Sziasztok!
Alig győzök én is visszaolvasni..: ) Már hiányoztatok, csak tegnap a barátnőmnél babáztam, nagyon későn értem haza.. (8 hónapos tündérke- hát, elolvadtam egy párszor... olyan tünemény... Csajok, érdemes végigküzdeni ezt az utat...
Tegnap voltam ultrahangon, ha minden jól megy, jövő kedden, vagy szerdán beültetééés! Ha lesz peteérés, akkor megcsinálják. És hát miért is ne lenne, eddig mindíg volt, (amikor nem stimuláltak), remélem a szurik annyira nem tudnak bezavarni, hogy ne legyen... mondjuk csináltam LH teszteket már a 8. naptól, és egyre halványabb... Most, a 10. napon már szinte nem is látszik semmi...
most otthon vagyok, "bezárattam magam", mivel amikor bementem dolgozni hétfőn, 2 lázas beteg ült körülöttem, akik szerdától nem is jöttek, és még van egy lány, aki meg van fázva... Hát, tényleg nagyon lehűlt, sokan megfáztak... plusz a légkondi. Nekem kicsit piros a torkom, láz semmmi, azt mondta ezzel normál esetben nem írna ki, de inkább kiírt, hogy azt a picit is kúráljam ki, még van 6 napom, plusz így nem kapom el azoktól, akik betegek.
Nyulasz, drukkolok a sötétzebrás teszthez és a vérvételhez!
Julika, küldöm a sok sok energiát! Nem azért, mert szűkében vagy, hanem hogy még több legyen, és még adni is tudj, mert azt tudni kell! Annyira jól tudod az embert motiválni
upsz, majdnem elfelejtettem... Hány miligramm aszpirint kapsz? Nekem a kis torokpirosságra is jót tehet, azt ajánlotta az orvos, csak elfelejtettem megkérdezni mennyit lehet naponta.... És folsavat mennyit szedsz? Én az elevit mellett napi 1-et. az elég szerinteteK?
Kiscsillag!
Szuper, hogy van neted! már nekem is elvonási tüneteim vannak, ha egy nap nem tudok feljönni .
Könnyen kiírt táppénzre a védőnő? Téged milyen kóddal írt ki?
Dezsi, látod, csak türelem kellett hozzá!
Hajrá! Jól néznek ki a pocakos képek... a topik hangulatát tükrözik!
Gólyáékat jól etábláztátok! már én is kértem előjegyzést! a vonalzóm kicsit késik, át is állítom, 2 nappal előbbre!
Panda, hogy szeretnél tornázni? Kazettád van, vagy saját technikád van?
Krisz, drukkolok a peteérleléshez! Csak streszzmentesen
már mindjárt itt a hétfő !
Puszi mindenkinek!