Sziasztok!
Regina,boldog névnapot kívánok!!!
Ugy látom,ma mi voltunk a befutók a 6-órási keléssel
.Barbi,én nem irigykedek egy kicsit sem
,nálunk este 9-ig tuti elalszik a gyerek és éjjel azért ritkán ébred.Persze vannak kivételek,de azért általában 1 ébredéssel letudjuk az éjszakát.Du.meg ált.2 1/2- 3 órát alszik./én ilyenkor szoktam kipihenni a hisztiket./
Amiket irtok hisztiket,ezek nálunk is rendszeresen jelen vannak-én ugy gondolom,hogy ezek a határfeszegető próbák.
Nálunk is beteg az Encsi,tegnap este még semmi baja nem volt,reggel már hőemelkedése volt/ 37,2/ és nagyon fájt a torka.Beküldtem a suliba,de mondtam neki,ha szarul érzi magát telefonáljanak haza.Eddig még nem hivtak,remélem ,hogy nem rosszabbodott az állapota-mert ugye hétvége jön
.Gondolom tegnap este megfázhatott,mert 6-kor még kimentünk görkorizni meg motorozni és nem öltözött fel eléggé.
Edit,azért az is haladás,hogy egyáltalán elszakadt tőled a lánykád,ismerkedett a játékokkal és más gyerekekkel.A következő meg sokkal jobb lesz.
Mi,mikor juniusban jártunk tücsökzenére a fiam az első 2 alkalommal le sem szakadt rólam.Kiváncsi vagyok,hogy jövő héten mikor ujra kezdődik mi lesz a helyzet.Megint a hátam mögé bújik?
A szobatisztaságról csak annyit,hogy nyáron azért sokkal könnyebb ,mint ilyenkor már bent a lakásban.És különben is attól nem lesz rosszabb a lánykád sem és te sem,hogy ha nem lesz szobatiszta 2 éves korára.Ha megérett rá,akkor hidd el bármelyik évszakban sikerülni fog pár nap alatt .
A 20 kg-os kislány meg azért nem semmi,igaz a magassága is jóval nagyobb az átlagnál.
Edith,mentek akkor kirándulni az uj kocsival?Muszáj kipróbálni,nem?Legalábbis nálunk mindig ez van egy uj kocsi vételénél.
Julcsi,miért voltatok a dokinál?Csak méreckedni,vagy volt valami más is?Gergő is nagyon fél a dokitól,de már a váróban megdöbben a gyerekek látványától / vagy a tömegtől????/,a rendelőbe meg be kell vinnem a kezemben,mert nem hajlandó menni sem.A vizsgálóasztalra meg csak leültetem de már torka szakadtából ordít.A lányom soha nem félt sem a dokitól,sem a rendelő látványától,pedig vele nagyon sokat voltam méreckedni is,vért is elég sokat vettek tőle.Ő a kutyáktól fél,a fiam nem.
Barbi,nagyon ügyes a fiad - egyedül enni!! Mi most megint ott tartunk,hogy a kanalat sem akarja megfogni.Mikor azt hiszem,hogy előre lépünk egyet valahogy mindig visszafelé sül el a dolog.De tudom,hogy mire oviba megy,megtanul egyedül is enni / főleg,ha csak 5 évesen megy
/.
na lépek,mert csengettek -gondolom a barátnőm,mert bejelentkezett délutánra