Sziasztok!
Én is voltam tegnap az előkészítőn, hárman voltak, Siklós dokin kívül nem tudom, hogy melyik nő, ki volt. Az egyik kicsit beszédhibás volt és nem mindig értettem sajnos, hogy mit mond. Ő fogja tartani jövő héten a normál szülésről az előadást, arra szeretném a férjemet is elrángatni, végülis arra készülünk.
Valószínűleg a többi előadás már nem fog beleférni az időnkbe, még a fájdalomcsillapításos előadás érdekelt volna, de amikor voltunk a Beánál (szülésznőnél) végignéztük az összes szülőszobát és vajúdót, ő mondott pár szót az összes fajta lehetőségről. Mindent megkérdeztünk akkor, szerintem ez a legjobb megoldás.
Nekem az volt az érzésem, hogy választott orvos nélkül nem lehet választott szülésznője az embernek, mert kérdezgették a lányok többször is, az volt a válasz, hogy az orvosod majd ad egy nevet, akit ő ajánl, akivel a doki rendszeres kapcsolatban van. Külsős szülésznőt sem vihet be az ember, csak dúlát.
Engem egyszer a dokim is körbevitt a kórtermeken és a szülészeten, egyszer pedig a szülésznővel jártuk be a szülőszobákat. Mostmár szülésig nem megyek, úgy döntöttem.
Egyébként tényleg (a lehetőségekhez képest) egészen barátságosnak tűnik, érdemes megnézni.
Babaruha: szerintem a hosszú ujjú body, és a kezeslábas rugi elég lesz, plusz pléd, kissapi. Hétvégétől már jön a jobb idő.
Kedden laborban voltam, tegnap előkészítőn, ma CTG-re kell mennünk (bár ezt nem az Istvánban) de minden napra jut valami. Vettem tegnap dm-es, Babylove-os pelust és fenéktörlőt. Ezzel kezdünk, azután kipróbálom a Lidl-is, Tesco-s, Rossmann-os pelusokat, mert mindről hallottam jókat. Ki mivel elégedett?