink:
Amugy egy csipőnacit vettem fel, meg egy tunikát. Majd dobok képet, ha apa letölti. :?

Én még nem szeretnék szülni, fáradt vagyok hozzá. :lol: :lol: :lol:

Na, kicsit eldőlök amíg Marci hagy. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok, én is itt vagyok :D

Először is Ancsinak meg a drukk :wink: meg egy csomó pozitív energia!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Móni, de jó neked! Szárítógép? Én az áprilisi költözés óta, most azért imádkozom, hogy legyen végre sütőm a konyhába!!!!! Na nem akarok panaszkodni, remélem egyszer én is megélem, hogy bekerüljön a sütőm, meg a mosogatógép!

Apa most csinálja nekem a habos capuccino-t olyan édi! :wink: Hopp hab nélkül, de mindegy, így is jó lesz!
Gabci! Mi csak Geri 1 éves korától tápszerezünk. Először én is néztem a mércét, mostmár olyanra csinálom, amitől tuti jól érzi magát. Nem mindig tuti, amit a védőnők mondanak. pl. a 3 órás etetést mi soha nem tartottuk be, Geri akkor evett, amikor kért. Ez volt hogy 2 óra, volt, hogy 3,5 vagy négy. Attól függően, hogy mennyire lakott jól, az előző kajálásnál.
TGYÁS: Gabci, én most GYED.en vagyok Gerivel, nem táppénzen, de természetesen állományban vagyok, csak ún. passzív állományban. Szal nem tudom, ha táppénzre megyek, akkor azt miből számolják, és hogy van-e jelentősége annak, hogy mikor kezdem a TGYÁST, szülés előtt vagy után, vagyis, hogy uannyi lesz-e a pénzem a TGYÁS és utána a GYED mindkét esetben. Na ezt próbálom kibogózni, csak nehéz. A főnökömmel meg jóban vagyunk, de nem tudom mit fog szólni, ha bejelnetem holnap, hogy megyek táppénzre. Persze nem szólhat sokat, csak nem akarom magamra haragítani sem, mert szeretnék majd 2 év múlva visszamenni dolgozni.
Bocsi, aki úntattam ezzel.

Ezek szerint nem tetszik nektek Geri új ülése? senki nem nézte meg :(

Kép

Kép
katherina

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?