Rima, mindenképpen hívd anőgyógyit, de szerintem azt fogja mondani, minden ok. Azért pihenj sokat. Ha görcsölsz, akkor magnéziumot kapjál be.
Itt is van európai bolt, de nagyon borsos, és sajna nincs minden.
katavirag, na ja a szénhidrát, én sportoltam, amikor volt a szénhidrát feltöltés verseny előtt, na azt nagyon csíptem
Vegetáriánizmussal dettó. A terhesség alatt meg különösen sok húst kívántam, én nem tudom mi volt velem, de extra adagokat, és ez most is tart. És még így sem híztam sokat, most csak 1,5 kiló maradt, mondjuk a hasam még mindig nagyon nagy, és lötyi
eduarda, fogadat nagyon sajnálom, vegyél be kálciumot, én az elején minden nap szedtem, aztán 2-3 naponta, vagy csak felet naponta. Különben a terhesség alatt az immunrendszer igen meggyengül. nekem soha nem volt gondom a húgyuti dolgokkal, na a terhesség legelején sikerült egy olyan húgyuti fertőzést összekapnom, hogy ihaj, pedig nem ültem hidegen, (itt nincs is igazán hideg télen som), és semmi olyan helyen nem voltam, mégis
De aztán szerencsére nem volt utána semmi bajom... Ja eduarda, akartam neked még írni, hogy megkaptuk a kórházi számlát, ha gondolod priviben megírom az összeget, nem kevés
Bálint koma édes, most azért már kicsit jobb a helyzet, mi is kezdünk beleszokni a dolgokba. tegnap voltunk gyerekorvosnál, minden rendben vele, csak éppen nem szerezte vissza a születési súlyát sem, nemhogy hízott volna
Nem igazán értem ezt az egészet, mert a gyerek meg nő, meg kicsik rá már a bodyk, nagy a pocakja, vannak eddig nem létező hurkák. Szerintem valamikor valamit elmértek ez tuti, mert hogy ez a gyerek hízott az biztos.