Új privát üzeneted érkezett!

Csajok,nálunk szakad az eső!!!!!
bibolya
 
 


Sziasztok!

Ibolya - úgy tünik, felétek április van most :) (hétágra süt a nap majd egy óra múlva szakad az eső :) )

Edith, én is csak most olvastam a homeos kérdésedet, de szerencsére úgy látom, azóta Márti is és Julcsi is kisegített. És ha jól értem, előkerült a füzetke is... Krisztababa szemének és a te csipődnek-lábadnak is jobbulást kívánok! Nekem csak a terhesség vége felé voltak ilyen fájdalmaim, illetve korábban a derekam akart időnként leszakadni a helyéről.

Ovis szabályozás: gondolom mindez azért van, mert kevés a férőhely. Mint a bölcsik esetében. Most hallottam, hogy bölcsödei férőhely az adott évben születettek közül csak minden 10. gyereknek jut (10%), ezt az arányt szeretnék feltornázni 30%-ra.
Óvoda tekintetében gondolom jobb a helyzet, de biztos ott is vannak szűkösségek.
Lépek, dolog lett, majd még jövök!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Semmi hírem nincs!A kórházban nem voltam,mert mégsem volt jó az időpont. :shock: De nem is baj,mert zuhogott az eső!Holnap bemegyek,aztán megtudom,hogy mi lesz az állással.
Az ovit még nem hívtam,mert a vezetőnő azt mondta hív a héten.Természetesen nem hívott,ezért holnap vele is beszélek!
A törvény szerint 4 órára köteles felvenni akkor is,ha itthon vagyok!
Kiváncsi leszek erre mit mond majd.Gondolom azt,hogy úgysem megy még a gyerek suliba,és helyhiány miatt visszautasít. :evil:
Akkor elmegyek a jegyzőhöz,de csak ha tényleg lesz munkám,és megkérem vegyék fel,mert dolgoznom kell,hogy megélhessünk.Valamint a Zsoltinak a beszédfejlődése miatt is szükség van az ovira.Állítólag a gyereknek is vannak jogai,és a Zsoltinak a fejlődése érdekében joga van oviba járni.De gondolom ezzel senki sem foglalkozik. :shock:
A gyámügy is rendelkezhet,hogy vegyék fel oviba,de gondolom az már nagyon gáz helyzet,ha a gyáügy küldi oviba a gyereket! :?
Veszprémben nem volt gond az ovival!A ZSolti is simán járhatott és egyiket sem kellet haza hoznom ebéd után!Ennyit tesz egy nagy város és egy falu!Mondjuk Veszprémben van elég ovi még(!),tavaly előtt be is zártak egyet,mert nem volt kihasználva.Őket költöztették a Zsoltiék ovijába!Most meg egy sulit zártak be(általánost)csak nehogy évek múlván hiányozzon!

Regi,
aranyos a kisfiad!Jó képeket tettél fel.

Márti,
Rebinek nagyon bejön a suli.Szerencsére tetszik neki minden!Az a szentírás amit a tanár néni mond!Hanna még egyenlőre el van a Zsoltival,vagy egyedül játszik.Mondjuk ő sem szokott hosszabb ideig eljátszani.

Tegnap voltam szülőin,elég maratoni volt,2.5 óra!Legomboltak minden szülőről 5 ezer ft-ot,mint osztálypénzt a hiányzó dolgokra.(a rajz és technika cuccokat közösen vesszük meg,mindenkinek ugyanolyan,melyek egy dobozban lesznek,meg még egy csomó apróság!)Nesze neked iskolakezdés.Oké,hogy a tankönyvek ingyenesek(5.500ft lett volna)de a 3x-át költöttem el a többire! :shock: :evil:

Edith,
nagyon sajnálom Kriszta szemét.De azért jó,hogy már lejebb ment a duzzanat!Remélemte is jobban vagy,és nem fáj már a lábad(forgód)!

Itt is sütött a nap egy kicsit!Most fúj a szél és szemerkél az eső! :evil: BRRRRR!!!!!Nagyon utálom!!!!! :evil:

Már nem tudom mit akartam még írni,visszaolvasok az előző oldalra!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 

 
 

Sziasztok!

Edith remélem mindketten jobban vagytok,és nincs nagyobb baj!
:roll:

Ibolya,nem újdonság nekem sem a "rossz"evés,Gáborom is így evett.
Igaz,én is ilyen vagyok,sokszór el is feledkezem az evésről,csak amikor már nagyon éhes vagyok,akkor jövök rá,hogy valami nem stimmel.
A Gábor most 12évesen kezd jobban enni,és nem válogat már annyira!


Kép
Martinkám eszik!

A meghívót nem tudom elküldeni a te e-mail címedre,mert avval már regisztrálva vagy,tudsz másik címet küldeni?

A te Gergőkéd is olyan kis kópé?
Gondolom,te sem tudsz semmit csinálni nélküle,mindenben segít. :lol:

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Szia Timi!

Éppen most akartam kérdezni,hogy merre vagy.

Ha sikerűl visszamenned dolgozni,a Hanna is fog bölcsibe járni?

Nekem a Gábornak voltak nehézségei a beszéddel.Igaz én megértettem mindent,de másnak én tolmácsoltam.Bekerűlt az oviba majdnem 3 évesen,és azóta le sem tudom "lőni",annyit beszél.A többi gyerek kihozta belőle,csak napok kérdése volt az egész.Persze az ovónénin is sok múlik szerintem.

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Most már hivatalos: az Ádám egyedül eszik!
Olyan ügyesen megebédelt, csak 2 kanálnyit adtam én, de szerintem azt sem kellett volna. És most kivételesen nem kellett az egész házat takarítani utána. :wink:

És most jönnek a képek. Sok lesz, de annyira aranyosak voltak, nem tudtam választani. És ráadásképpen egy kép a Mártiról, nem érdekel hogy akarja-e vagy sem, de ti is látni fogjátok, hogy valóban sugárzik az arca, annyira kivirult, úgyhogy ha utál érte ha nem, akkor is megmutatom Nektek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Na, végre összelegózták ezt a vacakot! (Márti után szabadon. 8) 8) 8) ) Benéztem, illetve csak próbáltam benézni párszor, de sosem ment. Gondolom, senkinél sem a nagy forgalomból ítélve! :roll:

Na, csak annyit, hogy Kriszta szeme, még jobban helyrejött, már csak enyhén rózsaszín, és valamivel kisebbre tudja nyitni, mint a másikat, de különben a duzzanat teljesen eltűnt.
Én is ma jól vagyok, eddig. Igaz, hoyg éppen barackot teszek el, de sajnos, muszáj. ne nézzetek hülyének, de már twegnap kaptam, és csak este jutott eszembe. Így is már jócskán el kellett dobnom belőle, és ha már ingyen jött, hadd ne vesszen kárba. Különben mindig ez a formám. Biztos, oylankor akad sürgős tennivaló, amikor nem vagyok rá képes. :roll:

Ibolya, persze, hoyg nem titok, hyog miféle autót veszünk. :) Egy kombi Opel Astrát, sötétzöld, 98-as évjáratút. nem a legfiatalabb, de a mostani 88-as Kadettünkhöz képest egy nagy haladás, különben full extrás, klímás, központi záras, légzsákos, szóval egy jó ideig (min. 10 évig) úgy számítjuk, hoyg elleszünk vele. persze, ha nem adódik közben valami gond. Ésssssss..... István ma már azzal jön haza!!!!!!!! :D :D :D :D :D Hurráááááá, úgy örülök! A srác is kinézett magának egy másik autót, amit valószínű hétvégén meg is vesz, így ma már átadta az övét. Ki van fizetve, úgyhogy már a mienk. Most két kocsink van! :o Ilyet se gondoltam volna! 8) Amíg ő meg átveheti a Zafiráját, addig a mi Kadettünkkel fog járni. :P

Na, most ennyi, emrt megyek öntsem a szirupot a barackra, aztán meg szedjem össze a konyhát, mert anyós is tiszteletét teszi ma nálunk. :roll: :lol:

De előbb megdicsérem a két kis gazfickót az előbbi képekről, mert valóban olyan édesek, és olyan ügyesen ügyködnek, hoyg nem lehet csak úyg elsiklani fölöttük!!!! :D :D :D :D :D


Regina, Boldog névnapot!!!!!!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Ja, és Barbi, hatalmas gratula az egyedülevő szépszeműdnek!!!!!!!!! Kriszta egyelőre a falatkákat eszi csak egyedül, bár a többi kajánál is "segítkezik"! :wink: :wink: :wink:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Szép jó napot!

Regi, nagyon boldog névnapot Neked! :P

Most csak azért írom, hogy kicsit idegesítselek benneteket, de az Ádám ma 10-kor kelt! :lol: (mondjuk bepótolta az éjszakát, mert az olyan volt mint a többi, nagy szar)

Edith, de jó, új autó! Akkor hétvégén tessék vele csavarogni, hogy rendesen kipróbáljátok. :wink:
Az jó, hogy Kriszta szemecskéje lassan helyrejön.

Nem tudom mi történt az Ádámmal, de olyan szinten hisztizik pár napja, hogy már az én birka türelmem is kezd elfogyni. Ha nem engedem, hogy megegye a Susy kajáját, már üvölt. Ha nem engedem, hogy a nagykést kivegye a fiókból dettó üvölt. Ha az utcán nem akarom felvenni, üvölt.
Próbálok nem odafigyelni, otthagyni, de jön utánam és úgy sír. Most kezdi feszegetni a határokat? Vagy valamit már nagyon elrontottam és most csak visszaél vele? Nem tudom, de már azon gondolkozom, hogy bezárom a WC-be. (na jó, ez csak vicc)

Márti, milyen volt az ovi?

Julcsi, Dorka jól van?

Andikám, merre jársz? És te Zsuzsi?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi, gratula Szépszemű egyedül evéséhez!!!!! A két kölök csudajópofa, látszik jót buliztak. És a Márti is gyönyörű, de ezt én már mondtam.

Edith, jó hír, hogy javul a kicsilány szeme. Barackeltevés... hát örülök, hogy itt az ősz talán most már nyugton maradsz a fenekeden és nem pattogsz jobbra-balra. Így talán kicsit fel fogsz tudni töltődni a Kismanó születésére. Máshogy esély sem lenne a pihenésedre. :lol:

Regina, boldog névnapot!

képzeljétek. Voltunk tegnap egészséges rendelésen, dokinéni belenézett a szájukba is. Mondanom sem kell, már a vizsgálószoba láttán üvöltöttek, ugye a két utolsó alkalommal szurit kaptak. Livit is megnézte az bömbölt, aztán a dokinéni leült és beszélgettünk, erre a Livi abbahagyja a sírást rámutat a matricás kosárkára és közli, hogy adjál. Merthogy legutóbb kaptak macis matricát vigaszképpen. Égett az arcom rendesen, másrészt örültem is, hogy legalább kiáll ha szeretne valamit. Főleg, hogy ő olyan kis engedékeny néha. Habár szerencsére azért tud érvényesülni, de még így is sokszor ő marad alul, mert beletörődik ha elvesznek tőle valamit. De mire a kocsihoz értünk már 4 darabban voltak a matricák. :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Na megjöttünk az oviból, reggel 9-ig vele voltam ollllyan nagyon ügyes :lol: , mondanom sem kell többet reggelizik bent mint itthon szokott, meg olyanj ó volt nézni ahogy tett vett !!!!
Nem tudom mi lesz jövő hten ott alszik-e???De ha nem akkor meg ZSombit kell addig ébren tartani, mert ő 12-12:30 körül alszik el!!!! :roll: :shock:
Enyémek ma 6:15 kor keltek remélem én is sokkolok ezzel valakit!!!! :lol:

Regina:boldog névnapot!!!

Edith:de jó, hogy ilyen hamar megvan az autó!!!!Legyen benne sok örömötök , bár gondolom már most lelkesedtek, hogy mennyivel kényelmesebb lesz!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbi, miért nem eheti meg Ádámod a kutyakaját??? Milyen irigy vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csajok jól vannak, de valamit benyaltak pöttyös a torkuk. Nincs semmi tünetük, a hét eleji egy-két napos hőemelkedésen kívül. Doki mondta, hogy ugye fogzanak és biztos benyaltak valamit. De érdekes, hogy semmi más tünetük nincs, szóval remélem, hogy már kifelé mennek belőle. Most citromos mézes teákat isznak. Meg c vitamint kapnak. Kedvük jó, legalábbis nem nyavalyognak többet mint amúgy.
És lehet Ádámod azért zizi, mert melegfront jön. Nem?

KépKép
kgiulia
 
 


Márti, én tudom, hogy ügyes lányod van!!! Így talán az evőkéje is megjavul. Majd azt képzeld, hogy a 3 manó időbeosztását osszehozod. Na az lesz szép munka! De te ügyes vagy meg fogod oldani. Engem sokkoltál a hajnali ébredésükkel. Én kikészülnék, ha ilyenek lennének a csajok. Mondjuk biztos szokás kérdése. De nagyon szenvednék!

Na megyek mosni és ilyen finomságok.

KépKép
kgiulia
 
 


Barbi!

Már többször írtad a hitelt. De mire is lesz? Költöztök, felújítotok? Bocsi, de nekem ez kimaradt.
És reggel is műsorozik a szépszemű vagy akkor már nyugodtan alszik délelőtt 10-ig? Virág kb. 1/2 7-7-kor kel. Nekem ez így jó, reggel esznek, öltözködés, majd indulunk az oviba.
Nagyon szépek a kiskrapekok, tényleg látszik rajtuk a nagy egyetértés.
Furcsa, mert kb. 1 hete Virág is extra hisztis. Reggel tanúja volt az apja is induláskor. Én annyira felidegesedtem, hogy már remegtem. Nem szóltam egy szót se, csak ráncigáltam a ruhát a lányra.

Márti! Milyen Aloe-s vitamint vettél? Szoni ügyes nagyon, de ha nem akarod/tudod délben hazahozni, meg kellene beszélni vele az ott alvást. Lesznek szituk, mikor nem tudsz érte menni délben és akkor nem lesz választás.

Voltunk a játszócsoportban. Először Virág csendes szemlélő volt, majd felfedezte a játékokat. Nagyon elfáradt és ebédelni nem volt hajlandó ott. Spenótfőzelék volt, nem tudom, hogy az ízével volt a baj, vagy a fáradtság miatt cirkuszolt, mindenesetre hazafelé egy jó nagy hisztit levágott.

Ő volt a legfiatalabb, szinte mindenki 2 év körüli volt. Azért látszott az értelmi különbség, egy fél évvel idősebb gyerek mennyivel okosabb. Öt lányból 3 szobatiszta volt. Volt egy 23 hónapos óriás csajszi, 94 cm. A súlyát anyuka nem tudta, de kb. 20 kiló. Az én lányom fele ekkora csak. És milyen szépen beszélnek, azt hallanátok. Szóval egy kicsit irigy vagyok. Kíváncsi leszek az én kétévesemre majd.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Mostanában kevesebbet vagyok-leszek (indul a félév az egyetemen), de igyekszem lépést tartani.

Jók a képek Ádámról-Zsombiról! Mártis kép is jó lett nagyon. Barbi, te hol vagy? Egyszer sem adtad oda Mártinak a fotómasinát?

Hiszti - ilyet Samu is szokott mostanában. Ha valamit akar, és nem kapja meg, akkor nagyon tud sírni. Alakul ez a hisztikorszak :)

Samu közben beteg lett (masszív nátha) - király, a bölcsödei beszoktatás 3. napján. Valószínűleg a lehűlés hozta ezt... Tegnap és ma sem mentünk. Nagyon tuti, mivel a jövő héten már dolgozom, és még egyszer sem aludt ott...
Ez van.

Lépek, mert odaég a padlizsánom
jó hétvégét mindenkinek, most nem leszek - elutazunk.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!!!

Köszönöm csajok a köszöntéseket,arik vagytok.

A srácokról,nagyon jók a képek,már most értenek a számítógéphez,mi lesz késöbb!!! :lol:

Barbi,a Martin pont így viselkedik már 3 hete,mint az Ádám.Tisztára kivagyok sokszór,ma délelöttről,nem is beszélve!!!Annyira jó lenne néha egy kis nyugi.Csak egy óra semmittevés,és csönd.Nem kérnék soket,nem?Az apa állandóan dolgozik,mire hazaér hulla szegény,neki még annyi türelme sincs! :cry:


Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Regina!

Nem tudod a kis hisztigépet valakire rábízni? Mit csinált délelőtt a kiskoma, hogy kiakasztott?

A furcsa az volt a játszóházban, hogy csak az én csajom hisztizett. Nem is tudom, hogy ő került bele az első dackorszakba és a többieken lecsengett már vagy csak az én lányom hisztis?

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit!

Sajna nem tudom másra bízni,vagyis inkább nem marad mással.
Szerintem,most vannak ők pont abban a korban,de remélem hamar kinövik! :lol:

Rakok képet a délelöttről.

Kép
Ez 2 másodperc alatt csinálta

Kép
Főzte a virágfőldet,szintén annyi idő alatt

Kép
De akkor is imádom! :lol:

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Sziasztok!

Regina,boldog névnapot kívánok!!!

Ugy látom,ma mi voltunk a befutók a 6-órási keléssel :lol: .Barbi,én nem irigykedek egy kicsit sem :lol: ,nálunk este 9-ig tuti elalszik a gyerek és éjjel azért ritkán ébred.Persze vannak kivételek,de azért általában 1 ébredéssel letudjuk az éjszakát.Du.meg ált.2 1/2- 3 órát alszik./én ilyenkor szoktam kipihenni a hisztiket./
Amiket irtok hisztiket,ezek nálunk is rendszeresen jelen vannak-én ugy gondolom,hogy ezek a határfeszegető próbák.

Nálunk is beteg az Encsi,tegnap este még semmi baja nem volt,reggel már hőemelkedése volt/ 37,2/ és nagyon fájt a torka.Beküldtem a suliba,de mondtam neki,ha szarul érzi magát telefonáljanak haza.Eddig még nem hivtak,remélem ,hogy nem rosszabbodott az állapota-mert ugye hétvége jön :cry: .Gondolom tegnap este megfázhatott,mert 6-kor még kimentünk görkorizni meg motorozni és nem öltözött fel eléggé.

Edit,azért az is haladás,hogy egyáltalán elszakadt tőled a lánykád,ismerkedett a játékokkal és más gyerekekkel.A következő meg sokkal jobb lesz.
Mi,mikor juniusban jártunk tücsökzenére a fiam az első 2 alkalommal le sem szakadt rólam.Kiváncsi vagyok,hogy jövő héten mikor ujra kezdődik mi lesz a helyzet.Megint a hátam mögé bújik?
A szobatisztaságról csak annyit,hogy nyáron azért sokkal könnyebb ,mint ilyenkor már bent a lakásban.És különben is attól nem lesz rosszabb a lánykád sem és te sem,hogy ha nem lesz szobatiszta 2 éves korára.Ha megérett rá,akkor hidd el bármelyik évszakban sikerülni fog pár nap alatt .
A 20 kg-os kislány meg azért nem semmi,igaz a magassága is jóval nagyobb az átlagnál.

Edith,mentek akkor kirándulni az uj kocsival?Muszáj kipróbálni,nem?Legalábbis nálunk mindig ez van egy uj kocsi vételénél.

Julcsi,miért voltatok a dokinál?Csak méreckedni,vagy volt valami más is?Gergő is nagyon fél a dokitól,de már a váróban megdöbben a gyerekek látványától / vagy a tömegtől????/,a rendelőbe meg be kell vinnem a kezemben,mert nem hajlandó menni sem.A vizsgálóasztalra meg csak leültetem de már torka szakadtából ordít.A lányom soha nem félt sem a dokitól,sem a rendelő látványától,pedig vele nagyon sokat voltam méreckedni is,vért is elég sokat vettek tőle.Ő a kutyáktól fél,a fiam nem.

Barbi,nagyon ügyes a fiad - egyedül enni!! Mi most megint ott tartunk,hogy a kanalat sem akarja megfogni.Mikor azt hiszem,hogy előre lépünk egyet valahogy mindig visszafelé sül el a dolog.De tudom,hogy mire oviba megy,megtanul egyedül is enni / főleg,ha csak 5 évesen megy :lol: :lol: :lol: /.

na lépek,mert csengettek -gondolom a barátnőm,mert bejelentkezett délutánra :lol:
bibolya
 
 


Edit, eddig ugye úgy állt a dolog, hogy eladjuk a házat. Most változott a program, és nem eladjuk, hanem mi vesszük meg a felső szintet. (az öcsémtől, eredetileg a felső szint az övé, az alsó a miénk)
Úgyhogy most a hitelből megcsináljuk, mert még csak szerkezetkész állapotban van és egybenyitjuk. Sokat gondolkoztunk, hogy bevállaljuk-e, mert azért anyagilag havonta a hitel nem semmi. De megpróbáljuk, cserébe lesz egy szép nagy házunk. (aztán ha valamiért sehogy sem tudjuk fizetni, még mindig letudjuk választani és kiadjuk)

Kicsit megörültem, hogy a többi csemete is hasonló képpen működik, mint az Ádám. Már a hisztire gondolok. Ezek szerint nem én vagyok a rossz anya aki ennyire elkefélte a nevelést? :wink:

Ja, még Editkém, a Márti is a Kids vitamint vette a gyerekeknek, azért is kérdeztem Tőled, hogy te mennyit adsz belőle naponta.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Regi, szenzációsak a képek, de szerintem ezt akár a mi lakásunkban is fotózhattad volna. :lol: Ilyen a helyzet itt is, tájkép csata után. :wink:

Ibolya, Enikőnek jobbulást.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


nem kellett volna visszaolvasnom mit írtam, ez a "valamiért sehogysem" szép volt. :oops:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Ja hát hiszti az nálunk is van!!!!Ha valamit nem szabad, vagy a legújabb ha nem találom ki mit akar!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Most is jött az asztalhoz gondoltam az ebéd maradék érdekli, de nem!!!Kérdeztem, hogy kér-e barackot bólogat azt sem ette................és mire rájöttem, hogy kanalazni akar de valami mást és hogy az joghurt na addig eltelt egy kis idő!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :roll:
És mind2 gyerek azt csinálja, hogyha mondok valamit vagy kérek tőlük akkor nem nem , jó akkor mondom ne csináld, erre kiverik a palávert, hogy de de ők azt akarják!!!!! :shock: :shock: :shock: :mrgreen: , komolyan mondom néha a falra tudnék mászni tőlük!!!!!

Edit:azt beszéltük az egyik ovónénivel, hogy azt kéne csinálni,hogy nem alvás előtt megyünk érte jövő hét elején hanem amikor már lehet, hogy elaludt, de úgy hogy ő ne tudja hogy jövök, hátha akkor elszundít.Főleg ma mesélte Ani néni miket szoktak csinálni délután, éneklés, bábozás na az kicsit felvillanyozta...majd látjuk!!!! :lol:

Zsombi ma :ledugta megint a fogkefát a lefolyóba :evil: , és a kád széléről lehalászta a vödröt amiben a fürdős játékok voltak egy kis vízzel azt simán magára öntötte!!!! :roll: :? De múltkor meg a kádból szedtem ki, mert odarakta a fellépőt és ruhástul bemászott napközben!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbi drága, bocsi elfelejtettem megírni a vitamin fogyasztást. Virág porrá törve kap egy felet, és ráteszem egy kisgyümipépre, de mivel Ti adtok joghurtot is a csemetéknek, szerintem abban jobb helye van. Csakhát Virággal most kezdjük újra a tejterméket. (1 kanál-2kanál-3kanál)

Barnus egyet kap naponta.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Sehol senki? Merre csavarogtok?

Edit, nem baj drágám, csak a Márti miatt kérdeztem a vitamint, hogy mennyit adjon a gyerekeknek. Nekem meg azt mondták, hogy egyet simán naponta kaphatnak.
Most elkezdtem számolgatni, hogy gélt is kell venni télre, meg vitamint is, mennyi lóvé lesz, szűz anyám! Ja, meg krémet.

Nem is meséltem, hogy az Ádám térdénél kijött valami kiütés féle. Olyan, mintha csalánkiütés lenne. Apró pici pöttyök, de csak a térdénél. Nem kap új kaját, nem vettem új tisztítószert, a fene sem tudja mitől. Elkezdtem kenni a krémmel és tök jó, szépen múlik. Persze kijönni hamarabb kijött a pötty, mint amennyi idő alatt elmúlik, de azért határozottan javul.

Mi délután csajbuliba megyünk, az anyu névnapját ünnepeljük. Persze a kiskorú is jön velem. Most megkérdezhetitek, mit keres egy csajbuliba, de ő a sztárvendég. Szerintem nélküle engem már be sem engednének. Ott lesz az összes pótnagyanyja, dédije, úgyhogy inkább rá kiváncsiak mint rám.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Barbi,a Martinnak is szokott kijönni calánkiütés,de neki a lábszárán inkább.
Vittem dokihoz,gondolhatod mennyit törődött vele!
Szeretném megkérdezni,hogy milyen krémmel kened,és milyen vitamint adtok a csemetéknek?
Én még nem adtam semmilyet,adjatok légyszi tanácsot,kinek mi vált be.

Regi.

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Én simán 1-1 vitamint adok mindkettőnek, Zsombi is elrágcsálja.
Szoni kicsit náthás lett tegnapra, remélem csak ennyi!!!! :roll: Most még c vitaminnal is tömöm!!!!!

Regina:aloe verás KIDS vitamint adok, mi csak most kezdtük, hogy a kis csaj ne hozzon haza minden nyavaját az oviból, szóval nem tudom még véleményezni!!!!

Mi ma sehova sem megyünk, Roland dolgozik, most csendes pihi van!!!Olyan jó volt délelőtt ez a kis napsütés!!!! :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja Brbikám:jó bulizást nektek!!!!

Évi:Samunak meg gyors gyógyulást!!!!Mennek a gyógymanók!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbi!

A csalánkiütés az nem nagyobb piros foltokból áll?

Barnabásnak ha kiszárad a bőre, akkor lesznek a térdén olyan apró kis érdes pontok. Jó csajos(és egy pasis) bulit.

Regina!

Többen Aloe Vera gélt és vitamint adunk a gyerekeknek.

Csajok!

Akkorát esett Virág, hogy halálra rémültem. Az arca hegyét ütötte meg, tiszta véraláfutás az egész. Remélem, nem lesz gond vele.

Két napig nem kakikt a kiscsaj, fogalmam sincs, mi fogta meg a hasát. Kapott egy glicerines kúpot. Egymás utén 5-ször termelte tele a gatyát. Kaki előtt nem lehetett vele bírni, utána meg mintha kicserélték volna. Szerintem fájt már a pocakja, enni sem akart. Utána meg mint a kisfarkas kajált. Bocsi a témáért.

Barnus könyörög egy játékpuskáért. Elvem, hogy ilyen szar nem teszi be a lábát hozzánk. Elvemet feladva azt mondtam, rendben, de tegye le a cumit végleg. Kíváncsi leszek, sikerül e az alku. Legkésőbbi határ a Mikulás, a zsákjába fogja dobni.

Mennénk Kecskemétre kirándulni, de szakad az eső már órák óta.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Szárazon már tök jól tudok úszni:
Kép


Ezt a képet Zsuzsinak küldeném:
Kép

Kép

Kép


Itt zenekart játszottak: Kép

Kép

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Mostanában nem sok időm van.
A Szandi drasztikusan lecsökkentette a nappali alvást, 1x alszik és max. másfél órát. Ennek köszönhetően viszont éjjel végig csend van.
Kivétel a ma éjszaka, ami brutális volt. 1-5-ig csinálta a műsort, nem tudom mi lehetett a baj, remélem csak egy újabb fogacska.

Edit: nagyon jók a képek. Most vettem észre, ugyan olyan etetőszékünk van.
(már beletörődtem, hogy minden evés ruhaváltással jár :? ).
Szegény Virág, remélem, hamar elmúlik a véraláfutás az arcáról.
Valamelyik nap a Szandi is leeset a székről. Jöttek a szüleim és a csengetésnek annyira örült, hogy nem tudta hogy másszon le a leggyorsabban. Végül arccal előre leeset, szerencsére lerakta a kezét, így semmi baja nem lett.

Barbi: jó szórakozást délutánra!
Egy kicsit megnyugodtam, nem csak az én gyerekemnek van furcsa ízlése, ő a macskakaját eszi, azaz enné, ha hagynám. Úgy jár rá, mintha valami cukorka lenne. Gondol egyet, megy a szekrényhez és nyúlkál a szárazeledeles zacskóba.
Gratulálok Ádámnak az egyedül evéshez.
Nagyon jók a képek, nagyon jól látszik mennyire egy hullámhosszon vannak a fiúk.

Edith, Julcsi, Évi, Márti: sok gyógypuszit küldök a beteg manóknak, remélem már mindenki jobban van.

Regi: utólag nagyon boldog névnapot kívánok!
Nagyon édes a kisfiad, olyan nagyfiús a képeken.
Én C vitamint és valami Vitakomplex vagy mit adok a Szandinak. Eddig csak hébe-hóba, de most, hogy itt az ősz, szerintem sűrűbben fogja kapni.

A Szandinak az állán vannak apró kiütések, nem tudom mitől, talán a nyálától ahogy a cumi alatt folyik. :shock:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi!

Tényleg a cumitól jönnek az állon kiütések, úgymond bepállik a cumi alatt, viszont gyorsan (pár nap alatt) elmúlik.

Tegyél már fel Te is a Kisasszonyról képeket, régen láttuk. Írtad, hogy Nini fél évvel idősebb a Szandinál. Közöttük is nagy az értelembeli különbség? A tegnapi játszóházban ordított a fél év korkülönbség.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Ide keveredtem.

Edit, nekünk meg ilyen motorunk van. :lol: (egyenlőre még csak hátrafelé közlekedik vele)

Hogy csalánkiütés-e vagy sem arról fogalmam sincs. Olyan apró pici pöttyök és kidudurodik, tehát ha megsimogatom a lábát érzem. De a zöld krémmel kenem és nagyon szépen múlik. Dr. Barbika megállapította, hogy nem kell még orvos, adok ennek a krémnek egy esélyt. Használ is! :wink:

Látom azért nálatok is van egy-két játék. :lol:

Sajnálom Virág baby esését, remélem azért hamar rendbejön a kis arca. Minden esetre most ne menj a védőnőhöz. :lol: :wink: (tudod, gyámügy)

Zsuzsi, nálunk is ez a helyzet alvásilag, napi 1,5 óra oszt csá. Osszam be. Viszont nálunk ettől sem lett jobb az éjszaka.
De most elhatároztam, egy életem egy halálom, megpróbálom jövő héttől nem figyelembe venni az üvöltését. Talán egy-két nap, és rájön végre, hogy az éjszaka alvásra való. (vagy én leszek a gyengébb és feladom) De mivel már mindent kipróbáltam, és nagyon jól tudom, hogy ez csak rossz beidegződés, úgyhogy most aztán belevágok. Nem megyünk úgyse sehova (Balcsi), nem lesz az, hogy hol itt alszik hol ott.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Szép jó reggelt!!!!

Mozgalmas éjszakánk volt, ZSombi nagyon nyugtalanul aludt, elszundított és rövid időn belül 2x felkelt már ez gyanus volt, aztán 1 óra múlva vígasztalhatatlanul sírt a drágám, adtam neki chamomillát , de nem csak kicsit lett jobb aztán nurofent, na akkor elaludt,oda vettük magunk közé , de haláli ez a pasi annyit forog nem győz kiatakarózni................szóval nem volt valami nyugodt éjszakánk :roll: , most meg neki is folyik az orra!!!!!!!!!!!!!!! :? Így jártunk.
Kérdeztem most tőle, hogy a foga fájt éjjel????És fájdalmas arccal mutogatott a szájába :shock: :lol: , remélem csak az bántotta és nem lesz komolyabb a dolog!!!!! :roll:

Nálunk is csak másfél órát alszik napközben, csak ez annyira nem vicces mikor 6 körül ébred és estére már tiszta zizi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Ibolya, természetesen, ki kellett próbálni az új tütüt, ezért el is húztunk tegnap itthonról, bemutattuk anyóséknak és sógornőméknek. Édesanyámék szombaton piacoznak, ezért hozzájuk most nem mentünk, majd egy másik alkalommal.
Tegnap nagyon szar idő volt itt (is) esett és hideg is volt. Kriszta azért nagyon élvezte a sarat és a pocsolyákat, és "csak" kétszer kellett ruhát cserélnem rajta. A harmadik csere már lefekvéskor volt! :P
Na, tegnap is egy szép napunk volt. Sógornőm megkért, hoyg segítsek zakuszkát csinálni (eltenni télire :roll: ) és egyúttal zavarjunk le egy adag ketchupot is. :evil: Persze, segítettem, csak a végén már robbantam, mert még oda sem tettünk igazából semmit, és ő már kezdte, hoyg ő hogy utálja az ilyesmit, hogy felfordul az egész háza, hogy ő reggel tette fel tisztán a szőnyegeit, és éjjelig takarított, és ez az idő, hoyg nem lehet kinn dolgozni, hogy neki már idegrohamai vannak, hát azt hittem sose jár le a nap! :x :x :x :x :x Szerencsére IStvánnal egy-egy pillantásból is értjük egymást, és amint látta, hoyg végéhez közeledünk, ellentmondást nem tűrően kijelentette, hogy megyünk haza. (Este fél 10 volt.) Úgyhogy sógornőm ottmaradt a rendetlen konyhával, mosogatnivalóval, de nem érdekel. Többet bizos, hoyg nem zakuszkázok én vele. Megcsinálom itthon egyedül, vagy anyósomnál, vagy jön a tesóm segíteni, de nála nem. Szinte hülyén éreztem magam, hoyg én fordítottam fel a házát! Pedig az ő ötlete volt! Na, mindegy, bocs' a kirohanásért, de már muszáj volt. Pedig ismerem őt, és tdhattam volna.... :roll: :roll: :roll:

Most végre kiválogattuk a ruhákat is nála, amik most vagy ezután (még 1-2 év múlva is) jók Krisztának, úgyhogy ma lehet, hoyg foglalkozom egy kicsit azokkal, de nem biztos. Amúgy sehová se szándékszunk menni. Igaz, olyan az idő is. :cry: Este, fürdésre, szerintem már be kell kapcsolni egy kcsit a fürdést.

Remélem, nektek, lányok, kellemesebben telt a hétvégétek! :)

Barbi, milyen volt az egyfiús csajbuli? :wink: Drukkolok a terveidhez! :)

Zsuzsi, sajnálom, hoyg Szandi ilyen drasztikus változtatásokra vetemedett a napi programban, de hátha az éjszakai alvása így mégiscsak rendeződik. Sajna, Kriszta is sokszor csak másfél órát alszik, de már olyan is volt, hoyg csak 1 óra és 10 percet. Igaz, máskor meg 2-3-at alszik, de az ritka.

Edit, nagyon jók a képek, a zenekarosak is! :wink: Virág, látom, mindenben utánozza bátyókáját! :) remélem, nem lesz gond a tejtermékekkel, és Virág baba is eheti őket ezután nyugodtan! :)

Regina, tényleg aranyos a fiad, a mi lakásunkban is szokta fogadni ilyen tájkép a gyanútlan látogatót! :roll: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
A csajok közül többen is használnak Aloe Verás termékeket különböző célokra (vitaminok stb.) sajnos, én nem tudom megengedni magunknak. Pedig itt is sokan "reklámozzák", és tudom, hoyg jók. Úgy gondoltam, hoyg a papíron levő utasítása szerint, októbertől márciusig hetente egy tubus Oscillococcinumot fogok adni Krisztának megelőzésre, bár eldöntöttem, hoyg ha tart ez a mocsok idő, akkor már jövő héttől elkezdem. Sőt, én is társulok mellé, nem szeretném, ha magamat is kúrálnom kellene majd, esetleg szülés előtt éppen! :roll:

NA, kb. ennyi jutott eszembe, ha mégis kimaradt valami, még jövök! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Bocs', hülyeséget írtam, a fűtést fogjuk bekapcsolni este, nem a fürdést! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Márti, sajnálom a rossz éjsazkát, hátha csaka fogacskája, bár az orrfolyás nem hangzik túl jól. Ó, már megint jön ez a hülye esős ősz, amikor egyik kis em lábal valamiből, a másik már beesik valami másba. Drukkolok, hoyg megússzátok! :)
Mikor készültök keszthelyre Julcsiékkal? Ha jól emlékszem, jövő hétvégére? Nagyon remélem, hoyg nem lesz senki sem beteg addig, és nyugodtan mehettek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Jaj, és akkor mutatok egy fotót újdonsült kocsikánkról, amire nagyon büszkék vagyunk, mert nagyon jól megy, és kitűnő állapotban van! :)
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Égés,csípés,napégés:APIS 15CH(3-5*5)

Edith:ezt találtam még, ez nekem volt felírva :oops: :lol: , meg amin most gondolkodunk a Rolandnak,mert ugye mikor szolgálatban volt akkor is izzadt meg hideg van meg mittudomén:

Megelőzés,immunerősítő:ECHINACEA 5CH(másnaponta 5 golyó+OSCILLOCOCCINUM(heti 1 cső)

Nekem meg a gyerekeknek van vitamin!!!
18-án megyünk Keszthelyre!!!!Már alig várom!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith:szépséges az autó!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Edith,gratula a szép,nagy kocsitokhoz!Kell is ekkora,ahol lassan négytagú a család.Mi is lecseréltük júniusban,volt egy sparkunk,amit akkor vettünk,mikor a Martinka született.
Már akkor kicsi volt négyünknek,most volt lehetőség rá,kicseréltük egy aveóra.Jóval nagyobb,szupi,de nnyival többet is fizetünk érte,még tíz évig!(soha nem lesz vége)! :x
Az Aloe Verás termékeket,gyógynövényes boltba lehet kapni?
És nagyon drága?

Márti!
A Martin is fent volt színte egész éjjel,magunk mellé vettem,utánna elaludt visszaraktam a helyére,de hajnal 3-kor,már megint fennt volt.Megint odavettem,de neki nem lenne elég 5 ágy sem.Mi a két szélén apával,ő meg keresztbe.Hatig aludt,nem mondta,hogy fáj valamie.Már olyan jól aludt éjszakánként,de pár hete,nem viszi túlzásba.
Hány foga van a Zsombinak?

Edit,jók a képek a srácokról.
Virág is kész kishölgy.
Barnus hány éves?Megkapta a puskát? :D :D :D

Ibolya,Encsi jobban van?Szerintem,ebben az időben,minden gyerek meg lesz fázva,nagyon gyorsan jött az ősz.
Martin is üvőlt,ha már bent vagyunk a rendelőben,és vetkőzni kell!
A lányok biztos ügyesebbek,bátrabbak!
Sikerűlt a meghívó?

Kép
Kép
Kép
regina74
 
 


Regina!

Barnabás 4,5 éves. Nem kapta meg a puskát, még a cumivágy erősebb.Bedobta a nem égő kandallóba, tiszta hamu lett. Fél óra múlva kivette, megmosta, feltette a kandalló tetejére. Majd este 9-kor kijött érte és cumival aludt. Szóval puska nincs.

Később jövök, lányom ordít.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Na, megint itt...

Regina, mi is hitelt vettünk fel bankból, de szerencsére sikerült 5 éveset venni. Elég nagy a havi részlet is, de reméljük, hoyg nem lesz vészes! :roll: Igaz, még van a másik hitel az előző kocsira, de ha sikerül azt eladni, akkor tudjuk teljesen törleszteni. Lehet, hoyg megveszi após, és akkor ők fogják a részletet fizetni, amúgyis anyósomnak a nevén van a kölcsön! Mi is nagyon örvendnk, hogy le tudtuk cserélni, bár eredetileg eszünk ágában sem volt. de egy ilyen ajánlatot kihagyni kár lett volna.

Képzeljétek, felkelés után Kriszta bilire kérezett. Ráültettem, jött a rituálé (mámá i, azaz én is), én is pisiltem, Kriszta mégsem. De amikor felvettem, egy hatalmas kaki volt benne. :shock: Én is nagyot néztem. Na persze, ez nem gátolta meg abban, hoyg most 10 perce a pelusba eresszen még egy jó nagy adag kakit! :roll: Miután megvolt, azt mondta: pipitá, azaz pisikáltál. :lol: :lol: :lol: Szóval ennyit a bilis haladásról. :roll: De én olyan jókat nevetek ezeken! :D

Márti, köszi a további utánanézést. Ilyen Echinaceea-t itt lehet kapni rendes gyógyszertárban is, valami szirup formájában, most, hoyg említetted, már eszembe jutott, hoyg tavaly volt is ilyenünk. De azt nem tartottam annyira hatásosnak. Most megpróbálom a homeós bogyót akkor. Ezeknek mégiscsak elég jó az áruk is!
Zsombi hoyg van? És Szoni?

Edit, szerintem is jól tetted, hogy nincs puska. Lassan aztán úgyis leszokik a cumiról, és talán ilyen "vásárokra" nem is lesz szükség. A kiscsaj mit csinált, miért sírt? VAgy csak úgy, utánad?

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:mi is megvettük a bogyókat az az echi akármi 500 Ft volt, nekünk is van az az alkoholos cseppes fajta, de ez egyszerűbb csak beveszi és kész.
Szoni most annyira nem taknyizik, Zsombi annál inkább olyanokat tüsszent, hogy beterít mindent vele :oops: :lol: !!!!
Tegnap én is nagyon fújtam az orrom, de ma már nem annyira!!!!
Remélem így maradunk!!!! :roll: :wink:

Regina:Zsombinak a felső rágófogai jönnek most, már kint volt a heyge, gondolom ezzel szenved, amúgy nem nagyon kínozta eddig a dolog, ezzel összesen 10 foga lesz-van. :lol: A fiam amúgy jól alszik 1 szavam sem lehet, néha a cumiját keresi és kész, ezért is volt gyanús, hogy 2x is felébredt!!!! :roll:

Évi:Samu hogy van????

Julcsi:Csajok?????????????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Az éjszakánk megint katasztrofális volt, de most reggeli után visszaaludt, és csak most ébredezik. Én is aludtam vele, de most még fáradtabb vagyok, mint voltam.
Kép

Zsu: küldök egy puszit a másféléves nagylányodnak!
Kép

Most nézem, Samu is a napokban volt hófordulós neki is küldök egy puszit.
Kép

Barbi: szerintem jó ötlet, hogy megpróbálod a sírni hagyást. Nálunk használt, már nem kelt óránként csak 1-2x éjszaka. Ha lett volna még erőm, akkor kellett volna folytatni.
Szerintem is ez náluk már csak megszokás.

Márti: Szonó hogy van? Tényleg hány foga van most Zsombinak? Remélem nem lesz más nála csak a fogacska.
Mikor lesz meg az AFP eredmény? Utána mész dokihoz?
Hihetetlen már majdnem félidős vagy, annyira rohan az idő.

Edith: elfelejtettem írni, nekem is sokat fájt a szemérem csontom, nekem azt mondta a doki az jó, mert ilyenkor tágul.
Ha jól emlékszem holnap mész dokihoz, lesz uh? Már annyira kíváncsi vagyok mekkora most mütyürke (és persze, arra is, hogy kislány v. kisfiú :oops: ).

Edit: pont tegnap voltunk a nővéremnél, jól megfigyeltem a csajokat. Én nem látok nagy értelembeli különbséget köztük. Persze van jó pár dolog, amiben a Nini előrébb jár, de pl. beszédbe kb. ugyan ott tartanak.

Most megyek, mert menni kell anyóshoz ebédre.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Nem tudom mi van, vagy csak ez a hülye szél vagy alapból is ilyen gáz az Ádám, de a boltból hazafelé utat végig üvöltötte. A babakocsiból kiakar jönni (kb. 3 hónapja nem is használtuk, mondjuk megértem, hogy nem szereti), de sétálni nem akar, vegyem fel, ha felveszem az sem jó. Szóval ült a földön és hisztizett. Merthogy én meg leraktam a földre, hogy akkor itt lehet ordítani. Zengett Dunakeszi tőlünk.
Aztán hazajöttünk, és a Susy, aki addig az udvaron volt 3 perc alatt bepisilt az előszobába. De addig kint volt, miért nem ott pisilt?
Úgyhogy a gyereket beb@sztam az ágyba, a kutyát kib@sztam az udvarra és szerintem én meg elmegyek világgá. Ááááááááááááááááá

Minden taknyizónak jobbulást kívánok, remélem nem lesz komolyabb.

Edith, nagyon szép az új kocsitok. A színe is tetszik.
Ügyes bilibe kakilós Krisztának meg hatalmas gratula. Jó uton jár.

Megyek, összevakarom magam és a házat.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Nocsak, Márti, most akkor magdat is tömjed C-vitaminnal meg más bogyókkal! Nem hiányzik egy megfázás, nátha! Szegény Zsombi, a fogacskája most összebeszélt ezzel a hideg, nedves levegővel, és lehet, hoyg kifognak rajta! remélem, mégis csak egy enyhe valami lesz, ha lesz! :roll:

Zsuzsi, igen, holnap megyek dokihoz, UH is lesz (mivel magánrendelés, mindig van UH is. ) A méreteire én is kíváncsi vagyok, a könyvek szerint, mostanában mintegy 30 cm-esek, és 6-700 g-osak. Kíváncsi vagyok, Mötyürke menyire olvassa a nagykönyvet! :wink: :wink: :wink: A neme is érdekel, és remélem, nem lesz szégyenlős. Amúgy a doki azt mondta, most már pontosan meg fogja mondani, kit rejtegetek, ha a picúr nem szól közbe! :wink: :wink:
Ja, tippelni is lehet, lássuk, kinek lesz igaza! Úgyis 50-50 % az esély! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu, Isten éltesse a másféléves nagylánykádat! :)

Évi, valóban, 7-én Samu is másfél éves volt! :) Gratulálok neki is! Egyébként remélem, rendbejött teljesen! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Zsuzsi:14-én megyek a dokihoz, remélem addig az eredmény is meglesz, és mikor hazajövünk utána tervezem az UH-ot!!!! :lol:
De olyan édes a kistesó, ugye még rá kell koncentrálnom, ha érezni szeretném valamelyik nap feküdtem a hátamon és éreztem, hogy valamit csinál, odatettem a kezem aztán csúsztattam balra -balra és puff belerúgott!!!!! :lol: :wink:

Barbikám:elhiszem, hogy kiborítanak ezek a lókötők!!!! :roll: 8) Én is mindig mondom, hogy a gyerekszobában lehet ordítani, de nem érdekli őket, az úgy a vicces(gondolom) , hogy ha a fejembe visítanak!!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith:én már mondtam az elején, hogy FIAD LESZ!!!! :mrgreen:
És ahogy most olvastam a soraidat egyből tippelni akartam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg én arra is gondoltam most olvastam, hogy a második trimeszterben gyakori a sok orrváladék, meg a hadd ne mondjam milyen :lol: , szóval lehet, hogy én csak ezt produkáltam, de szedem szorgalmasan a C vitamint meg az Aloésat. :lol:

Nagy nagy gratula a másfél éves Katának és Samunak!!!Remélem Samu ebből az alkalomból gyorsan meggyógyult!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbi, biztos fázott a kutya odakint. :wink: NA jó, neked tudom, ez nem oylan vicces, főleg, ha már előzőleg Ádám is kiborított, de próbálj megnyugodni. Különben szépszeműdnek NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Igen, Márti, te mondtad, a fagyiból kiindulva!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Akkor neked is gyorsan itt lesz a 14-e! remélem, az AFP eredménye jó lesz! :)
Én is fújogatom az orromat néha, pedig nem avgyok meghűlve (kopp-kopp) sőt, egy ideje azt figyeltem meg, hoyg köhögési rohamok törnek rám. Csak összeszorul a torkom, kapar-csiklandoz, és már köhögök is. Kb. 5 percig tart megszakításokkal, utána meg pár órát semmit. VAn olyan nap, hyog egyáltalán nem is jön elő. A dokinőnek elfelejtettem megemlíteni, de arra gondolok, hoyg ez is valami olyasmi, ami a terhességgel "jár". :roll: :roll:

És még valami. Tegnap egyszercsak látom, hogy két hatalmas folt van a blúzomon a melleimnél. Hát az előtejem megunta a cseppezgetést, most már megindult rendesen. Az éjjel felkeltem pisilni és féltenyérnyi folt volt az alvópólómon. :shock: :roll: A lepedő is foltos lett, úgyhogy melltartót és betéteket kellett tennem bele, hoyg ne üssön többé át. :oops: Eléggé kellemetlen, mindenesetre! És még szinte 4 hónap van hátra!!!! :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?