Sziasztok!
Panka!
Mi is teljes létszámban megyünk. A "batyuval" kapcsolatban sütést most én sem tudok vállalni, de bármi mást (inni, rágcsi, egyéb...BÁRMI) szivesen beszerzem. Beszállok Nevához az innivalóba. Ennyi embernek azért úgy is kell bõven.
Hogy megy az idõ. Még csak most született Beni is, és már a 2 hónapos oltást kapja.
Mostanában elég zûrösek a napjaink, így elég ritkán tudok bekapcsolódni a társalgásba.
Zajlik az élet az építkezés körül. Hol jó, hol rossz hírekkel.
Tegnap kiderült, hogy az 1. osztályú zsindelyünk, amelyet már egy jó darabon felraktak a tetõre hibás.
A szakértõt kihívtuk, nem is vittatta a dolgot. Új zsindely választás, megrendelés, a másikat leszedetni, ez mind-mind idõ.
Viszont már be vannak építve a nyílászárók, amelyek nagyon szépek lettek. Így mostmár zárható a ház.
Marika!
Fülbevalóval kapcsolatban nekünk Kingusnak a dokinéni rakta be amikor 2 hónapos volt. Semmi probléma nem volt vele utána. Sirni õ is csak addig sírt, amíg megfogták. Amint elengedték semmi baja nem volt. Vigyorgott mint a vadalma. Egy pár napig kellett alkohollal törölgetni és ennyi. Barátnõmék lövették, azzal sem volt semmi baj. Mint ahogy Kata is irta. Tehát a választás a tiétek.
Képzeljétek el, tegnap majdnem hanyat estem a csodálkozástól. Vasaltam a nagyszobába, Kristóf bekúszott a Kingus szobájába (nagyon szeret ott lomolni). Kingusnak olyan kis peremes ágya van. Egyszer csak benézek a szobába, mert olyan nagy csend volt, és Kristóf ott állt az ágy mellett, és vadul rángatta a takarót lefele. Feltudja már tolni magát ülésbe, csak nem tud ülni. (Jó családi örökség).
Így általában nagy dülés az ülés következménye.
Hétfõn volt az Anyák napja az oviban. Bevallom "fériasan", hogy majdnem elbõgtem magam, amikor láttam a csepp lányomat, ahogy édesen mondja a többiekkel a verset, meg énekli a dalokat, amelyet komolyan elõ is adtak kisebb elõadás formájában.
Lassan már a bevallások végére érek, így talán lesz már egy kis pihi is.
Kata(k)!
Én már tavaly is voltam a Bababörzén. Akkor is voltak nagyon sokat, de most ez a veszett tömeg! Na meg a meleg. Én sok ruhát is vettem a gyerekeknek. Jó kis bodykat vettem Kristófnak és elég jó áron. Különleges kis együtteseket Kingának. Rengeteg bébikaját, tápszert, innivalót. Egy kevés játékot.
Dodus!
Ilyen kis találkát máskor is összehozhatunk! Szorítunk a pénteki vizsgához.
Holnap megyünk Kingával Debrecenbe kirándulni az új ovival (arnótival). Hát elég érdekes idõt ígérnek.
Jövõhéten megyünk megint pestre. Kész lesznek a belsõ ajtók. Hétvégén lefoglalózuk a sütõt, megrendelük az étkezõbe a székeket. Vettünk egy halom lámpát. Elvileg mostanra minden lámpánk meg van ami a házba kell.
És ami a lenagyobb öröm számomra végre megkaptuk a hitelt a banktól (a házra).
Tegnap voltunk aláírni a szerzõdést. Erre este bemondják, hogy lehet, hogy változni fog a kamat.
Ilyen az én formám.
Kristófnak egy kicsit folyik az orra, de szerencsére azért annyira nem vészes.
Kinga viszont a múlt héten esett egy embereset az oviban. Túl sok bõr nem maradt a térdén.
Jobban belegondolva ez az elsõ ilyen sérülése. Eddig még igazából kisebb kék-lila foltokkal megúsztuk. Hát ezt is el kell kezdeni valamikor.
Na búcsúzom, mert már hivogatnak a bevallásaim.
A többit majd személyesen.
Kriszta