Sziasztok, jó reggelt!
Az elmúlt két napban tényleg nagyon sokat írtatok, egyelőre esélytelen végigolvasnom. Egyelőre a fotókat nézegettem meg.
Ibolya, Gergő mózeskosara nagyon jó volt, de persze a pici Gergő itt a lényeg. Ilyen csecsemőkori képeket alig-alig láttunk róla... Egyébként én is mózesbe tettem az első hónapban, de aztán átkerült a kiságyába.
Regi, Moncsi - nagyon édes lurkóitok vannak, és tényleg nagyon jó, h szomszédokként ilyen baráti kapcsolatban vagytok. Moncsi, neked ő az első gyereked? És tényleg, tegyetek fel picikori képeket is!
Barbi, jó h újra vagy. Ádám fotói szenzációsak, még a bibisek is...
Márti, pocakfotód nagyon tuti. Változott valamit az anyósodék hozzáállása a terhességedhez? Az elején mesélted, h most kicsit másképp viselkedtek, mint Szoni-Zsombi pocaklakósága idején. Persze csak ha nem nagyon indiszkrét a kérdés...
Szoni sikereinek az oviban nagyon örülök. Az ottalvás meg úgyis összejön néhány napon belül.
Julcsi, babát ölelgető Vivia nagyon aranyos. Valóban látszik a durcásság rajta
Jól néz ki az új baba - már kérdeztem: hol vettétek? Most nálunk is megy a bili gyakorlás, lehet h Samunak is jól jönne egy ilyen darab. És képzeljétek: tegnap és tegnapelőtt belepisilt a bilibe, amikor este a fürdés előtt ráraktam!
Edith, rosszul hangzik ez a szembedagadás - remélhetőleg semmi komoly...
Timi, oviügy hogy alakul Zsoltival? - és ezzel kapcsolatban: mit lehet tudni az új munkahelyedről? Mikor kezdesz, hol?
Ne haragudjatok csajok, de ennyire futotta most a memóriámból.
Nálunk ezerrel zajlik a bölcsibe szoktatás, délelőttönként ott ülök Samuval. Tegnap voltak itt a gondozónők családlátogatni. Egyelőre jól alakulnak a dolgok, bár mint ahogy írtam, a csoportban most Samu a legnagyobb (na jó, 3 hónappal, mint a második legidősebb), de ez ebben a korban nagyon látszik. Plusz ő a legmagasabb. No, ezzel az én édes kicsi fiam vissza is él: veszi el a játékokat a gyerekektől. Eddig ugye ő volt a legkisebb a csanában, és eddig tőle vettek el dolgokat. Megkértem a gondozónőket, hogy ezt ne engedjék - még itt elkanászodik a fiam... Szerencsére a reggeli és a délutáni órákban összevont csoport lesz, azaz a mellettük levő 2évesekkel együtt fognak játszani. Na majd az helyreteszi a gyereket.
No, megyek is, lassan össze kellene szedni magunkat. Samu még alszik
- újabban éjszakánként akár 2 órát is ébren van (nem sír, de játszik, handabandázik, kurjongat), és ezt persze ilyenkor pótolja. Két hete mondog 8-9 között ébred.
RÉ