Délelőtt volt egy kis dolgom, így ki kellett mozdulnunk.
Hát nem volt semmi, de legalább kipróbáltam a babakocsi esővédőjét, nagyon szupi! Persze holnap is mennem kell, ma tök fölösleges volt, de remélem holnap már nem fog szakadni az eső legalább
Na meg az a rengeteg ruha, amit rá kell húzni a gyerekre
Szegény Marci már sajnáltam, de inkább öltözés közben visítson, mint hogy megfázzon. Nem véletlen, hogy a következő babóca is tavaszi születésűre lesz tervezve
Boszibaba
MEGVAGY! Tegnap is ugyanígy kerestelek, de akkor nem voltál
Krisy, Sch.Judit
Miért nem találtok? Lehet ma már én is megleszek
Kuki téma: 1 éves korig nem szabad hozzányúlni, csak annyi, hogy ha fehér van a közepében azt óvatosan ki kell takarítani. De ezt már írtátok
Nekem is Philips Cucina gépem van, csak nekem HR7638. Én szülinapomra kaptam még januárban a páromtól, nagyon előrelátó volt. Ugyan most vettünk egy botmixert is, mert amíg csak 1-1 adagokat csinálok próbaképp, addig az a gép nagy, de majd a fagyasztgatáshoz nagyon jól fog jönni!
Nagyon édesek a babócák, és már mekkorák??!?!?!?!
Hű
Rena, Alexa gyönyörű!!! A kolléganőmnek is ilyen Spanija van!
Barbamami
Nem semmi a hasonlóság! Igazi tesók
És még annyit rólunk, hogy a tegnapi napunk katasztrófa volt, de az éjszakánk aránylag jól telt, éjfélkor ébredt a kis drágám, ivott, majd aludt 5-ig!!! Hát rég volt ilyen, a párom 4-kor meg is nézte, hogy mi lehet a baja
Fél 6-kor megetettem, majd 6-fél 9-ig aludt tovább. És én is
Jó volt nagyon!!! Mondjuk este ismét pótolni kellett neki a tejcsit a fagyóból, szóval lehet azért aludt ilyen jót, mert jól megtömtem a pociját. Szóval ha más nem, akkor majd ha tápit kell neki adni, akkor lehet végigalussza az éjsazkát? A nővérem azt mondta, hogy náluk az éjszakai ébredés azóta szűnt meg, mióta tápit kap a kislánya. Hát majd meglátjuk. Bár
Akíra, nálatok Kyrus a tápszer mellett is ébred ezerrel éjszakánként?!?!?
Bocsi hogy hosszú lett, de én pl. azok közé tartozok, aki egyszer-kétszer ír egy nap, de akkor többet. Persze engem egyáltalán nem zavar, ha valaki babája többször alszik keveset, így többször ír keveset
Nálunk Marci 2-3-szor alszik nagyobbat, így ilyenkor tudok visszaolvasni és írni!
Szóval mindenki írjon továbbra is úgy, mint eddig!!!