Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sorka= Dorka :oops: :oops: bocsi

Kép
Kép
h@jni

Halihó
CSak benézek, mielőtt mennék vissza aludni. Az uram mindig ilyenkor kávézik, így jár nekem is a tejeskávé meg a reggeli... :lol: Aztán ő megy dolgozni, én meg megyek vissza az ágyba... Csak ez mindig így maradna....:lol:

Remélem mindenki rendben, senkinél nem zavart be ez a hideg!!! Tessék majd jelentkezni!!!

marek

Na sziasztok!!

Marek későn olvastam a tejbegrízt, de a kókuszgolyón már túl vagyok! :oops: :oops:

Én "csak" hízok tőle, a cukrom megint a béka segge alatt volt - tegnap voltam vérvételen - az éhgyomorra vett vérben 3.1, tehát túl alacsony...

De este jól kibőgtem magam Apukának, aki megölelgetett és elmondott minden olyat - már nem túl pici, és már mindene fejlett - amit persze tudok én is - és ettől megnyugodtam...
(furák vagyunk mi nők... olyantól is meg tudunk nyugodni, amit már tudtunk, ha a párunk mondja... :oops: :oops: :oops: )
Ő meg szerintem felfogta, hogy tényleg bármikor szülhetünk...

Na ma befejezem a kórházi pakkom és elmegyek fodrászhoz, hátha attól jobb kedvem lesz, de mondjuk ez a szar idő sem a keményedéseimnek, sem a kedvemnek nem kedvez!!!
Valami napsütést akarok!!!

Asszem szombatra mondanak kicsit emberibb időt! Addig vmi tuning kell...

Jutta

KépKép
jutta

Ja és puszi nektek a biztató szavakért!!!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!
Hát nem volt túl jó az éjszakám, átragadt rám Jutta pánikhangulata! Rosszul aludtam, mindenféle rossz érzésem támadt. Még az este el kezdtem pakolni a kórházi cuccost! Szegény férjem látta, h pánik volt (van?), segített!
Azt hittem kialszom, de nem! :roll: :(
Nem leszek ma, mert még próbálom a kis egyesületeim ügyeit terelgetni! És még azt sem látom tisztán, h eljutok-e a Szabolcsig!
Remélem Ti jobban vagytok!

Kép
ermoni

A Szabolcsba mára csak látogatást tervezek!

Kép
ermoni

Sziasztok,

csak beköszönök. Nekem is világvége hangulatom van, éjjel 3 órán keresztül 5-7 percenként görcsöltem, paráztam nagyon, de szerencsére elmúlt.
Ma meg melózok egész nap, nagyon levagyok maradva, jönnek hozzám stb.....

Szval majd kukkkkkk. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Jaj milyen hangulat van itt. Én is keményedek rendesen, de most valahogy nem félek... Lehet, hogy ez a rosszabb??? :shock:
De ne aggódjatok...ha most szülnénk már semmi gond nem lenne!!! Tudom, ez kevés, ha az ember még nincs felkészülve!
De egyébként remélem csak ez a hülye idő teszi és elmúlik a rossz hangulat és a görcsök, keményedések is...

marek

haló
mi a fenét paráztok,pakoljátok össze a cuccost aztán kész,jöjjön aminek jönnie kell,már mindenkinek érett babukája van :-) nyugi
Én szülni akarok és nem keményedek,görcsöm sincs :-)
Vendég

vagy inkább :?
Vendég

Itt nagyon hideg van,készítsetek a babának valami plusz meleg göncöt :-)
Vendég

Sziasztok!

Jajj. Sz@r idővel jön a depi? Csajok!! Fel a fejjel. :) Nemsoká babáztok ti is :)

Dobok pár képet és megyünk is mázsálni. :)

Kép Kép Kép

puszi jobb napot mindenkinek :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

:lol: :lol: :lol: Akkor most mindenki azt érzi, mint én két napja. :)
NEkem tegnap előtt éjszaka volt pánik rohamom. Apa meg is kérdezte tegnap minden ok? Elmúlt? Dettó, u.u próbált vigasztalni mint Jutta férje. Jól esett. De mindig csak éjszaka vannak félelmek. :? Anyuék ide érnek-e, ne legyen semmi bajuk útközben, Apa is betudjon velem jönni, na és Manót ne viselje meg, ha éjszaka el kell mennem....A be nem készített cuccok annyira nem izgatnak. Legfeljebb a szükséges betétet, papucsot, köntöst bedobom, első nap másra nem is lesz szükség. :)
Nekem egy utazó lesz tele, majd az előkészítőben kiveszem a szükséges ruhákat, a többit majd szülés után megkapom. Apának, kaját, ruhát. ilyet nem pakolok. Van büfé, ruhát, papucsot kap ott. Nekem papucson kívül más nem kell. :)Ja fényképező, de szerintem megint elfelejtjük, na meg a telcsit feltölteni. :D Manóval mind a kettőnk telcsije beadta az unalmast. :)

Kedves GYula!
Köszönjük az élménybeszámolót. Jól volt olvasni. :) Gratulálok neked is a kicsikhez!!! Nagyon aranyosak, és fejlett babák. Jó egészséget a kiscsaládnak. Köszi, tényleg, hogy még ránk is áldoztattok egy kis időt. :wink:

Ma Marathón Tesó ruhavasalás lesz, este nagyjából bepakolok magamnak, és akár indulhatunk is. :) Na jó, azért 1-2 hete én is kibírnék. Most olyan érzésem van, mint vizsgák előtt. Rengeteg időm volt felkészülni, még sem tanultam, és most itt vagyok a finisben, az ajtó előtt, és nem tudok semmit. :wink:

Marek!
Mi tejbegrízzel indítottuk a napot. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!

Na nekem egy fokkal jobb a kedvem, de felkapcsoltam a villanyt és nem nézek ki az ablakon, mert ez az esőőő...

Rita, máskor is gyere!!! Lala teljesen felvillanyozott, azt a pocót...
Hát nem úgy néz ki, mint aki éppen éhenhalni készül! :lol: :lol: :lol:
Nagyon szép baba!!

Na ma elintéztem a gyerekdoki ügyet, az őrbottyáni nem tudott vállalni, de az erdőkertesi (állítólag ő is jó) igen! Csak lesz valahogy!
Egy barát bejelentkezett délutánra, és megyek fodrászhoz is, ma még csak édességet ettem, már is jobb a helyzet!
(asszem ez az alacsony cukor magyarázza a csoki - kókuszgolyó falási rohamaimat, ennyi édességet nem szoktam azért enni, de a seggem csak nőőőőő... no már ebben a pár hétben (napban :shock: ) nem szivatom magam és kész!!)

Móni és többiek, ne haragudjatok, ha én hoztam rátok a depit!!!
Máskor akkor inkább nem is szólok!!

Ja Jolka nálam is azzal van gáz, hogy nem tudom Apa hogy ér haza és visz be... azért ha Bp-en is van akkor is 1/2 - 1 óra míg haza jön és 20-30 perc míg innen beérünk... mondjuk tudom, hogy elvileg bőven lesz időnk...

Marek, azért ezek a keményedések nálad nagyon befigyelnek az elmúlt 1-2 hétben! Én néha érzem, hogy feszül, de fájni nem fáj...

Timi, no akkor Marek küld neked 1-2 görcsöt, én meg a méhszájamat, így együtt remek kombináció!

Jolka, akkor 2. gyereknél is pánikol az ember, kár azt hittem legalább akkor már nyugisabban viseljük a dolgot!

Ja persze lenne egy jópár nem Dorkával kapcsolatos intézni valóm, de egyszerűen képtelen vagyok 5 percig is figyelni rájuk... ez már a vég...

Jutta

KépKép
jutta

Köszi Jutta :-) várom,bár most épp a vérnyomásom megint az egekbe :evil: :evil: :evil:
mé van az ha véletlenül jól kezdődik a nap pár óra és megint felb@sszák az idegeimet.vhááá,grrrrr,kitudnák nyírni valakit.Nincs valami tippje valakinek rá?

Rita
Lala tünci :-)mesélj hogy telnek a napok?
Vendég

Timi
Méreg...? :roll: Vagy nem erre kellett a tipp? :lol: :lol: :lol: Jöhet a privi, hátha segít...akkor még írok néhány tippet... :lol: :lol: :lol:

Jutta
Mostanában nem keményedtem ennyit, csak mióta van ez a hülye front.... De most nem fáj, meg semmi...meg tudom, hogy még nincs itt az időm... Egyáltalán felérnék én Pestre ha elkezdődne a szülés???? :shock: De most komolyan?! Az legalább két óra.... És akkor még lehet egy baleset az autópályán, ott meg ugye várhatom a mentőt... :roll: Na jó, ezt talán most hagyom... hát persze, hogy felérnék, meg ugye még nem kezdődhet... :? :lol: :roll:

Rita
Ezek a képek!!! Énisénisénis....! Nagyon édes! És összeszokott már a család???

marek

Sziasztok!

:) megjöttünk a mázsálásból. 3800 g-al jöttünk ki a kh-ból. 3 hetesen 4520 g. :lol: dagi.

A napjaink egész jól telnek. Lassan összeszokunk. Vivi is egészen jól viszonyul már a dolgokhoz. Azóta mióta látja, h Lara mennyit eszik ő is többet kér ebédre. :lol:

Na megyek mert megint éhenkolbászkodik a kicsi... :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Szia Rita!

De jó, hogy ide is jöttél. Ugyan én már meglestelek beneteket a másik topikon. Nagyon helye sa család. Nagyon jó dolga van a kis Lalának. Szép kis méretei vannak, de így a jó. Apa kikötetné a netet, ha róla ilyen képet tennék fel. :D

Jutta!
Dehogy paráztattál minket. Azért vagyunk itt, hogy minden félelmeinket, örömeinket megosztjuk egymással. :wink: Tehát csak bátran. :) De szerintem már mindenki érzi a "vesztét". :D

2. gyerekkel sem könnyebb. Elvileg tudom mi vár rám, de minden szülés más... azt mondják. Én nem vagyok az az anyuka, aki könnyen átadja, vagy át akarja adni magát a fájdalomnak. Én Manónál nem éreztem, amit mások írnak, hogy pl. hol jár a gyerkőc, hogy tágulnak a csontjai. "Én csak túl akartam élni." Nem képzeltem magam elé, kaput, hogy nyilik, és ez által én is. Gondolom ez annak megy, akinek nem is fáj annyira. Én is befordultam, a magam kis világába, a környezet már ki volt zárva. De ahogy a szülésznő mondta, legyek egy kicsit önző, magammal foglalkozak. Most itt nem azt értem, hogy Manóra nem figyeltem... Az utasításokat követtem, de mintha kiléptem volna a saját testemből és úgy figyeltem mindent. Nekem ez vált be. Na ez most, hogy jött ide...:D Bocsi a kis monológért. :D Ez már itt marad. :D

Szép napot mindenkinke!
Megpróálom Manót elaltatni, tegnap nem ment, estére meg már nem lehetett vele bírni. :evil:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Marek
igen méreg :-) sejted mi a probléma mi?
már megint elborult az agyam,hogy egy ilyen...................................... perszóna miatt baszódik el a nap és kivettem a kölykeimre is :evil:

nyugi felérsz mire tolnod kell majd :-)

hm,kipakoltam Maja ruhatárát,lehet röhögni,de alig van vastagpulcsija meg pár felső is kéne még :roll:

Jolka
szerintem többség így van ,hogy kilép a tetséből,hisz teszed amit mondanak csak minél elöbb legyél túl rajta.Én is csak azon voltam,hogy csinálju,csináljuk :-)a szülésről beszélek :-)
Vendég

Sziasztok!!

Voltam ma is nst-n...produkáltam egy 40-es és egy 60-as fájást!!
De amúgy semmit nem érzek!!Illetve azt hogy már nyom Molli baba mindenhol,de fájás sehol!!!
Azt mondta a dokim,hogyha valamit érzek hivjam rögtön,mert ugye holnaptól ő is Győrben van...de ha kell indul haza!!!!
Csak azt nem tudom,mi van akkor ha hazahivom és mégsem szülök még??
És mi van akkor ha nem ér haza???
Én annyira nála akarok szülni...minden részlet meg van vele beszélve...úgyhogy még vagy ma vagy már csak szombaton szeretnék szülni!!!!!!!!

Rita!!
Jajj,de cuki ez a kiscsaj!!!! :D

ancsi26

Ancsi
39. hét és nincs dokid???? :shock: Nem semmi!!! De te eldöntötted, úgyhogy gondolom megvárjátok a szombatot :lol: Ilyen egyszerű ez.... :wink:
Én is eldöntöm, hogy felérünk Pestre és úgy is lesz...vagy nem :roll:

Timi
Nincs Majának meleg ruhája??? Hát mi volt az a rengeteg cucc a szekrényben??? :shock: :shock: :shock: Akkor sürgősen el kell kezdened vásárolni a Vaterán.... :lol: Mintha ez akkora nagy fájdalmat okozna neked... :lol:

Éhes vagyok, pedig most ebédeltem!!! Hát mikor szűkül már össze a gyomrom??? :shock:

marek

Marek!!

Konferencia lesz Győrben és oda kell mennie,de azt mondta lehet csak pénteken megy...akkor tart ő előadást...a többi napot nem biztos hogy bevállalja,mert sok szülése lesz!!!

Hát kiváncsi leszek...de amilyen pechem van,pont pénteken szülök...vagy nem ér haza...vagy mit tudom én!!! :roll:
Most kicsit izgulok,hogy-hogy lesz!!!! :shock:

ancsi26

Sziasztok Csajok!
Csak egy gyors helyzetjelentés, aztán majd valamikor megpróbálok visszaolvasni!
Ma délelőtt kiengedtek azzal a feltétellel, hogy 2 naponta megyek CTG-re, még 7végén is. Igy most pénteken és vasárnap is menni kell, de nem baj, megyek, mint a kisangyal.
Jaj, hogy itt a kórházban mennyi szegény anyukával találkozni, olyan sok probléma van, el se tudom mondani!

Gondolom készülődésben most mindenki elhúzott mellettem, én kezdhetem előről a kórházi cucc összerakását, mert most azt vittem be, de most ez se érdekel.
Szereztem festőt, holnap jön :lol: , már a festéket is megvettem!!!
Szombaton jön a mosógép, elkezdhetem az aprócska ruhákat mosni-vasalni. Jaj de jó lesz már!!!

Nagyon sokat keményedek, rendesen gyúr a méhem a szülésre, de hát már itt is az ideje! Múlt hét pénteken már 2900 gr-ra becsülték Pankát uh-n, szép hosszú combja van :lol:

Remélem mindenkivel minden ok, jól vagytok és mindenki már csak pihenget egész nap és a kisbabájára gondol! Hajrá az utolsó pár hét, aztán babázhatunk!!! :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
szia!!!
dejó hogy itt vagy :-) örülök,hogy minden oké :-)
csúnya nsték ,nekem is kellett mennem volt hogy naponta,sebaj kitartás.
Panka is jó nagy bébi :-)
Bibi lesz a legkisebb :-)
Vendég

Na nagyjából visszaolvastam gyorsan, de az agyam olyan, mint a szita, vagyis nem sok mindenre emlékszem :lol:

A legfontosabb, hogy Andinak nagy-nagy gratula, csuda édesek az ikrek, szép a súlyuk! És nem vettétek észre, hogy Huba mennyire hasonlit Andira? :lol:

És nagyon köszönöm a drukkokat, de tényleg lányok, nagyon jól esett!

Móni, kérlek ne haragudj, hogy nem válaszoltam neked, de amire az sms-t küldted, az a saját telcsim, aminek a számát mindenkinek megadom. Mivel még a cégesem megvan, ezért azt vittem a kórházba, a hivások át vannak arra irányitva, de az sms-ek nem jönnek át :? Szóval tényleg ne haragudj, nem vagyok ilyen bunkó ám!
Viszont neked van egy nagyon jó hirem! Volt egy sima és egy ikres császáros lány, akik az ottlétem alatt szültek. Mindketten másnap már vigan mászkáltak, jöttek-mentek, nem fájt nekik, csak az első nap, szóval tök jól érezték magukat! Szóval ne aggódj a császár miatt, lehet, hogy még jobban is jársz, mint mi! :wink:

És az uh méretek miatt se aggódjon senki, tényleg össze-vissza mérnek. Egyik anyukának este 3200 gr-ot mértek uh-n, másnap megszült 3750 gr-mal. A szülésznő egyébként tapintásra 3800 gr-ot mondott, az ősi módszer ezek szerint még mindig jobban beválik :lol:

Én lehet, hogy ma már nem leszek, mert apukával már nagyon régen nem találkoztam, leszámitva azt a fél órákat a kórházban, és mindjárt jön haza, szóval kicsit egymáséi leszünk, de holnap jövök!

És Gabci, nagyon tündéri Ádámka, igazán büszke lehetsz rá! A kórházban meg annyi minden sztorit hall az ember, hogy én már ilyeneken nem parázok, hogy fog-e majd szopni, vagy nem, kell-e cumi/tápszer vagy nem. Minden baba más, ezt el kell fogadni, és mindenki tegyen úgy, ahogy a legjobbnak látja. Hogy valakinek ez nem tetszik? Szarni rá!

Ja, haskörfogatom már 100 cm!!! :lol: Asszem az ufo titulust már kinőttem, most keresnem kell valami mást...talán pingvin jó lesz :lol:

Na mindenkinek jó éjt! :arrow:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Szevasztok!
Először is: Ancsi, kitartás! Ki a Te dokid? Nagy Gábor netán? :roll:
Rita! Lara nagyon tünemény, nekem a szopipárnás tetszik a legjobban!
MArek! Lehet, h hamarabb felérsz, mint én! Ne izgulj! Nézed a soltvadkerti teniszcsillagunkat, gondolom! Tényleg, esetleg ismered?
Jutta! Hát én is pánikos vagyok, csak nem mindig mondom... de lehet, h azért ragadt át, mert először mindketten okt. 3-ra voltunk kiírva! Emlékszel? Igazásból én amiatt vagyok kibukva, h még semmivel nem állunk sehogy! Nagyjából minden megvan, de még semmi sem a helyén! Meg is beszéltem Jankával, h legyen olyan jó kislány, mint eddig és legalább két hétig várjon még! (De én szept. utolsó hetében szeretném ha születne!)
Jolka! Hát még Te is!? De olyan érzékletes volt, ahogy a szülést leírtad... mondjuk én az ilyen fellengzős (néhány topikban lehet ilyet olvasni) hányok. Azok a tyúkok nem százasok! Na azokból lesznek azok a nagy ősanyák, akiket majd ver a gyerekük! (Ugye Timi? :wink: )
Timi! Ki bántott már megint? Meg miért? Nincs pulcsi? Gyanús vagy, Te azóta már shoppingoltál! Muti!
Zsu! Jó hogy újra itt! Jól vagy, amúgy? Milyen mosógép? Siler nano? Én nagyon meg vagyok elégedve a miénkkel!
Szal hogy csak ülünk és várakozunk boldogan? Hát én még dolgozom! Annyira dolgoztam ma, h Andiékhoz sem jutottam be! Remélem holnap! Holnap ugye doki!
De, megvettem a lázmérőt, és meg van a szárítógép! Pénteken hozzák! :wink: És akkor moshatom a kisplédeket!
Fú, de ki vagyok a mai naptól!
Hajni, Te hogy bírtad? Te is melóztál, nem?

Kép
ermoni

Sziasztok Csajok!

Itt voltam ám hétfőn is ma is, olvasgattam is, de irni egy percem sem volt, kivéve Andinak smst, rem. megkapta. Mindenki rohamozza a boltot őszi gatyákért, meg sem álltam.
Na ezért irtam én fel a téli zsákot, jól bejött a hideg.
Egyébként én tök jól vagyok, és nagyon élvezem a rossz időt, hogy nem izzadok mint az állat, meg hogy végre más ruhákba játhatok, nem hétről hétre ugyanabban a pár nyári göncben kell nyomulnom.
Az lomboz le egy kicsit, hogy elnézve a listát én leszek az utolsó befutó, de hát valakinek ezt is be kell vállalni.
Kedden szakadó esőben császkáltunk a Barnuval és voltunk turizni, még a baba is kapott valamit, de inkább a nagyok, nagyon jót tett az egomnak. Aztán voltam szülésfelkészitőn is, nem mondtak sok újat, de összefutottam egy volt kolléganőmmel, nagyon csodálkoztunk egymáson. Szóval nagyon jól telnek napjaim, holnap meg pedikűröshöz megyek délután nagykerbe. Még be kell szereznem a szülésig egy új papucsot, de eddig nem találtam kedvemre valót, mert ami van már nagyon szakadék, de atöbbi dolog úgy ahogy összeállt.
Apukám kezd beparázni, naponta hivogat, hogy mi van (ezt csinálta az előzőknél is, állitólag az én születésemnél is baromira aggódott). Tök édi!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Zsu! Amúgy nem haragszom! :wink: Én azt is megértettem volna, ha tele lett volna a hócsukád az sms-ekkel, és nem lett volna kedved válaszolni! (Azért ez így jobb érzés, nekem! :) )
Nagyon fáradt vagyok! Szerintem ma lesz ebből egy kis vörösbor! :?
Marek! Nagyon rosszul kezdett ez a leányzó! :?
Hát lelépek, mert ki vagyok, mint egy liba!
Holnap sem leszek, mert megyek ugye ctg-re. Szal drukkoljatok, h minden okés legyen, és Jankámnak legyen kedve megvárni, h elkészüljünk a bababirodalommal!

Kép
ermoni

Gyorsan elküldtem nert volt 3x1 másodperc áramszünet és aggódtam, hogy elszáll, de rájöttem, hogy a laptop aksiról megy! Nagy műszaki zseni vagyok!
Szóval még azt akartam irni, hogy nagyon édesek és gyönyörűek a babák, és baromi irigy vagyok! Meg hogy nagyon örülök, hogy mindenki itthon van (kórházas kismamáink közül).
Még annyi, hogy aki kiváncsi a képekre pár darab fenn van az iwiwen Várlak kismamadivat és bababolt alatt futunk, de most nincs olyan programom amivel le tudnám butitani őket (mint mondtam nagy műszaki szaki vagyok)
Szájmenésnek vége!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke! Fotót akarunk! Muti már! Ne feledkezz meg rólunk!
Téli zsák? Nekünk csak vastag overálunk van! de az is jó, nem?
Holnap valamikor! :arrow:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Nem tudtam jönni, szörnyű napom volt. :evil: :evil:
fél 4-ig dolgoztam, közben balhé a könyvelővel.
Du hív Péter, karambolozott hazafele. A kocsi totálkár, szerencsére neki nem lett baja. Most értek haza, megnéztem a kocsit, áááááááá.... :cry: :cry: :cry:
Felidegesítettek. A vérnyomim 4 óta 180 körül mozog, most 2 Dopegyt után is 150/102.
Majd megfulladok úgy szorít a mellkasom, ha nem lesz jobb asszem bemegyek a kórházba. :(

Szval kész vagyok. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

Na, közben megírtad! Megyek, mert fáziskésésben vagyok! Elég belőlem!
Jó éjt, lányok!

Kép
ermoni

úh Hajni
szerintem kórház :arrow:
ha nem változott a vérnyomid
sajnálom az autót,de legalább a párod jól van,ilyenor úgyse lehet mást csinálni csak ezt nézni

Móni
ki bánthatott volna?mint az állandó :evil:
épp most öntöttem ki a lelkem fürcsi közbe a férjemnek,erre valaki itt járt,izgi :-)
Vendég

ja és nem vettem semmit,nincs rá keret
Vendég

Szia Zsu!!!
Végre itt!!! Most már maradj is egy ideig! :wink:
Hajni
Szegény!!! De legalább a férjed jól van... Vigyázz magadra, ha gondolod, inkább kórház, minthogy baj legyen.
Móni
Kikapott.... :cry: De ugye én ezt megálmodtam, meg hát lehetett is tudni... :cry: Csak az a baj, hogy azt is megálmodtam, hogy holnap benn kell maradnom és pénteken megcsászároznak, mert túl nagy a baba... :shock: Talán ennyire nem vagyok boszorkány, de azért még pár dolgot beraktam a csomagba... Majd holnap kiderül... hatkor indulunk...fergeteges lesz.... :roll:

marek

Rohadt ideges vagyok...a férjemmel is összevesztem. Annyira félek, hogy nem jöhetek haza....nem tudom, hogy miért gondolom ezt, de valahogy ez van bennem :cry: :cry: :cry:

marek

Marek
nyugi :-)
+++++++++
nem kell bent maradnod :-)
nyugi
pusz
Vendég

Télizsák, meleg overál egyre megy.
Csajok nyugi! Szerencsére párodnak nem lett baja, ez a fő! Persze könnyű ezt mondani...
Marek, Te se parázz, gyere inkább haza!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kukucs
hol van mindenki?
Vendég

Na hali Csajok! Ismét jó szar időre ébredtünk, de legalább már nincs 35 fok és ma nem is esik, legalábbis nálunk.
Az ujjaim azért dagadnak, és a végük már zsibbad is. A kórházban azt mondták, hogy ez normális.

Hajni, hűha, szegénykém :cry: De tényleg a lényeg az, hogy a párodnak nem lett baja, ez isteni szerencse. És amúgy is magas a vérnyomásod, vagy csak a hirre ment fel.

Marek, neked meg miért kellene a kórházban maradni??? Valamit asszem figyelmetlenül olvastam :roll:

Csajok, újabb parám van, de gondolom nem csodálkoztok. Panna egész nap fireg-forog, de nagyon durván. És emlékszem, egyszer azt mondta a doki, hogy ha a szokásostól sokkal eltérőbb dolgokat észlelünk, akár sokkal kevesebbet, vagy sokkal többet mozog, az baj. Mi a véleményetek???

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
én még olyat nem igazán hallottam,hogy baj lenne ha sokat mozog a baba,gondolj bele Panka majd 3 kiló,jóhogy nagyon érzed amikor ficánkol.
Vendég

Sziasztok!

Zsu!
Üdv. újra itthon. Örülök, hogy minden rendben veletek!!! :)
Sokáig ficánkol Panna? Vagy csak kb. félóráig? Mert lehet, hogy olyat ettél, amivel felturbóztad egy kicsit. :wink: Fáraszd le. :) Nekem meg keltegetni kell, olyan lusti, ugyan sokat hajolgatok, emelgetek, tehát elégé ki lehet szegényke. De tegnap pl. a Spárba produkálta magát, azt hittem nem tudunk bevásárolni. :?
Szerintem nincs gond nálatok sem, csak most jobban odafigyelsz, minden rezdülésre, és ezt a baba is megérzi. Nálunk, ha már magamba kimondom hogy Ákos ébresztő, és odakoncentrálok, egyből jelez. :) :wink:

Timi!
Örülök, hogy végre produkált Maja. Nekünk két napja van egy kicsit keményebb végtermék, de rájöttem, hogy kimaradt most a leves, és ez lehet a ludas, tehát most pótoljuk a kimaradást.
El sem hiszem, hogy a kiscsajnak nincs melegebb cuccai. Pedig Te aztán rendesen bespájzoltál. :wink: A tavaszi rucikat kinőtte?
Nálunk Apa vásárolt Tavasszal a H&M-be, sok ruha most jó rá, így nem kell vásárolnom, a fagyokig. :)

Móni!
Szárítógép? Jaj, de jó neked, én is elfogadnám, csak ebbe a lyukba nem fér be. Én 2 az 1 be nézzek. Csak nem biztos, hogy befér a hatalmas fürdőmbe. :)

Hajni!
Hú, micsoda izgalmak szülés előtt. Tényleg az a lényeg, hogy a férjednek nem lett semmi baja, a többit majd a biztosító intézi. Vérnyomásod, ma milyen?

Ciripke!
Megnéztem a képeket. Nagyon aranyosak a gyerekek!!! A te gyerkőceidet nem nehéz eltéveszteni, nagyon hasonlítanak egymásra, még a tartásuk is hasonló, ahogy a kisfejüket félrehajtsák. :D Ja, és a rucik is nagyon tetszenek, biztos jó üzletetek van.
Tényleg, Anyukádék? Hogy vannak, csinálják a házat?

Gabcii!
Nagy legény és anyukája, hogy van? KÉpeket várunk!! :) Levegőzni voltatok már? Vagy csak még az ablak volt rányitva? Szerintem mindenkit érdekkel, hogy telnek az első heteitek. Használd ki míg, "csak" Ti tudtok élménybeszámolót tartani. :wink:

Marek!
Ugyan, ma már nem olvasod, de ne izgulj, minden ok lesz.

Kat!
Hova tűntél?

Ancsi!
Hogy bírod az utolsó napokat? Melli várja a tesót?

Jutta!
Te merre jársz?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Lányok! A kórházi csomagot mindenki rakja ösze, aztán no para!
A megváltoztathatatlan ellen, ugysem tudtok tenni... :lol:
Mindenki finisben van, az izgalom természetes dolog ilyenkor.
Jutta: rendes apuka nagyon, hogy így melletted áll.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy fognak telni első napjaitok, ha megazületett Dorka :wink:
Félre érteés ne essék, mindenki első és következő napjai érdekelnek, de Jutta, vhogy jobban, mert hasonlóan paragép, mint én :lol:
Hajni: rátok jár a rúd, mondhatom. Kórházban voltál, vagy rendbe jöttél? Adj életjelet!!!
Marek: te is jelentkezz.Bár, sztem haza engedtek, miért is tartanának bent.És egy 35 hetes baba, nem gondolom, hogy lehet olyan nagy, amiért megindítanák a szülést... alapos indok kéne hozzá.Bálintnak, még bent a helye.
Gyula és Andi: ismételten szeretnék gratulálni a kettő csöppséghez. Ti jól vagytok?
Zsu: de jó, hogy újra itt!
A pocak keményedés és görcsök ilyenkor már természetes. Jósló fájásaid vannak :wink:
Az meg, hogy Panka sokat mozog, nem kóros. Nagy már,egyre kevésbé fér el, persze, hogy jobban érzed, és bizony, időnként fájdalmas is. Elkezdődött a semmi nem jó időszak, és ez szülésig így is fog maradni.
Móni:CTG-n mi volt? Okosak ezek a babák, megvárnak mindent amivel még nem készültetek el. (saját tapasztalatból beszélek)
A macsek kérdést meg úgy oldottuk meg, hogy nálunk egymásból nyíló szobák vannak. A lakást teljesen átrendeztük: hálóvá, kis nappalivá a nagyszobát, a kisszobát Ádám szobának. Az ajtó felső üvegét Apa kivette, oda szúnyoghálót rakott és a szobaajtó mindig csukva, tehát macskamentes övezet lett. A hangok ,meg kiszűrődnek, ha nem vagyok éppen bent a drágámnál (megjegyzem, ez ritkán van :oops: )
Timi: végre sikerült Majának a kaki. Hogy tud örülni az ember még ennek is... Én is úgy örülök, ha Ádika telerakja a pelust.
Jolka: Most megleptél. Asztem, te nem parázol. Jóvan, kicsit azért neked is lehet :D
A szüléssel kapcsolatban, hasonlóan vélekedünk. Nekem sem voltak közben magasröptű gondolataim, a testemből sem léptem ki, csak azt vártam, hogy túléljem és Ádit magamhoz ölelhessem végre és egészséges legyen. Valszeg bennünk lehet a hiba, mert tényleg van aki úgy fogja fel, hogy micsoda csodálatos élmény...
Na, nekem fájt! Annak nagyon nagyon örülök, hogy Ádiért szenvedtem el, és most itt van velünk, és megérte, de nem neveznék be most gyorsan hirtelen mégegyre.
Nem rémisztgetni akarok, bocsi hogy ezt leírtam és nem minden szülés egyforma. Van aki sokkal jobban éli meg, nem ennyire nyápic, mint én.

Ma megvolt az első sétánk. Elmentünk a doktornénihez súlymérésre. 3200 gr most a kincsem.
meg lettünk dícsérve, hogy milyen szép baba,és hogy minden rendben van vele.
A szopiról azt mondták, hogy próbálgatni kell mindenképpen. Próbálgattuk, éber volt Ádi, de fogalmam sincs, mennyit eszik és mennyi amit cumizik csak kb fél óra alatt.
Attól függetlenül a cumisüveget nem hagyom el nála, max kevesebb tápszert adok neki.
A böfizés is jobban megy, mint eddig. Ügyesedik, ahogy egyre éberebb ez a kisbogár. Még azt is mondta a doktornő, hogy a kis súlyú babákkal nehezebb eleinte. Észre vettem... Csak gond ne legyen vele, aztán majd megnő ez a kisbogár.
A rendelőben, meg a levegőn a babakocsiban olyan jól viselkedett
Ádi, de ahogy haza értünk, nagy ordítás...
Ja, a menyasszonyával is találkoztunk , őt is hozták súlymérésre :lol:
Nem nagyon érdekelték még egymást :lol:

mellügyileg, meg úgy áll a helyzet, hogy csak fejem, fejem, de teljesen nem tudom kifejni :x
Kb óránként fejhetnék, max 10-20 milik le is jönnek :x
De már úgy fáj mindkettő mellem, meg örökké vissza csomósodik :x
Esetleg vmi ötlet, hogy mit csináljak még??? Tudom, én vagyok a béna, de már kezd fárastó lenni.

Kép
Kép
gabcii

A tegnapi depi, meg elért ide is, valszeg a szar idő az oka.
Összevesztem faterommal is telefonban :x
Csak azt emlegeti, hogy nekik kettő gyerek mellett(mi ikrek vagyunk a tesómmal) mindenre jutott idejük (ezt nem hiszem el!!!), meg hogy én mindig ordítottam, azt se tudják miért ( ezt már annyiszor megkaptam, de könyörgöm, kérjek érte elnézést???), meg hogy sosem vagyok elérhető( bocs, amiért ki merem kapcsolni a telefont ha alszom a gyerekkel én is déluntán, ha már éjjel nem lehet.), és kilogikázta azt is, hogy mi egy percig sem voltunk nekik útban. (ezzel azt akarta mondani, hogy Ádi nekünk igen???)
Mindenesetre nagyon megbántott :x
És mindenzt azért, mert nem veszem fel a telefont, ha éppen etetek, vagy mást csinálok a gyerekkel, és többször hívott délután mikor aludtam. Most ez akkora bűn??? Vagy tuti bennem van a hiba! ma sem várta meg, míg én hívom, hogy mi volt a dokinál, de most fölvettem a nyöszörgő gyerekkel a vállamon, és megint az jött le neki, hogy zavar... tuti sértődés megint...

Kép
Kép
gabcii

Rita: gyönyörű ez a husi musi Lala baba :lol:
Nekem legjobban pucérkodva, nagy pocakkal, Apa mellett a törölközőn tetszik
Úgy látom, nálatok megy a szopi, nem kell aggódni a táplálása miatt :lol:

Kép
Kép
gabcii

Hahó!!!

Ermoni.
A dokim Sándor Zsolt!!

Jolka.
Hogy-hogy birom??
Hááát...türelmetlenül!!! :?
Sehol egy görcs vagy fájás...csak Molli nyom már nagyon,de amúgy semmi!!! :(

Meli hol igy,hol úgy van a tesóval!!
Majd meglátjuk ha már itt lesz Molli!!
Csak azt nem tudom,hogy 5 napot hogy fogok kibirni Meli nélkül és utánna hogy fog viszonyulni hozzám...ráadásul még egy babát is hozok haza!! :shock: :roll:
De majd csak túléljük valahogy...más is túlélte!!! :D :wink:

ancsi26

Jolka, te hogy tudtad megnézni Ciripke iwiw-es cimét? Nekem valami gond van a kereséssel, küldtek is üzenetet, hogy dolgoznak rajta.

Ahogy irjátok itt a szülés alatti érzéseket, egyre nehezebben tudom elképzelni, hogy is fog zajlani. Nagyon várom már, de lehet, hogy jobb nem is belegondolni, úgyis megtudom, ott meg majd sodor magával az ár.

Gabci, szép nagy baba Ádika! Nem szoktad mérni szoptatás előtt és után? És mellszivóval fejsz, vagy csak kézzel?
Menyasszony??? Ez jó :lol:

Móni, mi volt ctg-n? Marek, neked mizujs?

Én most megpróbálok nem parázni a sok Panka mozgás miatt, holnap reggel úgyis megyek ctg-re, majd akkor megkérdezem az orvost. Persze nem a sajátomat, mert ő is a konferencián van, úgyhogy ma meg holnap még nem szülhetek én se! :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Gabci
képek?

elmondanám,hogy nekem amióta meg van Maja a telómmindig námán van,elérhetetlen vagyok,kinek tetszik kinek nem.Ha véletlenül csengésen hagyom az biztos hogy alvás időbe cseng és felekel és ügy nagy kics ha a gyerek alszik.Etetést meg hadd ne hagyjad már abba abba azért mert csöng a telefon.
Nálunk is volt sértősés,elősör a kórházba ,mert mondtam,hogy a gyerek fény alatt van énmeg nem vagyok magamnál nem vágyom sok társaságra.Aztán ebből azt vették le ,hogy nem vagyok én kíváncsi rájuk.Aztán itthon amikor hazajöttünk és beözönlöttek a szobába 15en na mondom akkor most mindenki megnézte a babát aztán ellehet ballagni.Később meg ügye mindenki munkaidőután jött látogatni 5-6 óra tájt én meg moondtam,hogy fél 7kor fürcsitime addig fogadunk venségeket.Volt aki besértődött :-)

figyu a kórházbaadott pelus elég volt?angolpólyába vagy rugiba vanak a bébek?

cicit masszírozd,borogad langyossal,nehigy begyulladjon,apuka nagyon lelkesen tud masszírozni :wink:

szopit tényleg erőltesd amíg megnem unod a sok macerát,mert kincset ér,itt ez a takony idő sok immunanyagot kap Ádi belőle még ha 10-20 ml is

Jolka
tavaszi rucik?viccelsz? :-) akkor 86osak kellettek most meg min. 92-98as vagy nagyobb ,plusz két számot nőt a lába ,25,26-os jó neki.

Bibi mindig a tescoba indul be :-) igazi nő :-)

Maja eszik mindent összevissza kefírt szőlővel,leves csemege ubival,szilva musttal,őt semmi se hajtja meg.
Vendég

Gabci, ez a jutott időnk mindenre duma szép, mert ki emlékszik már arra, az idő mindent megszépit. Persze, hogy ezzel nem tudsz vitatkozni, hiszen nem emlékszel, de nem is kell! És hogy mindig orditottál? Hát ilyen a kisbabák fele, nem? Fura nekem nagyon, hogy igy állnak a dolgokhoz és hogy azt sem értik meg, hogy kikapcsolod a telefont.
Én tegnap pont beszéltem a párommal, hogy az első néhány hétben senkit nem akarok látni, mert pedzegette, hogy a szülei eljönnének a második héten. De mivel ők vidékiek, itt is aludnának. Mondtam hogy szó se lehet róla. Megértette, nem gond neki. Majd jönnek, ha én is úgy gondolom. Anyukámék meg fognak jönni minden nap, de kétlem, hogy megsértődnek, ha fél óra után kiteszem őket. Aztán majd meglátjuk.
Ne húzd fel magad ezen, majd kialakul a ritmus nálatok, jobban tudsz majd tervezni, és a szüleid is megnyugszanak.
És tényleg ikrek vagytok? Akkor esetleg egy második baba nálatok is iker esélyes :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
bizony ott sodor az ár :-) nem tudsz mit csinálni :-)
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?