Jó ég,milyen vita volt itt! Én írok egy másik topicba ugyan (nagycsaládosok írnak oda,sok közös témánk van..
),de nem mentem át sehova..,csak egyszerűen mostanában levegőt se kapok,mióta elkezdődött az iskola.
Nem szándékszom a vita témájára visszanyúlni,nagyjából átfutottam. Egyvalami viszont megdöbbentett,de NAGYON.
Nem mondom,hogy nem szalad ki a számon időnként nem kifejezetten szép magyar szó. De ezt a káromkodást,ami itt megjelent némely emberek írásában,hát azért az elképesztő. Az se szép,ha egy fiatal káromkodik. De egy idősebbtől..,hát ezen azért elképedtem.
Főleg,mivel ha ír valamit az ember,több ideje van átgondolni,mit is ad ki a kezéből,mint ha "kiszalad a száján". És talán még ha bármily jelzőket is írnak az emberre,akkor sem muszáj ilyen módon reagálni...
Írom ezt most magától az egyes emberek igazától függetlenül.. Nem gond,ha vitázik az ember,csak valahogy megfelelő keretek között kéne tenni..
Nem tudom most hirtelen visszanézni,kik is raktak fel mostanában képet,de mint minden baba,az összes képen,GYÖNYÖRŰEK!
Nem hízelgésből írom. Ha valamelyik babának eláll a füle,vagy hosszúkás az arca,vagy bármiben is eltér az "ideális babakinézettől" (ha van ilyen egyáltalán...
),attól még ugyanúgy bájosak,és dögönyöznivalóak tudnak lenni..
Rena:
A kilók...
Na,hagyjuk...
Tim-csi:
Bár már reagáltak a hozzátáplálásra...,azért leírom,hogy én nem két étkezés közben kezdtem,hanem kis szopi-pár kanál gyümi-megint szopi. Szóval a szopi közben.
Sajnos mostanában annyi dolgom van,hogy napi 6 szopi mellett is megeszik a Bogi 1 üveg főzit,1 üveg gyümit,és 1 üvegnyi tejpépet..
(Bár minden nap főzök,inkább üvegeset adok neki,mert abban jobban megbízok,hátha nincs benne annyi méreg..
)
(Mármint gondolom,kevesebb lehet a tejem...) És 2 hét alatt jutottam el idáig..
Egyébként a másik topicról nem tudtam,majd megnézem,ha lesz időm..,hogy kik írnak oda,talán akkor tényleg ezért írhatnak ide kevesebben..
Na,megyek,mert visítanak