Új privát üzeneted érkezett!

Kata, tényleg érdekes, hogy mindenkinél tök más. Nekem a 14-15. hétig volt hányingerem, de szerencsésnek mondom magam, mert nem végig :?
varratokat nem szedik, mert felszívódos, különben tökre nem fáj, és nem is fájt mikor varrt a dokinő, mert elérzéstelenített, semmit nem éreztem, tök jó volt. Legalább valami pozitívum :lol: Kicsit hátrább van kis kellemetlenségem, de remélem hamar el fog múlni. :oops:
Meg kiütések jöttek ki a kezemen :oops: Gőzöm nincs mitől, na az idegesít rendesen.

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Sziasztok anyukak(de jo ezt igy leirni :D )!

Szegeny Purcusom, es nem voltal dokinal a kiutesek miatt? Szerintem ilyenkor tulerzekeny az ember(mondom en a nagy okos, kinek mar vmi 3gyereke sir otthon :lol: )! Milyen tapasztalt anyukanak lenni?

Katavirag! Nalam a hanyinger a 8.heten kezdodott, de naprol napra rosszabb, de azert orulok is neki, ez most hulyen hangzik ugye :lol: ? de igy tudom, h tenyleg van vmi v vki vhol :roll:
es ez valtozo, noveremnek semmi baja nem volt terhesseg alatt, a sogornom vegig hanyta a 9honapot :(
nalatok mar tudja vki? szulok, baratok? nalam megy a para ezerrel, ugyanis anyukam, noverem, parom csaladja es a legkozelebbi baratok tudjak, sot parom szulei ugy orultek, h vettek is par babaholmit, erre vasarnap kimentem az egyik terhes "baratnommel" (5.honapban van), erre o jol lecseszett, h miert mondom el barkinek is es azok a babaruhak... szerencsetlenseg fog erni, mert a 20.hetig nem szabad elhinni az egeszet, mert addig nem terhesseg a terhesseg, na foleg amilyen erzekeny vagyok mostansag vegig bogtem az egesz napot, el is pakoltam a babaholmikat :(
rima
 
 


Te rima, el ne hidd, hogy szerencsétlenség ér. Ilyen hülyeséget verj ki a fejedből. Mi az hogy a 20. hétig nem terhesség, addig igazán, nekem az első 3 hónap volt a legrosszabb, még a 9. sem volt olyan rossz, pont a hányinger miatt, meg a hányás miatt. örülj neki légy nyugodt, kiegyensúlyozott, és ne foglalkozz hülye beszólásokkal.

Miért nem csinálsz tickert? Így nem látom hol tartasz :wink:

Purc

Kép

Kép
purc
 
 

 
 

Mondanam azt, h azert nem csinalok, mert nem akarom meg magam beleelni, de ez hulyeseg, mert az ilyen, ha az ember tenyleg akarja a babat nem lehetseges :) ! Az ok, h meg varok 3hetet vagyis a 12 hetes UHig es meglatom mit mond a doki!

Balint baba? Pocija hogy viselkedik? Nalad a kiutesek? Amugy jeloltelek iwiwen, ha nem gond :wink: !

Puszi
rima
 
 


Helloci anyukak!
Szerintem is hulyeseg felni! Mi is gondolkoztunk, mondjuk-e vagy nem, aztan vegul is mondtuk a csaladtagoknak mar a teszt utan 1 nappal (amikor a vervetel is egyertelmu volt). Hat ki birja ezt magaban tartani? :D
Ha a sors ugy akarja, hogy ne legyen baba, ugy sem ezen mulik. Egy baratnom annyira parazott a vetelestol, hogy el is vetelt a 6. heten. Ugyhogy en erre nem is gondolok, sot tegnap vettem 2 cumit. :D
Pedig a duzzadtabb melleken kivul semmi jel. Tapogatom is oket, gondolhatjatok :wink: Meg 6. nap az elso UH-ig, akkor fog igazan tudatosulni, de hat most mit titkolozzunk?
Purc, orulok, hogy a nagy megprobaltatas utan rendezodtok.
Rima, ne parazz! Tickert kerunk!

Ja meg annyit. Van am olyan babona is, hogy mar a vart terhesseg elott venni kell babaruhakat, mert a szekrenyben logva hozzak meg a gyereket a hazhoz :lol:
katavirag
 
 


Katavirag, igazad van! Sot nekem az a babona nagyon tetszik :wink: ! Na en azert meg probaltam titkolni a dolgot, no amennyire birtam, erre penteken megyek a parom ettermeben es sorban jottek a gratulaciok a munkasoktol, vendegektol, na en azt hittem, h ott helyben agyoncsapom, de aztan lattam az oromtol sugarzo arcat es ugy vagyok vele, h ez a baba tutira megfog szuletni, mert mi ugy akarjuk es kesz! Nincs valasztasa :wink: !
veled mi ujsag? jelentkeznek lassan a rosszulletek vagy te azok koze a szerencsesk koze tartozol, akik vegig elvezik a 9 honapot :) !
rima
 
 


Na latod Ria, fel a fejjel, nem kell hulye babonaknak, meg parazos bartnoknek hinni.
Hogy allsz a hanyingerrel? Mondtad, hogy a 8. hettol volt. Folyamatosan erzed? Eleg zavaro lehet.

Purc, hogy vagytok? Megy a szopizas? Mennyit tudsz aludni? Lelkileg hogy allsz? Depresszio?

Nalam olomnehez melleken kivul meg mindig nincs mas jel, de vegul is csak ma leptem a hatodik hetbe, meg barmi lehet, bar remelem, igy marad. Meg 3 nap az elso ultrahangig!
katavirag
 
 


Sziasztok Lanyok,

Szeretnek csatlakozni hozzatok ha megengeditek.
Mar kb. 3 honapja olvaslak benneteket es most ugy dontottem itt az ideje nekem is irnom. Nagyon orulok, hogy vegre mindketten babat vartok es Purcnak megszuletett a babaja.
Magamrol annyit, hogy masfel eve elek az USA-ban a ferjemmel es multhet penteken vegre eloszor lathattam a 12+5 hetes babamat. Addig nem is nagyon szerettem volna beleelni magam a terhessegbe amig a sajat szememmel nem lathattam eloben(kepernyon) a mozgo dobogo szivu magzatot. Pedig mar a 4. het vegen tudtam, hogy terhes vagyok es az 5. het elejetol mar folyamatosan rosszul voltam ami meg csak most kezd valamelyest enyhulni. Orvoshoz csak 10+3 heten mentem mert itt nem nezik jo szemmel ha korabban mesz es szerintem is felesleges. Ultrahangot rutinszeruen ugysem csinalnak akkor meg minek. A 12. heti UH-t is te dontod el illetve a biztosito aki remelhetoleg kifizeti neked a Down-kor szurest (UH+vervizsgalat). Szoval a mult het ota sokkal kezzelfoghatobb a dolog szamomra es meg azt is megtudtam, hogy valoszinuleg a baba 1 hettel nagyobb mint ahogy gondoltuk (13+5). Majd a 16. heti latogatason pontositjak a korat ha kell.
Babavaro kismamik kitartas es sok turelem, minden rendben lesz meglatjatok! Purcnak meg jo babazast!
Sziasztok
Eduarda
eduarda07
 
 


Sziasztok,

hát most már kicsit jobban vagyunk, de elég durva éjjeleink voltak, hasfájással kezdődött, gyakorlatilag 24 órát nem aludtunk, mi sem meg a gyerek sem, aztán kialakult egy jó kis szájpenész is az antibiotikum megölte ennek a csöpségnek a bélflóráit :cry: nagyon mérges voltam, mert elfelejtettem a dokitól ezt megkérdezni, pedig tudtam, hogy ez várható ilyenkor, talán tudott volna adni valamit ellene. Most azzal küzdünk. Persze ecsetelni nem könnyű, mert ez a kis gyöngy olyan fifkáns már, hogy a kis nyelvét a szájpadlására szorítja, úgyhogy nem bírom beecsetelni. Ráadásul azt mondják az otthoniak, hogy le kell ezeket a pöttyöket dörzsölni, na azt nem tudom hogy, mert tegnap kipróbáltam gézlappal, de szegénynek megsértettem a szájpadlását. A hülye anyja!!!! Úgyhogy nemtom hogy mit csináljak.


Katavirag, hát depresszió az többé kevésbé, vannak sírós percek, tegnap pl nagyon eltörött a mécses a szájpadlás megsértése után... :cry:

Eduarda üdv köztünk. Mi is USA-ban élünk ti merre? Mi atlanta (GA) -tól nem messze. Nekem már a 8. héten volt hüvelyi UH-m :shock: Én nem kértem dokinő adta, aztán meg 12. héten, és a 16. héten is utána meg havonta, na jó mi különleges esetek voltunk, mert a gyermek vesebetegség gyanús, ami a 16. heti Uhn derült ki, majd 6 hetes korába tudják csak megállapítani, hogy mi igaz ebből. A biztosító eddig állta hála Istennek, bár minden egyes levele egy kisebb szívinkfartus számomra. De már nagyon jól veszekszek velük a gyenge angolommal is :wink: Gratula a kis poronythoz.

Rima, na látod a büszke apuka. Nálunk ugyanez volt mikor az Uram megtudta mindekinek szétkürtölte :wink: Nem bírta ki, én voltam, aki tartottam a szám, erre ő meg elkotyogta midnenkinek :shock:

na megyek, mert nyöszörög ez az édes kis büdös bogár :lol:

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Purc,

Mi Washington DC mellett lakunk ami koztudottan az USA egyik legdragabb regioja minden szempontbol. Ingatlan, szolgaltatoipar, biztositas es ezzel egyutt az egeszsegugyi koltsegek. Mar a terhessegre valo rakeszuleskor utananeztem az araknak, orvosoknak, korhazaknak es boszen olvasgattam a DC anyukak hozzaszolos honlapjat amibol szinte mindent megtudhatsz. Itt a kismamak 90%-nak csak egy UH van az egesz terhesseg alatt a level 2 ami a 18-20 het kozott vegeznek es kesz. Ebbe a biztosito nem kot bele, kifizeti. Viszont ha akarsz tobb uh-t akkor azert alkudozni kell veluk hacsak tenyleg nincs valami bizonyitott komoly problemad. Itt tenyleg olyan pofatlanul magas az egeszsegugyi szolgaltatas ara, hogy a biztosito igy probal vedekezni. Az en 12. heti NT screen-em mar ilyen volt. Fel kellett hivnom elotte a biztositot fizeti e. Azt mondtak csak akkor ha nyomos orvosi indok van ra. Hm minek is indok egy Down szureshez??? A vicc az, hogy a szonografus ugy kuldte be a lapot a biztositohoz, hogy az ok: complicated pregnancy. Ez ugyebar nem igaz de kedves tole. Hazudnak a biztositonak. Ezek utan lehet, hogy veszekedni kell veluk de allok elebe. Kaptam meg egy beutalot echocardiographiara a 22-24 het kozott mert a csaladban tobb veleszuletett szivfejlodesi rendellenesseg van. Na itt van ra igazi ok azt hiszem. Amugy meg marad a 18-20 heti uh ha minden rendben van, es miert ne lenne.
Jot nevetek magamon ha arra gondolok, hogy az orvosomat az internetrol valasztottam teljesen vaktaban mikozben otthon min. 100 embert kerdeztem meg mielott nogyogyaszt valasztottam. De tudod mit, nem jartam rosszul es ha az ember egyedul van itt akkor sokmindent maskepp lat mint otthonrol. Ugy tunik eddig minden jol alakult es mar vegre merek orulni a babanak egy kicsit.
Szia
Eduarda
eduarda07
 
 


Eduarda,

totálisan igazad van, itt az ember mindent teljesen másképp lát, mint otthon. El sem tudják képzelni, hogy lehet GYES meg GYED Családi pótlék nélkül szülni :lol: Különben nem tudom, hogy hányadik babád, de én itt is azt vettem észre, amit otthon is hangoztatnak, nem nőgyógyász kell, na az is kell a terhesgondozáshoz, de a szüléshez, inkább szülésznőt kell választani. Ha gondolod nézz majd utána, igen hasznos :? Nekem is azt kellett volna inkább választanom. Ő vezeti le gyakorlatilag az egész szülést. Na igen a biztosítóval folytatott harcot ne is említsd, mert megy fel a pumpám. Amiken mi is keresztül mentünk már, te jó ég... Már nem merek elmenni orvoshoz komolyan. Azt nem tudom az átlag amerikai miből tudja ezt kifizetni, vagy eladósodnak? vagy mi? El akartam menni fogorvoshoz, de nem merek, és nem a fájdalom miatt, hanem a számla miatt, amit utólag számláz, pedig van fogorvosra is biztosításunk :? Úgyhogy karikor megyünk haza, addig remélem kibírom, és nem mennek tönkre a fogaim :?

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Purc! Akkor most vannak gondjaid! Szegenykem ill szegenykeim :( !Nem lehet konnyu, igy egyedul, elso baba stb, de nemsokara profi leszel en meg jovok neked parazni, meg tanacsert :wink: ! En nagyon remelem, h Balint babanak vesecskei rendben vannak es lesznek is! Nektek meg kitartast az ejjelezeshez!

Katavirag! Mar ugy varom az UHt, nekem is a 6.hetben volt es repdesve jottem ki a rendelobol, mikor meglattam a picurt(tenyleg nagyon pici), meg ahogy dobogott a szive, eletem legszebb pillanata volt....es te faradt sem vagy? en olyan jokat alszok :D ! Norvegiaban fog a baba megszuletni?

Eduarda! Isten hozott kozottunk :D ! Nagy nagy gratula a babadhoz! Teljesen megdobbentem amit az USArol irtal! Nekem a 6.hetben volt UHm, de csak azert mert kicsit verezgettem, amugy itt 2UHt csinalnak, egyet a 12. es aztan a 20.hetben, ami ingyenes, allitolag tobb nem jo a babanak, ha csak nincs vmi gond... itt a fogorvos is ingyenes a babazo anyukaknak es a kismamaknak is, es nogyogyasz nem latott, nem is fog, rogon kapsz egy szulesznot es azzal talalkozgatsz a terhesseg alatt, es o vezeti le a szulest is! Ti mivel foglalkoztok az Usaban? Vegleg szeretnetek maradni vagy keszultok haza?
rima
 
 


Sziasztok! Udv koztunk Eduarda! Elmosolyodom, amikor valaki honapok ota olvas minket, aztan bekoszont. Csak mert nekunk ugy tunik, mintha itt csak 3an lennenk. Ki tudja, lehet, hogy mas is olvasgat? Irj magadrol, mit csinalsz, hany eves vagy, elso babuci?
Igen, itt fogok szulni, bar az inkognitomat megtartanam masok elott. Nem beszelve arrol, hogy a lombik is teljesen titok. Sajna nem hemzseg annyi magyar ebben az orszagban... :lol:
Abbol, ha itt szulok, jelentos anyagi elonyunk szarmazik. Pedig itt aztan nincs lefizetett magandoki, akit az ember hivhat barmikor. Sokan elvesznek az egeszsegugy nirvanajaban. Azert a helyzet nem olyan veszes, mint az USA-ban, ugyanis van egy ado alapu biztositas, amit mindenki fizet, de minden alkalommal van vizitdij is. Itt is egy UH van az egesz terhesseg alatt es az embert mindig mas doki vizsgalja. Igy hat holnaputan mi is privat rendelobe megyunk az elso, 6. heti ultrahangra es kiderul, itt mi a mentrend a 9. honap alatt. Irtam levelet az otthoni dokimnak, hogy foglalja ossze azokat a dolgokat, amelyek szerinte elengedhetetlenek a terhesgondozas soran es azokat majd penzert, privatban megoldom itt.
Ja, Purc, a fogorvost en mindig otthon, egy evben egyszer lerendezem, itt is horror ara van. A depressziod ugy itelem meg, nem olyan veszes, csak akkor jon ki, ha baj van. Szerintem, remekul allod a sarat. De biztosan gombas foltjai vannak a kis draganak? Nem kanyaros vagy skarlatos? Antibiotikumot miert adtak neki? Remelem, nem lesz baj a kis vesejevel!
Rimus, tenyleg nincs meg hanyingerem. Faradt sem vagyok, bar feltunoen jokat alszom. Remelem, te sem vagy folyamatosan hanyingeres.
katavirag
 
 


Hello lanyok,

Koszonom a kedves fogadtatast. Gyorsan potolom az altalanos informaciokat magamrol. 29 eves multam es o lesz az elso babank. Eddig minden tervszeruen ment a terhesseggel, a tabletta abbahagyasa utani 4. ciklusban mar ossze is jott, pozitiv terhessegi teszt a 28. napon, rosszulletek a 6. hettol ami meg mindig kitart igy a 15(?)-en is csak mar mas formaban, rendben latszo magzat a 13. heti UH-n. Ja es ami a legviccesebb az a -4kg idaig es semmi lathato/kezzelfoghato jele a terhessegnek (marmint pocak fronton). Senki nem hinne el ha ramnez. A fogorvosnal mindig azzal piszkalnak, hogy hol a bebi, biztos nincs is ott. Nagyon kedvesek.
Tavaly ev elejen a ferjem munkalehetoseget kapott az USA-ban, fel evvel a kiutazasa utan en is kovettem ot ide. Nem volt konnyu a beilleszkedes mert az eredeti diplomamat (dietetikus) itt nem fogadjak el egy az egyben es engedelyhez kotott a szakma gyakorlasa. Azonkivul pont a masodik diplomam megszerzesen faradoztam amikor jott a lehetoseg. Egy ideig kulon eltunk es en folytattam az egyetemet Budapesten de ra kellett jonnom ez igy nem mukodokepes es idekoltoztem vegleg az egyetemet pedig halasztgatom. Most az a terv, hogy belevagunk a diplomam honositasaba ami foleg penzbe es valoszinuleg nehany szemeszter elvegzesebe fog kerulni. Persze elotte tokeletesen meg kell tanulnom angolul es el kell ernem egy bizonyos pontszamot a TOEFL teszten. Ugyhogy minden hetkoznapomat a nyelviskolaban toltom szeptembertol es beiratkoztam nemetre is a Goethe Intezetbe. Miota terhes vagyok ramjott az otperc, hogy nekem mi mindent kell meg megtanulnom meg a baba szuletese elott. Csak gyozzem energiaval.
Ja igen meg szerettem volna irni par szot az itteni terhesgondozasrol. Amint mar irtam az orvost internetrol valasztottam. A fo szempont az volt, hogy a hozzank kozeleso szimpatikus korhazba vezessen szulest es csak o legyen a praxisban. En nem szeretem a tobbpraxisos rendeloket. Minden alkalommal massal talalkozol akkor. Mar jo hamar bejelentkeztem mert olvastam, hogy sok helyen tobb hetbe is telhet a varakozasi ido az elso idopontig. A 11. heten mentem eloszor es nagy meglepetesemre az orvos bemutatkozott es mondta, hogy a terhesgondozast altalaban nem o vegzi hanem az aszisztense meg a noverek es o csak akkor jon a kepbe ha valami gond van meg a szulesnel de persze ha en inkabb ot szeretnem akkor termeszetesen rendelkezesemre all. Erre nagyon megkonnyebbultem mert szerintem sincs szukseg az orvosra egy sima terhessegnel, baj eseten meg keznel van. Nagyon szimpatikusak voltak, mindent elmagyaraztak es ok felhivnak telefonon ha egy lelet visszajon. Igy nem erzed magad betegnek terheskent hanem inkabb azt erzed, hogy ez a vilag legtermeszetesebb dolga es ha barmi van rajuk szamithatsz. Sajnos szuleszno valasztas nem letezik ezen a kornyeken ugyhogy a joszerencsedre vagy bizva, pedig a szulesnel o a legfontosabb, az orvos csak beesik a vegere. Az nagyon megdobbentett amit Purc irt a szuleserol. Ha jol ertettem a szulesznok gyakorlatilag magadra hagytak es nem segitettek. Ez rohadek dolog volt a reszukrol akarhonnan is nezem es en csak remenykedni tudok, hogy nekem nem ebben lesz reszem. Persze a lenyege az egesznek az, hogy mindketten egeszsegesek vagytok es mar csak ez szamit nem a korulmenyek.
Katavirag drukkolok a csutortoki UH-hoz! Ha jol tudom Magyarorszagon a lombikosokat a 12. hetig tobbszor is ultrahangozzak es szerintem negyunk kozul te fogod kapni a legjobb ellatast.
Vigyazzatok a fogaitokra nehogy ugy jarjatok mint en akinek a 10. heten sos fogorvos kellett egy talyog miatt. Ha kell menjetek mert a szules es a szoptatas a fogakat is probara teszi!!!

Eduarda
eduarda07
 
 


Sziasztok!

Hat a hanyingerem hol van, hol nincs, foleg a tomegkozlekedes ami kikeszit! Ebben az az edes, h a parom teljesen ateli velem a rosszuleteket, neki is mindig hanyigere van, mindig olyan jot nevetek rajta... Tegnap a fonokom azt mondta, h elkell mennem a cegi dokihoz, na erre felhivtuk, o meg azt mondta, h menjek fel hozza, ha tuti lesz a terhesseg :roll: ! az en dokim meg a multkor jo leszidott, h terhes vagyok es kesz, itt nincs mit titkolni, ha baj lenne az lehet akar a 8.honapban is, de miert is lenne, es h egy emberi elet tele van veszelyekkel, semmi sem tuti, de nekunk ugy kell hozzaallnunk, h igenis az....

Katavirag! Mar csak egy nap es latod a kis csodat :) ! Meddig szeretnel dolgozni?

Eduarda! ezek szerint te nem dolgozol, igaz? nekem is szeptembertol egyetem van, de ha megyek is max levelezosre... Nalad mar mulnak a rosszulletek?
rima
 
 


Kedves Eduarda, koszi a beszamolot!
A lombikunk valoban otthoni nyari szabadsag muve, de mar ujra kulfoldon vagyunk, ahogy ti is, es ram az itteni szabalyok vonatkoznak. Holnap a dokinal kiderul minden.
katavirag
 
 


Sziasztok,

Latod Rima milyen hulyek tudnak lenni az emberek, mi az, hogy biztos terhesseg??? Szerintem mar az elso pozitiv tesztnel az es kesz. Raadasul neked UH is volt a 6. het korul ahol 100%-ra lattak a dobogo szivu babadat. Ne foglalkozz senkivel aki ilyeneket mond! Csak nyugodtan noveszgesd a bebit es ha jol ertem mar nincs sok a 12. hetig. Majd akkor legyszi csinalj vonalzot is. En majd ket het mulva csinalok ha tisztaztuk vegre a baba korat (ma vagy 13+3/14+3). A hanyinger lassan mulik, most inkabb a gyomoreges, szedelges(alacsony vernyomas), hasfajas(gondolom a szalagok nyulasa) van musoron. A sulycsokkenes szerintem mar megallt de megfogadtam, hogy nem veszek itthonra merleget ugyis a rendeloben ez az elso dolguk. Amugy meg a bebi meg jol elfer a medencemben, nem kezdett el kifele noni a hasam, mondjuk ennek az allando pisiles a hatranya.
Katavirag tudom, hogy mar Norvegiaban vagy azert irtam, hogy szerintem neked lesz ott a legjobb dolgod a terhesgondozas szempontjabol. Ha valasztanom kellene a 3 orszag kozul akkor oda mennek gyereket szulni. Az o egeszsegugyuk messze jobb az amerikainal es az angolnal ha a mutatokat nezem. Ha jol ertettem Bergenben eltek es dolgoztok? En 2 eve a legnagyobb telben voltam ott es gyonyorusegesnek talaltam a varost. Tudom egeszen mas dolog ott elni allandoan, csak mostanaban sokat nosztalgiazom az europai regi varosokon es az ottani eteleken. Itt aztan nincs egyik sem. Es ha valaki vegre kuldene egy kis hideget ebbe a dogleszto melegbe! Szoritok neked holnap az UH-ra.
eduarda07
 
 


Katavirag!!!!!!!!!!! Kerjuk a beszamolot!!!!!!!! ja es Eduardanak igaza van, epp tegnap neztem a tvben, h egesz Europaban Norvgianak van a legjobb egeszsegugyi rendszere, nagy britannia az utolsok kozott van kelet europval :( .....

Eduarda kuldok egy kis hideget, bar en a nagy hoseg imado, hihetetlen, de orulok, h most itt rossza az ido, mert nem tudom, h birnam a rosszulleteket a dogleszto melegben! Ti akarjatok tudni a baba nemet? neveken mar toritek a fejeteket?

Purc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hianyolunk!!!! hogy van Balint baba?
rima
 
 


Hello csajok!

Megvolt az UH! 6 hetnek megfelelo petezsak es embrio, szepen beagyazodva a mehnyalkahartyaba, es hihetetlen, de egy ekkora kis borsszemnek tenyleg latszodott a szivdobogasa! A ferjem ugy izgult elotte, hogy minden rendben legyen, hogy ossze-vissza beszelt :lol:
Szoval, most mar tuti!

Ja, igen, irjatok, hogy itt az eu. ellatas. Love az van benne, meg mindenben itt, amiota kifurtak az olajat (70-es evek). Ez igaz. Viszont azert itt is vannak bibik, de tenyleg nem olyan veszesek. Az a jo a norveg emberekeben, hogy nem irigyek, nem hazudoznak, megbecsulik a kozoset. Otthon egy Gyurcsany meg egy Koka mar reg megvette volna 1 Ft-ert az olajkutat.

Bergen valoban szep. Ha sut a nap. Sot akkor gyonyoru. De sajna ritkan sut. :cry:

Eduarda, Rima, vonalzot kerek!

Purc, merre vagy?
katavirag
 
 


Jujjjj!!!!!!!!!!!! egesz nap ki-be kapcsolgattam a gepet, ugy vartalak, kar h pezsgozni most nm szabad :D !!!!! es nyugi, neked, most ott 9honapi ugyis fog sutni a nap :wink: !
rima
 
 


Lanyok,

Katavirag gratulalok a bebihez!!!! Remelem picit ti is megnyugodtatok. Ha esetleg van keped rola akkor tedd fel legyszi. En nem lattam az enyemet 6 hetesen ugyhogy kivancsi vagyok hogy nez ki egy ekkora baba. Amugy megertem a ferjed zavarat mert a mult heten en viselkedtem teljesen hibbantan az UH alatt, annyira izgultam mit fogok latni. Felteszem nektek az elso kepeket a bebimrol.
Na akkor jol felosztottuk a terepet. En szulok februarban, Rima marciusban, Katavirag meg aprilisban. Purc meg mar addigra szuper rutinos mama lesz es tud majd tanacsot adni nekunk. Gondolom szegeny most teljesen el van havazva, nem lehet konnyu az elso par het a bebivel. Biztos vagyok benne, hogy hamar ossze fognak szokni. En tegnap kezdtem el nezegetni a konyveimben a baba elso heteit otthon es nagyon ijesztoen hangzott. Probalok majd felkeszulni amire csak lehet de a valo vilagot nyilvan csak a szules utan fogjuk megtapasztalni.
Rima a baba nemet meg nem tudjuk habar a szonografus nagyon ki szerette volna deriteni nekunk de a laba ossze volt kulcsolva a dragamnak. Ugy vagyok vele, ha nem mutatja magat kesobb sem akkor tiszteletben tartjuk. Vegulis mindegy milyen nemu lesz. Nekem fiu a sejtesem de tudjatok 50-50%. :D Neveken majd a 20. het utan gondolkodunk, meg nincs otletunk.
eduarda07
 
 


Sziasztok,

katavirag, dejooooooooooo Úgy örülök, hogy minden oks.

Rima, hát a hányingerekhez kitartás, már nem tart soká. Én Uram is nagyon együttérző volt, eleinte tetszett, aztán már nem volt olyan vicces, mikor ápolni kellett néha.

eduarda, a számból vetted ki a szót, itt se jó kaja se szép helyek. Annyira nem szeretek itt lenni, sőőőőt!

Köszi az érdeklődést, jobban vagyunk. Bár most 2 óránként kel a drága, és éhes. Nem értem mi van vele. Eddig olyan szépen 3 óránkánt evett, sőt éjjel valamikor 5 órát is aludt, most meg....
Szájpenész múlóban, ennek nagyon örülök.

Hát jövőre már tapasztaltabb leszek, de koránt sem fogok bírni nagy tapasztalatokkal, de majd úgyis segítek ahol tudok :lol:

Pussz.

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


[/img]http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=28940
eduarda07
 
 


Na jo en nem ertem ezt a kepbeszurast. Ha valamelyikotok erti legyszi segitsetek.
eduarda07
 
 


eduarda07
 
 


Hat ez faraszto lehet, akkor inkabb most alszom... De orulok, h a szajpenesszel mar nincs gond! Anyosodek is lassan kint lesznek, igaz?

Az angol kaja szerintem nagyban hasonlit az amerikaihoz es szomoru.... meg az otthoni eteleket sem tudom rendesen elkesziteni, mert meg azoknak is furi izuk van.. na de legalabb az epuletekre nem panaszkodhatom...

ma az egyetemrol kaptam hirt, h elkezdhetem a tanevet levelezoson, ennek nagyon orulok :)
rima
 
 


Rima,

itt is ugyanaz a helyzet, ha főnök egy jó kis tyúkhúslevest, na az nem olyan ízű, mint otthon. Mondhatom, hogy nem finom :? de mindennel így vagyok akármit főzök. De nem értem különben miért... Mással etetik a tyúkokat vagy mi?

Ma is küzdünk, én nem tudom mi van már... nem akar aludni ez a gyöngyös. :cry:

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Purc, jo hallani feloled. A kis bebi 2 hetes es 2 napos... :lol: de kis edes lehet!

Rima, gratula az egyetemhez! Akkor mar nem dolgozol, ugye?

Eduarda, ez tenyleg tok jo, februar-marcius-aprilis.

Ti nem tudom, hogy vagytok vele, de en most ugy erzem, nem birom kivarni ezt a 34 hetet. Olyan orokkevalosagnak tunik. Jon ez a rohadt tel itt dog sotetsegben... :cry: aggasztoan vegelathatatlannak talalom. De azert, orulok, hogy tavasszal szulunk, vegul a tavasz szimboluma a megujulasnak is, nem? :lol:

Latom csajok, ti is ruhellitek a kulfoldot. Hazahuz a szivunk a kis koszos, hazug, lopos hazaba. A minap loptak szet apukam csomagjat, amit kuldott, aztan loptak ki az ajandekutavanyt az anyosomeknak kuldott boritekbol. Aztan eszembe jutott, mi mindent loptak el tolem otthon es rajovok arra, minden helynek megvan a maga elonye es hatranya.

Es mivel itt rengeteg szabadidom van a napi 8 ora igazan nem megterhelo munkam (szules elott 3 hetig fogok dolgozni) mellett, en alkotok a konyhaban is nagy kinos unalmamban, nem is rossz gulyasokat, husleveseket - csakis otthoni fuszerekkel - ezzel is valami izt hozva a szornyen nyugodt es unalmas eltunkbe.

Na, ma ilyen hulye ironikus voltam. :lol: Biztos hormonalis.
Jo hetveget, csajok a messzesegben :!:
katavirag
 
 


Ma reggel borzalmas fogfajasra ebredtem. Alig birtam kivarni a reggel 8 orat, hogy telefonalhassunk a fogorvosnak. Szerencsere rogton fogadott es ujra jol megkinozta a fogamat. Ezuttal a fogam jobban be volt gyulladva mint egy honappal ezelott es a doki mar nem mer nekem tobb antibiotikumot adni. En sem ertem mi a fene lehet hisz a multkor gigantikus adagot szedtem be beloluk es ugy tunt elmult a gyulladas. Lefogadom ha nem lennek terhes ez most nem fordult volna elo. Mikor mentem haza a fajos agyoninjekciozott fogammal a 40 fokban nemi hanyingerrel megfuszerezve szornyen nyomorultul ereztem magam. Mikor is tortenne mindez ha nem terhesen. Elotte sosem volt bajom a fogaimmal. Na abbahagyom a panaszkodast.
Ami az etkezest illeti itt nekem meg nehezebb mert 4 eve vegetarianus vagyok. Rosszul vagyok a rengeteg huseteltol, hamburgertol, a szomszedok allando grillezesetol, es attol hogy lehetetlenseg hus nelkuli szendvicset beszerezni ja es attol hogy ezek allandoan tojast esznek reggelire. A nyaralasaink alkalmaval mindig bajban vagyok, vadaszhatunk a vegetarianus etelt is tarto ettermekre. Ami az otthoni izeket illeti nekem legjobban a fozelekek hianyoznak. Kelkaposztat meg nem is sikerult talalnom itt pedig az a kedvencem. Viszont vegre felfedeztem, hogy itt is letezik a turo es a turogombocomnak pont olyan ize lett mint otthon. Amugy meg lehet szegedi paprikat kapni a legtobb boltban ugyhogy aki magyarosat akar fozni annak nincs akadalya. Most jut eszembe, hogy viszont a juhturoert olni tudnek, lehetne belole korozottet kesziteni. Most jo ehes lettem ettol. Megyek es jobbhijan keszitek gyumolcssalatat vacsorara.
Jovo heten nem leszek mert megyunk 1 hetre a Yellowstone Park-ba. Fenykepezek nektek medveket.
Addig is jok legyetek es vigyazzatok a bebikre!
E.
eduarda07
 
 


Eduarda, sajnalom ezt a fogas dolgot. Terhesseg nelkul is marha kellemetlen lehet, de igy meg plane.
Azert vegakent vigyazz magadra, B12 es egyeb vitamonok potlasa nagyon fontos. Itt van egy angol munkatarsam, aki nemreg megkert, hogy adogassak neki farba B12 injekciokat, mert szornyen verszegeny. Szegeny para, 20 eve vegetarianus. A feneken nem volt csak bor es zsir, izom semmi. Eduarda, komolyan mondom, aki hust-majat nem eszik, masbol nem potolhatja. Legalabb halat egyel. Vagy a husleves levet!
Erezd jol magad a kirandulason, remelem, a fogad erre a kezelesre gyogyulasnak indul.
A kajarol annyit, nekem is kis listam van arrol, ami itt ismeretlen es otthonrol hozom: lencse, zoldbab, savanyukaposzta, levesteszta, tarhonya, torma, fuszerek. Piros paprikat lehet kapni, de nem reszletezem, milyet.

Csajok! Mizujs veletek? En kosz, jol vagyok, meg mindig csak duzzado cickok :lol:
katavirag
 
 


sziasztok!

en is vegetarianus voltam 6evig, de miota tudom, h kisbabam lesz raszantam magam a husevesre, hat nem volt konnyu, sot... de ha a babucinak ez kell, most o a fonok mindenben :) !
en ugy megvagyok ijedve, atkozom is magam rendesen... tegnap akciozas utan elkezdtm verezni, nem nagyon, de ez meg most is tart, enyhe vilagos folyas, talan eszre sem vennem, ha nem ilyen sas szemeim lennenek :(

Katavirag! hat en sem tudom, h fogom kibirni, de mar nagyon szeretnem, ha itt lenne velem az en pici tunderkem...bar ez a verzes, nem jo jel :(
a listaval kapcsolatban, nekem is van :) bar itt van magyar uzlet, meg pekseg, de az arak :roll: , meg ami igazan hianyzik azt ott sem aruljak :?

Eduarda! kellemes kirandulast es aztan kerjuka beszamolot :wink: !

Purc!!!!!!!!! Irj nekunk vmit!
rima
 
 


Szoval latjatok, en nagyon ellenzem a vegetarianus etrendet. Az embernek gumos zapfoga van, nem pedig olyan, mint a nyulaknak :lol: en csak bajt lattam belole. Na de hagyjuk, mindenki azt eszik, amit akar.

En egyebkent a magyar kajakat szeretem a legjobban. Minel csiposebb es zsirosabb, annal jobb. A zsirbol eleve nem tud enni annyit az ember, mert eltelik. A szenhidrat viszont durva fuggoseget okoz. Minel tobbet eszel, annal jobban kivanod, mert felborul a cukor-inzulin egyensuly.

Te Rima, nagyon vigyazni kell am az akciozassal! Csak ovatosan az elso 12 hetben! Ha verzel, esetleg gorcsolsz, mindenkepp fekudj! Esetleg mutasd meg magad a nogyogyaszodnak.
katavirag
 
 


Rima, mindenképpen hívd anőgyógyit, de szerintem azt fogja mondani, minden ok. Azért pihenj sokat. Ha görcsölsz, akkor magnéziumot kapjál be.
Itt is van európai bolt, de nagyon borsos, és sajna nincs minden.

katavirag, na ja a szénhidrát, én sportoltam, amikor volt a szénhidrát feltöltés verseny előtt, na azt nagyon csíptem :lol: Vegetáriánizmussal dettó. A terhesség alatt meg különösen sok húst kívántam, én nem tudom mi volt velem, de extra adagokat, és ez most is tart. És még így sem híztam sokat, most csak 1,5 kiló maradt, mondjuk a hasam még mindig nagyon nagy, és lötyi :cry:

eduarda, fogadat nagyon sajnálom, vegyél be kálciumot, én az elején minden nap szedtem, aztán 2-3 naponta, vagy csak felet naponta. Különben a terhesség alatt az immunrendszer igen meggyengül. nekem soha nem volt gondom a húgyuti dolgokkal, na a terhesség legelején sikerült egy olyan húgyuti fertőzést összekapnom, hogy ihaj, pedig nem ültem hidegen, (itt nincs is igazán hideg télen som), és semmi olyan helyen nem voltam, mégis :( De aztán szerencsére nem volt utána semmi bajom... Ja eduarda, akartam neked még írni, hogy megkaptuk a kórházi számlát, ha gondolod priviben megírom az összeget, nem kevés :( :evil:

Bálint koma édes, most azért már kicsit jobb a helyzet, mi is kezdünk beleszokni a dolgokba. tegnap voltunk gyerekorvosnál, minden rendben vele, csak éppen nem szerezte vissza a születési súlyát sem, nemhogy hízott volna :? Nem igazán értem ezt az egészet, mert a gyerek meg nő, meg kicsik rá már a bodyk, nagy a pocakja, vannak eddig nem létező hurkák. Szerintem valamikor valamit elmértek ez tuti, mert hogy ez a gyerek hízott az biztos.

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Eloszor is Balint babanak nagyon boldog 3.heti szulinapot :) ! es szerintem is vmit nagyon elmertek :?
Nagyon edes lehet azokkal a kis hurkakkal :) !

Vegetarianus etkezesrol csak annyit, h a batyamat egy betegseg folyaman a doki tiltotta el a hustol egy idore, igy alapbol az egesz csalad nem evett hust, most mar mindenki eszik, en meg csak a csibe max a pulyka mellet tudom megenni! De ne tudjatok meg, h mennyibe kerul, ha egeszsegesen szeretnel elni a vegetarianizmus mellett! Ja persze en rengeteg halat eszek, de h en a gyerekembe tomni fogom a hust, az is tuti :)

A verzes szerencsere elmult, hat a pottom mar most rajott, h lokott szulei vannak :roll: ! en azt olvastam, h az enyhe verzestol a terhesseg alatti szex utan nem kell rogton megijedni, mert ilyenkor a mehnyakban sokkal tobb veredeny van es ezek konnyen megserulhetnek. Azert ugye a veteles sokkal tobb verrel jar, meg gorcsokkel, igaz? Nekem nem voltak gorcseim... Remelem minden rendben van odabent es lesz is a terhesseg vegeig!

na inkabb befejezem, mert vhogy nagyon belelendultem :wink: !

vigyazzatok a picurokra :) !
rima
 
 


Edes kis Balint baba! 3 hetes! Purc, elmult neki az a szajelvaltozas? Gomba volt? Mi van a vesejevel? Fogjak vizsgalni?
A sulya miatt ne aggodj, ha latod, hogy fejlodik, akkor fejlodik. Egyebkent minden kisbaba veszit a sulyabol az elejen. Tenyleg, hanyas ruhakat adtal ra a szuletese utan es hanyasakt most?

Rima, igen, nehez kerdes ez a sex dolog. Most akkor lehet-e vagy nem. Raadasul en most kivanosabb is vagyok. Ez termeszetes, az osztrogen ilyenkor az egekben van.
Hogy allsz a hanyingerrel. Nekem meg mindig semmi, szerencsere. Tapintod mar a hasadat? Vonazot kerek! Igy nem tudlak nyomon kovetni. Az aprilisi babavarok topikban majdnem mindeni krepa, okadik, szarul van. Ugy sajnalom oket. Ugyanakkor a legszarabbul levo kismaminak az elozo terhessegenel semmi baja nem volt. Mitol fugghet ez?
katavirag
 
 


Sajna bekell mennem a korhazba! Verzek....en ezt sose fogom magamnak megbocsatani :cry: ! Hogy lehettem ennyire hulye?!
Kerlek nagyon szoritsatok, bar nem allnak jol a dolgok :cry: !
Ti vigyazzatok magatokra!
rima
 
 


Rima, csuriba vannak az Ujjaim. Ne hibáztasd magad, ez nem a te hibád, valószínű szex nélkül is véreznél, és különben sem lesz semmi baj. Ölellek (((((((((((((((Rima))))))))))))

katavirag, szájpenésszel küzdünk, most kap egy másik gyógyszert, napi 4-szer kell beadni igen nagy mennyiséget, marha sz@r íze van, de a gyerek szépen lenyeli, meg tartogatja is a szájában, bár változást még nem láttam :cry: veséjét, majd szeptemberben UH-zák meg, remélem semmit nem találnak. Születése után itt úgy hívják premier, a koraszülőtt méret, nem számmal van jelölve, most newborn-t kap. De valamelyik premier rámegy, mert kicsit kitágult már. Úgy kaptuk kölcsönbe őket, nem kellett szerencsére megvenni. Pont abban a fázisban van, hogy a premier már kicsi a newborn, meg még kicsit nagy.
Különben mi szexeltünk végig, az utolsó 4 hétben nem, mert az Uram rettegett, hogy megindul a szülés :lol: Nem mert semmit csinálni, pedig mondtam neki, hogy már nem gond :lol:

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Drága Rima,

Találtam a semmi közepén internetet és gondoltam megnézem mi van veletek. Sokat gondoltam rád egész nap és remélem végül nem történt nagy baj. Ne felejtsd el, hogy a terhesség az egyik olyan dolog az életben amit mi alig tudunk befolyásolni az elején és később sem sokat tehetünk érte csak annyit, hogy vigyázunk magunkra a magzat érdekében. Biztos vagyok abban, hogy nem tettél semmi olyat amivel ártottál a babádnak pláne nem a szexel. Ettől még senkinek sem lett bántodása. Szóval akármi is történik most éppen veled ne legyen bűntudatod. Kérlek mindenképp írj majd nekünk mert mindhárman nagyon aggódunk érted.
Kedden jövök majd én is.
E.
eduarda07
 
 


Sziasztok!

Koszi a biztatast, eletem legszornyebb napjan vagyok tul! Tegnap a parom delutan 2kor bevitt a surgosegire, a varoterembol egy doki atvitt egy hosszu folyosora, ott leultetett es, h varjak...na szornyu volt, ide oda rohangaltak mindenhonnan verzo emberekkel, autobalesetet szenvedettekkel, nyogo oregekkel, es igy ott kellett ulnom 2teljes orat, a hasam teljesen begorcsolt, 4kor felvittek egy masik osztalyra ismet leultettek, eltelt egy ora, ketto, semmi, volt ott egy ujsag, na az az egesz tele volt vetelesi tortenetekkel, en ugy bogtem, mint egy 5eves kisgyerek, hasam gorcsben, ehesen, szomjasan.... este 7kor jott a doki, mikor meglatott, komolyan mondom megijedt...aztan elmondtam neki, h mi tortent, erre azt mondta, h az jo jel, h az egesz a szexszel kezdodott, mert akkor valoszinu, h a babanak semmi baja, de kedvesen kozolte, h ha megis en meg olyan fiatal vagyok, h lehet meg egy csomo gyerekem, na itt ismet elkezdtem bogni! aztan megvizsgalt, azt mondta, h nem verzek veszesen es, h mehszajam zarva, persze ez nem azt jelenti, h a baba tutira el is bennem(h milyen kedves), de en tudom, h el :) ! szoval talan ma visszakell mennem UHra! Szoritsatok, h minden rendben legyen az en babucimmal!
rima
 
 


Rima, gondolok rad ma! En csak azert intettelek ovatossagra, mert nekem mindket tesom beverzett es nekem bevallottak, elozo este akcio volt. Aztan persze nem lett semmi baj, de fekudniuk kellett. Mas noknel ilyenekre ugyebar nem kerdez ra az ember. En tenyleg nem tudom, van-e osszefugges, de mivel mi 3 evig vartunk, ha nehez is, de maximalis ovatossaggal jarunk most el. Ez persze nem jelent teljes apacasagot, csak ovatossagot. De ugy is tudjatok, mire gondolok :wink:

Eduarda, ari vagy, hogy szabi alatt is rank kukkantottal. Remelem, a fogad lenyugodott.

Purc, a ruci mereteket csak azert kerdeztem, mert bar tudom, eleg korai meg, de nehanapjan csucs learazasokba botlom, ahol vannak 62-es, 68-as bebiruhak, es nem hagynam ki oket, de fogalmam sincs, mekkora koraban mekkorat hord egy gyerek. Lattam egy edes kis lanykaruhat, 92-es volt, sogornom lanyanak vettem volna, jovo nyaron lesz masfel eves, de nem tudom, nagy-e a 92-es egy masfel eves gyerekre. Van valahol erre egy tablazat?
katavirag
 
 


Ja, Rima, meg annyit: elkepeszto, hogy az angol surgossegi egeszsegugy delutan 2-tol este 7-ig megvarat.
Mennyit var az aki nem surgossegi eset?
Azert ezt botranyosnak tartom. Es UH-ot nem is csinalt? Nem vettek le HCG-re vert?

Azert ne aggodj, mert valoszinuleg minden rendben lesz. Ilyenkor a meh barmelyik resze beverezhet, mert az egesz egy nagy ergomolyag es sokszor a hematoma tavol van a gyerkoctol es szepen felszivodik.
katavirag
 
 


Rima, akkor ott nálatok is ugyanaz a helyzet, mint itt. Itt is min 5 óra várakozás egy sürgősségi látogatás. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen odabent ma. Feltétlenül írj ha van valami hír.

katavirag, ha a 62, 68-as méret ugyanaz, mint otthon, akkor azok nagyobbacska ruhák, de vedd meg nyugodtan bele fog nőni a picur hipp hopp. Otthon ha jól tudom az újszülöttek 52-est szoktak általában hordani, de valaki 56-al kezd, és ezek a babóca hosszát jelentik. Hogy éthető legyek az 56-os egy 56 cm-es gyerekre jó. Ez ugye egyén függő, nekünk az 52-es kellett volna, a 47 cm-es születési hosszal. De én tényleg simán bevásárolnék a 62 68-asból főleg ha megéri. Sajna nem tudom, hogy egy másfél éves mekkora, de kérdezd meg sógornődet, mekkora ruhákat hord a csöpség. :wink:

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Sziasztok!

Purc! Remelem Balint komanak javul a pici szaja, es drukkolok, h a vesejevl se legyen semmi problema!

Katavirag! azt szoktak tanacsolni, h 56 ill 62es meretu ruhakat vegyenek a kismamak az ujszulotteknek, de attol vehetsz 68as rucit is, hisz ugyis a cicin fog logni a babucid es par het es a 68is kicsi lesz ra :wink: !

Eduarda! Koszi a biztato szavakert, remelem nagyon jol erzitek magatokat :wink: !

En ma megyek UHra es nagyon remelem, h minden rendben lesz! aztan rohanhatok munkaba, mert ahogy a doki fogalmazott gorcs ide, verzes oda, nyugottan dolgozhatom! Szoval erdekes napom lesz, tegnap olyan rosszul voltam, h felallni sem birtam a gorcsoktol es amit megettem az 5percen belul ki is ment! De mikor sikerult elaludnom, 16oran at aludtam :wink: !
rima
 
 


Rima, azonnal irj UH utan! Talan meg munkaido vege elott olvashatom, mert aztan csak hetfon reggel leszek ujra es addig tukon ulnek, hogy minden rendben veletek.

Lanyok, koszi az infokat a babarucikrol. Persze ne gondoljatok, hogy tomkelegevel vasarolok mar most, egyelore a 2 cumin :lol: kivul nem vettem semmit, de egy jo learazasba akadva azert veszek majd egy-ket kis rugit, bodyt.
katavirag
 
 


Rima :cry: akkor ma mar nem olvashatom.
De remelem, minden rendben veletek!
Jo hetveget mindenkinek!
katavirag
 
 


Sziasztok!

Hogy ez a gyerek kire utott, hmmmm.... mert hogy se nem a paromra se nem ram, az tuti :lol: ! Olyan kis nyugodt! 2UHn voltam, az egyiken beleintegetett a monitorban, a masik meg delutan volt, na az mar a 12hetes UHvolt, Down szuressel, stb.. ott is olyan nyugodtan elvolt, aztan egyet gondolt, elrugozott es olyan volt mint vmi jojo, lefel, tok vicces volt :lol: ! csakh a delutanirol nem tudtam, igy a meloban vartak, mint a hulyek, en meg probaltam hivni oket, nem sikerult, na erre mikor hazaertem a masik mobilomon 15nemfogadott hivas, uzenet, hol a feneben vagyok, na ismet idegeskedhetem :evil: !
Veletek mi ujsag?
Jo hetveget!
rima
 
 


Rima, nagyon örülök. dejó. Akkor minden rendben, huuuuuh. Már 12 hetes vagy?????????????? :shock: Te csajszi, csinálj már egy tickert :evil:
katavirag, vásárolgass nyugodtan, azok nagyon szép percek a terhesség alatt, mikor beleképzeli az ember a kis lurkót :lol:

Purc

Kép

Kép
purc
 
 


Szia Purc :) !

Hogy vagytok? Balint baba? ferjed hozzaszokott az apasaghoz :wink: ? Anyosodek mikor is jonnek? az igazsag szerint 11hetes es 5napos vagyok, ha minden igaz! Legalabbis a meretei szerint, aztan ki tudja!
vigyazzatok magatokra!
rima
 
 


Sziasztok!

Rima, nagyon orulok, hogy jol vagytok es minden rendben. Ezek szerint nem volt semmi gond, csak volt egy kis verzesed.
Tickert kerunk! Legysziiii! 3 hettel jarsz csak elottem. Ha arra gondolok, amikor olvastam eloszor, hogy terhes vagy! Hogy sovarogtam, hogy de jo, de mikor fog vajon nekem is osszejonni? Es kozben mar en is terhes voltam :lol:

Purc, hogy megy a babazas? Konnyebb mar? Hogy alszotok? Tejcsi van eleg?

Eduarda! Te mikor jossz meg a nagy kirandulasrol? Remelem, fogad helyreallt!
katavirag
 
 


Ja bocsi, 4 hettel jarsz elottem, csak kesobb tudtad meg, hogy terhes vagy, mar vagy 6 hetesen. Na igy mar stimmel :wink:
katavirag
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?