Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Rég nem írtam már én sem, de ma visszaolvastalak titeket!!Hát mit mondjak: volt itt esemény bőven!!!Rengeteg energiát elpazaroltatok a vitákra!!Felesleges volt!!!
Én is annak a híve vagyok: hogy mindenkinek a saját bébije a leggyönyörűbb!!!!!!!!!!!! Mindennek ellenére egytől egyig minden babó helyes, édes, szép itt!!!
Én pl. naponta ezerszer elmondom a bébimnek, IMÁDLAK, GYÖNYÖRŰ vagy!! :) :) :)

Hálistennek nálunk is minden OK, szépen gyarapodunk, néhány deka híján 6 kg-ot nyom a Bencus popó, vigyorgunk ezerrel, dumálunk, jó kedvünk van, még akkor is ha tiszta kakis-pisis pocikával ébredünk!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Fiús anyukák!Egyszer már feldobtam ezt a témát, de most újra megteszem: Ti mikortól nyúltok a kukachoz???Egy Klinikán dolgozó csecsemős ismerősöm azt mondta, hogy 1,5 éves koráig nincs teendő, a "természet megoldja", csupán akkor van gáz, ha rendellenesen pisil a gyerek, vagy piros neki a kukó.
Ti huzigáljátok?S ha igen, akkor mióta???
Ha nem haragszotok rakok én is mai képeket.

Kép zöld maci?Hm. Ez érdekes!!
Kép Hahóóóó, itt vagyunk! Kép Hé Blöki, csikiz a füled!!! :) Kép Na jó, egy közös fotó erejéig elvisellek :) Kép Csikis a nózid, kutyus?
Kép Akarsz egy boxost?

Kép Kezem-lábam eldobom, annyira imádom őket!

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
judithappy

Judithappy:
Már 2 és fél hónaposak vagytok? Huh,de megy az idő!!! Szép nagyok vagytok már!!
Kukachoz 2 éves korig nem kell nyúlni,ha nincs gond..

Sch Judit:
Elfelejtettem írni.. Gondoltam ám rád!! Sokat!! Örülök,hogy legalább fizikailag jól vagy már.

Rakok fel összehasonlítós képeket. :D :D :D
Peti és Bogi:
Kép Kép

Napsugár pofi és Bogi pofi:
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Szépek a babók!!Mind2 csajszinak nagy szeme van!!
Judit: tényleg hihetetlen, h már így eltelt az idő és ekkora a kisfiad!!!

Kép
gyanixi

Akira nogyon aranyos a kutyus persze kyra is. Én alapjában kutyaimádó vagyok / pedig volt már sok rossz élményem is velük/ de foglalkoztam is kutyákkal egy ideig mellékállásban. Úgy volt 2 éve hogy Alexával mehetek a Spider mentőcsapathot -Mancs_ nem tudom ismeritek-e-a mentőkutya. De a munkahelyemmel nem tudtam megoldani. Így kérésre hoztam kutyát ha megkerestek, megkerestem a legjobbat, több tenyészetet stb. A lényeg hogy imádom őket. De a jól nevelt kutya kincs és napfény az életben, de ha neveletlen megkeseríti az életet. Én kitanúltam a kutyanevelést, kutyaiskolát, betegségek stb. Ha emberként bánsz a kutyáddal az kutyaként fog bánni veled. És ez nagy igazság.
Olyan fáradt vagyok és az emberrel is csak veszekedtem egész délután. Még most fogok vasalni, fürdeni, holnapra reggelit csinálni neki melóba, és Balázs még csak 4-szer evett még lesz egy kaja fel kell keltsem. Néha nagyon kivagyok de megéri. Mikor nézem milyen édesen alszik - imádom!!!

KépKépKép
rena10

Sziasztok!

Rena, hát lehet akkor hozzád is lesz néhány kérdésem kutyanevelés miatt! Mert sajnos nekünk volt már egy kutyusunk de rövid idő mulva mennie kellett, mert az még csak a legkisebb gond volt vele, hogy szétrágott mindent és 4 hónap alatt képtelen volt megtanulni a szobatisztaságot, de a legnagyobb gond az az volt, hogy harapott! Nem játékból! Ha nem tetszett neki amit mondtam, vagy nem akarta megcsinálni akkor acsarkodott és megharapott! És hát akkor már tervbe volt Kyra ugyhogy mennie kellett! Ő nagy testű fiú kutyus volt, ez meg kistestű lány :D
Remélem nem lesz ilyen gondunk vele!
A kutyusod nagyon gyönyörű! Imádom a spanikat! Apáméknak az van :)
Hol tanultad ki vagy honnan a kutyával kapcsolatos dolgokat? Van ilyen suli? Mert ha igen én tuti mennék!
Privibe is válaszolhatsz!
Ja, Nikole neked is szól minden kérdés! Minnél több infót kapot hogyan csináljam annál jobb lesz remélem :)

Barbamami, hát komolyan Petire és Napsugárra is hasonlít nagyon Bogi! Hihetetlen :) Édesek nagyon!

Judit, én tök elcsodálkoztam, hogy már ekkora a fiad! Hihetetlen! Mintha csak tegnap lett volna, hogy jöttél terhesen, és számolgattuk itt a napokat, hogy jajj mikor bújik ki! És most meg már huncutkodik a kutyussal :lol:
Favorit a 3. és a 6. Nagyon édes :lol:

Krisy drukkolok, hogy a vizelettel minden ok legyen! Majd gyere és írd meg mi volt!

Felkelt Kyra, megyek, aztán visszaolvasom majd az előző oldalt is :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok! :lol:

Akíra nagyon jók az oldalak,párommal néztük meg! :D
Judit nekünk azt mondta a dokinéni,hogy annyira kell csak a kukit felhúzni,ha fehér kicsit alatta.Kamillával lemosni,és kész.
Ez a fránya idő kiborít nagyon. :evil: Tegnap se tudtunk lemenni,de úgy látom ma se. :x

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Bébikompról! Hát sokan ellenzik, de pont ugyanennyien jónak is találják! Énnekem egy nagy áldás! Kyra már borzasztóan menne, fedezné fel a dolgokat! Nem hajlandó se hason, se hanyatt eltölteni 10 percnél több időt! Már az ölembe ülve is kevés ideig bírja! Ebbe meg elvan akár egy egész órát is! Száguldozik, oda megy ahova ő akar, és közbe nagyokat visongat :lol:
Nagyon élvezi! Pár hónap múlva már nem fog kelleni neki amikor elég erős lesz ahhoz hogy magától menjen! :)
Ja, és ez egy hinta-bébikomp! Eleinte csak ücsörgött és hintázott benne, de most már olyan szépen tartja magát, ül az etetőszékébe is, hogy most már úgy gondoltam ki lehet próbálni :D
Ha nem tetszett volna neki azért szólt volna :D
Ja, és esések, hát azok lesznek komp nélkül is! Sőt talán még több is :)

Berzkat, ne haragudj, akkor rosszul értelmeztem a szavaidat! Remélem nincs harag! Sajnos abban igazad van, hogy van aki töbet ér rá van aki kevesebbet! De sajnos ez babafüggő! Én ha Kyra alszik és már kész vagyok a dolgommal feljövök ide! Kyra meg mint tudjuk sokszor alszik 20 percet! Ezért nekem tényleg napi több hozzászólásom is van néha! De ha ez zavaró akkor majd megoldom, hogy egyszer reagálljak csak! Végülis mindegy, hogy részletekbe reagállok-e vagy egybe :)
Lényeg, hogy ne legyen itt vita, mert azt nem szeretem! És most már szerintem eléggé leredukálódott a topik lakók száma, ugyhogy talán jobb lesz egy kicsit :lol:

Timi, egyik nap átjöhetnél ide, itt megfőznénk és lefagyasztanánk :D
Én olyan béna vagyok ehhez és neked meg ott a jó kis géped! Ja, kérdezni is akartam, hogy te azt mennyiért vetted? Mert nekem is kéne egy olyan kis masina! De sehol nem találok olyan mini turmixot! :roll:

Kutya témáról meg még annyit, hogy énnekem jelen pillanatba olyan káosz az életem hogy ezért döntöttem el, hogy nekem most kell a kutya és jövőre a következő baba! Így most az életembe lesz egy 5 év totál káosz, de utána feltehetően lesz két tündéri kisgyerekem és egy jólnevelt kutyám :lol:
Csak mert most itthon vagyok, jobban ráérek kutyázni, sétálni is! Mert ha visszamegyek dologozni, a gyerekek meg majd ovodába, hát most őszintén mennyi időm lesz a kutyára? Semennyi! Most meg úgyis sokat sétálok a gyerek miatt, hát így őneki is meglesz a mozgás :)

Irigylek mindenkit akinek ilyen szépen eszi a gyereke a főziket! Én a sütőtökön kívűl mást nem tudok neki adni...nem eszi meg se a krumplit, se a répát, se semmit :? :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

judithappy,barbamami:képek tündériek :)

Orsi:Felőlem o.k. :) ,de nekem sajna már csak a jövő hét jó.Akkor is Rékástul,ugyhogy szép baleset lesz :lol: .Addig gyűjtsél jégkockatartókat+tejfölöspoharakat(kicsit)!Mit szeretnél fagyasztani?A gépet én a Tescoban vettem,8500 Ft volt és Philips Cucina HR2860 a neve.
Megnéztem a Kyrás oldalt.Nagyon jó :D .Meg a kutyus is cuki :D

krisy79:Már nagyon izgulunk.Írjál rögtön!

Kép

Timi
tftimi

Akíra
Botmixert tudnám ajánlani. Én csak ezt használom a pépesítéshez. Kicsihez, sokhoz, mindenhez. És nem utolsósorban a palacsintatésztához is nagyszerű :oops: :oops:

berzkat

Ja, és mégegy. Nekünk is Beagle kutyánk volt. Kettő is. Az egyiket amikor kicsi volt, sajna elütötte apárom, amikor beálltunk a kocsival. :( Egy hetet volt nálunk..... Sajna. Aztán annyira szerettem, hogy vettünk egy másikat. Kár volt. Nem akarlak elkeseríteni, de fogalmam sincs hogy ezt a kutyát hogyan fogod a lakásban tartani. Iszonyat nagy mozgásigénye van. Nálunk az 5x8 méteres elkerített kertrészt sem bírta. Ki kellett engedni az udvarba, mert iszonyatosan sírt, nyüszített, míg ki nem engedted. Na, akkor meg kezdte a vadászkutya ösztönét kiereszteni: ásott, kiásta a virágokat, sövényeket, tujákat, stb..és szétrágott mindent: locsolótömlő, annak a műanyag locsolóvége, meg mindent amit el tudsz képzelni... A kertünk úgy nézett ki egy hónap alatt, mintha bombáztak volna. Áron akkor még kb. 1 éves lehetett. A kutya állandóan ugrált, fellökte a gyereket, állandóan figyelnem kellett nehogy valami baj történjen. Ha esett az eső, nem tudtál kimenni mert egyből rád ugrott, tiszta kosz lettél.... És ami rátette az i-re a pontot, az az volt hogy kispécizte magának a kocsi motorháztetejét(gondolom érezte hogy milyen jó meleg) és felugrált rá. Azon akart feküdni. Mondanom sem kell, fényeztetni kellett a kocsi motorháztetejét, mert tele volt mély kutyakarmolásokkal.Káosz volt vele az életünk, így elajándékoztuk egy idegennek ( 60.000 Ft-os törzskönyvezett kutyát) És bevallom nem érdekelt hogy mi van vele, csak hogy valahogy menjen innen... Remélem nektek szerencsétek lesz vele, de nekem soha többé nem kéne olyan kutya, amiben foxi vér van, vagy vadászkutya. Sőt kisgyerek mellé semilyen.

berzkat

És a gyerek játékait dugdosnom kellett. Amint leszállt az Áron a kismotorról, kiautóról, rögtön el kellett zárnom, mert a kutya egy hét alatt kettőt szétrágott!!!!!!! És a homokozós dolgokról inkább nem is beszélek....
Nagyon gondold meg ezt a kutyát!

berzkat

Délelőtt volt egy kis dolgom, így ki kellett mozdulnunk. :cry: Hát nem volt semmi, de legalább kipróbáltam a babakocsi esővédőjét, nagyon szupi! Persze holnap is mennem kell, ma tök fölösleges volt, de remélem holnap már nem fog szakadni az eső legalább :roll: Na meg az a rengeteg ruha, amit rá kell húzni a gyerekre :shock: Szegény Marci már sajnáltam, de inkább öltözés közben visítson, mint hogy megfázzon. Nem véletlen, hogy a következő babóca is tavaszi születésűre lesz tervezve :D

Boszibaba
MEGVAGY! Tegnap is ugyanígy kerestelek, de akkor nem voltál :shock:

Krisy, Sch.Judit
Miért nem találtok? Lehet ma már én is megleszek :lol:

Kuki téma: 1 éves korig nem szabad hozzányúlni, csak annyi, hogy ha fehér van a közepében azt óvatosan ki kell takarítani. De ezt már írtátok :D

Nekem is Philips Cucina gépem van, csak nekem HR7638. Én szülinapomra kaptam még januárban a páromtól, nagyon előrelátó volt. Ugyan most vettünk egy botmixert is, mert amíg csak 1-1 adagokat csinálok próbaképp, addig az a gép nagy, de majd a fagyasztgatáshoz nagyon jól fog jönni!

Nagyon édesek a babócák, és már mekkorák??!?!?!?!
Rena, Alexa gyönyörű!!! A kolléganőmnek is ilyen Spanija van!

Barbamami
Nem semmi a hasonlóság! Igazi tesók :lol:

És még annyit rólunk, hogy a tegnapi napunk katasztrófa volt, de az éjszakánk aránylag jól telt, éjfélkor ébredt a kis drágám, ivott, majd aludt 5-ig!!! Hát rég volt ilyen, a párom 4-kor meg is nézte, hogy mi lehet a baja :lol: Fél 6-kor megetettem, majd 6-fél 9-ig aludt tovább. És én is :oops: Jó volt nagyon!!! Mondjuk este ismét pótolni kellett neki a tejcsit a fagyóból, szóval lehet azért aludt ilyen jót, mert jól megtömtem a pociját. Szóval ha más nem, akkor majd ha tápit kell neki adni, akkor lehet végigalussza az éjsazkát? A nővérem azt mondta, hogy náluk az éjszakai ébredés azóta szűnt meg, mióta tápit kap a kislánya. Hát majd meglátjuk. Bár Akíra, nálatok Kyrus a tápszer mellett is ébred ezerrel éjszakánként?!?!?

Bocsi hogy hosszú lett, de én pl. azok közé tartozok, aki egyszer-kétszer ír egy nap, de akkor többet. Persze engem egyáltalán nem zavar, ha valaki babája többször alszik keveset, így többször ír keveset :lol: Nálunk Marci 2-3-szor alszik nagyobbat, így ilyenkor tudok visszaolvasni és írni!

Szóval mindenki írjon továbbra is úgy, mint eddig!!!

Kép
Kép
nikole

Hát Berzkat akkor ti jól beválsztottatok, az én ismerőseim közül sokan tartják lakásban a beagle-t és nincs gondjuk vele. Persze sokat kell tanítgatni, de egy kutya ezzel jár. Szinte mindegy milyen fajta. Max mikor kölyök volt, nálunk is elég sokmindent szétrágott, főleg a könyveket szerette "olvasgatni", de kinőtte. Most is tudja, hogy melyik az ő játéka, és melyik Marcié, és hozzá sem nyúl. Persze meg lett neki mutatva, hogy ez Max játéka, ez pedig Marcié, és ehhez nem szabad. Szóval az biztos, hogy kezdetben nagyon sok energiát igényel egy kiskutya, de ha foglalkoznak vele, akkor a gyerkőc legjobb barátja lesz, és nagyon sokmindenre megtanítja, ami az életben csak hasznára válik!

Kép
Kép
nikole

Sziasztok!

Na meglett az eredmény, de én ezt nem értem :shock: . A tenyésztés teljesen negatív "baktérium nem tenyészthető ki", de a másik vizelet mert kettőt kellett leadni egy simát és egy tenyésztést, az pedig ismét azt irja, hogy "zsufolt baktériumokkal"??????? Most akkor mi van???? :shock: A nitrit most negatív lett viszont találtak vért a vizeletbe :? A doktornő csak délután rendel, úgyhogy majd akkor felhívom, hogy akkor mi van.
Ha popsiban mérek lázat és levonás nélkül 37,5 akkor az jó vagy az hőemelkedésnek számit?

Akíra: csatlakozok Berzkathoz nálunk is a Beagle pedig már egy éves volt mindent szétrágott és a kertet teljesen átrendezte amit ért azt lerántott és kipakolt. Úgyhogy tényleg nem tudom, hogy lakásban hogy lesz el az a kutyus ráadásul tényleg rengeteg mozgásigénye van. A párom állandoan járt vele sétálni pedig itt volt neki az egész kert ami 412 négyzetméter. :shock:
Nálunk is főzelék és zöldség sztrájk van. Csak a gyümölcs meg a tejpép a nyerő, de ma főzők neki kiváncsi vagyok azt megeszi-e?

Barbamami: Nagyon jók az összehasonlítos képek tényleg nagyon hasonlítanak egymásra a gyerköcök. :lol: Napsugárnak hogy tetszet az eslő pár nap a suliban?

folyt.köv.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Orsi:Valóban minden kutyával,kivétel nélkül gond van amikor kicsi.Nekünk már 3 fajta kutyunk is volt.Tudod meséltem is,hogy az én magyar vizslám,miket szedett szét :lol: (kanapé,sok pár cipő,pulcsi....stb.).De a gond nálunk is max. csak az első évben volt.Sokszor rá kellett szólni(kiabálni),amikor fel akart ugrani,és abba is hagyta.Megértette,hogy nem szabad.
Jól nevelt kutyus lett.Csak az erdőben mennek el neki otthonról :lol: .A vadász ösztön.Szerintem ne mondj le a tervedről.Mindegyik kutya nevelhető,csak következetesen.
Kép

Timi
tftimi

Hát Krisy ez tényleg nagyon érdekes, kíváncsi vagyok mit mond a dokinéni!

Ja, megtaláltalak és bejelöltelek!!!

Kép
Kép
nikole

Judithappy: Tényleg jó nagyot nőtt Bence, nekem a kutyusos nevetős kép tetszik a legjobban. :lol: A kukitéma egy örök kérdés, nálunk előszőr azt mondták, hogy nem kell vele semmit csinálni, most egy pár hete azt modta a doktornő, hogy minden nap egyszer fürdetésnél huzzam fel neki addig amig szép finoman lehet. Most akkor huzzam vagy ne én néha hetente egyszer max. kétszer szépen felhuzom neki és kész aztán majd megláttjuk, hogy mi lesz.

krisy79

krisy79 :Hát ezt én sem értem :shock: .Kiváncsi leszek mit mond a doktornő.Egyébként a szájban és végbélben mért értékből 5 tizedet le kell vonni,úgyhogy nálatok az 37.,szerintem az nem rosz.

Kép

Timi
tftimi

Hát igen lányok, fel vagyok készülve! De abba reménykedek, hogy én itthon vagyok, és így nem fog unatokozni, hanem mi majd játszunk vele! Az előző kutyám egy angyal volt amíg itthon voltunk, sose nyúlt semmihez csak ha elmentünk! Hát most sokat leszek itthon, hát meglátjuk! Azért remélem ok lesz, de ha nem, akkor mennie fog kelleni, de remélem nem lesz ez! :?

Krisy én ezt az eredményt nem értem! Kiváncsi vagyok mit mond rá majd a dokid! Majd írd meg azt is!

botmixer, hát lehet be kéne szereznem egyet! :roll:

Timi, hát felőlem bármikor jöhetek, Rékástul az a legjobb! Megoldjuk :)
Főznék én mindent! Husit, meg mindent! Addig veszek jégkocka tartót, meg minden ilyesmit :)
Jön még valaki főzőcskézni? Mindenkit szívesen látok :)

Nikole, hát Kyra tápis és igazából kvázi azóta nem alszik mióta tápis lett! Hiába, nekünk nem jó! :shock:
Tényleg, nem lehet, hogy a tápi nem jó neki? :roll:

Timi, tényleg, hozd már át nekem azokat a tápikat amiket ti nem esztek meg! Hátha valamelyiket megenné és jó lenne és aludna tőle :P

Ja, és Timi, miért csak a jövőhét jó? Utána hova mész? Elköltöztök? :shock:

KépKép
KépKép
akíra

Orsi:Jó átviszem a tápit ,de majd még 1x szólj rám!Nem költözünk :lol: .Én úgy értettem,hogy ezen a héten nem ,jó csak a jövő héten :D .De utána is jó :D .Egyébként a botmixer is jó szerintem is.Mondjuk én még nem nagyon próbáltam.

Kép

Timi
tftimi

sziasztok!

nálatok nincs hideg a lakásban?????
én majd megfagyok!!!kint is max 5 fok van.fúj a szél,esik az eső.2 nap alatt a fák leveleinek a fele lehullot.mostmár simán áttlátok az út tuloldalára :shock: :shock: :shock: :shock:

nekünk is volt már vizylánk,németjuhászunk,és most van anyuméknál a pincsi nekünk pedig a maszat.aki úgy néz ki spániel és tacsi keverék.
hát a vizslánk az csak a telefon kábelt rágta szétt meg pár cipőt.
a németjuhász viszont felszedte az előszobában a műpadlót :shock: :shock: :shock: 2 órát hagytuk egyedül.
a pincsi,akit már láthatatok pár képen az szinte semmi kárt nem csinált.mondjuk amilyen pici volt mikor anyum hozta :wink:
a maszat az már széttrágta a ps eggyik zsinórját,az internet kábelét,a papucsom is oda.és ellopot a Rikitől egy játékot.

szóval szerintem is nevelés kérdése.mivel a maszat még pici ezért nem nagyon lehet még nevelni.dee amint van értelme annak hogy nevelgessem azonnal neki állok.persze ha bepisil akkor kap.de azt hogy ül,fekszik azokat még felesleges.

jujj hogy nekünk milyen éjszakánk volt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: 3 órán keresztül visított a gyerek a kezemben.nem evett nem ivott,nem volt jó ha leültem ha sétáltam,kivittem az erkélyre az sem használt.aztán szerintem a fáradságtól egyik pillanatról a másikra elaludt.sírás közben.aztán meg egész délelőtt aludt.nemtom mi baja volt.

teszek pár képet

Kép ez a babakocsi még az enyém volt annó:)

Kép

Kép kell egy kis energia

Kép mi?ja!megyek már
kismama18

Kép

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Akira sulit nem végeztem de van ilyen tanfolyam. itt Borsdba van egy tenyésztő + kiképző mindent tőlle tanúltam miután volt pár kutyaharapás rajtam is. Saját kuytám / tacskó/ kiharapott a számból 4 cm-t és 1 órás műtétem volt. Ezután kezdtem el foglalkozni a témával. A beagle vadászkutya és nagyon sok mozgás kell neki, sértődékeny, és örökmozgó. nem igazán házba való. De ha mindíg megvan a napi játék akkor jó kutya és barátságos. Délelőtt és délután 2-3 óra elég neki. Leírok pár dolgot és délután felteszem csak nem ide a fórumba mert hosszú akit érdekel elolvassa. A spánielt is nagyon nehéz betörni makacs én is szenvedtem vele. Szerintem családi házba a vizsla, berni pásztor, border collie, schnauzer való mert jó a természetük és könnyen tanúlnak. Házba pedig bichon frisé,uszkár, westi stb.
Na később jövök és hozom az irományt.
KépKépKép
rena10

Kismama: Nálunk is elég hűvös volt már tegnap úgyhogy begyújtottunk az esti pancsira de ma már megint begyújtottam, mert tényleg nagyon hideg van kint.

Akíra: bejelöltelek az iwiw-en, és megnéztem a blogokat nagyon aranyosak már többször nekiindultam én is hogy csinálok a Dávidnak de még nem jutottam el odáig egy jó kis alapot kéne neki csinálni de majd megkérem apukámat segítsen nekem. :lol:

krisy79

Ja Kismama jók a képek akkor anyukádéknak nagyobb szerencséjük volt a babakocsival mint neked :lol: , mert az még 18 év múlva is babakocsi lehet, hogy majd Riki gyerekei is ülni fognak benne. :lol:

krisy79

Nálunk is nagyon hideg van a lakásban:20fok :shock:
Gabikának tegnap estére bekapcsoltuk a hősugárzót.De mi is fázunk,több pulcsiban vagyunk.Gabikán is sok ruha. :? Remélem nemsokára fütenek....

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Krisy:

hát igen.az akkori babakocsik azok babakocsik voltak!!!!!
énse vennék másikat,csak elég nehéz tolni merthát azért sokat ált használatlanul és egy kicsit beáltak a kerekei.de mamáméknál pont jó.legalább nem kell ezt a nagy dögöt cipelni magammal.

képzeljétek!!!!!!
itt havaseső esik!!!!!!!!!!havas!!!!!!!!szeptemberben!!!!!!!!!mi lessz télen????????
kismama18

Sziasztok!
A babócák mind nagyon édesek!
Látom akkor nem csak én fázom(a páromat már lefárasztottam a témával)Még egy hirdetést is feladtam,hogy eladom(alapvetően hideg-földszint)már sokszor gondoltunk rá,de így gyerekkel pláne kibírhatatlan.Nem építetett valaki ilyen rönkházat?Valami tapasztalat jól jönne!

Kutyás témához nemnagyon tudok mit hozzászólni...

Tegnap fürdetés nélkül bealudt a lányom és nem volt szivem felkelteni(ilyen még nem volt)Reggel 4:40ig húzta a lóbőrt.De onnantól ő nagysága nem volt hajlandó aludni.Átvittem magunkhoz és ott randalírozott.Egész délelőtt nem aludt-de mostmár déltől szunyál(na meg mi is apuval).

Majd hozok képeket,hiszen ma vagyunk fél évesek!!!!

KépKép
vicuska

Boldog fél évet :)
Mekkora lány lett már :) Hihetetlen hogy rohan az idő!

Lányok! Komolyan, lehet az a gond nálunk, hogy a sima 1-es táp már nem elég Kyrának és éhes? Persze nem látszik rajta, meg hízik is, de rájöttem, hogy mikor tápis lett utána két hétig még aludta éjjel aztán egyszer csak nem és most már 15x fenn van éjjel! Lehet nem elég tápláló már az 1es táp?
:shock: :roll:

KépKép
KépKép
akíra

akíra:

milyen tápit esztek?
még mi is az eggyes tápit esszük.humana baby fitt.
a múltkor este megevett a Riki 190 gramm csokis tejbegrízt+100 vagy 150 tápit(nem emlékszem pontosan)és mégis felkelt.próbálj te is valami hasonlót.hátha nektek bejön.
kismama18

Hát Humana HA-1 et eszünk!
Csak hát ma keresgettem a neten és ezt találtam :

Kérdés:
Beba Ha-ról váltottam az APTAMIL 2-RE. Mi most 6-hónaposak vagyunk. Az ok: 1-hónapja minden éjszaka fent voltunk igen sokat. A sokadik próbálkozásaim után jutottam arra a végeredményre, hogy a gyermekem pocija éhes lehet. Hisz eddig végig aludtuk az éjszakákat 21:30-tól - reggel 6-ig. Úgy nézki bevált, mert jól lakottan aludt és reggelig. És ízlik is neki. Kérdésem: Nem lesz baj, hogy más terméket adtam neki? vagy ez valójában mindegy? mennyire kell komolyan venni a tápszereket. Már gyümit is eszünk tízóraira és főzeléket ebédre, esetleg nem sokkal később 60-tápit még, uzsira meg tejpépet. Szinte csak reggel és este tápszerezünk még
Válasz:
Kérdésed igazából okafogyott, hiszen már meglépted a változtatást, csupán megerősítést vársz tőlünk, hogy valóban jól cselekedtél -e?. Látatlanban nagyon nehéz erre válaszolni, hiszen nem ismerem a babádat, nem tudom pl. azt, hogy miért kapott HA-tápszert? Azért mert előrelátó az orvos, vagy mert esetleg felmerült az allergia gyanúja? Ha ez utóbbi áll fenn, akkor bizony lehet, hogy nem jót tettél, hiszen a HA tápszerek (a nevükből is következik!) hypoallergének, vagyis csökkentik az allergia kialakulásának veszélyét. Ellentétben az ún. 2-es jelű, a Te esetedben Aptamil nevű tápszerrel, amit elválasztó tápszernek is hívunk. Az éhség csökkentésére azonban valóban jó lehet , hiszen ezek az elválasztó tápszerek már a nagyobb étvágyú csecsemők számára készülnek. Tápanyag összetételük is más, kalóriadúsabbak. Szerencsésebb dolog lenne azonban, ha az ilyen jellegű váltásokat előbb szakemberrel megbeszélnéd, hiszen ebben az esetben is -gondolom - a kisbabádat gondozó orvostól, védőnőtől hasznos tanácsokat kaphattál volna. Rengeteg tápszer van a piacon, lehet, hogy az említett szakemberek tudtak volna (esetleg tudnának) a Te gyermeked igényeit jobban kielégítő tápszert javasolni. Persze az is lehet, hogy ők is ezt a megoldást javasolnák.
Arra bíztatlak, hogy a jövőben jobban "használd ki" a lehetőségeidet és bátran beszéld meg a problémáidat, gondolataidat velük, hiszen értetek vannak és ők ismerik a legjobban a helyzeteteket. Annak ellenére is ezt javasolom, hogy valószínűleg helyesen érezted a dolgot és tápszerváltásra volt szükség. Nem baj, sőt kívánatos, hogy az anyukák elmondják észrevételeiket, megérzéseiket a szakembernek, hiszen náluk jobban senki nem ismeri a gyereket, de ugyanakkor a döntés meghozatalában jó, ha kikérik azok véleményét!
Makai Kinga

Már bocs hogy ide bemásoltam, csak gondoltam így a legegyszerűbb!
Szóval ezt találtam és innen jött nekem is az ötlet!

És még egy kérdés! Most már nagyjából rendbe jött a derekam, és azt akarom megkérdezni tőletek, ti mit gondoltok arról, hogy Kyrát újra szoptassam? Már persze nem tudom annyira visszajönne-e a tejem, de ha megnyomom a mellem még mindíg jön belőle! Vagy gondoljátok az már nem jönne vissza? Mert tudom, hogy elég nem lenne, csak hát talán jobb lenne ha kapna egy kis anyatejet! Vagy evvel csak teljesen összezavarnám? Mit gondoltok?
Vagy előbb próbáljam meg felolvasztani azt a pár anyatejet ami maradt? Vagy ti mit tennétek a helyembe? Mert hozzáteszem ugye szopi után két hétig még aludt éjjel aztán kezdte el ezt a nyüglődését! És most nem tudom, hogy amiatt van-e hogy már nem szopizik, és ez hiányzik neki, vagy amiatt hogy éhes vagy amiatt, hogy jött a meleg, sokat ivott éjjel, és most beállt erre és csak én fújom fel a dolgot! :roll: :?

Na bocsi, csak olyan jó lenne ha valaki megmondaná a frankót nekem! :cry:

KépKép
KépKép
akíra

Akíra én lehet, hogy megpróbálnám cicire rakni este adnék neki kevesebb tápit és utána cicit. Lehet hogy hiányzik neki a közelséged a szopizás öröme stb. Lehet, hogy igy esetleg megnyugodna és jobban aludna proba cseresznye nincs mit vesztened és lehet, hogy szép lassan visszajönne egy kevéske tejcsi az csak jó lehet. De a tápszer váltásról tényleg ki kéne kérned a dokitok véleményét. Nem hiszem hogy a meleg miatt ált volna át, inkább vagy a cici miatt vagy az éhség miatt.

Vicuska rönkházzal kapcsolatban mi még nem építettünk de nagyon szeretnénk és a párom folyamatosan bújja az oldalakat a neten. Mi imádjuk a rönkházakat, ha építkezésbe kezdünk csak azt fogunk építeni. Ja és boldog fél évet Lottinak. :lol:

Kismama igen azok még kocsik voltak abban még volt anyag mint minden régebbi dologban most már a sorozatgyártás van és fogyasztó társadalom lettünk.

Na beszéltem a doktornénivel és újabb vizelet mintát kért mert azt mondja, hogy lehet, hogy nem volt sterill az üveg amiben vittem a pisit ezért van tele baktériummal. Úgyhogy ha leveszem a vizeletet a vizeletgyüjtő zacsiba akkor abban vigyem át mert az steril és ott átrakják steril kémcsőbe. :shock: Hát kiváncsi vagyok.

krisy79

Akíra
Ez a tápszer váltás logikusnak tűnik! Én a helyedben megpróbálnám visszahozni a tejcsit! Gondold el milyen jó lenne, ha mondjuk csak pótolni kellene tápival, vagy mondjuk reggel szopizna, este pedig tápi? Szóval rakd cicire Kyrust minél többször, hátha visszajön a tejcsi. Szerintem cicizéssel kezdj, mert mikor nagyon éhes, erősebben szívja, és jobba észleli a cici, hogy kellene a tejcsi. És ha már nem jön, vagy elveszettete a türelmét Kyrus, akkor pótold tápival. Persze ez csak az én véleményem :)
Most én is sűrűbben szopiztatom Marcit, mert ugye eléggé megcsappant a tejcsim, és azt mondogatom, hogy sebaj, elvégre eddig csak anyatejet kapott, semmi baja nem lesz ha most már tápit is kap, de azért este eléggé elkeseredtem, hogy éhezik a pici fiam, mert nem elég neki a tejci. Hát szóval ez egy ördögi kör, de azért én is próbálkozok a viszahozással!

Krisy ez nem semmi, gondolom már eleged van a kínlódásból, de így hátha valós képet kaptok végre! Még a végén kiderül, hogy nincs semmi baja Dávidnak, és persze ez lenne a legjobb.

Nálunk 23 fok van, szóval egész jó, de éjjel mi is fáztunk, szóval majd át kell húzni a melegebb takaról!

Kép
Kép
nikole

Vicuska
Gratula a 6 hónaphoz!

Kép
Kép
nikole

Na akkor talán nem olyan hülyeségek amiket kigondoltam!
Ugyhogy ma még nem, mert ma még bevettem a gyógyszerem, de holnap megkérdem a dokimat hogy mikor ürül ki a szervezetemből és amint lehet megpróbálom mellre rakni :)
Meg a tápi váltást is megkérdezem!

Most rendeltem Kyrának egy fogzási borostyán nyakláncot! Kiváncsi vagyok, hogy nálunk működik-e! Sok jót hallottam róla! Bár van egy két ember akinek nem használ, de hát lehet nálunk fog!Ha meg nem akkor van egy dekoratív nyaklánca :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok! :lol:

Ebben a hidegben,esősben sajnos muszájból lementem pelust és egyebeket venni Gabikának,mert kifogytunk mindenből. :)
Statisztikám szerint eddig 26 csomag peslust használtunk el. Ebben nem 1féle van,és többet ajándékba kaptuk. :) Most a 7-18kgos Babaylove-t veszem már neki,a 6-9kgos már kicsi volt nekünk. :lol:

Akíra remélem jó hireket ad majd a dokid,és tudsz még szoptatni,mert 1-2csepp is nagy kincs a babának.
Mi is HUMANA HA1-et eszünk,de nem vettem észre,hogy kevés lenne neki. Este vagy,hogy 100-at se eszik meg,mégis 7-8ig elalszik.Napi 4-5x eszik,általábban 4 óránként.

Vicuska boldog 6 hónapos fordulót!Várjuk a képeket! :D
Mi is nemsokára betöltjük,és akarok neki kis tortát készíteni vagy venni. Sajnos mi esszük meg,de mégis az Ő ünnepe lesz az a nap! :)

Kismama nekem is megvan még a babakocsim anyuéknél. Az CHICCO,de tényleg azok jó kis kocsik voltak! :) Ez a havaseső nem semmi! :shock: Azt hittem rosszul olvastam!
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Tényleg Akíra nem lehet, hogy túl sokat eszik Kyra estére és esetleg nyomja a pociját és azért nem alszik? Azt még nem probáltad, hogy kevesebbet adsz neki estére?

Boszibaba Te igy számontartod, hogy hány csomag pelus megy el? Akkor ha majd már nem kell akkor ki tudod számolni, hogy mennyi pénzbe kerül egy babának az életében a pelus :shock: :lol:

Nikole: Ha most kiderül hogy negatív a vizelete akkor már csak arra tudok gondolni, hogy a csömöri víz szennyezet, mertúgye azzal mosom el az üveget, de ha megint találnak benne valamit akkor paszolok. :shock: Ja és most hogy igy mondod a szopinál hogy elöször azt kéne logiksan hangzik én erre nem is gondoltam. :lol:

krisy79

sziasztok!

még mielőtt félre értenétek!!!nem szeretnék újra vitát szítani,és nagyon nem is szeretnék az üggyel foglalkozni.

DE!nézegetem a másik topicot és meglepődve látom ,hogy egyre többen írnak inkább oda. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: én nagyon nem szeretném ha ez a topic kihalna.de lassan márcsak páran maradunk.persze azzal a párral is szivesen beszélgetek.

nekem személy szerint nagyon rosszul esik hogy lassan mindenki "megutál"minket.

ugye akik még itt vagytok,maradtok is?????????????????????????????

tényleg nem szeretnék az ügygel napokik foglalkozni,csak leírtam az észrevételeimet.

ha nem szeretnétek rá reagálni akkor ne tegyétek.

de ne utáljatok ki miatta,és ne higgyétek azt hogy mindenáron ezzel szeretnék foglalkozni meg vitát szítani.

jó???????
kismama18

Sziasztok!
Akíra:Nekem már nem is fogadja el a cicit(pedig nekem is jön még belőle)Én is most kezdem majd el 2 milumilt.Nekem azt mondták nem is lehet már feliratnom,mert ha átlépem a 6hót nem lehet...?

Krissy79:nem kerül olyan sokba és egy kulcsrakész variáció 10-13hét alatt elkészül(az alapot kell előtte nekünk)Csak a telek ne lenne ilyen drága!!!!!Annyi mint maga a ház!

Köszönöm szépen a gratulációkat.Torta anyuéknál volt és elfelejtettük a gépet vinni-sajna-Bár úgyis mi ettük meg...!Na egy pár kép:Ilyen volt és ilyen lett: Kép Kép Képetetőszékben Kép Kép Kép

KépKép
vicuska

Egy nem sikerült pont az ilyen volt ilyen lett!!:: Kép Kép

Ja és még egy:itt a haj a lényeg,mert ügye voltunk fodrásznál: Kép Kép Bocsi a sok képért!

KépKép
vicuska

vicuska:

boldog hófordulót!!!!!!
milyen hamar repül az idő :roll: :roll: :roll: szép nagy lett a leányzó.
hogy viselte a fodrászt????
én még nem merem elvinni a Rikit nehogy belevágjanak :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
kismama18

és engem nem zavarnak a képek.szeretem őket nézegetni.
kismama18

Kismama én maradok és szerintem a többiek is! :lol:
Amúgy én is voltam a másik FÓRUMBA kukucskálni és tényleg nagyon sokan vannak ott,de nem érdekes....

Krisy igen jól számontartom és kíváncsi vagyok,hogy mennyi lesz a végösszeg majd,ha már nem kell pelus. :lol:

Vicuska nagyon szép nagy már a leányzód! :D

És engem sem zavarnak a képek,imádom őket nézni!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Krisy:nálunk is ment ez a vizeletes hercehurca és az elsőnél nálunk mindkettő pozitív lett és el is kezdtük az antibiotikumot, csak a dokinő kért még egy kontrol vizsgálatot másnap és az meg teljesen negatív lett, tehát nem jól vettük le, illetve a gyógyszertári üveg sem lehetett steril. Másodjára sterilizáltuk az üveget is, nem elég a csapvíz és a szeméremrést is nagyon alaposan kimostuk neki!!A második negatív lett és így tök fölösleges volt az antibiotikum is. A dokinő szerint a negatív mindig negatív míg a pozitív eredménynél mindig csinálnak kontrol vizsgálatot is, mert az nem tuti!!

Kép
gyanixi

Gyanixi: Nálunk szerencsére nem kell antibiotikumot szedni egyenlőre csak C vitamint szedünk. Én az első vizeletet úgy adtam le hogy kisterilizáltam az üveget erre pozitiv lett a másodiknál mondjuk már nem voltam ilyen pedáns de megint félig pozitiv na kiváncsi leszek a harmadikra.

Boszibaba: Majd kiváncsi leszek a végeredményre (mármint a pelusok árára).

Vicuska tündériek a képek és nem zavar senkit szerintem én is szeretem nézegetni őket. Olyan jó nézni, hogy mennyit változnak. :lol: A rönkházzal kapcsolatban nekem is ez a véleményem, hogy nem olyan vészes árban van hát igen a telek nekünk már megvan csak mi most a ház árára gyüjtünk. :lol:

Kismama: én is sajnálom, hogy elmennek de ez az ő döntésük egyébként megha megnézed az "öregeken" kívül az megy át akik amúgy is ritkán jöttek. Ja és csak azt nem értem ha mindenkinek az a baja és azért megy el mert senki nem válaszolt neki akkor miről folyt a csevely eddig azon a 80-an oldalon keresztül :?: :shock: Na mindegy én személy szerint maradok majd legfeljebb mi beszélgetünk egymással :lol:

krisy79

Kismama:abszolút nem sírt én is csodálkoztam mert nem is zavarta őt.Ült az ölemben és játszott a gép madzagjával.Az én lányom madzag mániás-képes 1 órát is elbíbelődni egy kisdarab madzaggal,az ujjai közt rakosgatja és szopogatja...A rácsvédő kötözőjét kiköti és el szórakozik vele...

Krissy:itt olyan 8-9 milla egy telek+ennyi a ház(kb)+alap.Nem sok kéne hozzá csak a párom részéről egy nagy adag elhatározás!!!Van két lakásunk az egyik albérletbe kiadva(garzon)A kettőt eladva is kéne még olyan 4milla de ha ebből levonom a szocpolt....
Szóval én talán szeretném de a párom mindig hezitálDe mondtam neki ha akar 2. gyereket kötelező lesz,mert az itt már sok!!
Bocsi ez nemigazán ide való téma volt de valakivel meg kellett osztanom!!!Hát ez a pisi dolog?Nem értem meddig húzzák ezeket a vizsgálatokat,miért nem lehet ezt megállapítani elsőre???

Nekem is le kell mennem melegruhákat venni-borzalmasan hideg van a kislánynak fűtök a szobájába villanykályhával.

KépKép
vicuska

Kismama én csak pár mondat erejéig reagálnék a dologra!
Azt a topikot azért nyitották mert ott volt pár nagyon jó barátnő vagyis akik nagyon megszerették egymást, és folyamatosan e-mailbe tartották a kapcsolatot!
Tehát ahogy én az elején kivettem a hozzászólásokból úgy 5-6 ember kapott egy privit, és így megalakult az a topik! Amit én egy hozzászóláslommal jó ötletnek is tituláltam!
Nekik az volt a problémájuk, hogy itt túl sokan voltunk, és ezért menetek el! Ez igaz is! Na de most szegények ugyanabba a szituba keveredtek! Mindenki átment oda! Most ott vannak 40en, és itt maradtunk csak páran! :lol:

Szóval szerintem hamarosan megint arrébb állnak! Mert mindenki aki itt már nem érezte hogy figyelnének rá, most oda ment! Persze lehet, hogy jól fog működni, én drukkolok nekik!

De az ott meghívásos alapon működött, és addig jó is volt, most megint mindenki ott van, nem csak a nagy öregek :)

Na de ennyit erről, remélem senkit nem bántottam meg, ha igen akkor bocsánat, nem akartam, csak a véleményemet mondtam el!

Én tuti maradok itt, itt most szerintem pont annyian maradtunk, hogy jól átlátható a topik :) És nagyjából egyidősek is a babáink!
Szóval felőlem mindenki visszajöhet engem az se zavarna, de ha így marad is nekem jó, én itt maradok :)

Lotti haja nagyon kis édes lett! :)
Kyra szerintem végig visította volna, ő minden hangra halál érzékeny! Ha tüsszentek vagy kifújom az orrom elkezd üvölteni! :roll:

Én ma megyek ruhát nézni neki, remélem sikerül! Meg jövőhét végén! Remélem addig nem fagy meg :?

Ja, és én örülök a sok képnek, én tuti nem görgetem át :wink:
Mindíg jókat mosolygok az édes képeken :) Szóval felőlem aztán fénykép topikot is nyithatunk, és azt is imádni fogom :lol:

És képzeljétek csoda történt! Tegnap este lefektettem szokás szerint 8kor Kyrust! 11:30kor kelt fel, ahogy szokott, akkor kapott még egy adag tápszert! Ezután csak 2:30kor kelt, és pár korty vízzel aludt tovább, egészen 4:30ig, amikoris megkapta a reggelijét! Aztán pedig 6:30ig megint aludt, és most megint elaludt! Hát az eddigiekhez képest nagyon jó éjszakám volt! Komolyan sokkal kipihentebb vagyok! :shock:
Meg tudnám szokni! Ha ilyen lenne már nem panaszkodnék! Persze a csúcs az átaludt éjszaka lenne, de én már evvel boldog vagyok :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Huh,mennyit írtatok!

Berzkat:
Aha,neked se sikerül mindig csomómentesre keverned a palacsintatésztát?? :lol: :lol: :lol: Akkor jó..Már azt hittemcsak én folyamodok "sutyi" megoldásokhoz :D :D :D :D
(Ma is épp az lesz borsólevessel.. Napsugár már alig várja. Mivel úgyis főzök minden nap,be se irattam ebédre..)

Krisy:
Örülök a negatív eredménynek! :D A "baktériumok" nem csak "rosszak" lehetnek,legalábbis talán ezért van a negatív eredmény ellenére is baktérium a mintában..
Napsugár NAGYON élvezi a sulit.. Csak tegnap közölte,hogy "jó lenne végre tanulni,mert a tanítónéni mindenféle dedós feladatot ad... :roll: :D

Vicuska:
Igazi kis csajszid van,annyira látszik rajta,hogy kislány!

Másik topic:
Én személy szerint nem tudom,miért nyitották,ez az ő dolguk.
DE annak nagyon örülök,hogy megint lehet hallani olyan emberekről,akik már régen eltűntek. Én nagyon örülök nekik :D
Ez az "átmegyek-nem megyek" téma meg... Hát úgyis bármelyik topicot olvashatja az ember. Ha valamihez hozzászólna, hozzászólhat. Akár priviben is-ezt teszem én is,ha pl. nem akarom a topicot tölteni olyan hozzászólással,amit kifejezetten egy bizonyos embernek szánok csak.
Látom,pl Gyanixi is ír ide is,meg a másikba is. És ezzel sincs semmi probléma..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok :) !

Orsi:Gratulálok az éjszakához :D .Most hogy egész jól aludt este,szerintem ma próbáld meg napközben jobban kifárasztani,hátha megint jól fog este aludni.
Nekünk szupi éjszakánk volt,ritka az ilyen.Este 9-től reggel 6-ig aludt,aztán evett és megint fél 9-ig csucsult.Komolyan én már attól félek,hogy lehet,hogy megint visszaesett a vérszegénységbe,mert enni sem eszik annyit,és még nap közben is alszik emellett még kb. 4x40 percet.Remélem nem ez a helyzet :roll: .
Fagyasztás ügyben,szerintem husit tegyünk el,mert én is úgy csinálom,hogy frissen kifőzöm a főzit vagy a gyümit és ahhoz szoktam hozzáadni a husikockát.Szerintem csirkemellet vagy pulykát.Döntsd el!Vagy ha szeretnál esetleg őszibarit is akkor szerezz be amíg még van pár kilót,és azt is megcsinálhatjuk.Van húsdarálótok?Egyébként 1kg husihoz kell kb. 3-4 jéggkockatartó.A barihoz meg elég szerintem a tejfölös pohár.
Ja jut eszembe ,hétvégén megyünk apósomékhoz,és ott van (a Sebi lakásában) a másik botmixerünk.Elhozom neked kölcsönbe.O.k.?

Vicuska:Majd légyszi írd meg,hogy sikerült e feliratni a tápszert (a 2.-eset),mert lassan nekünk is váltani kell és kiváncsi vagyok!

Kép

Timi
tftimi

Hát csajok én napokig nem írogattam ide és most olvastam hogy mi történt.Nagyon sajnálom hogy igy elharapózott a történet:(
Ahogy elnézem minket sem hiányolt senki szóval csak olvasgatlak benneteket mert mint többek én is úgy érzem nem nagyon akartatok velünk kommunikálni.
További szép napot mindenkinek:):):):):)

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?