Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hordozás kérdése: Én az első fiammal hordozókendőztem, a másodikkal kengurúztam, a harmadik babával majd ki szeretném próbálni a babybag nevű találmányt, főleg, hogy Mamacka elképeztően szépeket gyárt belőle. Most ugyan nagyon elfoglalt, de megkérhetjük rá, hogy tegyen fel képeket az elkészültekről, ha érdekel valakit.

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Ja, ez az eredeti babybag weboldala, itthon elég horror áron kapható:
http://www.premaxx.com/en/products/baby-bag/index.aspx

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Fridus,

Nekem a 13. heti ultrahang Horváth Mihálynál volt. Nekem nagyon szimpatikus volt, és még a humora is jó, amire a szülésnél szükség lehet. És nagyon profi volt, már a 13. héten látta, hogy kislányunk lesz.
zandi80
 
 

 
 

Jópofa ez a babybag, beteszem a kistáskámba a babát. :lol: Tetszik.

KépKép
becka
 
 


Becka! Mész holnap a felkészítőre? Úgy néz ki én is el tudok jutni. Ugye 3-kor kezdődik?
kutyfül
 
 


Több Horváth doki van a kórházban. Nem Horváth Attila az aki "nem túl kedves"? Egy alacsony, köpcös pasi. Neki érdekes a stílusa.

Eszeterxx. Egy helyen lakunk:) Én is a József A. fogom tologtani a babakocsit.

A hordozókendő ellen az volt az érv, hogy a piciknél nem jó, ha ülő pózban van benne, nem tesz jót a gerincének. Úgy jó, ha fekteteve van.
kutyfül
 
 


Szia, Eszter!

Boros Judit doktornőhöz járok kb. 5 éve. Igaz, hogy nagyon sokat kell rá várni, akkor is, ha időpontra mész. Ez általában kb. 2 órát jelent, de előfordult, hogy 1/4 7-re kaptam időpontot, és éjfél előtt pár perccel kerültem be, hulla fáradtan. Ennek ellenére eddig hű maradtam hozzá, mert ha egyszer bejutok, mindig érzem a törődését és az alapossága és az egész személyisége megnyugtat.

Pont ma telefonáltam az asszisztensének (csak keddenként rendel), egy hete csináltam pozitív terhességi tesztet. Két hét múlvára kaptam időpontot. Szerintem ez nem teljesen normális. Azóta böngészem az internetet, mindenképpen váltani szeretnék.

Tud valaki női szülész-nőgyógyászt belső kerületek egyikében?
nyúlontúl
 
 


Kutyfül, megyek holnap, feltéve, hogyha sietnek a kéményseprők. Persze, hogy holnapra írták ki a kapunkra, hogy 8 és 4 óra között mindenki maradjon otthon. :(

3-kor kezdődik, az ebédlőben. Remélem, hogy tudok menni, nem tőlem függ sajnos.

KépKép
becka
 
 


Sokan vagytok már a finisben :lol:
Remélem majd írtok élménybeszámlót és a tapasztalatitokat.
kutyfül
 
 


Remélem én is le tudok lépni a munkából. Már csak 3 hét , aztán a magam ura vagyok (egy darabig):lol:
kutyfül
 
 


próba

KépKép
kutyfül
 
 


végre sikerült a vonalzóm :D

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!
Ma voltam ctg-n, hát nem akarja ez a nőci aktivizálni magát, azt mondta a dokinőm, hogy még le sem ment.
Csak tudnám, akkor mitől szúr ott lent és miért járok folyton pisilni???

Képzeljétek, az időjárás változásra csak egy vajúdó volt!!! szentül meg voltam győződve, hogy órákat kell majd várni, de semmi!!! Ilyen gyorsan még sosem végeztem.

Megtudtam a homeos bogyeszokat szerezni, azt mondták benne lesz az utasítás, de nem volt. a mennyiségre emlékszem 5-5 db naponta, de szopogatni kell vagy nyelni??? :lol:

Csilla
Kép
Kép
csilla1977
 
 


Sziasztok

A Horváth Mihályról úgy tudom, hogy jó doki, de elég fura a stílusa meg a humora is. Ha vevő vagy a cinizmusra illetve a szkeptikus "poénokra" , akkor jó választás. Szókimondó. Én sosem voltam nála, szóval ez valakinek a véleménye, ami ugye szubjektív. :oops:
Csilla: homeo: a nyelv alá kell tenni, ott olvad el. Biztos, hogy naponta kell? Mire kapod? Méhszáj érlelésre?
Sztem keress rá a neten, mert nem mindegy... Anno fel volt írva nekem, hogy pl az Arnica-ból mennyi kell, mikor kell bevenni stb... de már nem emlékszem...
De úgy volt, hogy x db csak úgy, a szülés megindultakor (szülőszobában y db, utána valamennyi ideig z db majd a második naptól megint más adag.
Naná, hogy elmaradt, és megmaradt az egész fiola... :))) És nem is egy fajta volt, mert volt a tágulásra is, meg a sebgyógyulásra is... :) ...nem egyszerű tudomány ez :)

Nyúlontúl: ajánlanám az enyémet: Gajdos Edit. Szt István kh. Talán elvállal, ha ennyire "friss" vagy, mert nagyon sok a betege, de én még így sem vártam rá sokat, csak egyszer kb 1 órát, de akkor váratlan műtéte volt... Keresd meg, szuper a nő!!!!!!!! :)

szilvás76
 
 


...szóval nem a betege sok, hanem a kismamája! :oops:

szilvás76
 
 


Csilla, nekem a Caulophyllum C5 volt, és a 36. héttől kezdtem, első két nap napi háromszor 5 bogyó, utána két napig kétszer 5 bogyó, utána 5 napig egyszer 5 bogyó (este), azután két nap szünet és tovább 5 napig egyszer 5 bogyó, két nap szünet.. stb.

Hallottam ugyanennek a bogyónak a C30 erősségéről, ezt a 28.héttől javasolják, de csak szombat-vasárnap 5 golyó a többi napon szünet.

A Cimicifugával kombinálva majd vajúdás alatt lehet mind a két bogyót, óránként bevenni. Na ennyit a homeopátiáról.

Én még vettem bogyót szülés utánra is, regenerálódásra (Arnica), tejszaporító (Utrica), ezeket. Nagyon jófej gyerekorvost találtam, ő ajánlotta nekem mindezt, mert ő ezzel is foglalkozik.

KépKép
becka
 
 


+ homeós szabály

Nyelv alatt hagyni, amíg felszívódik, vagy szopogatni. Ne igyál kávét, kólát, ne cigizz, előtte és utána 1/2 inkább 1 órát ne egyél, igyál semmit, fémkanállal ne vedd be (én a kupakjából szoktam). Arra is vigyázni kell, hogy hol tartod, semmilyen sugárzásnak ne tedd ki, mobil, tévé, mikró, számítógép... Röviden, tömören ennyi. :)

KépKép
becka
 
 


és mentolost se egyél, lehet homeós fogkrémet kapni. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok mamák!
Értesítek mindenkit,hogy péntekenként újra lehet jönni zenebölcsizni a II. ker.be(Máriaremetei út ), 9.30 és 10.30-kor lesznek a foglalkozások. Illetve szerda délután zeneovi indul lelkes csemetékkel Várlak Titeket szeretettel. Ha kérdésetek van, írjatok bátran az info@sunizene.hu cimre.
Jó pocakosodást, szoptatást, beszéditanitast Mindenkinek! Es éljenek a gyermekdalok, mondókák!
üdv.
Norka
norkini
 
 


Sziasztok!

Hogy kell ezt a vonalzót beállítani??? Ennyire béna nem lehetek?!

Becka! Ilba! Köszi a tanácsokat! Na nekem ilyeneket nem mondtak!
Persze, hogy közvetlenül utána ettem, ittam és fogat mostam, ja és a mikrora raktam!!! :evil: :lol: :lol: :lol:

Ajánlott adagom caulophyllum 5ch, cimicifuga 5ch. Egyik nap az egyikből, másnap a másikból 5 bogyesz. Ha beindul a vajúdás félóránként váltva ugyan ez! Ja és málna levél tea reggel este 2-2dl.

Hogy lehet ekkora különbség az adagolás között???

Kutyafül! Jól olvastam, hogy a te dokid is Petik Dóra???

Szombattól a szülésznőm egy hétig szabin lesz, le kellene addig babázni!!!
Papír szerint 15. a napunk, de jövőhéten pihizek, hogy megvárjuk 18-át, akkor már itthon lesz.

Nálatok is szar idő van??? ITT szakad az eső, hideg van, fúj a szél!!! Na majd még jelentkezem!!!

Csilla
Kép
Kép
csilla1977
 
 


Csilla,
itt Óbudán késő ősz van. :evil:

Homeós dolgokat tényleg ajánlom, adagold úgy, ahogy Neked mondták, én lehet nem ezért, de 2 óra 20 perc alatt megszültem.

Ki lesz a szülésznőd?

PD-nál szült ismerősöm, nagyon meg volt elégedve vele. :wink:

Vonalzóhoz azt hiszem a középső kódot kell bemásolni (már nem emlékszem :oops: )

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok,

Horváth Mihályról van szó, igen. Jó nagydarab ember. Jó humorral, és tényleg vannak morbid beszólásai. Amit persze vagy elengedsz a füled mellett, vagy nem.
Nekem is a 12. héten megmondta, hogy fiunk lesz,aztán ez tényleg bebizonyosodott.
Persze a kicsi fiam nem az arcát mutatta meg az Uh-os felvételeken először, hanem a kukiját. :-)
Tipikus szűz gyermek.

Kérdésem az lenne még, ha tudná valaki, fáj a burokrepesztés ?
fridus
 
 


Csilla! Nekem nem Petik Dóra az orvosom.

A vonalzóhoz a BBCode-ot kell bemásolni a profilodban az aláíráshoz. 3 napig bénáztam vele én is :wink:

KépKép
kutyfül
 
 


Ezeket a homeos dolgokat doki írja fel? Hogy működik?

KépKép
kutyfül
 
 


A szülésznőm Diószegi Évi, ha péntekig nem lesz baba a jövőhéten nem szeretnék szülni, mert ő sem lesz. Igaz átadott a kolléganőjének, de az nem olyan, még is csak őt ismerem.

Kutyafül! Bocsi akkor kavarok v.mit . A kódot probálgatom, hátha mire megszülök össze jön.

A homeosbogyókról, olvastam róla, hogy nagyon jók, rákérdeztem a dokitól is és a szülésznőtől is és ők is ajánlották. Nem kell hozzá recept sem, csak meg kell találni a patikát, ahol megtudod venni. én a két fajtát két helyen kaptam meg, úgy hogy 9 patikában kérdeztem meg.

Viszont doki ajánlása nélkül én nem merném szedni. Kérdezzél rá és majd meglátod. Árban sem vészes, a tea 200ft , bogyeszok 450-500ft volt.

Csilla
Kép
Kép
csilla1977
 
 


Sziasztok!

A homeós bogyókat nem kell felírnia senkinek, adják a patikában recept nélkül. Viszont mindenkinél más úgy tűnik a "szedési szabály". Bízom benne, hogy beválnak és segíteni fognak. Vajúdáshoz mindig a caulophyllum és a cimicifuga szokott lenni.

Nálunk, Újpesten is nagyon vacak idő van. Viszont már jártak a kéményseprők, úgyhogy tudok délután menni az Istvánba felkészítőre. :D

Az én szülésznőm, ha minden jól megy Böszörményi Bea lesz, ő ezen a hétvégén nem ér rá, azt mondta. Megbeszélem a fiammal, hogy nem kell kapkodnia a kijövetellel. :)

KépKép
becka
 
 


[quote="fridus"]
írta:
fridusKérdésem az lenne még, ha tudná valaki, fáj a burokrepesztés ?


Szia
Maga a burokrepesztés nem fáj egyáltalán. Mintha vizsgálnának, csak az szülésznő/doki ujja mellett felvezet egy "kötőtű-szerű" pálcikát, amivel kipukkasztja a burkot. Szóval ha már amúgy is tágulsz, meg sem érzed... Inkább pici megkönnyebbülés, de utána jön (általában) az ereszd-el-a-hajam :lol:
A víz eltávozása miatt a baba nekipréselődik a méhszájnak, meg a folyadék sem tompítja az összehúzódást (a tanfolyamon tök jól elmagyarázzák)... így "jobban érzed is" meg általában be is gyorsul a tágulás is... Szóval fájdalmasabb utána, de egyben gyorsabb is a szülés. Persze ez egyénenként változó lehet, de általában ez van...

szilvás76
 
 


[quote="becka"]
írta:
becka
Vajúdáshoz mindig a caulophyllum és a cimicifuga szokott lenni.


Na igen, :lol: én is azt vittem, aztán szépen bontatlanul ottmaradt a táskámban mindkettő... :) Egyszerűen nem volt rá időm, meg mással voltam elfoglalva :)

szilvás76
 
 


Szilvás76. Köszi a választ.
Még 2 nap és megérzem...
Remélem nem fogok visítozni, mint egy kismalac:-)
Várjuk már nagyon ezt a drága kicsi csöppséget.
Én is vettem homeopátis szopogatós tabblettát, tejserkentésre, mivel nem iszom teát.
Beviszem, aztán meglátjuk, hogy kell-e.
Úgy érzem, hogy ilyen idő lesz, még a téli ruhákat is elő kell venni majd a picinek, és nekem.
Eddig csak ujjatlant tettem be..
fridus
 
 


Fridus
Mindenki másképp reagál.
Én arra gondoltam végig, hogy a visítozással csak kifáradok, és a végén nem lesz erőm, ha esetleg sokáig húzódik a vajúdás. Nem tudom, ez volt-e az ok, de nem visítoztam. (A legvégére nem emlékszem pontosan, na akkor talán volt valami, de az sem sikítás...)

...hátha elindul magától... :wink:

szilvás76
 
 


Én a kitoláskor adtam artikulálatlan, meghatározhatatlan hangot magamból, az erőlködés miatt, nem a fájdalomtól. Fájt persze, de nem úgy, hogy kiabáljak. De az erőlködés az nem ment hang nélkül. De nincs is ezzel semmi baj, meg amúgy is, abban a helyzetben marhára nem fog érdekelni, hogy kiabálsz-e vagy sem. Akárcsak a beöntés/nem beöntés. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Igen, nem tudom meghatározni milyen hang, nem visítozás. Egyébként, ha a babára és magára figyel "befelé" az ember, sztem úgy könnyebb...

Azt olvastam vhol, hogy a kitoláskor ez a hang olyan "ősi-állati" dolog, viccen kívül... Jön valahonnan, meghatározhatatlan, és nem is nagyon lehet "utánozni" :-)

Sz

Kezdek nosztalgiázni... Pedig még Bendézni szeretnék egy kicsit a tesó előtt. :)

szilvás76
 
 


Köszi az infokat a homeos bogyókról, majd rákérdezek a dokinál.

Voltam a szülésfelkészítőn. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokan lesznek. Siklós doktor és Csűrös Erzsike voltak. Mind a kettőjük nagyon szimpatikus volt nekem.
Sajnos szülésznővel nem sikerült beszélnem, így még mindig tanácstalan vagyok, de van még időm. :)

KépKép
kutyfül
 
 


Sikéós és Erzsike... Ma volt az első "óra" ezek szerint.
Nekem a legérdekesebb és a leghasznosabb a "normál"terhesség történése előadás volt. Csomó mindent megvilágított, sok miértre választ kaptam... ...A filmet nyugodtan hagyd ki, katasztrófa. Egy 20 évvel ezelőtti "nyugati" okosság. Én bánom, hogy elmentem rá (és a Páromat is elrángattam).


Talán még a fájdalomcsillapításos, esetleg meg a légzéstechnikás. A csecsemős előadás meg... Nem rossz, csak a Sarlai (?) főorvos asszony előadásmódja gáz. Ajánlja a Szoptatás c. könyvet, és kész. (ja, innentől görcsöltem rá a szoptatás-témára)Kábé. :-)

szilvás76
 
 


Szilvi,
Sarlait ne is emlegessük. Pont úgy viselkedik, mint egy országos hírű gyerekorvos: rideg, lekezelő.
Livi elég lusta volt a kórházban szopi téren, de azért evett annyit, hogy fedezze a szükségleteit. Be sem sárgult vagy ilyesmi. Csak nem kezdett el hízni a hazajövetelig, és ez a "drága" doktornő kábé úgy csinált, mintha 4 napig nem evett volna a gyerek, ez persze baromira frusztrált engem, ideges voltam, mint a fene. És ijesztgetett, hogy ha nem kezd el a súlya felfelé menni, akkor nem lesz hazamenés. De szerencsére aug. 19-én hazaengedtek, mert jött 20-a és előtte mindenkit, akit lehetett kitettek...

"Azt olvastam vhol, hogy a kitoláskor ez a hang olyan "ősi-állati" dolog, viccen kívül... Jön valahonnan, meghatározhatatlan, és nem is nagyon lehet "utánozni"" - sztem is! :D És még csak irányítani sem lehet, hogy nem akarok, vagy halkabban kéne, magától jön. Mikor nekem kijött az első, az első tolásnál, utána a köv. fájásig lévő időben teljesen lekötött a döbbenet, hogy hát ez a hang meg hogy jött ki belőlem, észre sem vettem. :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, és a filmmel kapcsolatban...
Nem jártam előkészítőre, nem láttam, de sokaktól hallottam, hogy régi, idejét múlt, ráadásul teljesen más kultúrában játszódik, mint a magyar, szóval, hogy nem jó. Nem értem a kórházat, hetente adnak a tévében max. pár éves, jobbnál-jobb filmeket a témában, elég lenne felvenni videóra egyszer az egyiket. Vagy hülyeség? :roll:
Én amúgy azért is nem mentem felkészítőre, mert gondoltam, láttam már elég filmet a szülésről, kiokosított a védőnőm is, ráadásul a babanetet is olvasom :lol: , így fölösleges. De ez persze hülyeség, de ez az igazság, így gondoltam akkor. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sztem sem kell végigjárni. Azt az előadást, amiről írtam (a normál szülés történései) ha jól emlékszem egy szülésznő tartotta, aki (talán) pszichológus is. Volt pár dolog és mondat, ami a szülés alatt sokat segített, és a félelmeim is elmúltak, mert azokra a lelki és testi dolgokra gondoltam, amit a nő mondott. Érdekes volt nagyon...
A többi előadás erősen hanyagolható, nem érdemes miatta a kórházba rohanni. Pláne ilyen hülye időben, vagy ha amúgy más dolga van az embernek. :-)
Sz

ui: a többi témában a kisbabások símán tudnak segíteni, ha van kérdés :oops: :lol: :wink:

szilvás76
 
 


Szilvi,
én olyan kis muja voltam, nem mertem megkérdezni a szobatársaimat :oops: (5 ágyas), pedig volt köztük, aki a 4.-et szülte, és én voltam az egyetlen első babás. Viszont figyeltem minden mozzanatukat, ellestem ezt-azt.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Most hallom, meghalt Pavarotti. :(

(Sosem érdekelt ez a műfaj, de ő azért nagyon ott volt.)

Eredetileg csak azért jöttem, hogy Mamac, hol vagy? És hogy vagy?

Itt olyan hideg van, hogy nemtom hogy öltözök fel. Mert ahhoz előbb a pizsit+köntöst kell levenni, de abban a pillanatban ...rrá fagyok. :?
MIKOR LESZ MÁR NYÁÁÁÁÁÁÁÁR? :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Csajok,


Szerintetek mit vigyek be a kórházba, mert már 3.-szor pakolom ki a bőröndöt. A gyereknek eddig ilyen ujjatlan bodykat raktam be, de úgy látom, át kell pakolnom, kicsit vastagabbat berakni, ezt-azt....
Érdekes, hogy az Istvánban mindent kell vinni, más kórházakban pedig csak a hazamenős ruhát...
fridus
 
 


Igaz nekem még nem aktuális, de két napja én is azon gondolkodom, hogy ilyen időben mit kell a gyerekre adni???

KépKép
kutyfül
 
 


A jövő héten lesz a normál szüléses előadás, arra pont nem tudok elmenni. De majd a köv. sorozatból bepótolom.
A szülőszoba látogatás miatt is szeretnék mindenképpen elmenni. Bár nem tudom mi a jobb nekem, ha látom a szülőszobát és tudom mi vár rá, vagy ha nem :?

KépKép
kutyfül
 
 


Nekem Beni novemberi, de akkor meg nagyon szép ősz volt, szóval kb. fokra ilyen lehetett.
A kórházban hosszú ujjú bodyban és rá vastagabb hosszú ujjú rugiban volt.
Itthon szintén.

Kutyfül,
szerintem nézd meg, mert megéri, tetszeni fog, nem az az igazi kórházi jellegű. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok

Mi tavaly novemberben huszon fokban hoztuk haza :-)
De sztem is rakj be hosszú ujjú body-t, meg egy hosszú ujjú pamut rugit. A sapi akkor kell, ha fürdetésből hozod, vagy kiviszed a folyosóra. A szobák baromi melegek voltak, ott nem kellett. Aranyszabály, a keze lehet, hogy hideg, mert a perifériás keringés nem tökéletes még. Ezért a nyaka-mellkasa a döntő, ha az nem meleg, akkor biztos fázik, de ez azért már elég szélsőséges eset ;) . Általában eggyel több réteget szoktak adni a babára, mint ami Neked "kellemes"...
Az sem jó, ha melege van... Aluszékonyabbb is lehet, akkor nem eszik, ettől meg besárgulhat...

Szóval pamut body+rugi. Magad mellé rakod, a plédjével betakarod, és nézed, ahogy szuszog a kis "csomagod" :)

szilvás76
 
 


A szülészet olyan mint egy panzió (első ránézésre). Pasztell színek, festmények, fonott fotel stb... Egyáltalán nem kórház jellegű. :)

Bejjebb azért már van egy-két félreérthetetlen dolog, de nem nyomasztó :)
Nézd meg! Ha találsz szimpatikus szülésznőt, az sztem (ha nincs teltház) soron kívül megmutatja, mert az előadások után ált. sokan odatódultak... Ha meg csak te mész, úgy személyesebb, többet tudsz kérdezni stb

szilvás76
 
 


Sziasztok!

Én is voltam tegnap az előkészítőn, hárman voltak, Siklós dokin kívül nem tudom, hogy melyik nő, ki volt. Az egyik kicsit beszédhibás volt és nem mindig értettem sajnos, hogy mit mond. Ő fogja tartani jövő héten a normál szülésről az előadást, arra szeretném a férjemet is elrángatni, végülis arra készülünk.

Valószínűleg a többi előadás már nem fog beleférni az időnkbe, még a fájdalomcsillapításos előadás érdekelt volna, de amikor voltunk a Beánál (szülésznőnél) végignéztük az összes szülőszobát és vajúdót, ő mondott pár szót az összes fajta lehetőségről. Mindent megkérdeztünk akkor, szerintem ez a legjobb megoldás.

Nekem az volt az érzésem, hogy választott orvos nélkül nem lehet választott szülésznője az embernek, mert kérdezgették a lányok többször is, az volt a válasz, hogy az orvosod majd ad egy nevet, akit ő ajánl, akivel a doki rendszeres kapcsolatban van. Külsős szülésznőt sem vihet be az ember, csak dúlát.

Engem egyszer a dokim is körbevitt a kórtermeken és a szülészeten, egyszer pedig a szülésznővel jártuk be a szülőszobákat. Mostmár szülésig nem megyek, úgy döntöttem. :) Egyébként tényleg (a lehetőségekhez képest) egészen barátságosnak tűnik, érdemes megnézni.

Babaruha: szerintem a hosszú ujjú body, és a kezeslábas rugi elég lesz, plusz pléd, kissapi. Hétvégétől már jön a jobb idő. :D

Kedden laborban voltam, tegnap előkészítőn, ma CTG-re kell mennünk (bár ezt nem az Istvánban) de minden napra jut valami. Vettem tegnap dm-es, Babylove-os pelust és fenéktörlőt. Ezzel kezdünk, azután kipróbálom a Lidl-is, Tesco-s, Rossmann-os pelusokat, mert mindről hallottam jókat. Ki mivel elégedett?

KépKép
becka
 
 


Sziasztok!

Becka! Nekünk Norbival kb. fél éves koráig a pampers utána a libero jött be. Igazán a legjobb a libero, .szerintem!

Mind a kettőre mindig van v.mi kedvezmény. Én szinte csak a roosmannban és a dm-ben vettem, mert v.melyik mindig akciós. plussz 500-1000ft kupon, vagy 15-20%-os plussz kedvezmény. Így az akciós árból még levonták ezeket és magasan a legolcsobb lett.

Ha megszületik a babód, mindkettőnek van babaklubja abba kell beíratkozni és folyton küldik a kuponokat, ajándékokat, termékmintákat. Nekünk nagyon megérte.

Ha kiváltottad bababoltban a terhességi csomagot, már abban is van roosmannos kupon füzet(500ft pampersre), ha még nem járjatok utána, mert most aventos cumisüveg, mamcumi, pampesr pelus stb, van benne,.

Csilla
Kép
Kép
csilla1977
 
 


Becka,
mi a legelején Liberóztunk, aztán a Pampers vált be nagyon, mikortól már rendesen mozgott. :D
Pár hónapja a lila Tescóst használjuk, hasonló a Pampershöz, kicsit gyengébb minőség, no de féláron.
Érdekes, hogy eddig a bugyipelus egyáltalán nem vált be, pedig nagyon sokan szeretik.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Igen, mi is főleg a DM-ben vásárlunk a 15%-kal, tényleg szuper.
A Tescós akciósan 30-35 Ft körülre jön ki, azért ennél olcsóbb használhatót én még nem találtam.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sokat számít majd, hogy a babádnak mi lesz a jó, tehát nagy készletet ne halmozzál fel.
Az egyik barátnőm kislányának csak a pamperst tudták használni, mert a többitől a kiscsajnak tiszta kiütés lett a posija, meg a nunija.
Mi egyszer kaptunk pennyset, nem vált be így nem is kísérleteztem.

A pamperst azért hagytuk el, mert a nagyobb méreteknek nem volt gumisa dereka, így éjszaka kifolyt a pisi.
Ja a Huggies se rossz!!!
Ez a bugyi pelenka nekünk sem jött be egyiknél sem, drága is. Csak azt nem tudom miért, mert azt írják róla, hogy nincs olyan nedv szívó képessége, mint simáknak (azért, hogy gyereknek kellemetlen legyen és inkább a bilit válassza). De akkor mi kerül ennyibe???

Azon gondolkodom, hogy meg kellene szellőztetni a kórházi pakkunkat, csak attól félek, ha egyszer kiszedem, még egyszer nem fog bele férni.

Csilla
Kép
Kép
csilla1977
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?