Sziasztok!
Mo, kérésedre tettem vonalzót. Azt azért megjegyezném, hogy a DPO-kat ne vedd figyelembe...
A múltkor azt irtad, hogy az első vizsgálaton minden ok volt - azt hittem, hogy már tudod az eredményt is
Jót szórakoztam azon, hogy nyavalyatörést gyógyitgatunk
Éva, Mo, jelentem, a bogyókat nem szedem! Tulajdonképpen nem is látom értelmét, mert most már abban sem vagyok biztos, hogy a tegnapelött megvolt a pé-m...
Éva, annyira hiányolom az irásaidat!
Virág, gönyörű helyen voltatok. Az jó, ha kipihented magad (főleg a babaprojekt miatt
)
Számitásaim szerint kb. 17-én lesz az átjárhatósági - tulajdonképpen ha hamarabb lenne a mensim, mint ahogy számitom, akkor az egyáltalán nem lenne jó, mert a doki 16-ig szabin van - úgy, hogy hajszálon múlik, hogy ebben a hónapban lesz, vagy elhalasszuk 1 hónapot.
Krisz, nagyon sajnálom, hogy 2 hónapot ki kell hagyjatok
- hátha ez a 2 hónap alatt annyira kikapcsolódik az agyad a témáról, hogy utána észra sem veszed, és bebabásodsz
Zora, megértlek, hogy nem akarsz jönni, de azért megkérlek, csak akkor ne gyere, ha minden rendben van
- akkor nem agyalunk, hogy mi van veled, hanem kivárjuk a 12-ik hetet, de akkor majd elvárjuk, hogy elárassz képekkel a topikot
Ind, tényleg nagyon ügyi vagy
Azért a költözés után is fogunk várni, hogy irjál!
Andi, jó lenne, ha többet tudnál irni.
Panda, gondoltam, hogy +öröm, hogy kislány
Ági, már letelt 30 hét
- mindjárt izgulhatunk érted
puszi mindenkinek!