Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap este megjöttünk a nyaralásból. Szép volt, jó volt, kipihentük magunkat, de el is fáradtunk. Próbálok képet föltenni.
Ausztria, Hallstatt:

Kép Kép

(Most látom, ahogy visszanézem az oldalt, hogy a vonalzómat folyton frissíti, mindegyik hozzászólásomnál a 21. napon vagyok. Valamit nem jól csináltam. Közben visszaolvastam, mennyien vagyunk itt! Ez teljesen feldob.)

Ildikó! Nagyon együttérzek veled az átjárhatósági vizsgálat miatt. Azért biztosan túl lehet élni. Szorítok majd neked. Akkor még van kb 2 hét addig?

Pandácska! Ezek szerint nálad is volt ilyen vizsgálat? És utána jött össze a baba?

Meri! A képet valamiért nem tudom megnézni, pedig kíváncsi vagyok. Hol lehet megnézni a babát?

Éva! Nagyon köszönöm a biztatást, igyekszünk. Azért örülnék neki, ha nem nagyon kéne belejönni a hőmérőzésbe. Egyelőre mérem, ahogy sikerül.

Ági2! Ez az orvosgond tényleg komoly. Gondolom, azért az orvosod szerződik valamelyik kórházzal, ahová be tud menni majd. Maradtál attól nála? Pillanatnyilag nekem sincs orvosom, illetve külföldön dolgozik - mondjuk azt mondta, ősszel viszajön. Úgyhogy ha most összejönne, nem is tudom, hová mennék (bár végülis átadta addig a rendelését egy kollégának, csak őt még nem láttam).

Mo! Akkor megvolt a vérvétel? Orvos látta már? Kíváncsi vagyok, mi van veled. Betonozás megvolt?

Zora! Csodálatos dolog történt veled! Szívből gratulálok!

Ind! Tényleg nem semmi egyetem mellett babázni. Így hogy írsz erről, legalább látom, mi vár majd rám. De hát kell nekem ugye második diploma! Azért csak megoldjuk valahogy.

Krisztinka! Gyógyuljatok meg! 8 hét az rengeteg idő, nem is tudom, hogy bírnám ki (csak mert most lendületben vagyunk), kitartást nektek. Én ugyan még kezdő próbálkozó vagyok, de jövök lelkesíteni.
Vendég
 


Virág,
Hsg? Persze hogy volt de nem jött össze a baba utána de másik topicban kettő lánynak is sikerült így :wink:
Vendég
 


Ind
A Petra nem szokott le magától, 26 hónap után én mondtam hogy na most már akkor elég. Sőt mikor az Olivér megszületett akkor még jobban cicifüggő lett mert akkor dőlt a szájába a tej és nem is akart mást enni mert ettől is jól lakott. Ha leakarod szoktatni Benit akkor inkább most kellene mert szülés után már úgysem fogod tudni. És az volt még a baj, hogy nem tudtam nyugodtan megetetni az Olivért mert a Petra egyből odajött és várta, hogy mikor kerül sorra. 1/2 óra várakozás egy gyereknek nagyon sok idő.

Pandácska
Örülök, hogy minden rendben van és hogy egészséges. Nekem is van vagy 5 név ami tetszik de apának nem és nem is ez a baj hanem , hogy nem mond helyette másikat. Múltkor az Olivér azt mondta, hogy legyen Hófehérke, úgy röhögtünk rajta.

Virág
Remélem addig lesz kórház mert nagyon nyugtalanít a helyzet. A régi dokimhoz járok (kb. 15 éve) és nem is szeretnék máshoz menni , szóval inkább várok még.

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 

 
 

Sziasztok!

Virág! Nagyon szép helyen voltatok, biztosan nagyon jó volt. Elhiszem, hogy el se tudod képzelni milyen szar, de nem is kell. Mi is a nyaralás alatt irtó jókat szexeltünk aztán jött a világvége itthon. Ez van sajnos nem tudok mit csinálni csak szedem a bogyókat és várok, közben meg csinálom majd a weblapot.
Ja azt nem tudom tudod-e, hogy Pandának lombikkal sikerült a baba!

Ági! Köszi aranyos vagy, de a barátnőmék is könyvelnek, tudod mi egy fősulira jártunk, meg most is összejárunk , együtt megyünk nyaralni, szóval egyelőre velük akarjuk csináltatni. De igérem, ha valami gubanc lesz és nem jön össze velük a dolog gondolok rád is!
Egyébként autós dolgok lesznek a weblapon, gumi, felni, autórádió, navigációsrendszer, olajak, szűrők,Thule termékek meg ilyenek, de ez még mind folyamatban van, mert csak a cégpapírokkal tudok mindenhol szerződést kötni, de már beszétem egy csomó céggel.

Éva! Te mikor is mész a dokihoz időpontot kérni? Jajj vissza kéne lapozni! :oops: Nagyon izgulok értetek Lányok! De minden rendben lesz!!!!

Zora! Nagyon eltűntél!

Mo! Na mi voolt a vérvételen??? Eredmény van már???

Andi! Na akkor Te is elfoglalod magad és meglátod hamarosan jön a kistesó, pont akkor majd amikor nem is gondolnád!

Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Kedves Lányok!
Elnézést, de valamiért jobban esik most nem írni. Mindig olvaslak titeket és szívből izgulok mindenkiért és bármikor számíthattok rám, ha gondotok van, nem fogom szó nélkül hagyni. Csak valahogy jobb nekem, ha úgy teszek, mint ha mi sem történt volna, mert különben elviselhetetlen aggódások sora lenne az életem. Emiatt nem szabad foglalkoznom semmilyen babás kérdéssel, problémával, mert már érzem is magamon a tüneteket, pedig kutya bajom sincs. Számok és arányok vibrálnak folyton a szemem előtt, számolgatom, hogy mennyi most az esélyem, szóval ez nem jó érzés. Aztán meg döglődöm egész nap, nem éppen a rosszulléttől, csak olyan fáradt vagyok, közben meg szalad a lakás. Most azt gondolom, hogy ez a lelkiállapot gyökeresen megváltozik majd a 12. hét vizsgálatai után remélhetőleg pozitív irányban. De addig....biztosan értitek. Majd még jövök, puszi nektek

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!
Virág! Csodálatos helyen voltatok! Remélem, jól sikerült a nyaralás!!! :wink: Húúú, már a 21. napon vagy?? :shock: No, akkor megy a drukk az első próbálkozós ciklushoz! :wink: A vonalzód tökéletesen működik. Minden hsz-od végén az aktuális napot fogod látni. Meri csak bekukucskált hozzánk. A napokban nyúztam őt a képek miatt és üzente, hogy feltett néhányat, de egy másik topikba. Ha szertnéd megnézni, akkor a "Mi mikor kerülünk sorra?" top.-ot keresd! Kérlek, mutasd a hőgörbédet! Tudtad mérni a nyaralás alatt?
Krisz! Négyesben gyógyítgatjuk magunkat. Bevettünk a csapatba...kunc. :lol: :lol: :lol: Sajnálom a szünetet. Szóval akkor Ildi, Éva, Krisz és Mo a nyavalyatörését kezelteti. Egy a fontos lányok!!! Egyre közelebb vagyunk a tündi-bündi babánkhoz!!!!!!
Zora! Eltűntél.... :cry:
Andikám! Nagyon pörögnek az események nálatok. Máris tervezitek a házikót???? Húúúú, akkor nem sokat vártok vele.. Nagyon klassz!
Ági! Olyan jó, hogy újra gyakrabban jössz! Remélem, ez a kórházas dolog megoldódik szülésig!! Hófehérkeee?? :lol: :lol: :lol: Jót nevettem én is.
Évikém! Hívtad a dokit? Mikor kell nagyon szorítani neked? Majdnem egy napon vagyunk.. :wink:
Ildi! Szerintem se kezdd el a bogyók szedését! Várd meg a vizsgálatok végét!
Sheila! Mesélj!
Vendég
 


Szia Zora! Megértelek. De ugye tudod, hogy itt nem csak babás témák lehetnek.
Mindennapi agyalások és beszélgetések helye ez a topik. Gyere és agyalj itt! Beszélgess velünk!!!! Időjárásról, munkáról, mindennapi teendőidről!!! Különben mi agyalunk, hogy vajon mi lehet veled.
Jobban telik az idő is, meglátod! SZÜKSÉGÜNK VAN RÁD!!!
Nagy kakában van a csapat. Szontyik vagyunk és betojik. Ne tűnj el!
Vendég
 


Kérdeztétek, hogy mi volt a vérvételen: 24-én voltam. Levettek egy jó adagot, de az eredményét még nem tudom. Szeptember 13-án megyek újra. Akkor se mondanak még semmit. Onnantól számítva 2 hétre rá megtudom az eredményt, mert akkor fog behívni a doki a további vizsgálatokra és beszélgetésre.
Csakhogy addig a férjecskémnek is el kell mennie az andrológiára.
Talán, a köv. héten csütörtökön már megy is.
Vendég
 


Ind! Jól teszed, hogy már most nekifogtál pakolászni. Húúúú, ez a sulis dolog nem semmi. Rengeteg vizsga vár rád.... :roll: Ügyi legyél!
Vendég
 


Sziasztok!

Mo, kérésedre tettem vonalzót. Azt azért megjegyezném, hogy a DPO-kat ne vedd figyelembe...
A múltkor azt irtad, hogy az első vizsgálaton minden ok volt - azt hittem, hogy már tudod az eredményt is :roll:
Jót szórakoztam azon, hogy nyavalyatörést gyógyitgatunk :D :D

Éva, Mo, jelentem, a bogyókat nem szedem! Tulajdonképpen nem is látom értelmét, mert most már abban sem vagyok biztos, hogy a tegnapelött megvolt a pé-m...
Éva, annyira hiányolom az irásaidat!

Virág, gönyörű helyen voltatok. Az jó, ha kipihented magad (főleg a babaprojekt miatt :wink: )
Számitásaim szerint kb. 17-én lesz az átjárhatósági - tulajdonképpen ha hamarabb lenne a mensim, mint ahogy számitom, akkor az egyáltalán nem lenne jó, mert a doki 16-ig szabin van - úgy, hogy hajszálon múlik, hogy ebben a hónapban lesz, vagy elhalasszuk 1 hónapot.

Krisz, nagyon sajnálom, hogy 2 hónapot ki kell hagyjatok :( - hátha ez a 2 hónap alatt annyira kikapcsolódik az agyad a témáról, hogy utána észra sem veszed, és bebabásodsz :)

Zora, megértlek, hogy nem akarsz jönni, de azért megkérlek, csak akkor ne gyere, ha minden rendben van :) - akkor nem agyalunk, hogy mi van veled, hanem kivárjuk a 12-ik hetet, de akkor majd elvárjuk, hogy elárassz képekkel a topikot :wink:

Ind, tényleg nagyon ügyi vagy :D Azért a költözés után is fogunk várni, hogy irjál!

Andi, jó lenne, ha többet tudnál irni.

Panda, gondoltam, hogy +öröm, hogy kislány :)

Ági, már letelt 30 hét :shock: - mindjárt izgulhatunk érted :D

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok!

Panda! Nem tudtam, mi volt pontosan veled (azt hiszem, nem olvastam vissza túl sokat), remélem, nem bántottalak meg a kérdéssel. Azt gondolom a fő, ha sok küzdelem után is, de sikerült.

Mo! Csak semmi elszontyolodás! Bár még sok türelemre lesz szükséged, szükségetek (ahogy valószínűleg nekem is...). Jó lassan megy ez a vérvételesdi. Vagy csak én vagyok ilyen türelmetlen?

Mértem nyaralás alatt is (a szokásos összevissza időpontokban), így néz ki eddig:



Kép

Hogy vajon a ferti miért oda tette a pé-t, azt nem tudom. Végülis csak azt az egy pozitív lh-t tettem be, ami valóban erősebb volt, később meg nem teszteltem. Ha most megjön, akkor ez rövid ciklus lesz (biztosan azért, mert türelmetlen vagyok :D ), én pedig szomorú leszek...
Vendég
 


Virág, az ilyen görbékre mondják azt, hogy tökéletes :) Szerintem nem fog most megjönni a mensid.
Azért kiváncsi vagyok, hogy ma mit mértél!

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Virág,
Semmi baj :D Neked is lesz ilyen vizsgálatod? Vagy mióta próbálkoztok? Szép ez a görbe nekem tetszik a leesés is :wink: ugye ma már megint magas?

Zora,
Azért amikor úgy érzed gyere :wink: hamar itt lesz a 12. hét meglátod!!

Csináltam ma egy képet a pocimról szóval iyen most Dorka-lak :D

Kép
Vendég
 


Ildi! Nagyon köszi a vonalzót!!!! :D :D Annyira örülök, hogy láthatom, hogy hol tartasz. Most különösen fontos.... Ok. A DPO-kat nem figyelem :wink: Igen, a vérvétel előtt voltam dokinál. Akkor írhattam, hogy minden rendben. Azaz: az Uh-on megnézett és azt mondta, hogy megfelelő a nyálkahártya, meg azt hogy minden rendben a petefészkekkel... de a hormonprofilból fogunk kiindulni, aminek az eredményeit rettentően várom.
Virág! Szerintem nem lesz semmi gond a babásodással. :wink: Vagyis: a görbék szerintem jók. Remélem, minél hamarabb összejön a babátok!
Pandácska! Csodaszép pocifotó!!!! :) Annyira jó így látni. Erőt adsz. Sok boldogságot! Jó egészséget! :)

Velem semmi különös nem történik. Uncsi napok ezek most nagyon.
Várom a vérvételt és az andrológiai vizsgálatot. Egy kicsit búvárkodok az andrológiai témában. Érdekelne, hogy milyen spermaeredmények az elfogadható értékek. Izgulok a férjecském miatt. Azt olvastam, hogy a 20 millió/ milliliter az optimális... és minimum az 50%-ának szuper gyorsan (és jól) kell mozognia. Nem mondom a férjemnek, mert kiidegelném vele. Már így is agyal, hogy mit fognak vele csinálni.....
azt mondta: "Remélem, bomba nővérkék lesznek....." Hülyéskedik, én meg csak nyugtatgatom, közben meg tök ideges vagyok, hogy milyen eredményekkel jön majd haza. Maga alatt lesz, ha valami rossz hírt kap. Én meg már mindenre próbálok felkészülni, hogy ne látszódjon rajtam, ha valami sz@r értéket kap.
Szóval, mostanság még az uncsi napok is elég rossz napok és agyalósak. Holnap jönnek a gyerekek. Megyek dolgozni.... remélem, ez egy kicsit eltereli a gondolataimat.... lesz dolgom bőven. Húúúúúú, és már harmadikosak!!! Olyan gyorsan repül az idő. Rajtuk látom. A babatéma akkor jött szóba nálunk, amikor iskolába jöttek ezek a gyerekek. ... és miattuk nem akartam rögtön babát. Mondtam a férjemnek, majd ha már megismerkedtek a sulival és beszoktak. Azért, talán mire kijárják a 8.-at nekünk is összejön... :mrgreen:
Vendég
 


Sziasztok!

Mi most jöttünk meg egy rövid hétvégi kiruccanásból, anyukámnál és nagymamámnál voltunk vidéken az egész családdal - férj, após, anyós. Nagyon örültek nekünk, két napig csak etettek bennünket :lol: .

Panda! Mi ebben a ciklusban fogtunk hozzá, úgyhogy még semmit nem tudok arról, vajon egészségesek vagyunk-e baba-ügyileg. Nagyon örülnék neki, ha így természetes úton, bizonyos időn belül összejönne. Csak tájékozódom, kivel mi történik, milyen útjai vannak a babásodásnak - látom, mi mindenen mentek keresztül. És ez nagy dolog. Nagyon szép a pocid, azt nézem a képen, milyen vékony vagy. Tehát akkor már eldöntöttétek, hogy Dorka lesz? Tetszik ez a név.

Egyébként a tegnapi hő: 36,8 ; mai hő: ismét 36,8. Remélem, legalább itt marad. Olyan jólesik, hogy biztattok.
Vendég
 


Mo,
Köszönöm :D Nyugi majd meglátod minden rendben lesz a párodnál. Mi is nagyon izgultunk a vizsgálat elött. Teljes andrológiai vizsgálatara megy vagy csak fickó számlálásra?

Virág,
Akkor még nagyon az elején vagytok :wink: remélem már babás is vagy erre azért minden esélyed megvan :wink: Igen Dóra Bianka lesz ha fiú lett volna akkor Bence Máté.
Vendég
 


Krisz
Semmi baj, csak szóltam ha kell akkor tudok segíteni. Ha a barátnőd megtudja csinálni az a legjobb.

Zora
Teljesen megtudlak érteni. Sajnos akivel már történt valami rossz annak nem tud valami nyugodt lenni a terhessége. Én most folyton azt mesélem be magamnak, hogy kinyílt a méhszáj meg hogy szivárog a magzatvíz. Mondjuk annak azért örülök, hogy a bűvös 28. héten már túljutottam de azért még jó lenne ha bent maradna.

Mo
Csak ilyen sokára fogod megtudni az eredmény? Az andrológián még régebben mi is voltunk és azt hiszem ott megvannak adva a határértékek majd előkeresem a leletet ha megvan még, hátha tudok segíteni.

Ildikó
Remélem nem kell elhalasztani a viszgálatot mert ilyenkor még az a + 1 hónap is olyan soknak tűnik.

Panda
Már milyen jól látszik a pocakod.


Holnap megyek dokihoz már úgy várom mert 6 hete voltam. A gyerekeknek pedig kezdődik az ovi. Mondjuk csak a Petrát viszem mert az Olivérnél csak most kezdődik a beszoktatás.

Én is teszek fel egy pocakos képet.

Ági Kép Kép

Kép
[/url]
ági2
 
 


Na sikerült, ezek most készültek szombaton mikor elmentünk kirándulni, szóval teljesen friss.

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


Hahó! Lányok!

Végre itt van Ági a várva-várt képekkel, Ti pedig sehol sem vagytok!

Azta... Ági! Mekkora poci!!!
Merre jártatok kirándulni??
Olyan szépek vagytok így együtt! Én azt hiszem már megnyugodhatsz! Semmi baj sem fog érni!!!!
Kérjük a beszámolót az UH-ról! Akkor most hol fogsz szülni? Még mindig nem tudni?

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva
A Hűvösvölgybe mentünk kocsival, onnan gyermekvasúttal a János hegyre, onnan gyalog a libegőhöz és vissza. Jó lett volna csak ahogy felszálltunk a libegőre elkezdett zuhogni az eső és hát a libegő nem arról híres hogy gyorsan megy, szóval negyed óra alatt teljesen átáztunk és nem tudtunk átöltözni mert még vissza is kellett menni a kocsihoz. MIndegy a lényeg az hogy a gyerekek élvezték.

Voltam ma orvosnál és már a baba 1600g és a méhszáj teljesen zárva van, szóval megnyugodtam egy időre. Egyenlőre úgynéz ki, hogy a II. Női Klinikán van de hát adddig még bármi történhet. Múltkor is mondta, hogy a Szent Imrében van és el is jött onnan mert nem tetszett neki, egyenlőre nem élem bele magam. Képet nem teszek fel mert nagyon rosszul sikerült mert pont az arca előtt van a köldökzsinór.

Többiek hol vagytok? Ez pont én kérdezem mikor eltűntem vagy 2 hónapra.

Ági

Kép
[/url]
ági2
 
 


Sziasztok!

Sajnos egyáltalán nincs időm irni - azt sem tudom, melyik lábamra álljak :roll:
De a képeket megnéztem, és hát, be kell ismerjem, hogy a kismamáinknak gyönyörű pociaik vannak :)

Virág, drukkolok neked! Ha úgy adódik, tégy fel görbét is!

Bocs, hogy most nem tudok mindenkinek irni

puszi

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok!
Ági! Annyira szépek vagytok, úgy szeretnék már én is ilyen gyönyörű pocakot, szerintem többen sápadunk az irigységtől! Bár én ne panaszkodjak, hiszen napról napra közelebb kerülök ehhez a külsőhöz. És mindenki e felé halad szerintem rohamosan.
Ildikó! Izgalmas, hogy belekezdtél Mo-val együtt a komoly kivizsgálásokba, nagyon drukkolok, hogy már a vizsgálati eredményeket se várjátok meg a babával. Sőt én már azt sem szeretném, hogy az ájárhatóságira sor kerüljön. remélem a picuri megkíméli ettől a mamáját :lol: :lol: !
Éva! Tegnap egy regényt írtam neked, de úgy elszállt, hogy néztem utána. Nincs mese, találkoznunk kell!
Virág! Bocsánat, hogy nem is üdvözöltelek közöttünk, általában nem vagyok ilyen undok, és csupa kedves emberre találtál itt, így jó helyen vagy azt hiszem! Boldog babásodást Neked!
Ind! Úgy repül az idő, alig pár napja nyilatkoztam ostobán a babás görbédről, hogy szerintem nem az! Nagyon szégyelem azóta is, látnád az enyémet, sírnál a nevetéstől! Egyszer majd felteszem Nektek, mert még hihetetlen, hogy abból gyerek lett!
Krisztinka! Nagyon sajnálom, hogy most várnod kell, arra gondoltam, nem lenne-e jó Neked a Gynevac, hiszen pont ilyen jelegű problémákra ajánlják és sok esetben a baba is jön utána.
Andi! Veled mi újság?
Na kit hagytam ki? Koppintsatok a fejemre!
Én jól vagyok és már nagyon várom a jövő heti uh-ot, mert minden újabb hét új reményekkel tölt el. Puszi nektek

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Mo! Merre vagy? Tényleg, a hozzászólásodat ahogy olvasom, talán te is tanár vagy? Eredetieg én is, csak most éppen nem űzöm a mesterséget. (Várjuk a csütörtököt, remélem, nem gondolta meg magát a férjed :))

Ági2! Nem is tudtam, hogy ekkora a család (én is ilyesmit szeretnék), nagyon szépek vagytok így együtt.

Zora! Köszönöm az üdvözlést. Egyébként tényleg csupa kedves ember van itt, örülök, hogy itt lehetek veletek.

Én közben szorgosan méregetek és reménykedem, hiszen közel a ciklus vége. Utóbbi napok hőeredményei:
pé: 36,7 szo: 36,8 va: 36,8 hé: 36,9 ke: 36,7
14. dpo van a ferty szerint.
Vendég
 


Hú Virág, ez most izgalmas, mert általában nekem ilyen hőnél jön meg, de ha holnapig semmi, akkor szuper, hiszen a hőesés éppen jókor volt. Nálunk pedig 14 napnál hosszabb dpo-i csak Krisztinkának vannak, ez pedig ritka.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok!!!

Kismamik! Csodaszép pocakotok van!!!!

Zora! Én a Dermyc kapszulát kaptam. Remélem segít. Azért én megnézném azt a görbét, úgyhogy tedd majd fel!!!

Virág! A hőgörbét dobd fel, mert abból jobban látni, hogy is alakulsz. Ja meg a vonalzódat a fertyben ott csináld meg, ahol a hődet is vezeted és akkor a vonalzódon is jelöli a dpo-kat. Azt pedig a SHARING menüben a TICKERS alatt tudod megtenni!

Virág! Nagyon drukkolok!!! Remélem lassan ki kell cserélni a vonalzót babásra!!!


Nekem ma rakta be a ferti a vélt pé-t, mert csak szaggatott, igaz nálam most úgy is mindegy, vagyis remélhetőleg a kiskatonák most nem várták meg a pé-met, mert most nem lenne jó bebabásodni! A dokim azt mondta, hoyg nagyon szigorúna tartsuk be eelőször a zsexmentes időt, aztán meg szigorú védekezés. 2 hét akció nélkül aztán mensi és csak utána lehet akciózni nagykabátban.

Azért megmutizom a görbuszom:
Kép


Pusszantó Mindenkinek!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Krisztinka! Ez tényleg szigorú időszak, de ha ennyire komoly, be kell tartani. Utána viszont szabad a pálya :lol: Érdekes, miért ott van a pé. (Bár én az enyémet sem egészen értem. ) Köszi a segítséget a vonalzóhoz. De most miért csak a link jelenik meg?

Tényleg izgulok. Közben beírtam a táblázatba, mikor voltunk együtt. Remélem, nem kezdtük túl későn. Az előző két hónap mérései alapján nekem ennyi hőnél még nem jön meg, csak alacsonyabbnál. Előző kettőnél 13 illetve 14 dpo után jött meg. Akkor a holnap lesz kritikus. Egyébként már több napja olyan, mintha meg akarna jönni. Mára viszont már semmi hasfeszülés vagy egyéb nincs. Ez viszont nem jó jel, ez mensi előtt is így szokott lenni - van egy nap "szélcsend". Na mindegy, ki kell várni az időt.


Kép

Ildikó, Zora! Nektek is köszönöm a biztatást.
Vendég
 


Helló Lányok!
Ági! Nagyon csini kismami vagy!! A gyerekeid pedig nagyon szépek és aranyosak! Köszi a képeket! Ha megtalálod az andrológiai papírt, annak szívből örülnék!!!! :wink: Nagyon érdekel a téma!!!
Örülök, hogy velünk vagy Zora! :wink:
Éva! Légyszi írj magadról! Olyan rossz, hogy csak nekünk írsz és magadról semmit. Mi van a vizsgálattal? Sikerült?
Krisz! Micsoda görbusz????? :shock: Én maradtam egyedül maratonista????? :roll: :D
Normális ez a doki?! Akció nagykabátban????? :lol: :lol: :lol: :lol: .
...Találtam neked egy képet róla :mrgreen:
Kép
Pandácska! Fogalmam sincs, hogy a teljes andrológián mit vizsgálnak. A férjecskémnek inkább nem is mondom, hogy van teljes meg nem teljes, mert akkor válogatna... és azt mondaná, hogy neki elég a nem teljes is.... :D
Kérlek, segíts! Mit vizsgálnak?? (Eddig csak azt hittem, hogy a katonákat nézik és kész.)
Virág! Krisznek igaza van! A fertiben is tudnál vonalzót készíteni és azt nem kell átállítani, mert az igazodik az általad beírt hőhöz. Sőőőt! a ciklust is magától kezdi számolni, ha a mensihez light-ot írsz.
(Ez egyszerűbb is lenne. :wink: ) Persze, csak jótanács.
Sheila! Hahóó! Hol vagy???
Vendég
 


Szia Virág! Rossz kódot másoltál be az aláírásodhoz. Próbáld újra! :wink:
Vendég
 


No, a csütörtök lefújva. :cry:
Szept. 13-án megyünk mindketten. Tőlem akkor vesznek vért, a férjemet meg akkor vizsgálják. Nem vagyok babonás. Vagyis, eddig nem voltam...... :roll:
Vendég
 


Mo,
Hát nálunk volt amikor csak fickókat nézték de pl az elsőnél ott andrológián voltunk és ott mindent néztek. Szóval megvizsgálták a lógost, a prosztatát is :shock: párom terpeszben jött ki :? :lol: meg kikérdezték a szexuális életéről kivel mikor és hol hányszor stb és erről kaptunk egy papírt. Picit rosszul hangzik de hasznos mert ez tényleg alapos vizsgálat és a férfiaknál egy bizonyos kor után menni is kell nézetni magukat a prosztatarák miatt csak sajnos nem mennek mert paráznak. Ahogy a nők se mennek rákszűrésre pedig sokkal kevesebb halál lenne pl. méhnyakrák miatt de az ember már csak iyen :(
Vendég
 


Tündér vagy Panda! Köszi a gyors infót. :)
Valóban így van, ahogy leírtad. Maximálisan egyetértek!!!!!!!!!!!
Deee, azért a terpeszt nem mondom itthon senkinek... :mrgreen:
Vendég
 


Mo,
Ne is mondjad mert egyszer csak nem találod sehol :wink: :lol: szerencsére mi nem tudtuk mi lesz így nem tudott elszaladni :lol:
Vendég
 


Á, megvan a kód!

Mo! A 13-a szerencsés nap - én régen mindig ezt próbáltam magamnak bemesélni. Egy ismerőstől hallottam, akiknek szintén csak több kivizsgálás után sikerült a baba, hogy a férjnek az andrológiai vizsgálaton mindent néztek, kívül-belül (tehát végbélen át is). Ő sem volt elragadtatva. Ez egyébként az I. sz. klinikán volt.
Vendég
 


Ja-ja, csak nehogy leüsse a dokit...... :? :lol: :lol: :lol: ááááááá, csak vicc volt. Bár, ki tudja. Nagy darab ember a férjecském... :roll: :oops: Ez, pedig egy roppant érzékeny területe 8) :oops: :lol:
Vendég
 


Mo,
Na igen a férfiak meg a büszkeségük :D rossz is nekik azt hallani hogy kérem hajoljon előre :lol: pedig az meg milyen természetes mindenkinek hogy egy nő megy a nődokihoz és levetkőzik stb. Fura egy világ :roll:
Vendég
 


Olyan furik ezek a pasik. Komolyan mondom. Velünk bármit megtehetnmek a dokik. Mindenre képesek vagyunk a babáért. No, de őőőők??? Most még ez miatt is én izgulhatok. :roll: Csak nehogy elszóljam magam, hogy mi vár rá :mrgreen:
Vendég
 


Panda! :D Nagyon egyformán gondolkodunk. Szinte szóról szóra te is ezt írtad. Megelőztél... :wink:
Vendég
 


Virág! Örülök, hogy sikerült a vonalzód! Jó lett!!!! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Virág, nagyon izgulok érted! Légyszi jelentkezz!!!!

Mo, nagyon jó képet találtál :D :D Nem irtad, hogy a csütörtök miért lett lefújva????

Krisz, nagyon nagy baj lenne, ha véletlenül épp most jönne a babó? ezt csak azért kérdem, mert még volt olyan, hogy 4 nappal a pé elötti akció eredményes lett :roll: Érdekes, hogy pont most lett időben a pé-d.... ezelött ilyenkor kezdtél készülődni az akciókra :)

Panda, nagyon sokminenen végigmentél, úgy hogy nagyon megérdemled a kislányt :wink: Örülök, hogy mostanában többet irsz!

Sheila, légyszi jelentkezz legalább annyira, hogy jól vagy!!!!!! Rég nem irtál!

Mostanában kevesebbet irok, mert 2 kolléganőmet helyettesitem - az egyik betegszabadságon van, a másik pedig rendes szabadságon.

Az az igazság, hogy otthonról lett volna alkalmam irni nektek, mert egész hétvégén egyedül voltam - a párom Mo-n volt (ma jön haza), de annyira lusta dög voltam, hogy még a betervezett takaritást is elhalasztottam :roll: - Általában élvezek takaritani, ha egyedül vagyok otthon, de most nem ment :oops:

Nekem mától kezdve, bármelyik pillanatban beköszönhet a mensi - még felteszem a görbém, ami tiszta káosz :roll: :

Kép

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok!

Ildikó, köszönöm az érdeklődést. A görbéden tényleg nincs túl nagy elkülönülés a két fázis között, de azért van. Nem lehet, hogy ennyi is elég? Te hol mérsz? Én először szájban mértem (még a télen, csak tájékozódásképpen), akkor teljesen káoszos volt. Aztán elkezdtem hüvelyben mérni (vannak akik szerint ez pontosabb), és hirtelen "megjavult". Egyébként nekem is bármelyik pillanatban megjöhet( az előző ciklusom 26 napos volt). Viszont ma emelkedett a hő egy picit: 36,8.

....várok... türelmesen várok....
Vendég
 


Virág, az szuper, ha emelkedett a hőd :) tovább drukkolok+++++++
Mikor számitasz tesztelni?

Az emelkedésről, azt mondanám, hogy elég - DE akkor nem éreztem semmit, és én általában szoktam (a 21-ik nap éreztem, akkor pedig nem volt hőemelkedés), ÉS a 15-ik napon voltam dokinál, aki az uh-n látott egy 15 mm-es tüszőt - úgy, hogy a következtetésem annyi, hogy fogalmam sincs ebben a hónapban mi történt :roll:

puszi

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok!

Mo! Nagyon köszömöm a képet! Rögtön jobban indul a napom! :lol: :lol: :lol:
Ne izgulj apa miatt, tudod amit nem tud az nem fáj!!!! :wink: Majd én is megkeresem apa papírjait az értékekről csak megvárom , hogy kis tökfilkóm elaludjon, mert az ő szobájában vannak eme fontos dokumentumok!

Virág! Nagyon izgulok érted!!! Rögtön jelentkezz, ha van valami és reméljük nem mensi lesz!!!! ++++++++++++++++++++++++++++ enerdzsik!!!

Ildikó! Te még ilyen kusza görbét nem nagyon produkáltál! :shock: Mi van veled! ???? :? Reméljük nem kell a hsg-re sokat várnod! De az lenne a legjobb, ha nem is lenne rá szükség!
Hát azért most reméljük nem lesz baba a dologban! :? DE ha mégis nem tudom mennyire lenne katasztrófa. A Ddokim szerint nagy lenne az esélye, hogy a baba valami fertőzést kaphatna, na de nem lehet tudni most ezt.
Igazából nem is értem hogy-hogy ilyen normálisnak tűnő görbém van.

Éva! Igazán jöhetnél és mesélhetnél magadról!

Panda! DE jó neked, hogy kislányod lesz! Nagyon szép nevet találtatok neki. Érzed már a mocorgást?

Sheila! Tényleg jelentkezhetnél, hogy mi újság!!!!

Andi! Hahóóóóóóóóóóóóó! Gyere és mondd hol tartasz!!!!???

Zora! Te sem mesélsz semmit az új munkádról, pedig csupa kíváncsifáncsi csajszi várja, hogy mesélj róla!

Ági! Olyan szépek vagytok! És hmmm 3 kis lurkó fogja hamarosan boldogítani az életeteket! DE jóóóóóóó! Én is szeretnék sok gyereket, de sajna nekem korlátozva van a császár miatt.

Millió puszi!
Vendég
 


Krisz,
Persze érzem már 4 hete a mocorgást :lol: Milyen fertőzésed van?Próbáltad már a gynevacot?

Ildikó,
Köszönöm :lol:
Vendég
 


Szia Pandus! Valószínű valami gomba! Mivel már kezelve volt, így nem tudni pontosan mi is , de látszódott, hogy nagyon nincs rendben ott valami.
Zora is gyógyszert írta, de nekem mást adott a dokim most azt szedem.
Vendég
 


Szia Krisz! A gynevac nem gyógyszer, hanem ha jól tudom természetes tejsav baktérium oltóanyag. Olyan nőknek ajánlják, akiknek gyakran visszatérő húgyúti fertőzésük, vagy nőgyógyászati gyulladásuk van, vagy egyszerűen csak nem esnek teherbe, bár minden lelet normális. Nagyon sokszor ez a néhány szuri, amit a pasi is megkap, csodálatosan megoldja a gondokat, és amúgy teljesen mellékhatás nélküli szer. Nézz utána, a szervezet természetes védekezőrendszerét építi fel.

Zora
Kép
zora7
 
 


A melóhely nagyon jó hely, de valamiért nem tudok a munkára figyelni. Hol hányinger, hol fejfájás, hol csak simán iszonyú álmosság, valahogy nehezemre esik elfeledkezni a tökmagról. Ráadásul lassan el kell mondanom és olyan gáz, hiszen nem valószínű, hogy a nagy bejelentés után véglegesítenének. Ez is nyomaszt. De egyébként tojok rá, csak a pici szépen fejlődjön! Minden másodlagos. Ja és gyűlölöm ezt a mocsok időjárást!!!!!

Zora
Kép
zora7
 
 


Virág kedves, nem kéne egyet tesztelni?

Zora
Kép
zora7
 
 


Lányok, Ti tényleg nem akartok egyszer személyesen találkozni? Bevallom, nekem ez egy kicsit rossz. A legjobb dolgok akkor történtek velem mindig, amikor megismertem Évát, Sheilát, Esztert és a kedves levelezőtársaknak egyszer csak valódi arca lett. Még írni is más utána!! Gondolkodjatok el ezen!

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok lányok

Sajnos mostanában nagyon sok a dolgom és nem nagyon tudok jönni.

Remélhetőleg a jövő hónapra megoldódik az internetes gondom.

A hőmet nem mérem de az LH teszteket csinálom, most a 16-dik napon volt pozitiv.

Igyekszem nem foglalkozni a babatémával remélem bejön és gyorsan bebabásodom, mert a lalkem mélyén nagyon szeretném.

Nagyon örülök ZOrának, remélem mi is hamar csatlakozunk a kismamákhoz.

Puszilok mindenkit.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Zora én benne vagyok egy taliban!! :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?