Sziasztok!
Én is el vagyok havazva... Olvastam, de az írás nem jött össze. Most is csak röviden.
Köszi mindenkinek a cipőinfókat! Ma voltam körülnéző körúton, de még nem vettem semmit...
Jubi!
A Suttogó ír sok okosat az éjszakai felébredésről. Csak sok kérdés vetődik fel. Pl. mindig ugyanakkor kel? mióta van ez? történt valami változás akkor, amikor elkezdett felébredni? nappal hogy alszik? nem lehet, hogy tényleg szomjas? Szóval így bonyolult válaszolni. Van egy elég őrültségnek tűnő módszer. Ha tényleg minden rendben van a babával és tényleg csak kialakult egy rossz szokás, és mindig ugyanakkor ébred fel, akkor azt javasolja, hogy zökkentsük ki ebből a "rossz" ritmusból, és kicsit ébresszük fel kb. 1 órával korábban a szokottnál 3 napon át. De csak épphogy. Hát ezt nem próbáltam, de azt írja, hogy működik. Ha nem, akkor át kell gondolni, nincs-e tényleg vmi más gond a háttérben.
Amúgy a korai szobatisztaságra szoktatásról is ez a könyv ír. Nem rossz. Én is gondolkozom rajta, mert nagyon drága a pelus... Meg azt is olvastam, hogy nem tesz jót a kisfiúk heréjének, hogy folyamatosan meleg , kicsit nedves bugyolálásban vannak. (Nem akarok ijesztgetni senkit...) De még átgondoljuk a dolgot.
Sámuelnek kint van a nyolc fogacskája, korán jött mind. Most látszik már a 4 első rágófoga is. Hála Istennek nem különösebben szenved vele.
Nagyon édesek a testvérkés képek is, meg a legújabb Jazisak is! Most olyan hosszúnak tűnik már a haja. Szép kis csajszi! És az a tekintet...
Dorkamama!
Még nem beszéltünk... Nagyon édes a kislányod! Nehezek lehetnek az éjszakák. Nálunk is hasonló volt. Bocs, de egy kicsit szeretnék helyesbíteni, a Suttogó sehol sem írja, hogy hagyjuk magára a síró babát akár csak 5 percre is! Sőt kifejezetten azt írja, hogy ne tegyük ezt! Remélem, nem bántalak meg, de elég sokszor elolvastam a könyvet, mielőtt gyakorlatba ültettem, amiket ír, és az működött is, mint írtam már korábban. Bocs mindenkitől, nem akarok folyamatosan a Suttogóval nyomulni, mindenkinek szíve joga, hogy mit tesz a gyerekével, nekünk működik.
Bíztatásul: a nővérem kislánya, mióta megtanult járni, úgy lefárasztja magát, hogy gond (és szopi) nélkül elalszik, és nemigen ébred fel éjszakánként, pedig korábban rémesebb volt mint az én kisfiam. Néha órákat üvöltött. Úgyhogy Suttogó nélkül is van remény...
Timi!
Én is szoktam Wordben írni. Ott is lehet használni az emotikumokat. Egyszerűen kettőspont, zárójel pl. Vagy tedd be utólag, miután bemásoltad a szöveget. Mondjuk mindig a végére teszi, szóval Ctrl-C, Ctrl-V-vel be kell illeszteni a megfelelő helyre...
Samunak tényleg jó a humora...
És valóban nagy, 80 cm volt az 1 éves kontrollon. (És 9,30 kg -filigrán)
A kisautó rajta van a
www.dorextoys.hu honlapon. Van piros is...
Tök jó.
Elgondolkoztam, hogy a sas hogy is tartja a lábát???... Repülés közben vagy mikor egy faágon csücsül vagy miközben lecsap egy mezei egérre...??? Bocs, ez nagyon pihent. Arra gondolsz, hogy begörbíti az ujjait?
Az elefánt cipő az egyik legszuperebb! Ha nagyszülők megveszik, jobbat nem is találhatnátok... Nálunk még egyik nagyszülő sem szánta meg kicsi mezitlábas unokáját...
Na jó, de ruhákat kapott.
Ja és a
www.siestacipo.hu honlapon van nyomtatható méretmeghatározó!
Bea!
Sámuel is volt, hogy elviháncolta az altatást. Rájött 2 nap után, hogy milyen vicces, hogy ő feláll, én meg visszafektetem. Na nem is csináltam tovább! Ha bohóckodott, hagytam, hadd bohóckodjon magának. Ha úgy láttam, hogy totálisan kiviháncolta magát az álmosságból is, akkor meg kivettem, és irány játszani. Mikor újra álmos lett, akkor aztán elaludt. Hú, én már nem bírnám ringatni... Olyan nagy élmény felvenni, zsip-zsupozni vele csak úgy, amióta nem kell "kényszerűségből" akár órákat ringatnom... (Volt hátfájás, minden...)
True!
Örülök, hogy írtál nekem! Csatlakozom a többiekhez: gyönyörűek a gyerekeid!!! Eljátszik a két kicsi együtt is? Nehéz lehet lefoglalni egy picurt meg egy lassan óvodáskorút...
Remélem, rendbejönnek a hormonjaid...!!!
Rizi!
Én is köszönöm, hogy írtad az oldalt! Írjál máskor is ilyeneket. (Bár a Halász Juditot először én sem leltem, de most már biztos meg fogom találni.)
Zsuzsi!
Mi ketten szoktuk szívni Sámuel orrát. De még kettőnkön is kifog... Nekünk egyébként vízcsapra szerelhető orrszívónk van. Nagyon jó.
Nem kell porszívózni...
Ági!
Korondon én is voltam. Nagyváradról meg több ismerősöm is van, akik átköltöztek. Ti szerettek ott élni?
A 25 a neved mellet azt jelenti, 25 éves vagy? Ha nem vagyok indiszkrét...
Ennyit a rövidségről...
Pusz mindenkinek!
Eszter