Hali
Móni
én szülni?haha ,majd októbernem a "legroszabbkor"
áh ez butaság ,szülni mindig jó,úgyse én döntöm el
Picik és kicsik nekem nagyon tetszik,már az elején ahol leírja szülést,jobban a babára hívja föl a figyelmet,legalábbis nekem egy régi kiadás van,az az egyik könyv amit nem adtam el,a többi már ment a físírtba.Szerintem a legjobb
Majd méga doktornéni könyvét ajánlom
valami ilyesmi a címe.
Maja akkor kakált 3szor ia azóta persze semmi,bár még csak ma van a 2ik nap,adagolom neki most naponta a leavolacot,állítólag így helyre jön,hát nem tom.
TE egyáltalán nem vagy cukros,én ilyen eredmények mellet tutira nem diétáznék.És nem értem miért nem vonják neked vissza
Nekem sincs előtejem ill. néha pár csepp,meg fehér cuccocska a bimbóra száradva azt ennyi
Gabci
én még mindig csak azt tudom mondani amit az elejétől,masszírozás,meleg,langyos víz ,a hidegtől kevesebb tejed lesz ,de attól a mi bent pang még tovább gyulladhat a cicid.Mindenképp kikell masszírozni.Nekem úgy tanították,hogy egyik kézzel fogod másikkal körköröswn körbemasszírozod.Aztán ha nem érzel csomót akkor a bimbó felé húhd le az újjaidat,préseld ki a tejed.Remélem nagyjából érthető így.A bent rekedt tejcit muszály kicsalogatni onnan,mert nagyon begyulladhat.Ha már fellazullt a melled a szívóval meg próbáld változtatni a bimbókörül ahova tapasztod a szívófejet.Úgy több csatornát kitud szívni.Ádi a bimbóvédővel hogy áll?Nem kell neki?SNS szoptanít nem szimpi?Azzal elég idős babáknál is sikert lehet elérni állítólag.
Szerintem Ádi egyáltalán nem kis súllyal született,2,5 kiló alá mondják,hogy kissúlyú a baba ha 40ik hétre született,ha elöbb akkor inkább nem elég fejlett.Andi babái is azért fogadják el nehezen a kajcsit,mert korababák
jajj de édesek lehetnek
Marek
ne is mond,rám se jó semmi.Feltettema tezsveszre a farmeromat hogy már kihúzom abba az egyszem vékony fekete gatyámba ezt a pár hetet,de hát most olyan hidi van,levettem
10en figyelték,már licitáltak is rá
Cipő meg
egyszer voltunk fent a kínain vásárolni nagyonmegtetszett egy piros mokaszín ,de csak 39-es volt (38as a lábam) de megvettem,utána elakartam adni,mert hát nagy volt,erre nem találtam az egyik felet,most ráakadtam és totál boldogvagyok tőle,mert az az egy jó rám
igaz azis alig,csak cipőfűzője ne lenne
Én is túlvagyok az utolsó vérvételen,meg van a tgyás papírom,már csak intézni kell,hát kíváncsi vagyok mikor látok belőle lét.Maja egy kis örsög volt végig,unja már ezt az állandó várakozást,nem csodálom.Vérvétel:kivolt írva kb. 9től 3/4 10ig.Beállok 9 után a sorba ,sehol senki aki levenné a vért a kismamáktól.Fél 10 körül berobog a nő és egyből magával húzza a frissen odaért ismerősét egy kis csajjal,aki persze nem volt még véleltelenül sem terhes.Ajtó becsuk,fél óráig bent vollt,nem jött a vére vagy franc se tudja,bőrcsattanást hallottunk kintről,persze amit kint dünnyögtünk behallatszott a kiscsaj úgy robbant ki mint akit rakétából lőttek ki.Ilyen a jó cukor vizsgálat ,minek betartani az egy órát hisz mindegy egy-másfél vagy két óra
még őket se vették figyelembe.Vettem Majusnak sportcipit meg egy kardit.Úgy utálom hogy egy csomó helyre akartam még menni de majd bepisiltam így fele elmaradt
Hétvégén megejtjük az uccsó nagyis hétvégét aztán utána ők jönnek majd Bibi kb. két hós koráig.